Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εσύ Μπίλλη είσαι φίρμα. Καμία σχέση το πως περνάς εσύ με μια πουτάνα με το πως περνάνε όλοι οι υπόλοιποι.

Μπα...προχθές έφαγα φόλα,δες την τελευταία μου κριτική........... :cool2:

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
1.728
Πόντοι
2.411
ΚΑΛΉΜΕΡΑ σε όλους μετά απο ενα μακρύ και κουραστικό ξενύχτι, είμαστε εδω να γράψουμε και εμείς την άποψη μας, βασικά η τιμή είναι 50 ευρω το απλό πρόγραμμα και ο χρόνος κυμαίνεται απο 15 εως και 20 λεπτά, δεν νομίζουμε ότι το να πας σε ένα μαγαζί, να ακούσεις μουσική, να πιεις το ποτό σου καθαρό να το πληρώσεις 8 ευρώ και να επιλέξεις μια κοπέλα ,που κατα γενική ομολογία οι περίσσοτερες είναι πάνω απο τον μέσο όρο, να πληρώσεις 50 ευρώ το σύνολον 58 ευρώ, μπορείς να πεις ότι είναι τιμές ελβετίας.
Παρόλα αυτά σεβόμαστε την άποψη σου και σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου σκέψου όμως για να πας σε αντίσοιχο strip πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια η ίσως και τα τριπλάσια και μπορεί να φύγεις και άπραγος η αν κάνεις και κάτι οι συνθήκες είναι τόσο χάλια που παίζει και να μην μπορείς να λειτουργήσεις αυτά απο εμάς καλοπροαίρετα και με όλη την καλή διάθεση.

X bar καλα τα λες διοτι αντιπροσωπευεις το μαγαζι σου,αλλα ακου και εμενα που εχω φαει το παλτο!!!
Ο φιλος μου παραγγειλε BACARDI cola και ηταν μπομπα!!!το δοκιμασα και εγω.γιαυτο οταν ξαναπηγαμε πηρε Malibu!!Ρωτα και τη σερβιτορα τη ψηλη (ελληνιδα την εκανα απο την ομιλια)  να στο επιβεβαιωση!!!
Οσο αφορα τα 20 λεπτα που λες ,ολες οι κοπελες που ηρθαν μιλαγαν για 10-15 λεπτα 50 ευρω,80 μιση ωρα 100 τα 45 λεπτα και 150 η μια ωρα και να κερασω ποτο γυναικειο πριν ανεβω επανω.Επισης οση ωρα εκανα μπανιο η κοπελα δεν ηταν στο δωματιο.Οποτε χαθηκαν 10-15 λεπτα εως οτου ερθει ,συν 10 στο τελος για το μπανιο μου και ντυσιμο.επισης πανω στο σφυροκοπημα χτυπησε το ξυπνητηρι του κινητου της για τελος χρονου,οποτε μου ειπε να κανω μπανιο γιατι τελειωσαμε...Νομιζω οτι 5 λεπτα θα επρεπε να εισαστε ελαστικοι στο χρονο οταν πληρωνω για μια ωρα!Τωρα οσο αφορα το σερβις της κοπελας ,δε θα το σχολιασω...Θετικο βρηκα οτι το δωματιο ηταν καθαρο (μπριζολιασα σε αυτο με τη σιδερενια κλουβα με τα αξεσουαρ μεσα).Ο φιλος μου που πηρε Ραφαελα μου ειπε οτι στο τεσσερα δωματιο στο ταβανι ειδε ματακι,πραγμα που το αρνηθηκε κατηγορηματικα η κοντουλα βουλγαρα με τα μεγαλα μπαλκονια...Εγω πηγα σε αλλο δωματιο,στο οποιο δεν ειδα ματακι στο ταβανι.Θετικο επισης ειναι οτι το μαγαζι κατω ειναι καθαρο και με καλη μουσικη.Οσο για αυτο που λες για τα στριπ ,συμφωνω γιαυτο χασανε πελατες και θα χασουν και αλλους.  
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Απλα χασατε δυο καλους πελατες.Λαδαδικο και παλι λαδαδικο με 60-80 Η ΩΡΑ!!!

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
X bar καλα τα λες διοτι αντιπροσωπευεις το μαγαζι σου,αλλα ακου και εμενα που εχω φαει το παλτο!!!
Ο φιλος μου παραγγειλε BACARDI cola και ηταν μπομπα!!!το δοκιμασα και εγω.γιαυτο οταν ξαναπηγαμε πηρε Malibu!!Ρωτα και τη σερβιτορα τη ψηλη (ελληνιδα την εκανα απο την ομιλια)  να στο επιβεβαιωση!!!
Οσο αφορα τα 20 λεπτα που λες ,ολες οι κοπελες που ηρθαν μιλαγαν για 10-15 λεπτα 50 ευρω,80 μιση ωρα 100 τα 45 λεπτα και 150 η μια ωρα και να κερασω ποτο γυναικειο πριν ανεβω επανω.Επισης οση ωρα εκανα μπανιο η κοπελα δεν ηταν στο δωματιο.Οποτε χαθηκαν 10-15 λεπτα εως οτου ερθει ,συν 10 στο τελος για το μπανιο μου και ντυσιμο.επισης πανω στο σφυροκοπημα χτυπησε το ξυπνητηρι του κινητου της για τελος χρονου,οποτε μου ειπε να κανω μπανιο γιατι τελειωσαμε...Νομιζω οτι 5 λεπτα θα επρεπε να εισαστε ελαστικοι στο χρονο οταν πληρωνω για μια ωρα!Τωρα οσο αφορα το σερβις της κοπελας ,δε θα το σχολιασω...Θετικο βρηκα οτι το δωματιο ηταν καθαρο (μπριζολιασα σε αυτο με τη σιδερενια κλουβα με τα αξεσουαρ μεσα).Ο φιλος μου που πηρε Ραφαελα μου ειπε οτι στο τεσσερα δωματιο στο ταβανι ειδε ματακι,πραγμα που το αρνηθηκε κατηγορηματικα η κοντουλα βουλγαρα με τα μεγαλα μπαλκονια...Εγω πηγα σε αλλο δωματιο,στο οποιο δεν ειδα ματακι στο ταβανι.Θετικο επισης ειναι οτι το μαγαζι κατω ειναι καθαρο και με καλη μουσικη.Οσο για αυτο που λες για τα στριπ ,συμφωνω γιαυτο χασανε πελατες και θα χασουν και αλλους.  
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Απλα χασατε δυο καλους πελατες.Λαδαδικο και παλι λαδαδικο με 60-80 Η ΩΡΑ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλε μας φαίνεται πως έχεις καιρό να έρθεις στο xbar και μάλλον μιλάς για περασμένες εποχές, τώρα πια δεν υπάρχει ποτό υποχρεωτικό να κεράσεις τη  κοπέλλα και αν δεν θες δεν πίνεις ούτε εσύ ανεβαίνεις κατευθείαν επάνω. Όσο για τα προγράμματα είναι 50,70 και 100 ευρώ και οι χρόνοι είναι 15 με 20 λεπτά , 30 λεπτά και 45 λεπτά αντίστοιχα.
Για τα ποτά δεν υπήρξε περίπτωση μπόμπας γιατί πληρώνουμε έναν σκασμό λεφτά σε επώνυμο καβά που εφοδιάζει όλη την αθήνα με ποτά μέσα σε αυτά κλαμπς και μπουζουκλερί και αυτό που λες είναι κομματάκι δύσκολο.
Τρίτον ο χρόνος που λες, μετράει απο την στιγμή που ανεβαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο η καλύτερα απο την στιγμή που μπαίνει μέσα και η ελαστικότητα των 5 λεπτών και των 10 λεπτών υπάρχει άνετα, αυτό που δεν παίζει είναι να πληρώνει κάποιος 50 ευρώ και να θέλει να κάτσει μισαωρο και 45λέπτα μέσα γιατί με αυτην την λογική οι άλλοι που πληρώνουν 100 θα πρέπει να κάτσουν κάνα δίωρο,
Για το ματάκι που λες δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα μαγαζί μας και δεν το κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο και για πιο λόγο άλλωστε είμαστε ένας χώρος που προσφέρουμε διακριτικότητα και εχεμύθεια ειμαστε χαζοί να κάνουμε τετοια και να βάλουμε βόμβα στην ίδια μας την δουλειά?
Για τα λαδάδικα και για τις λαδόκορες όπως πολύ καλά λες ναι όμως μέσα εκεί ποσες γυναίκες σαν την νικόλ την ρωσσίδα, την αντρέα, την νικόλ τη ρουμάνα ,την βικτώρια, την ιζαμπέλλα, την ζανέτ, την μόνικα την σέρβα, έχεις συναντήσει? Θα σου απαντήσουμε εμείς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πολύ λίγες εως ελάχιστες, τα λαδάδικα προσφέρουν συγκεκριμμένες κατηγορίες milf και λιγο μεγαλύτερες που με τα ρομπακια τους είναι όντως εντυπωσιακές όμως στα ενδότερα μπορεί και να το μετανοιώσεις οικτρά αυτό βέβαια το ξέρουν για αυτό προσφέρουν χρόνο παραμονης μεγαλύτερο βεβαια όλα είναι θέμα επιλογής δική σας αν εσυ θεωρείς ότι εκεί εξυπηρετείσαι καλύτερα και τα χρήματα σου πιάνουν τόπο και περνάς καλά άποψη σου και απολύτως σεβαστή απο όλους μας.Αυτα απο εμάς με καλοπροαίρετη διάθεση και με ένα είδος φιλοσοφικής και εγκυκλοπαιδικης συζητησης σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου όσο και για τις απόψεις σου που παράθεσες στο threadaki μας, καλή εβδομάδα σε όλους.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
1.728
Πόντοι
2.411
ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλε μας φαίνεται πως έχεις καιρό να έρθεις στο xbar και μάλλον μιλάς για περασμένες εποχές, τώρα πια δεν υπάρχει ποτό υποχρεωτικό να κεράσεις τη  κοπέλλα και αν δεν θες δεν πίνεις ούτε εσύ ανεβαίνεις κατευθείαν επάνω. Όσο για τα προγράμματα είναι 50,70 και 100 ευρώ και οι χρόνοι είναι 15 με 20 λεπτά , 30 λεπτά και 45 λεπτά αντίστοιχα.
Για τα ποτά δεν υπήρξε περίπτωση μπόμπας γιατί πληρώνουμε έναν σκασμό λεφτά σε επώνυμο καβά που εφοδιάζει όλη την αθήνα με ποτά μέσα σε αυτά κλαμπς και μπουζουκλερί και αυτό που λες είναι κομματάκι δύσκολο.
Τρίτον ο χρόνος που λες, μετράει απο την στιγμή που ανεβαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο η καλύτερα απο την στιγμή που μπαίνει μέσα και η ελαστικότητα των 5 λεπτών και των 10 λεπτών υπάρχει άνετα, αυτό που δεν παίζει είναι να πληρώνει κάποιος 50 ευρώ και να θέλει να κάτσει μισαωρο και 45λέπτα μέσα γιατί με αυτην την λογική οι άλλοι που πληρώνουν 100 θα πρέπει να κάτσουν κάνα δίωρο,
Για το ματάκι που λες δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα μαγαζί μας και δεν το κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο και για πιο λόγο άλλωστε είμαστε ένας χώρος που προσφέρουμε διακριτικότητα και εχεμύθεια ειμαστε χαζοί να κάνουμε τετοια και να βάλουμε βόμβα στην ίδια μας την δουλειά?
Για τα λαδάδικα και για τις λαδόκορες όπως πολύ καλά λες ναι όμως μέσα εκεί ποσες γυναίκες σαν την νικόλ την ρωσσίδα, την αντρέα, την νικόλ τη ρουμάνα ,την βικτώρια, την ιζαμπέλλα, την ζανέτ, την μόνικα την σέρβα, έχεις συναντήσει? Θα σου απαντήσουμε εμείς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πολύ λίγες εως ελάχιστες, τα λαδάδικα προσφέρουν συγκεκριμμένες κατηγορίες milf και λιγο μεγαλύτερες που με τα ρομπακια τους είναι όντως εντυπωσιακές όμως στα ενδότερα μπορεί και να το μετανοιώσεις οικτρά αυτό βέβαια το ξέρουν για αυτό προσφέρουν χρόνο παραμονης μεγαλύτερο βεβαια όλα είναι θέμα επιλογής δική σας αν εσυ θεωρείς ότι εκεί εξυπηρετείσαι καλύτερα και τα χρήματα σου πιάνουν τόπο και περνάς καλά άποψη σου και απολύτως σεβαστή απο όλους μας.Αυτα απο εμάς με καλοπροαίρετη διάθεση και με ένα είδος φιλοσοφικής και εγκυκλοπαιδικης συζητησης σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου όσο και για τις απόψεις σου που παράθεσες στο threadaki μας, καλή εβδομάδα σε όλους.
Καλημερα και καλη βδομαδα και σε σενα.
Εχω να ερθω απο τις 11/10 τελευταια φορα και αν ανατρεξεις πιο πισω θα δεις και το σχολιο μου.Δεν εχω τιποτα με το μαγαζι σου,ουτε θελω να σας κανω δυσφημιση,απλα λεω τη γνωμη μου.
Η Γκαλινα η Βουλγαρα οντως συμφωνει με εσενα οσο αφορα το ματακι στο δωματιο 4.Ισως να ειναι απλα ενα σποτακι και το μπερδεψε ο φιλος μου(εγω δε το εχω δει αφου πηγα σε αλλο δωματιο).Τωρα για το Bacardi το παραγγειλε ο φιλος μου και το δοκιμασα και εγω,οποτε δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ηταν μπομπα.αλλωστε οταν επιστρεψαμε παραγγειλε ποτο και πηρε μαλιμπου.Αν ηταν καθαρο το πρωτο ποτο θα επαιρνε το ιδιο,αφου δεν υπηρχε λογος να τα μπερδεψει.αλλωστε το ειπε και στη μπαργουμαν η οποια δεν εφερε αντιρηση.
Οσο αφορα τις τιμες αναφερεις τις 3.Πες οτι η μια ωρα στοιχιζει 150 Ε,να δουμε αν θα αρεσει στους αναγνωστες.Τωρα 50Ε για 15 λεπτα ειναι πολλα.Εγω κουνελι δεν ειμαι να τελειωνω στο πενταλεπτο,αφου μετραει ο χρονος μαζι με το μπανιο μου ντυσιμο κλπ.Τωρα θα σου αναφερω οτι η πετσετα του μπανιου ηταν προσωπου και οχι μπανιου!!!Το ξυπνητηρι χτυπησε και σε εμενα και στο φιλο μου και ειναι μεγαλο σπασιμο να σου λεει τελειωσαμε πηγαινε για μπανιο,ενω ημουν στα φορτε.Βαλτε ενα ρολοι τοιχου...Απο προγραμμα σου ειπα και πριν δε θα το σχολιασω.Ουτε της Ραφαελλας ηταν καλο που πηρε ο φιλος μου,ουτε της Βραζιλιανας που πηρα εγω.
Το μαγαζι σου ειναι πολυ ωραιο και καθαρο και θα ειχες πολλους πελατες σαν εμενα(ημουν απο τους καλους του Χ dream).Ειναι μονοπωλειο γιαυτο εχεις πολλους πελατες ακομα.Αν ανοιξουν και αλλα του ιδιου στυλ,θα τους χασεις.
Η γνωμη μου ειναι οτι η μιση ωρα 50 Ε (80-100 η ωρα) ειναι λογικη τιμη.Αλλωστε 150 Ε το μηνα παιρνουν οι κοπελες στη χωρα τους.Οσο αφορα τα λαδαδικα εχουν και πιπινια,αλλα οχι ολα.Εγω στην Ομηρου παλιοτερα ειχα πετυχει αρκετα,οπως και στο χ ντριμ{δυο απο το χ ντριμ δουλευουν και σε εσας).Τωρα επισης παιζουν ,αλλα πρεπει να ψαχνεις διοτι αλλαζουν ποστα.Κανατε καλη κινηση που κοψατε το δεκαρικο σε καθε προγραμμα,αλλα μαλλον θελει και αλλο.
Καλες δουλειες να εχετε.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
1.728
Πόντοι
2.411
Συγκρίνει ο υπεύθυνος (?) το Χ με στριπτιζάδικο..κακώς..το Χ είναι κωλόμπαρο , με πολύ καλή μουσική ,καλά ποτά, λογικές τιμές (για ποτό).. Για στούντιο , με τον τρόπο που το πλασάρουν (50 ευρώ το 10λεπτο ή άντε 15 )μέχρι να ανέβεις πάνω, να κάνεις ντους, να κάνει ντους η κοπέλα, σφύριξε και έληξε!!
Προσωπικά το θεωρώ ασύμφορο.
συμφωνω!!!πες τα στον υπευθυνο μπας και αλλαξει γνωμη,διοτι εμενα δε με ακουει...στο χ ντριμ γινοταν πανικος ,αλλα οι τιμες ηταν λογικες.απλα συγκρινει τα 100 που δινουμε στα στριπ και θεωρει οτι οι δικες του τιμες ειναι λογικες.Ελβετιας ειναι οι τιμες που εχει...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ευτυχώς πρόλαβα και πήρα Μπαρμπορα - Μαγια - Λάουρα στη Φυλής , ήρθε έκανε το τουρνέ της από την αναδουλειά που είχε στο xbar και ξανα επέστρεψε στα μεγαλεία του χμπαρ, το ίδιο ίσχυε και στο αμνέζια με τις κοπέλες , που τώρα δουλέυουν σε στούντιο, δυστυχώς όλες γουστάρουν το χαϊλίκι που προσφέρουν αυτού του είδους τα μαγαζιά , λιγές αντέχουν τις συνθήκες του μπουρδέλου

η μαγια ψυχρή λίγο και σου έβγαζε αίσθημα ξεπέτας

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
ευτυχώς πρόλαβα και πήρα Μπαρμπορα - Μαγια - Λάουρα στη Φυλής , ήρθε έκανε το τουρνέ της από την αναδουλειά που είχε στο xbar και ξανα επέστρεψε στα μεγαλεία του χμπαρ, το ίδιο ίσχυε και στο αμνέζια με τις κοπέλες , που τώρα δουλέυουν σε στούντιο, δυστυχώς όλες γουστάρουν το χαϊλίκι που προσφέρουν αυτού του είδους τα μαγαζιά , λιγές αντέχουν τις συνθήκες του μπουρδέλου

ακριβώς την ίδια εμπειρία αποκόμισα κ γω μαζί της στο μπουρδελάκι που την πήρα...τώρα αν στο στούντιο το "παίζει" αλλιώς δεν είμαι πρόθυμος να μάθω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μόνο αίσθημα ξέπετας; Η κοπέλα μπήκε μαζί μου και χασμουριόταν. Μόνο ύπνος δεν την πήρε. Καλύτερα να την έπαιζα και να έκαιγα 20 ευρώ στο τασάκι. Καλύτερα θα περνούσα.

@lex31

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
.... ποσες γυναίκες σαν την νικόλ την ρωσσίδα, την αντρέα, την νικόλ τη ρουμάνα ,την βικτώρια, την ιζαμπέλλα, την ζανέτ, την μόνικα την σέρβα, έχεις συναντήσει?....

Αληθεια η Μόνικα που χάθηκε...;;;

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
... Καλύτερα να την έπαιζα και να έκαιγα 20 ευρώ στο τασάκι. Καλύτερα θα περνούσα.
Συμπεραίνω ότι προτιμήσατε να είστε αυτοηδονιζόμενος, ή ως θα έλεγον τινές, κατά μόνας αμαρτάνων ή ασκών ψυχόλεθρον συνήθειαν αναφωνώντας κατά την στιγμήν της εκσπερματώσεως σας προς τους κάτωθεν εν του X-BAR ευρισκόμενους...
- X-BAR, τα σωσίβια! Χύνω!!!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Παραθετω εδω και το Ether Party απο DELYNO, ενα κομματι που ταιριαζει πολυ στο στυλ του X-BAR!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Συμπεραίνω ότι προτιμήσατε να είστε αυτοηδονιζόμενος, ή ως θα έλεγον τινές, κατά μόνας αμαρτάνων ή ασκών ψυχόλεθρον συνήθειαν αναφωνώντας κατά την στιγμήν της εκσπερματώσεως σας προς τους κάτωθεν εν του X-BAR ευρισκόμενους...
- X-BAR, τα σωσίβια! Χύνω!!!

Έγραψα ότι πήγα μαζί της και χασμουριόταν η φόλα. Σόρυ αν είναι αδερφή σου και παρεξηγήθηκες.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Έγραψα ότι πήγα μαζί της και χασμουριόταν η φόλα. Σόρυ αν είναι αδερφή σου και παρεξηγήθηκες.
Δεν παρεξηγηθηκα, καθότι δεν εχω αδερφη, αφου ειμαι βρυκολακας!!!
skullwithmovingfinger.gif

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο Χ ΒΑR....καλή μουσική με ωραία remix,λιγοστός κόσμος την ώρα που πήγαμε(00¨00) και αρκετές κοπέλες αρκετές εκ των οποίων αξιόλογες με ωραία κλασσάτα ντυσίματα. Φυσικά ξεχώριζε η ξανθιά Λιθουανή Ζέτα, που είναι και πολύ καλή στα ενδώτερα, η Γαλήνη, η Μελίσσα και η Τζένιφερ με τις σούπερ καμπύλες...και αρκετές άλλες που τις έβλεπα πρώτη φορά και μέσα στο σκοτάδι δεν μπορορύσα να διακρίνω...το ποτό η μπύρα στα 8 ευρώ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο Χ ΒΑR....καλή μουσική με ωραία remix,λιγοστός κόσμος την ώρα που πήγαμε(00¨00) και αρκετές κοπέλες αρκετές εκ των οποίων αξιόλογες με ωραία κλασσάτα ντυσίματα. Φυσικά ξεχώριζε η ξανθιά Λιθουανή Ζέτα, που είναι και πολύ καλή στα ενδώτερα, η Γαλήνη, η Μελίσσα και η Τζένιφερ με τις σούπερ καμπύλες...και αρκετές άλλες που τις έβλεπα πρώτη φορά και μέσα στο σκοτάδι δεν μπορορύσα να διακρίνω...το ποτό η μπύρα στα 8 ευρώ...
Η Μάγια (Μπάρμπαρα-Λάουρα).....? :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
Η Μάγια (Μπάρμπαρα-Λάουρα).....? :-* :-* :-*
κάπου πρέπει να την είδε το μάτι μου...ήταν 2-3 που έμοιαζαν...εν τω μεταξύ οι τύπισσες μας απαξίωναν επιδεικτικά...καθολου παιχνίδι, καυλάντα κλπ...ευτυχώς δηλαδή γιατί απόλαυσα την mcfarland μου ήσυχος... :grin: :grin:

kavlogiannis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαγκεσ τι λεει το μαγαζακι πωσ παιζετε το παιχνιδι εκει?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κάπου πρέπει να την είδε το μάτι μου...ήταν 2-3 που έμοιαζαν...εν τω μεταξύ οι τύπισσες μας απαξίωναν επιδεικτικά...καθολου παιχνίδι, καυλάντα κλπ...ευτυχώς δηλαδή γιατί απόλαυσα την mcfarland μου ήσυχος... :grin: :grin:

Ήθελα λίγο Μάγια......να γουστάρω.......... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom