Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Θα γουσταρα και την Ραφαέλα φτιαγμένη και ετοιμασμένη να περιμενει στο τζακούζι της αμαρτιας!!! :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.siggrou144.com/images/pictures/anna/29.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αυτή στη φώτο είναι η Ραφαέλλα?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Χθες τα ξημερωματα που ημουν εκει διαπιστωσα πως επεσαν ο τιμες. Υπαρχουν πλεον τιμες προγραμματων στουντιο. Επισης δεν ειναι πλεον υποχρεωτικο το ποτο της κοπελας. Το απλο προγραμμα ειναι στα 50 ευρω οπως στα στουντιο.
Άντε επιτέλους....το πιάσανε το μήνυμα....

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
1.902
Πόντοι
2.411
πιο μηνυμα πιασανε???50 ευρω για 10-15 λεπτα συν 8 ε το ποτο σου!!!!απλα εκοψαν 10΅Ε.απο 60 τα 10-15 λεπτα το πηγαν 50.ακομα εχουν πολυ δρομο...αυτες ειναι τιμες ελβετιας.
τη Ραφαελα που τη θεωρειτε ωραια ,την εχετε δει στο προσωπο??κορμι πραγαματι εχει καλο.επισης την εχει παρει καποιος,διοτι ο φιλοσ μου που τη πηρε ακομα κλαιει τα 100!!!
πραγματι καποιες απο τις κοπελες δουλευουν πρωινη βαρδια σε στουντιο στη καλλιθεα.

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εκανες πολυ καλα που εφυγες απραχτος.εχω γραψει κριτικη για το συγκεκριμενο μαγαζι,με τιτλο πεταμενα λεφτα!!!Εχουν τιμες Ελβετιας...Οσο αφορα τη ξανθια που αναφερεσαι ειναι απο Εσθονια.Εντυπωσιακη απο εμφανιση,αλλα μεσα δε ξερω...εγω εφαγα παλτο απο τη βραζιλιανα και ο φιλος μου απο τη ραφαελα.ξεπετα προγραμμα+ακριβο.Δεν ξαναπαταμε εκει.καλυτερα λαδαδικα=60 Ε!!!
ΚΑΛΉΜΕΡΑ σε όλους μετά απο ενα μακρύ και κουραστικό ξενύχτι, είμαστε εδω να γράψουμε και εμείς την άποψη μας, βασικά η τιμή είναι 50 ευρω το απλό πρόγραμμα και ο χρόνος κυμαίνεται απο 15 εως και 20 λεπτά, δεν νομίζουμε ότι το να πας σε ένα μαγαζί, να ακούσεις μουσική, να πιεις το ποτό σου καθαρό να το πληρώσεις 8 ευρώ και να επιλέξεις μια κοπέλα ,που κατα γενική ομολογία οι περίσσοτερες είναι πάνω απο τον μέσο όρο, να πληρώσεις 50 ευρώ το σύνολον 58 ευρώ, μπορείς να πεις ότι είναι τιμές ελβετίας.
Παρόλα αυτά σεβόμαστε την άποψη σου και σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου σκέψου όμως για να πας σε αντίσοιχο strip πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια η ίσως και τα τριπλάσια και μπορεί να φύγεις και άπραγος η αν κάνεις και κάτι οι συνθήκες είναι τόσο χάλια που παίζει και να μην μπορείς να λειτουργήσεις αυτά απο εμάς καλοπροαίρετα και με όλη την καλή διάθεση.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

Συνημμένα

• 828_1000.jpg
    828_1000.jpg
    105,7 KB · Εμφανίσεις: 16

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Εμπεριστατωμένη απάντηση .δεν μπορώ να πω  :rolleyes:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΛΉΜΕΡΑ σε όλους μετά απο ενα μακρύ και κουραστικό ξενύχτι, είμαστε εδω να γράψουμε και εμείς την άποψη μας, βασικά η τιμή είναι 50 ευρω το απλό πρόγραμμα και ο χρόνος κυμαίνεται απο 15 εως και 20 λεπτά, δεν νομίζουμε ότι το να πας σε ένα μαγαζί, να ακούσεις μουσική, να πιεις το ποτό σου καθαρό να το πληρώσεις 8 ευρώ και να επιλέξεις μια κοπέλα ,που κατα γενική ομολογία οι περίσσοτερες είναι πάνω απο τον μέσο όρο, να πληρώσεις 50 ευρώ το σύνολον 58 ευρώ, μπορείς να πεις ότι είναι τιμές ελβετίας.
Παρόλα αυτά σεβόμαστε την άποψη σου και σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου σκέψου όμως για να πας σε αντίσοιχο strip πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια η ίσως και τα τριπλάσια και μπορεί να φύγεις και άπραγος η αν κάνεις και κάτι οι συνθήκες είναι τόσο χάλια που παίζει και να μην μπορείς να λειτουργήσεις αυτά απο εμάς καλοπροαίρετα και με όλη την καλή διάθεση.

αλλα ο πελατης πληρωνει και το ντους της. ξερω πολλους που ηρθαν και μου ειπαν τα ιδια.

λοιπον... να τις λετε να μενουν μερι το τελος του (προπληρωμενου) χρονου και θα τα πατε καλυτερα.

τα ντους δεν τα πληρωνουν οι πελατες παραπανω απο μια φορα.

αλλιως....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ο κολλητος μου πηρε μια ζανετ για 30 λεπτα. Στα 20 του ειπε οτι ο χρόνος  τελείωσε και ότι έπρεπε να κάνει ντους. Ο ξάδελφος μου πηρε μια νεαρή για 30 λεπτά η οποια του άρχισε τα περι <<τελειώνει>>  ο χρονος στα17 λεπτα.

Λοιπον, όταν βρεθηκα εκει προ δεκαημερου και μια πολύ ωραία κοπέλα μου προτεινε μια ώρα με 150, εγω  δεν τσιμπησα, μπας και η υποτιθεμενη ωρα γινει μισαωρο.

Βλεπεις πως χανονται οι πελατες;

Αυτη εινα η κλασσικη νεοελληνικη τακτικη της αρπαγης ΤΩΡΑ και υποθηκευουμε το μελλον.

Ωραιο μαγαζι, καλη ιδεα, αλλα με γυφτικη νοοτροπια δε λεει...

Τετοια παιχνίδια τα παιζουμε και στα καζινο.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Λυστε το πρόβλημα αυτό και ευχαριστως να ξαναπερασουμε με τους φιλους μου. Καθαρα ποτα, ωραια κοπελα στο μπαρ. Αλλα πρωτα ο σεβασμός στον πελάτη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μεχρι φυλλης καλη ειναι

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Τελικά η Μπάρμπαρα-Λάουρα=Μάγια γύρισε πίσω? Δεν κατάλαβα ακριβώς......... :knockinb:
Βεβαια. Βρισκεται ξανα  ματαξύ των αλλων καλλιπαρείων νεανίδων επι του X-BAR παρέχοντας ηδονοβλεψία και φαντασία αναπλήρου τον απολεσθέντα καιρόν.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φολάρα! Τη γάμησα Φωκαίας και χασμουριόταν. Για πρώτη φορά στην ζωή μου θα γράψω νωντοκριτική και θα την ξεφτιλίσω!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φολάρα! Τη γάμησα Φωκαίας και χασμουριόταν. Για πρώτη φορά στην ζωή μου θα γράψω νωντοκριτική και θα την ξεφτιλίσω!

μεχρι φυλλης καλη ειναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βεβαια. Βρισκεται ξανα  ματαξύ των αλλων καλλιπαρείων νεανίδων επι του X-BAR παρέχοντας ηδονοβλεψία και φαντασία αναπλήρου τον απολεσθέντα καιρόν.

Εγώ την πήρα Φυλής όπως έχω πει -πριν λίγο καιρό-  και πέρασα τέλεια.....αλλά την έχω πάρει 20+ φορές..........τα έχουμε πει και από κοντά αυτά...... :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εσύ Μπίλλη είσαι φίρμα. Καμία σχέση το πως περνάς εσύ με μια πουτάνα με το πως περνάνε όλοι οι υπόλοιποι.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Συγκρίνει ο υπεύθυνος (?) το Χ με στριπτιζάδικο..κακώς..το Χ είναι κωλόμπαρο , με πολύ καλή μουσική ,καλά ποτά, λογικές τιμές (για ποτό).. Για στούντιο , με τον τρόπο που το πλασάρουν (50 ευρώ το 10λεπτο ή άντε 15 )μέχρι να ανέβεις πάνω, να κάνεις ντους, να κάνει ντους η κοπέλα, σφύριξε και έληξε!!
Προσωπικά το θεωρώ ασύμφορο.

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συγκρίνει ο υπεύθυνος (?) το Χ με στριπτιζάδικο..κακώς..το Χ είναι κωλόμπαρο , με πολύ καλή μουσική ,καλά ποτά, λογικές τιμές (για ποτό).. Για στούντιο , με τον τρόπο που το πλασάρουν (50 ευρώ το 10λεπτο ή άντε 15 )μέχρι να ανέβεις πάνω, να κάνεις ντους, να κάνει ντους η κοπέλα, σφύριξε και έληξε!!
Προσωπικά το θεωρώ ασύμφορο.
ΑΓΑΠΗΤΕ φίλε μας σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, για το xbar που μας επαινείς για την καλή μουσική, τα ποτά, τις λογικές τιμές.Όμως το 50ευρω και τα 10 λεπτά δεν υπάρχει, το 50ευρώ περιλαμβάνει πρόγραμμα των 15 με 20 λεπτών και όλα αυτά γίνονται σε μια σωστή συμφωνία. Εντός των προσεχών ημερών  θα σας αποκαλύψουμε μια μικρή έκπληξη-προσφορά για τους πελάτες μας και στο xbar και στα υπόλοιπα στούντιο μας για την εορταστική περίοδο που σκεφτόμαστε να τη ξεκινήσουμε μετά τις 15 νοεμβρίου, σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
50 ευρω θα επρεπε να ειναι 30 λεπτα στο δωματιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom