Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο Χ ΒΑR....καλή μουσική με ωραία remix,λιγοστός κόσμος την ώρα που πήγαμε(00¨00) και αρκετές κοπέλες αρκετές εκ των οποίων αξιόλογες με ωραία κλασσάτα ντυσίματα. Φυσικά ξεχώριζε η ξανθιά Λιθουανή Ζέτα, που είναι και πολύ καλή στα ενδώτερα, η Γαλήνη, η Μελίσσα και η Τζένιφερ με τις σούπερ καμπύλες...και αρκετές άλλες που τις έβλεπα πρώτη φορά και μέσα στο σκοτάδι δεν μπορορύσα να διακρίνω...το ποτό η μπύρα στα 8 ευρώ...
Έκφιλε και βιτσιόζε λαγέ για να ικανοποιησεις τα γουστα σου σιγουρα χρειαζεσαι μια ολοκληρη ποδοσφαιρικη ομαδα!!!  :thumbsup:

http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/diabasma/opinions/article2182542.ece/BINARY/w540/Argentinagirls540.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif ΟΛΕΣ[/URL] σου οι κριτικές για τσόντες σβήστηκαν γιατί είναι αντιγραφές απ' το βιβλίο Αυστηρώς ακατάλληλον Ελληνικό πορνό: Από την Ομόνοια στο Αλκαζάρ κι εδύ muted γι' αυτόν το λόγο.

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο Χ ΒΑR....καλή μουσική με ωραία remix,λιγοστός κόσμος την ώρα που πήγαμε(00¨00) και αρκετές κοπέλες αρκετές εκ των οποίων αξιόλογες με ωραία κλασσάτα ντυσίματα. Φυσικά ξεχώριζε η ξανθιά Λιθουανή Ζέτα, που είναι και πολύ καλή στα ενδώτερα, η Γαλήνη, η Μελίσσα και η Τζένιφερ με τις σούπερ καμπύλες...και αρκετές άλλες που τις έβλεπα πρώτη φορά και μέσα στο σκοτάδι δεν μπορορύσα να διακρίνω...το ποτό η μπύρα στα 8 ευρώ...

για λέγε για κόστος κλπ από Ζέτα ...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δεν την τίμησα το Σάββατο...αλλά σε παλιότερη επίσκεψή μου είχα περάσει μια χαρά, δεν με υποχρέωσε για ποτό και πλήρωσα 90 ευρώ για περισσότερο χρόνο και 69...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Δεν την τίμησα το Σάββατο...αλλά σε παλιότερη επίσκεψή μου είχα περάσει μια χαρά, δεν με υποχρέωσε για ποτό και πλήρωσα 90 ευρώ για περισσότερο χρόνο και 69...

φιλε λαγε πλην που παιζεις μπαλα με οτι κορασιδα υπαρχει που εθιξα σε αλλο ποστ μου θα ηθελα να μαθω τι δουλεια κανεις και καθε βδομαδα σκορπας κανα 300 ευρω για γαμησιατικα ?????

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Διαχειριστής και παραλήπτης εμβασμάτων.... :sunglasses: :sunglasses:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Παρακαλώ τον αξιότιμο κύριο Νεοσμυρνιώτη να ρίξει λίγο φως στη χθεσινή μας επίσκεψη στο χώρο. Φοβάμαι πως η δική μου αναφορά θα είναι ανεπαρκής μπροστά στο δικό του γλαφυρό τρόπο περιγραφών. Ακόμα γελάω με την αντίδραση της...Μάγιας μόλις μας είδε...και μιας άλλης που έκανε πως δεν μας είδε! :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παρακαλώ τον αξιότιμο κύριο Νεοσμυρνιώτη να ρίξει λίγο φως στη χθεσινή μας επίσκεψη στο χώρο. Φοβάμαι πως η δική μου αναφορά θα είναι ανεπαρκής μπροστά στο δικό του γλαφυρό τρόπο περιγραφών. Ακόμα γελάω με την αντίδραση της...Μάγιας μόλις μας είδε...και μιας άλλης που έκανε πως δεν μας είδε! :rockon:

ποιά έκανε την πάπια μπροστά στη θέα του κυρίου Μυστήριου;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Για αυτό έπρεπε να είχαμε πάει όλοι μαζί......... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για λέγε για κόστος κλπ από Ζέτα ...
Αναλογα το προγραμμα που θελεις να παρεις
Πλεον με 50 το απλο, 70 το 69+μασαζ+ισπανικη

Δεν ειναι υποχρεωτικο το κερασμα του ποτου πια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Μελισα και η Νταλία δεν σε χαιρετησαν ? ? ?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Η Μελισα και η Νταλία δεν σε χαιρετησαν ? ? ?

Την πάπια κάνανε. Για την ακρίβεια κρυβόντουσαν! Έλα μου όμως που πήγα στο μέρος τους και αιφνιδιάστηκαν..Αυτά στο Μυστήριο δεν πιάνουν! Βέβαια, για να μην τις αδικώ, εν μέρει είχαν και το δίκιο τους, αφού τα μάτια μου ήταν μόνο για την Κατερίνα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΑΓΑΠΗΤΕ φίλε μας σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, για το xbar που μας επαινείς για την καλή μουσική, τα ποτά, τις λογικές τιμές.Όμως το 50ευρω και τα 10 λεπτά δεν υπάρχει, το 50ευρώ περιλαμβάνει πρόγραμμα των 15 με 20 λεπτών και όλα αυτά γίνονται σε μια σωστή συμφωνία. Εντός των προσεχών ημερών  θα σας αποκαλύψουμε μια μικρή έκπληξη-προσφορά για τους πελάτες μας και στο xbar και στα υπόλοιπα στούντιο μας για την εορταστική περίοδο που σκεφτόμαστε να τη ξεκινήσουμε μετά τις 15 νοεμβρίου, σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου.

Εαν θέλετε να ασκείτε σωστό management στην επιχείρησή σας, ναι είναι επιχείρηση,  καλά κάνετε, να καταγράφετε όμως τις τάσεις και τις ανάγκες τις αγοράς. Σίγουρα υπάρχει και ο εξυπνάκιας που λέει: "Όποιος δεν έχει ας μην έρχεται..." ωστόσο επειδή η σεξουαλική συνεύρεση είναι βιολογική ανάγκη και δεν συγκρίνεται με τον αυνανισμό καλό είναι να κατεβάσετε τις τιμές και να αυξήσετε με κάποιο τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τουλάχιστον στην αρχή που είχα πάει οι κοπέλες κολούσαν πάνω μου σαν τσιμπούρια και ζητούσαν εξωφρενικά ποσά... 70 και 80 ευρω για λίγα λεπτά...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Επίσης επειδή μιλάτε για συμφωνία, να σας ενημερώσω παλιότερα είχε πάει ένας φίλος και είχε συμφωνήσει άλλα και τίποτα από αυτά δεν έκανε η κοπέλα. Ήταν στις αρχές της λειτουργίας του μαγαζιού, μια μαύρη κοπέλα. Άλλα του είπε και άλλα είπε μετά...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Επίσης επειδή μιλάτε για συμφωνία, να σας ενημερώσω παλιότερα είχε πάει ένας φίλος και είχε συμφωνήσει άλλα και τίποτα από αυτά δεν έκανε η κοπέλα. Ήταν στις αρχές της λειτουργίας του μαγαζιού, μια μαύρη κοπέλα. Άλλα του είπε και άλλα είπε μετά...

Έμπειροι συναγωνιστές γνωστες του Χ μπαρ επειδή δεν έχω πάει ποτέ ξέρουμε κοπέλες εκεί να κάνουν στάνταρ ελεύθερο στοματικό/τελειωτικό...;;;!!!
Ευχαριστώ!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Έμπειροι συναγωνιστές γνωστες του Χ μπαρ επειδή δεν έχω πάει ποτέ ξέρουμε κοπέλες εκεί να κάνουν στάνταρ ελεύθερο στοματικό/τελειωτικό...;;;!!!
Ευχαριστώ!!!

δεν κάνουν, εκεί οι υπηρεσίες είναι "αποστειρωμένες", δεν παίζει κανένα έξτρα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ευχαριστώ!!!
Οχι μονο στο X-Bar, αλλα και σε κανενα studio της αλυσιδας, δεν παρεχεται ελευθερο στοματικο.
Ποσο μαλλον τελειωτικο.
Τουλαχιστιον επισημα, δεν εχει ανακοινωθει σε κανενα προγραμμα.
Τωρα ενα μεσα την "δελεασεις" με αρκετα χρηματα, δεν μπορω να ξερω τι θα συμβει.........

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Οχι μονο στο X-Bar, αλλα και σε κανενα studio της αλυσιδας, δεν παρεχεται ελευθερο στοματικο.
Ποσο μαλλον τελειωτικο.
Τουλαχιστιον επισημα, δεν εχει ανακοινωθει σε κανενα προγραμμα.
Τωρα ενα μεσα την "δελεασεις" με αρκετα χρηματα, δεν μπορω να ξερω τι θα συμβει.........

Σε ευχαριστω για την απαντησε φιλε Τσεγιεν για να ξερουμε ποια αλλα ειναι τα στουντιο της αλυσιδας..;;??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom