beers and bitches μας έκαναν να κατευθυνθούμε στο Χ Bar με τη συνοδεία του Cheyene και του Βασίλη Μπαρούχου. Η δυνατή βροχή προσέδιδε μια νότα ρομαντισμού αλλά και μυστηρίου στο αθηναικό νυχτερινό σκηνικό. Είσοδος στο μαγαζί λίγο μετά της 00:00...Κόσμος αρκετός, κορίτσια πάμπολλα. Μερικά που θυμάμαι...Βιολέττα, Τζέσσικα,Αντρέα, Ίνγκριντ,Τζούλη Ανδριάννα, Αισά, Ρούμπυ και πολλές άλλες...Παρών φυσικά και ο Αρχοντας69 για ένα ακόμα βράδυ, μας προσκάλεσε στο τραπέζι του....Λίγο αργότερα στην παρέα μας προστέθηκαν mpouzoklidos, kerveras, px75 και ένας εξωθεσμικός συναγωνιστής...Οι πρώτες μπύρες ήρθαν, ακολούθησαν σφηνάκια....
Κάπου εκεί ο πρώτος χορός ήταν πραγματικότητα με την Ανδριάννα, η οποία είναι μελαχροινή, με μακριά ίσια μαλλιά, κορμί αδύνατο, με καταπληκτική περιφέρεια να ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη...Καλή συζήτηση, ωραία μουσική και εγώ δεν μπορούσα να κάτσω στιγμή στον καναπέ...Το βλέμμα μου το είχε μαγνητίσει η Τζούλη, μια εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή, με καστανόξανθα μαλλιά μακριά, ωραίο πρόσωπο και σώμα αυτό που λέμε "ο ορισμός της γυναίκας"...Καλλίγραμμο, μεγάλο ενισχυμένο στήθος , ίσια μακριά πόδια και όμορφη περιφέρεια....Τη γνώριζα από τη θητεία της στο 104, οπότε την πλησίασα και αρχίσαμε να μιλάμε, να γελάμε, ενώ ο φίλτατος cheyenne μας διέκοπτε κάθε τόσο...
Κάπου εκεί ήρθε η ώρα για τον δεύτερο χορό από την ίνγκριντ η οποία είναι πλέον από τις μεγάλες μου συμπάθειες....Εκπληκτικό λίκνισμα, ερωτικό, σέξυ, αποκάλυψε την κορμάρα της με νάζι, αφήνοντας τα υπέροχα στήθη της σε κοινή θέα και μένα να θυμίζω σκύλο την ώρα που περιμένει το φαγητό του...
Η επιστροφή μου στο τραπέζι με βρήκε με τον Άρχοντα69 να έχει πιάσει α λα μπρατσέτα την κορασίδα Τζέσικα(ξανθός, αδύνατος κοντοπούτανος, χαμογελαστή και κεφάτη) και τα υπόλοιπα παιδιά να συζητάνε για την πολιτική κρίση στην Ουκρανία... :smiley-fart: Δηλώνω στην Τζούλη την πρόθεσή μου να ανέβουμε στα δωμάτια, αλλά κάπου εκεί μου χάλασε τα σχέδια η υπεύθυνη του μαγαζιού,η Σιμόνα, η οποία μου δήλωσε ότι δεν υπάρχει ελέυθερο δωμάτιο ούτε για δείγμα...Μιλάμε όλοι οι καυλιάρηδες χθες μαζευτήκανε στο μπαρ??
Μετά από 50 λεπτά αναμονής επιτέλους άδειασε δωμάτιο και πήραμε την άγουσα για τον πάνω όροφο, ακούγοντας τα καθόλου κολακευτικά σχόλια του κομπλεξικού κέρβερα
για τη διαφορά ύψους μεταξύ εμού και της Τζούλης....Το μεσαίο μου δάχτυλο υψωμένο ήταν κατά γενική ομολογία η πιο εύγλωττη απάντηση...
Για τα επόμενα 50 λεπτά στο δωμάτιο με τη Τζούλη πέρασα καταπληκτικά, παιχτήκανε ωραία σκηνικά, τα οποία θα περιγραφούν φυσικά στην κριτική...Από το διπλανό δωμάτιο ακούγονταν πολεμικές ιαχές και αναστεναγμοί, κάτι που δικαιολογήθηκε μιας και κατά την έξοδό μας συμπέσαμε με τον Άρχοντα69 και την Τζέσσικα....Καημένο κορίτσι τι έπαθες...
Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου από το Μπαρ, αυτά που έχασα ήταν ο αισθησιακός χορός της Αντρέας, ο οποίος έμαθα συγκλόνισε τον κέρβερα και ήταν έτοιμος για δεύτερη κατάθεση...Ο κόσμος συνέχιζε να είναι αρκετός ενώ και τα δρομολόγια για τα δωμάτια συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό...
Κάπου εκεί αποχωρίσαμε για βρώμικο, με μια μικρή παράκαμψη στο διανυκτερεύον βουλκανιζατέρ μιας και είχε σκάσει το λάστιχό μου...Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για απόψε, όπου είναι μασκέ πάρτυ και φυσικά θα πάω Μασκαρεμένος να γίνει χαμός!!!!!