Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθεσινή επίσκεψη στο μπαρ παρέα με τους εκλεκτούς Cheyenne, Sotirof και εξωθεσμικό συναγωνιστή...Πολύς κόσμος, πολλές κοπέλες από τις οποίες ξεχώρισα για μια ακόμη φορά την Αντρέα, την Αλεσσάντρα, την Μαριάννα και την Μπέττυ...Τρομερή πρωτοβουλία να ενταχθεί στο "πρόγραμμα" και strip show όπου με το χορό της Αντρέας(ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός και αισθησιακός) και της Αλεσσάντρας(πιο άρτιος τεχνικά, χωρίς όμως να "δείξει") πάθαμε απανωτά εγκεφαλικά.....
Από τις καλές βραδιές στο μπαρ, με παλμό και ενδιαφέρον....

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τι ώρα συνέβησαν αυτά? :rolleyes:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Επειδή κάποιοι έχουν κατηγορήσει πολλά μέλη της ιστοσελίδας ότι ασχολούνται μόνο με θέματα πολιτικά, ιστορικά , αθλητικά κ.α. και όχι με το κύριο αντικείμενο γράφω την ακόλουθη εντύπωση από το εν λόγω μπαρ.
Επίσκεψη κάποιο Σάββατο βράδυ με ένα φίλο που αν και παντρεμένος  με παιδί είναι αθεράπευτα μπουρδελιάρης , εραστής στριπτιζάδικων , μπουρδέλων , στούντιο κ.α.
Ο χώρος πολυτελής και φιλικός .Τα ποτά φθηνά.Οι κορασίδες μικρές κυρίως από Ρουμανία , Αλβανία .Επίσης είχε και μια μαυρούλα. Μου έκανε καλή εντύπωση ότι κανείς δεν μας κόλλησε .Ούτε το γκαρσόνι ούτε οι κοπέλλες για κεράσματα ή για άλλα.Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πάει εκεί να πιεί το ποτό του να κόψει κίνηση και να φύγει.Οι κορασίδε ς δεν ήταν παραπλανητικές για να φάνε λεφτά σε ποτά.Ερχόντουσαν μόνο για να δώσουν τιμή για τον πάνω όροφο και μετα φεύγαν αν δεν ήθελες.Τα πράγματα μέτρια για το κόστος που ζητούσαν (πότο + πρόγραμμα).Φύγαμε για κάποια μπουρδέλα -στούντιο σε παρόδους της Συγγρού , με τελικό προορισμό γνωστό στριπτιζάδικο που είχε ζωντανό σεξ .
Τέλος, θέλω να πω ότι δεν είναι κακό που τα μέλη έχουν ανησυχίες και γράφουν για άλλα θέματα .Σημαίνει ότι έχουν κάποιο επίπεδο! :tits2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνό πέρασμα από το ΧΒΑR, όπου τυχαία μέσα συνάντησα τον τιτανοτεράστιο πρόεδρο sotirof και τον άρχοντα69...Τρομερό mood στο μαγαζί, όλα τα κορίτσια ντυμένες με στολές, η μοσυική πολύ καλή, μια μείξη latin house, latin και pop hits...Κόσμος πάρα πολύς και πραγματικά με το που πέρασα μέσα αμέσως ένιωσα να "χτυπάω κόκινο"....

Μερικές στολές που θυμάμαι...Aντρέα:Με ωραίο λουλουδιαστό φόρεμα και γάντια στα χέρια....αρχόντισσα....

Σύλβια: Mπατσίνα με ζαρτιερικά κλπ εξαρτήματα....

Ανδριάνα: Μάγισσα

Ραφαέλλα : Διαβολάκι....

Βιολέττα: Nοσοκόμα

Εμένα με "μάγεψε η Ίνγκριντ, η οποία φορούσε ένα πολύ ωραίο μαύρο φόρεμα μίνι....ήρθε εντελώς φυσικά και ανεπιτήδευτα κοντά μου, άρχισε να κουνιέται αισθησιακά μπροστά μου και να μου τρίβεται στου ρυθμούς του suavamente...Κέρασμα ποτό, πήρα και για την παρέα σφηνάκια, πέσανε γενικά κεράσματα εκατέρωθεν...γενικά τέτοιο κέφι καιρό είχα να δω στο μαγαζί....Φυσικά μετά από όλα αυτά η άνοδος με την υπέροχη κορασίδα-όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- εις τα άνω δώματα ήταν μονόδρομος...Μου προσέφερε μια υπέροχη συνάντηση σε κλίμα gfe, με αληθοφάνεια, χωρίς χρονικές πιέσεις και όπως το είχα στο μυαλό μου....Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει...

Η Ίνγκριντ πλέον είναι μελαχροινή...ξεχάστε τα κόκκινα μαλλιά....Της πάει πιο πολύ το νέο λουκ... :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουνε γι αυτό το μαγαζι  :think:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
για την ταρίφα δεν αναφέρεις ,γράψε τι ταμείο έκανες

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Εν αναμονή του μέγιστου πόρνου λαγού να μας περιγράψει την χτεσινή βραδιά στο xbar.

Εγώ εν συντομία θα πω ότι κόλλησα για άλλη μια φορά με την Αντρεα, τι πράμα είναι τούτο, και μόλις χόρεψε μου βγήκαν τα μάτια έξω. Σύντομα η πιο στενή γνωριμία μας αλλά σε στούντιο.

Επίσης, όμορφη γυναικάρα ατελείωτη η Τζούλι η ξανθιά καλλονή, ατελείωτες ποδάρες και κορμάρα, έμεινα μαλάκας μόλις την είδα. Πάλι καλά και είχα καταθέσει πριν. Στοχοποιήθηκε και αυτή άμεσα  :S

Λαγέ αναμένουμε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εν αναμονή του μέγιστου πόρνου λαγού να μας περιγράψει την χτεσινή βραδιά στο xbar.

Εγώ εν συντομία θα πω ότι κόλλησα για άλλη μια φορά με την Αντρεα, τι πράμα είναι τούτο, και μόλις χόρεψε μου βγήκαν τα μάτια έξω. Σύντομα η πιο στενή γνωριμία μας αλλά σε στούντιο.

Επίσης, όμορφη γυναικάρα ατελείωτη η Τζούλι η ξανθιά καλλονή, ατελείωτες ποδάρες και κορμάρα, έμεινα μαλάκας μόλις την είδα. Πάλι καλά και είχα καταθέσει πριν. Στοχοποιήθηκε και αυτή άμεσα   :S

Λαγέ αναμένουμε...

Μόνο πες,αν χόρευε στο μπαρ...ο λαγός... :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
beers and bitches μας έκαναν να κατευθυνθούμε στο Χ Bar με τη συνοδεία του Cheyene και του Βασίλη Μπαρούχου. Η δυνατή βροχή προσέδιδε μια νότα ρομαντισμού αλλά και μυστηρίου στο αθηναικό νυχτερινό σκηνικό. Είσοδος στο μαγαζί λίγο μετά της 00:00...Κόσμος αρκετός, κορίτσια πάμπολλα. Μερικά που θυμάμαι...Βιολέττα, Τζέσσικα,Αντρέα, Ίνγκριντ,Τζούλη Ανδριάννα, Αισά, Ρούμπυ και πολλές άλλες...Παρών φυσικά και ο Αρχοντας69 για ένα ακόμα βράδυ, μας προσκάλεσε στο τραπέζι του....Λίγο αργότερα στην παρέα μας προστέθηκαν mpouzoklidos, kerveras, px75 και ένας εξωθεσμικός συναγωνιστής...Οι πρώτες μπύρες ήρθαν, ακολούθησαν σφηνάκια....

Κάπου εκεί ο πρώτος χορός ήταν πραγματικότητα με την Ανδριάννα, η οποία είναι μελαχροινή, με μακριά ίσια μαλλιά, κορμί αδύνατο, με καταπληκτική περιφέρεια να ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη...Καλή συζήτηση, ωραία μουσική και εγώ δεν μπορούσα να κάτσω στιγμή στον καναπέ...Το βλέμμα μου το είχε μαγνητίσει η Τζούλη, μια εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή, με καστανόξανθα μαλλιά μακριά, ωραίο πρόσωπο και σώμα αυτό που λέμε "ο ορισμός της γυναίκας"...Καλλίγραμμο, μεγάλο ενισχυμένο στήθος , ίσια μακριά πόδια και όμορφη περιφέρεια....Τη γνώριζα από τη θητεία της στο 104, οπότε την πλησίασα και αρχίσαμε να μιλάμε, να γελάμε, ενώ ο φίλτατος cheyenne μας διέκοπτε κάθε τόσο... :s&m_1: :s&m_1: Κάπου εκεί ήρθε η ώρα για τον δεύτερο χορό από την ίνγκριντ η οποία είναι πλέον από τις μεγάλες μου συμπάθειες....Εκπληκτικό λίκνισμα, ερωτικό, σέξυ, αποκάλυψε την κορμάρα της με νάζι, αφήνοντας τα υπέροχα στήθη της σε κοινή θέα και μένα να θυμίζω σκύλο την ώρα που περιμένει το φαγητό του... :tooth: :tooth:

Η επιστροφή μου στο τραπέζι με βρήκε με τον Άρχοντα69 να έχει πιάσει α λα μπρατσέτα την κορασίδα Τζέσικα(ξανθός, αδύνατος κοντοπούτανος, χαμογελαστή και κεφάτη) και τα υπόλοιπα παιδιά να συζητάνε για την πολιτική κρίση στην Ουκρανία... :smiley-fart: Δηλώνω στην Τζούλη την πρόθεσή μου να ανέβουμε στα δωμάτια, αλλά κάπου εκεί μου χάλασε τα σχέδια η υπεύθυνη του μαγαζιού,η Σιμόνα, η οποία μου δήλωσε ότι δεν υπάρχει ελέυθερο δωμάτιο ούτε για δείγμα...Μιλάμε όλοι οι καυλιάρηδες χθες μαζευτήκανε στο μπαρ??

Μετά από 50 λεπτά αναμονής επιτέλους άδειασε δωμάτιο και πήραμε την άγουσα για τον πάνω όροφο, ακούγοντας τα καθόλου κολακευτικά σχόλια του κομπλεξικού κέρβερα :tooth: :tooth: για τη διαφορά ύψους μεταξύ εμού και της Τζούλης....Το μεσαίο μου δάχτυλο υψωμένο ήταν κατά γενική ομολογία η πιο εύγλωττη απάντηση...

Για τα επόμενα 50 λεπτά στο δωμάτιο με τη Τζούλη πέρασα καταπληκτικά, παιχτήκανε ωραία σκηνικά, τα οποία θα περιγραφούν φυσικά στην κριτική...Από το διπλανό δωμάτιο ακούγονταν πολεμικές ιαχές και αναστεναγμοί, κάτι που δικαιολογήθηκε μιας και κατά την έξοδό μας συμπέσαμε με τον Άρχοντα69 και την Τζέσσικα....Καημένο κορίτσι τι έπαθες...  :sunglasses: :sunglasses:

Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου από το Μπαρ, αυτά που έχασα ήταν ο αισθησιακός χορός της Αντρέας, ο οποίος έμαθα συγκλόνισε τον κέρβερα και ήταν έτοιμος για δεύτερη κατάθεση...Ο κόσμος συνέχιζε να είναι αρκετός ενώ και τα δρομολόγια για τα δωμάτια συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό...

Κάπου εκεί αποχωρίσαμε για βρώμικο, με μια μικρή παράκαμψη στο διανυκτερεύον βουλκανιζατέρ μιας και είχε σκάσει το λάστιχό μου...Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για απόψε, όπου είναι μασκέ πάρτυ και φυσικά θα πάω Μασκαρεμένος να γίνει χαμός!!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ποιος ειναι αυτος μυστη;  :think:
Καθαρη ΙΡ;  :grin:
Καθαρότατη και πραγματικός....έγραφε παλιότερα ως Αρχοντας69...γνωστός και ως Γκουσκούνης...μπορεί να τον έχεις γνωρίσει...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μια ακομα μεγαλη performance απο τον μεγα πορνο λαγό.
Αγκαλιες και φιλια απο μεγαλη μεριδα κορασιδων με την αφιξη του.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αφου εκανε ολες τις δημοσιες σχεσεις, ηπιε την μπυρα του,λικνισε την κορμαρα του στους ρυθμους των τραγουδιων, κεραε τα σφηνακια του σαν γνησιος μποεμ playboy και εκανε την τιμη στην Τζουλη να την ανεβασει στο δωματιο, κατω απο τα γεματα ζηλαι βλεμματα των υπολοιπων δεσποινιδων.
Ενδεικτικα η Συλβια με παρακαλουσε να τον πεισω να την επιλεξει, μαλιστα του εκανε και πολυ δλεαστικη προσοφρα, αλλα ολαγος βραχος !!!!!

57 λεπτα και 46 δευτερολεπτα ο χρονος του, η Τζουλια που κατεβηκε τρικλιζοντας αρκετη ωρα μετα τον λαγο, ο οποιος μπηκε στο μαπρ ανετος,
Μπορει να υπηρχε μια υψομετρικη διαφορα, αλλα μην το κανουμε θεμα.
Στην τελικη ποιος της φταει που ειναι πανυψηλη ? ? ?

Περα απο την πλακα και τον χαβαλε περασαμε πολυ ωραια, διασκεδασαμε, και η συνεχεια αναμενεται σημερα στο παρτυ μασκε.
Σας προλαβαινω με ενα κλου :
Ο λαγος θα ειναι ντυμενος μασκαρας (οχι οτι τις αλλες μερες δεν ειναι δηλαδη.....)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
δεν χανονται αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθες αρκετά υποτονικά τα πράγματα στο μπαρ...μάλλον η βροχή και  το 3μερο λειτούργησαν αποτρεπτικά...ωστόσο έκανα είσοδο με τη ροζ περούκα που μου έδωσε ο Ζαχαροκώλης, κάτι που μαγνήτισε τα βλέμματα των κορασίδων...Μιας και ήθελα να "παίξω" λίγο, αποχωρίστηκα λίγο την παρέα του cheyenne και του px75 και έκατσα παράμερα σε ένα τραπέζι...Ξαφνικά βλέπω από το βάθος να κάνει κυκλωτική κίνηση προς το μέρος μου, ένα μελαχροινό, όμορφο κορίτσι, ντυμένο άγγελος...ήρθε κοντά μου, άρχισε να χορεύει, ενώ μου τούρλωνε το κωλαράκι της μπροστά μου και μνε το φόρεμα ανασηκωμένο, είχα την ευκαιρία για θωπείες και λοιπές καταστάσεις...Ωραίο κορμί, σφιχτό κωλαράκι...Ο "λαγός" ανταποκρίθηκε κάτι που το κατάλαβε και το λίκνισμά τη έγινε πιο έντονο....Μαρία το ονομά της, Ελληνίδα(πραγματική, το εξακρίβωσα μετά και από λεγόμενα του Ινδιάνου), λίγες κουβέντες και δεν αντιστάθηκα να την ανεβάσω στο δωμάτιο....Πέρασα πολύ καλά...Λεπτομέρειες στην κριτική...ένα έχω να πω...

[move][size=18pt]ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΣΕΞ....[/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom