CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Προς το παρον μονο χορο.ρε παιδια η ζοζεφιν μπας και ξαναξρκινησε τη δουλεια ή μονο χορο ακομα;;
Προς το παρον μονο χορο.ρε παιδια η ζοζεφιν μπας και ξαναξρκινησε τη δουλεια ή μονο χορο ακομα;;
ναι μου τη θυμιζει στη προσωποΗ συγκεκριμενη Αννα σου θυμιζει την Αννα της Κασσανδρας ? ? ?
κατ΄αρχην η Αννα των γερμανων ειναι αρκετα ψηλη και με ενισχυμενο στηθος, αντιθετα με την Αννα της Κασσανδρας που ειναι κοντυτερη και με φυσικο, που εχει και λιγοτερες καμπυλες.
Το χρωμα των μαλλιων δεν το λαμβανω υποψην μιας και εινια κατι που αλλαζει μεσα σε μαι μερα.
ναι μου τη θυμιζει στη προσωπο
φίλε καμιά σχέση η μία με την άλλη...ναι μου τη θυμιζει στη προσωπο
οκεικφίλε καμιά σχέση η μία με την άλλη...
και στο λέω εγώ που την έχω δει από απόσταση αναπνοής... ;) ;)
ισως να φταει οτι μ αρεσει πολυ η αννα και οπου και αν κοιταξω νομιζω οτι ειναι αυτη εχω εμονες και γω σαν τον ρεχαγκελ με τον μπασινα...ευχαριστω λαγε κ τσεγιεν ...σεβομαι πολυκαι στο λέω εγώ που την έχω δει από απόσταση αναπνοής... ;) ;)
και εμένα μου αρέσει η Αννούλα...ήταν το στανταράκι μου...μακάρι να ξαναγυρίσει και να πιάσει τα υψηλά στάνταρντ που είχε...ισως να φταει οτι μ αρεσει πολυ η αννα και οπου και αν κοιταξω νομιζω οτι ειναι αυτη εχω εμονες και γω σαν τον ρεχαγκελ με τον μπασινα...ευχαριστω λαγε κ τσεγιεν ...σεβομαι πολυ
Αμηνκαι εμένα μου αρέσει η Αννούλα...ήταν το στανταράκι μου...μακάρι να ξαναγυρίσει και να πιάσει τα υψηλά στάνταρντ που είχε...
και εμένα μου αρέσει η Αννούλα...ήταν το στανταράκι μου...μακάρι να ξαναγυρίσει και να πιάσει τα υψηλά στάνταρντ που είχε...
Ε ναι...σιγά μη το ρίξουμε και στο κλάμα...όταν και άμα το ξανασυζητάμε...μέχρι τότε....το μοναστήρι να είναι καλά...καλη αλλά πάμε για φρέσκα
Μετά από πολλές και καλές επισκέψεις στο μπαρ όπου πάντα πέρναγα από καλά έως πολύ καλά, το Σαββατόβραδο μου επιφύλασσε η επίσκεψή μου στο μπαρ μια δυσάρεστη έκπληξη. Πήγα μόνος, στις 3¨00 τα ξημερώματα, έκατσα μπάρα, έπινα το ποτό μου και ενώ φανταζόμουν ότι θα γίνω "στόχος" εύκολα για τις κορασίδες μιας και ήθελα διακαώς να αντ' αυτού οι κορασίδες, όσες ήταν ελεύθερες, καυλαντίζανε μόνες τους μεταξύ τους, έπαιζαν με τα κινητά τους, ή πέρναγαν από δίπλα μου και πήγαιναν τουαλέτα...Μιλάμε τέτοια απαξίωση δεν έχω ξαναλάβει...και επισημαίνω ότι μιλάμε για πολλές ελεύθερες κοπέλες...Και όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον υπέυθυνο οι δικαιολογίες που άκουσα ήταν για παιδάκια νηπιαγωγείου...Άμα δεν ξέρουν ή βαριούνται να κάνουν οι κοπέλες τη δουλειά τους, τότε κάποιος θα πρέπει να τους δώσει "πόδι" από εκεί....χρόνος παραμονής περί την 1 ώρα...τουλάχιστον την παρτίδα την έσωσε το Βανεσσάκι που παρόλο που είχε ρεπό και απολάμβανε το ποτό της με γνώρισε στο σκοτάδι μέσα και κάτσαμε λίγο και τα είπαμε σε φιλικό κλίμα... :-* :-*
έχω βαρεθεί να φωνάζω...ήθελα να δω το "έργο" the other way...άλλωστε δουλειά τους είναι...εγώ "ντρέπομαι"...Λαγέ,έπρεπε να φωνάξεις κάποια εσύ...σιγά μην περίμενες...από αυτές...
έχω βαρεθεί να φωνάζω...ήθελα να δω το "έργο" the other way...άλλωστε δουλειά τους είναι...εγώ "ντρέπομαι"...
ε ναι σε επίπεδο κοινωνικό και φιλικό τουάχιστον...παρόλα αυτά πήρα τα @@ μου ανά χείρας...Αυτές έχασαν...
Τουλάχιστον το Βανεσσάκι έσωσε την βραδιά,έστω... :-*
Καύλα το Βανεσάκι...
...και γαμάτη φωτό ΠΑΟ ΘΎΡΑ 13....
http://[URL unfurl="true"]www.siggrou144.com/assets/girls/pictures/1/vanesa/09.jpg?c=1409991245[/img[/URL]]
[/quote]καρφωστε την βαζελα!!!!
έχω βαρεθεί να φωνάζω...ήθελα να δω το "έργο" the other way...άλλωστε δουλειά τους είναι...εγώ "ντρέπομαι"...
Χειμαρος ο λαγός !!!!!Μετά από πολλές και καλές επισκέψεις στο μπαρ όπου πάντα πέρναγα από καλά έως πολύ καλά, το Σαββατόβραδο μου επιφύλασσε η επίσκεψή μου στο μπαρ μια δυσάρεστη έκπληξη. Πήγα μόνος, στις 3¨00 τα ξημερώματα, έκατσα μπάρα, έπινα το ποτό μου και ενώ φανταζόμουν ότι θα γίνω "στόχος" εύκολα για τις κορασίδες μιας και ήθελα διακαώς να αντ' αυτού οι κορασίδες, όσες ήταν ελεύθερες, καυλαντίζανε μόνες τους μεταξύ τους, έπαιζαν με τα κινητά τους, ή πέρναγαν από δίπλα μου και πήγαιναν τουαλέτα...Μιλάμε τέτοια απαξίωση δεν έχω ξαναλάβει...και επισημαίνω ότι μιλάμε για πολλές ελεύθερες κοπέλες...Και όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον υπέυθυνο οι δικαιολογίες που άκουσα ήταν για παιδάκια νηπιαγωγείου...Άμα δεν ξέρουν ή βαριούνται να κάνουν οι κοπέλες τη δουλειά τους, τότε κάποιος θα πρέπει να τους δώσει "πόδι" από εκεί....χρόνος παραμονής περί την 1 ώρα...τουλάχιστον την παρτίδα την έσωσε το Βανεσσάκι που παρόλο που είχε ρεπό και απολάμβανε το ποτό της με γνώρισε στο σκοτάδι μέσα και κάτσαμε λίγο και τα είπαμε σε φιλικό κλίμα... :-* :-*