Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Η συγκεκριμενη Αννα σου θυμιζει την Αννα της Κασσανδρας ? ? ?
κατ΄αρχην η Αννα των γερμανων ειναι αρκετα ψηλη και με ενισχυμενο στηθος, αντιθετα με την Αννα της Κασσανδρας που ειναι κοντυτερη και με φυσικο, που εχει και λιγοτερες καμπυλες.
Το χρωμα των μαλλιων δεν το λαμβανω υποψην μιας και εινια κατι που αλλαζει μεσα σε μαι μερα.
ναι μου τη θυμιζει στη προσωπο

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
και στο λέω εγώ που την έχω δει από απόσταση αναπνοής... ;) ;) :knockinb: :knockinb:
ισως να φταει οτι μ αρεσει πολυ η αννα και οπου και αν κοιταξω νομιζω οτι ειναι αυτη εχω εμονες και γω σαν τον ρεχαγκελ με τον μπασινα...ευχαριστω λαγε κ τσεγιεν ...σεβομαι πολυ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
ισως να φταει οτι μ αρεσει πολυ η αννα και οπου και αν κοιταξω νομιζω οτι ειναι αυτη εχω εμονες και γω σαν τον ρεχαγκελ με τον μπασινα...ευχαριστω λαγε κ τσεγιεν ...σεβομαι πολυ
και εμένα μου αρέσει η Αννούλα...ήταν το στανταράκι μου...μακάρι να ξαναγυρίσει και να πιάσει τα υψηλά στάνταρντ που είχε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καύλα το Βανεσάκι... :kissass2: :kissass2: :kissass2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :tits2: :tits2: :tits2:
...και γαμάτη φωτό ΠΑΟ ΘΎΡΑ 13.... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Γεια σου Βανεσάκι (μας διαβάζετε έμαθα ;  :grin: )...Πανάθα... :cum: :cum: :cum:
Ξαναλέω...είσαι σούπερ... ;)

11.jpg

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Μετά από πολλές και καλές επισκέψεις στο μπαρ όπου πάντα πέρναγα από καλά έως πολύ καλά, το Σαββατόβραδο μου επιφύλασσε η επίσκεψή μου στο μπαρ μια δυσάρεστη έκπληξη. Πήγα μόνος, στις 3¨00 τα ξημερώματα, έκατσα μπάρα, έπινα το ποτό μου και ενώ φανταζόμουν ότι θα γίνω "στόχος" εύκολα για τις κορασίδες μιας και ήθελα διακαώς να  :fuck2: :fuck2: αντ' αυτού οι κορασίδες, όσες ήταν ελεύθερες, καυλαντίζανε μόνες τους μεταξύ τους, έπαιζαν με τα κινητά τους, ή πέρναγαν από δίπλα μου και πήγαιναν τουαλέτα...Μιλάμε τέτοια απαξίωση δεν έχω ξαναλάβει...και επισημαίνω ότι μιλάμε για πολλές ελεύθερες κοπέλες...Και όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον υπέυθυνο οι δικαιολογίες που άκουσα ήταν για παιδάκια νηπιαγωγείου...Άμα δεν ξέρουν ή βαριούνται να κάνουν οι κοπέλες τη δουλειά τους, τότε κάποιος θα πρέπει να τους δώσει "πόδι" από εκεί....χρόνος παραμονής περί την 1 ώρα...τουλάχιστον την παρτίδα την έσωσε το Βανεσσάκι που παρόλο που είχε ρεπό και απολάμβανε το ποτό της με γνώρισε στο σκοτάδι μέσα και κάτσαμε λίγο και τα είπαμε σε φιλικό κλίμα... :-* :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετά από πολλές και καλές επισκέψεις στο μπαρ όπου πάντα πέρναγα από καλά έως πολύ καλά, το Σαββατόβραδο μου επιφύλασσε η επίσκεψή μου στο μπαρ μια δυσάρεστη έκπληξη. Πήγα μόνος, στις 3¨00 τα ξημερώματα, έκατσα μπάρα, έπινα το ποτό μου και ενώ φανταζόμουν ότι θα γίνω "στόχος" εύκολα για τις κορασίδες μιας και ήθελα διακαώς να  :fuck2: :fuck2: αντ' αυτού οι κορασίδες, όσες ήταν ελεύθερες, καυλαντίζανε μόνες τους μεταξύ τους, έπαιζαν με τα κινητά τους, ή πέρναγαν από δίπλα μου και πήγαιναν τουαλέτα...Μιλάμε τέτοια απαξίωση δεν έχω ξαναλάβει...και επισημαίνω ότι μιλάμε για πολλές ελεύθερες κοπέλες...Και όταν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον υπέυθυνο οι δικαιολογίες που άκουσα ήταν για παιδάκια νηπιαγωγείου...Άμα δεν ξέρουν ή βαριούνται να κάνουν οι κοπέλες τη δουλειά τους, τότε κάποιος θα πρέπει να τους δώσει "πόδι" από εκεί....χρόνος παραμονής περί την 1 ώρα...τουλάχιστον την παρτίδα την έσωσε το Βανεσσάκι που παρόλο που είχε ρεπό και απολάμβανε το ποτό της με γνώρισε στο σκοτάδι μέσα και κάτσαμε λίγο και τα είπαμε σε φιλικό κλίμα... :-* :-*

Λαγέ,έπρεπε να φωνάξεις κάποια εσύ...σιγά μην περίμενες...από αυτές... :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Λαγέ,έπρεπε να φωνάξεις κάποια εσύ...σιγά μην περίμενες...από αυτές... :rockon:
έχω βαρεθεί να φωνάζω...ήθελα να δω το "έργο" the other way...άλλωστε δουλειά τους είναι...εγώ "ντρέπομαι"... :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έχω βαρεθεί να φωνάζω...ήθελα να δω το "έργο" the other way...άλλωστε δουλειά τους είναι...εγώ "ντρέπομαι"... :grin: :grin: :grin:

Αυτές έχασαν... :2on1:
Τουλάχιστον το Βανεσσάκι έσωσε την βραδιά,έστω... :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Αυτές έχασαν... :2on1:
Τουλάχιστον το Βανεσσάκι έσωσε την βραδιά,έστω... :-*
ε ναι σε επίπεδο κοινωνικό και φιλικό τουάχιστον...παρόλα αυτά πήρα τα @@ μου ανά χείρας...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χειμαρος ο λαγός !!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Ειδες τι παθαινεις για να μας εγκαταλειπεις στην τσαρκα και να νυχτοπερπατας μονος σου...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom