Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Mάλλον θα εννοείς την Τίνα. Είναι από τον Άγιο Δομίνικο. Κάποια εποχή έκανε και strip στο Χ-ΒΑR. Μοιάζει πολύ με Ταυλανδέζα αλλά είναι Δομινικάνα και σε πολλούς παρουσιαζόταν ως Κουβανέζα. Από επιδόσεις Μέτρια.
Επίσης μισή Ταυλανδέζα και μισή Ελληνίδα είναι η Βανέσα. Αρκετά έκφυλη και βιτσιόζα. Από επιδόσεις άριστη.
Ευχαριστώ φίλε,
Αυτή από Αγιο Δομίνικο είναι άλλη, την ξέρω.
Επομένως μάλλον εννοώ τη Βανέσα...είναι όπως στις φώτο?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Mάλλον θα εννοείς την Τίνα. Είναι από τον Άγιο Δομίνικο. Κάποια εποχή έκανε και strip στο Χ-ΒΑR. Μοιάζει πολύ με Ταυλανδέζα αλλά είναι Δομινικάνα και σε πολλούς παρουσιαζόταν ως Κουβανέζα. Από επιδόσεις Μέτρια.
Επίσης μισή Ταυλανδέζα και μισή Ελληνίδα είναι η Βανέσα. Αρκετά έκφυλη και βιτσιόζα. Από επιδόσεις άριστη.
για Βανέσσα προσυπογράφω και υπάρχει και κριτική μου...και είναι και ωραίο σαν άτομο και χαβαλές!!! :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αγαπητε spougena προσυπογραφω καταρχην στον Εθνογαμισμο...κατα 2ον μηπως ξερετε κατι παραπανω για το Βανεσακι!?
Βανέσα: Αχ αυτά τα σχιστά ματάκια σου...

Μέσος όρος:

8.7
Εμφάνιση κοπέλας:

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

10.0
Πρόσβαση/Parking:

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

8.0
από lagonisian
11-09-2014

Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Βανέσα

Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Επίσκεψη μετά από μήνες στο συγκεκριμένο στούντιο, για ποτάκι αρχικά κάτω στο μπαρ. Όση ώρα έπινα το ποτάκι μου παρέα μου κράταγε η Βανέσα, μια πολύ όμορφη κοπέλα, εξαιρετικά ομιλητική και κοινωνική. Έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά, σχιστά ματάκια, μακριά μελαχρινά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, ωραία πόδια και περιποιημένο μανικιούρ πεντικιούρ εκπληκτικό. Εντελώς φυσικά και αβίαστα και χωρίς να πιεστούν καταστάσεις και σε συνδυασμό με τη φαντασίωσή μου να βρεθώ κάποια στιγμή με μια Ασιάτισσα ανεβήκαμε στο στούντιο. Με έκανε να νιώσω χαλαρά, ήρεμα, ότι είμαι με μια φίλη. Η καλή γνώση Ελληνικών μιας και είναι από ότι μου είπε Ελληνοταυλανδέζα βοηθάει σε αυτό το κλίμα. Επιλογή προγράμματος με 69 και είσοδος στο πολύ ωραίο δωμάτιο με το τζακούζι. Ευρύχωρο, με μεγάλη ντουζιέρα, σφραγισμένες πετσέτες και κλιματισμός εν λειτουργία.

Δεν άργησε να έρθει και το κορίτσι, μπανιαρίστηκε με επιμέλεια μπροστά μου και αφού είχαμε φρεσκαριστεί και οι 2, πέσαμε στο κρεβάτι. Ωραίο ξεκίνημα από μέρους της, με χάδια και με τα νύχια της να "τρέχουν" όλη την πλάτη μου, κάτι που μου προκάλεσε μια ωραία ερωτική ανατριχίλα. Αρκετά φιλιά περιμετρικά, στο λαιμό της, στο στήθος της με τις ωραίες ρώγες, στην κοιλιά της μέχρι να φτάσω στο όμορφο, μοσχομυριστό και περιποιημένο αιδοίο της, περιελάμβανε η διαδικασία. Αρκετά καλή ανταπόκριση στο στοματικό μου, με σιγανούς αναστεναγμούς, χάδια στο κεφάλι μου...Μετά από κάμποσο, πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα του στοματικού της. Χωρίς να είναι ιδιαίτερο σε ποικιλία ή σε ένταση, το έκανε καλά, με ρυθμό κάτι που με ερέθισε ακόμα περισσότερο. Δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Την έφερα και σε στάση 69 όπου είχα την ευκαιρία να την ξανασχοληθώ με το αιδοίο της...

Πρώτη στάση με τη Βανέσα σε reverse cowgirl, με πολύ καλή αίσθηση κατά τη διείσδυση, εξαιρετικά στενή. Η θέα όμορφη με το κωλαράκι της στα χέρια μου να ελέγχω τη διείσδυση εγώ. Αλλαγή σε ιεραποστολικό με αύξηση του ρυθμού από μέρους μου που έδειξε ότι αντέχει κιόλας. Αρκετό παιχνίδι με τα όμορφα πατουσάκια της, κάτι που το επιδιώκει άλλωστε και έτσι συνεχίσαμε για αρκετά λεπτά. Τελευταία στάση στα 4, με καλό στήσιμο, χωρίς να προσπαθήσει να "κλέψει", έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα και στους δυνατούς ρυθμούς και μένοντας έτσι για τα εναπομείναντα λεπτά, το τέλος ήρθε σε αυτή τη στάση, πάνω στο κωλαράκι της...

Η Βανέσα επιβεβαίωσε και στο δωμάτιο την καλή διάθεση που δείχνει και κάτω στο μπαρ, μου προσέφερε μια όμορφη συνεδρία μέσα στα πλαίσια που ζητούσα, χωρίς ακρότητες και εξεζητημένα πράγματα. Το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη και κάνει μπάνιο τόσο πριν όσο και μετά τη συνεύρεση μπροστά στον πελάτη δείχνει ότι προσέχει ιδιαίτερα και σέβεται και τον ίδιο τον παρτενέρ της ενώ σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα έγραψε...εκεί που δεν πιάνει μελάνι χρονικούς περιορισμούς και άγχη...

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ευχαριστώ το billy13 και το λαγό για τις πληροφορίες αναφορικά με τη Βανέσα..

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βανεσα και ολα τα λεφτα ............

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινή επίσκεψη στο μπαρ για να δω αν άλλαξε κάτι μετά την "πίκρα" που με κεράσανε την προηγούμενη εβδομάδα....πράγματι φαίνεται ότι το "κωλόχερο" λειτούργησε και χθες η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική. Πολύς κόσμος, πολλά κορίτσια τα οποία είχαν τον νου τους στους πελάτες και πηγαινοέρχονταν. Ενώ έγιναν και πολλά δωμάτια. Ξεχώριζε η Ζοζεφίν με το εφαρμοστό φόρεμά της, η σέξυ Άννα με το καυτό μαύρο μίνι της και την κορμάρα της,η Αλεσσάντρα η οποία έδωσε "ρέστα" με το χωρό της, η "τρελλιάρα" Βανέσσα  και αυτή με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και ψιλοτάκουνες γόβες, παρούσες όλες οι "Δομινικανο-Κολομβιανές" ενώ και πολλά πιπίνια στυλιάρια...Επιλογή δική μου για δεύτερη φορά η Νατάσσα, που με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Όμορφο πρόσωπο χαμογελαστό, καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι και σώμα με καμπύλες και λίγα κιλάκια παραπάνω χωρίς ωστόσο να χαλάνε το σύνολο. Στο δωμάτιο το κατευχαριστήθηκα, με άνεση χρόνου, πολύ καλές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα στάνταρντ μου και μετά κατέβηκα στους φίλους μου, με μένα να ψάχνω ένα ποτήρι νερό. Άμα δουλεύει έτσι η ομάδα, τότε το μαγαζί "πετάει".. :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθεσινή επίσκεψη στο μπαρ για να δω αν άλλαξε κάτι μετά την "πίκρα" που με κεράσανε την προηγούμενη εβδομάδα....πράγματι φαίνεται ότι το "κωλόχερο" λειτούργησε και χθες η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική. Πολύς κόσμος, πολλά κορίτσια τα οποία είχαν τον νου τους στους πελάτες και πηγαινοέρχονταν. Ενώ έγιναν και πολλά δωμάτια. Ξεχώριζε η Ζοζεφίν με το εφαρμοστό φόρεμά της, η σέξυ Άννα με το καυτό μαύρο μίνι της και την κορμάρα της,η Αλεσσάντρα η οποία έδωσε "ρέστα" με το χωρό της, η "τρελλιάρα" Βανέσσα  και αυτή με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και ψιλοτάκουνες γόβες, παρούσες όλες οι "Δομινικανο-Κολομβιανές" ενώ και πολλά πιπίνια στυλιάρια...Επιλογή δική μου για δεύτερη φορά η Νατάσσα, που με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Όμορφο πρόσωπο χαμογελαστό, καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι και σώμα με καμπύλες και λίγα κιλάκια παραπάνω χωρίς ωστόσο να χαλάνε το σύνολο. Στο δωμάτιο το κατευχαριστήθηκα, με άνεση χρόνου, πολύ καλές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα στάνταρντ μου και μετά κατέβηκα στους φίλους μου, με μένα να ψάχνω ένα ποτήρι νερό. Άμα δουλεύει έτσι η ομάδα, τότε το μαγαζί "πετάει".. :rockon: :rockon:

...λαγέ,καλά πέρασες... :sunglasses:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

η ζοζεφιν κανει ακομα τον καυλωτικο χορό της επι τον στυλο ?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Την εχει δει απο τοτε που της έβαλε δαχτυλίδι το αφεντικό λαγε

Stories