jerk007
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καλημερα χτες στο χ μπαρ ειχε λατιν και χορευαμε με τις πουτανεςΑυτό ήθελα να μάθω...αν είχε κόσμο...
καλημερα χτες στο χ μπαρ ειχε λατιν και χορευαμε με τις πουτανεςΑυτό ήθελα να μάθω...αν είχε κόσμο...
Αυτό ήθελα να μάθω...αν είχε κόσμο...
http://[URL unfurl="true"]www.siggrou144.com/assets/girls/pictures/1/vanesa/07.jpg?c=1410082453[/img[/URL]]
[/quote]
αν τα λεφτα που εχω δωσει στη κυρια τα μαζευα θα ειχα παρει 2ο αυτοκινητο
συμφωνω !θέλουμε περισσότερα στουντιοκόριτσα που να κάνουν βάρδιες στο Χμπαρ...
Λαγέ,εμένα μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα και δεν θα είμαι αντικειμενικός...έχει τρομερό στυλάκι/μάγκικο.....
Στην καριέρα της πριν το X-Bar...που την είχα τιμήσει...ήταν σούπερ καυλιάρα...
Δεν ξέρω αν ταιριάζει με εσένα,όμως....
Για μια δοκιμή θα σου έδινα το ΟΚ,πάντως.... ;)
χθες το βράδυ...ανέβασα και κριτική...Σήμερα πήγες?
χθες το βράδυ...ανέβασα και κριτική...
Νέα άφιξη στο μαγαζί η Νατάσα, Ουκρανέζα, με χρόνια στην Ελλάδα, καλά Ελληνικα΄, ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο και λευκή μαλακιά επιδερμίδα. στήθος φυσικό 3άρι, καμπύλες....στο κρεβάτι πολύ γλυκιά, ήρεμη και αληθοφανής συμμετοχή...νομίζω θα κάνει όνομα εκεί μέσα...
την είδες και συ τύπε μου?? δεν ξέρω αν είναι μουνάρα...αλλά οπωσδήποτε είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και σε κερδίζει με τον τρόπο της...μουνάρα λέμε!!!!!!
την είδες και συ τύπε μου?? δεν ξέρω αν είναι μουνάρα...αλλά οπωσδήποτε είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και σε κερδίζει με τον τρόπο της...
α στα διάλα ρε...τώρα σε κατάλαβα...εσύ τί λές να μην την είδα???παραλίγο να στη χουφτώσω κιόλας...με δυσκολία κρατιόμουνα!!!!!!!!
α στα διάλα ρε...τώρα σε κατάλαβα...
Μουβναρα δεν θα την ελεγα.μουνάρα λέμε!!!!!!
αχ....αλεσσαντρα...Μουβναρα δεν θα την ελεγα.
Ειναι ομως σιγουρα πολυ γλυκια και προσχαρη.
Για μενα η πιο ομορφη της χθεσινης βραδιας ηταν η Αλεσσαντρα.....