Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ή μας δουλεύεις αγρίως ή δεν έχεις ιδέα τι γίνεται μέσα στην επιχείρηση που (υποτίθεται) εκπροσωπείς.
Ας πούμε όσο πιο διακριτικά γίνεται ότι ορισμένες από τις κοπέλες σας έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μας ΠΟΛΥ φορτικές (σε σημείο παρεξήγησης) όχι μόνο για να τις κεράσουμε αλλά και για να περάσουμε μαζί τους στο δωμάτιο (μέχρι και ...ερωτικές εξομολογήσεις είχαμε προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους).

:o :o :o

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ή μας δουλεύεις αγρίως ή δεν έχεις ιδέα τι γίνεται μέσα στην επιχείρηση που (υποτίθεται) εκπροσωπείς.
Ας πούμε όσο πιο διακριτικά γίνεται ότι ορισμένες από τις κοπέλες σας έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μας ΠΟΛΥ φορτικές (σε σημείο παρεξήγησης) όχι μόνο για να τις κεράσουμε αλλά και για να περάσουμε μαζί τους στο δωμάτιο (μέχρι και ...ερωτικές εξομολογήσεις είχαμε προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους).
Μεμονωμενη περιπτωση  :grin:
Εγω φταιω που ειμαι γλυκουλης και με ερωτευτηκε η κοπελα ? ? ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο το αστειο.
Σαφως και καποιο "πεσιμο" απο  καποια κοριτσια στους επισκεπτες υπαρχει
Και καπου ειναι λογικο, μιας και προσπαθουν να "βγαλουν τον επιουσιο".
Ομως δεν το θεωρω τοσο πιεστικο, οπως στα συνηθισμενα "κωλομπαρα" οπου η πιεση ειναι πραγματικα υπεροβολικη.
Μπορεις να αρνηθες ευγενικα ια πλεον η κοπελα δεν "ξαναπροσπαθει".

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ε, πως αλλιως θα σε κανουν πελατη δικε μου?Αντικειμενικα δεν παιζει αυτο που λεει ο xbar, δηλαδη να μην ειναι πιεστικες οι κοπελες προς τους πελατες και να μην χρησιμοποιουν τα κλασσικα γυναικεια κολπακια για να τραβηξουν πελατες, αυτα ουτε στα ονειρα του πιο καλου αγαπουλη δεν γινονται... :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μεμονωμενη περιπτωση  :grin:
Εγω φταιω που ειμαι γλυκουλης και με ερωτευτηκε η κοπελα ? ? ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο το αστειο.
Σαφως και καποιο "πεσιμο" απο  καποια κοριτσια στους επισκεπτες υπαρχει
Και καπου ειναι λογικο, μιας και προσπαθουν να "βγαλουν τον επιουσιο".
Ομως δεν το θεωρω τοσο πιεστικο, οπως στα συνηθισμενα "κωλομπαρα" οπου η πιεση ειναι πραγματικα υπεροβολικη.
Μπορεις να αρνηθες ευγενικα ια πλεον η κοπελα δεν "ξαναπροσπαθει".
θυμαμαι πριν χρονια σε γνωστο στριπ-κλαμπ που αρνιομουν να κερασω καποιες κοπελες που με πιεζαν, μια απο αυτες μετα απο καμποση ωρα και στο ασχετο, αρχισε να μου κανει χειρονομιες απο μακρια και να μου λεει "εισαι μεγαλος μαλακας..." κ.τ.λ...
Αυτη η φαση με εκανε να αναθεωρησω και ποια πραγματακια και συντομα διεκοψαψτις επισκεψεις μου, σε τετοιου ειδους μαγαζακια, που πας και "αερογαμεις" δηλαδη και ουσια μηδεν, πεταμενα λεφτα δηλαδη, τουλαχιστον το μαγαζι του θεματος(ασχετο αν δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω αν θα παω) ανηκει στο "target group" των περισσοτερων απο εμας και δε χρειαζεται να ξοδεψεις μια περιουσια για να ριξεις ενα πηδημα οπως γινεται στα κοινα κωλομπαρα, σιγουρα φαινεται πιο μοντερνα ιδεα στον χωρο του αγοραιου ερωτα...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ε, πως αλλιως θα σε κανουν πελατη δικε μου?Αντικειμενικα δεν παιζει αυτο που λεει ο xbar, δηλαδη να μην ειναι πιεστικες οι κοπελες προς τους πελατες και να μην χρησιμοποιουν τα κλασσικα γυναικεια κολπακια για να τραβηξουν πελατες, αυτα ουτε στα ονειρα του πιο καλου αγαπουλη δεν γινονται... :grin:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θυμαμαι πριν χρονια σε γνωστο στριπ-κλαμπ που αρνιομουν να κερασω καποιες κοπελες που με πιεζαν, μια απο αυτες μετα απο καμποση ωρα και στο ασχετο, αρχισε να μου κανει χειρονομιες απο μακρια και να μου λεει "εισαι μεγαλος μαλακας..." κ.τ.λ...
Αυτη η φαση με εκανε να αναθεωρησω και ποια πραγματακια και συντομα διεκοψαψτις επισκεψεις μου, σε τετοιου ειδους μαγαζακια, που πας και "αερογαμεις" δηλαδη και ουσια μηδεν, πεταμενα λεφτα δηλαδη, τουλαχιστον το μαγαζι του θεματος(ασχετο αν δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω αν θα παω) ανηκει στο "target group" των περισσοτερων απο εμας και δε χρειαζεται να ξοδεψεις μια περιουσια για να ριξεις ενα πηδημα οπως γινεται στα κοινα κωλομπαρα, σιγουρα φαινεται πιο μοντερνα ιδεα στον χωρο του αγοραιου ερωτα...
προσπαθεί να κάνει μία αντιγραφή των ΦΚΚ αλλά εντός του νομοθετικού πλαισίου στην Ελλάδα.
Δεν είναι ΦΚΚ και γιαυτό δεν με ελκύει. Δεν σου δίνει το μισάωρο με την κοπέλα και για αυτό δεν πρόκειται να το επισκεφθώ.

Αλλά είναι αλήθεια πως είναι κάτι το διαφορετικό. Σε όποιον αρέσει αυτό πάει.
Ωστόσο η χρονομέτρηση με τόσο μικρής διάρκειας συνεδρίες (τουτέστιν ξεπέτες) εμένα με χαλάει προσωπικά.
Μόνο για να πιω μια μπύρα σε ευχάριστο περιβάλλον και να γνωριστώ με κάποιους θα πήγαινα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
προσπαθεί να κάνει μία αντιγραφή των ΦΚΚ αλλά εντός του νομοθετικού πλαισίου στην Ελλάδα.
Δεν είναι ΦΚΚ και γιαυτό δεν με ελκύει. Δεν σου δίνει το μισάωρο με την κοπέλα και για αυτό δεν πρόκειται να το επισκεφθώ.

Αλλά είναι αλήθεια πως είναι κάτι το διαφορετικό. Σε όποιον αρέσει αυτό πάει.
Ωστόσο η χρονομέτρηση με τόσο μικρής διάρκειας συνεδρίες (τουτέστιν ξεπέτες) εμένα με χαλάει προσωπικά.
Μόνο για να πιω μια μπύρα σε ευχάριστο περιβάλλον και να γνωριστώ με κάποιους θα πήγαινα.
Ναι αγαπητε συναγωνιστη, ακριβως το ιδιο θα εκανα και εγω που εχω προβλημα με τον χρονο, γι αυτο ειπα δεν ξερω αν θα παω ποτε, ισως μονο με καποιον συναγωνιστη...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αν ο κλάδος δεν υιοθετήσει τον χρόνο σαν παράμετρο της συνεύρεσης (τόσα λεφτά = τόσος χρόνος) όπως Γερμανία, θα φυτοζωούν. και αυτό για όλα τα ιδρύματα, όχι μόνο το xbar.

μόνο για χαβαλέ θα κάνει ή αν είσαι τελείως σε απόγνωση.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σε γνωστο στριπ-κλαμπ που αρνιομουν να κερασω καποιες κοπελες που με πιεζαν, μια απο αυτες μετα απο καμποση ωρα και στο ασχετο, αρχισε να μου κανει χειρονομιες απο μακρια και να μου λεει "εισαι μεγαλος μαλακας..."

ω ρε πίκρα.  :(

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σιγα τα αβγα, ποσες και ποσες απο αυτες που δουλευανε θα το ελεγαν απο μεσα τους, τουλαχιστον αυτη το ειπε και φωναχτα και με ξυπνησε για τα καλα :idiot:...
Πραγματικα ομως, ποτε δε μου αρεσαν αυτα τα μαγαζια απο την αποψη οτι αερογαμουσες και παντα πηγαινα με παρεες, χρονια τωρα ομως, με τιποτα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αν ο κλάδος δεν υιοθετήσει τον χρόνο σαν παράμετρο της συνεύρεσης (τόσα λεφτά = τόσος χρόνος) όπως Γερμανία, θα φυτοζωούν. και αυτό για όλα τα ιδρύματα, όχι μόνο το xbar.

μόνο για χαβαλέ θα κάνει ή αν είσαι τελείως σε απόγνωση.
Παντα ερχονται οι καλες ιδεες απεξω με καποια διαφορα φασης, αλλα το χειροτερο με κακη αντιγραφη...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σιγα τα αβγα, ποσες και ποσες απο αυτες που δουλευανε θα το ελεγαν απο μεσα τους, τουλαχιστον αυτη το ειπε και φωναχτα και με ξυπνησε για τα καλα :idiot:...
Πραγματικα ομως, ποτε δε μου αρεσαν αυτα τα μαγαζια απο την αποψη οτι αερογαμουσες και παντα πηγαινα με παρεες, χρονια τωρα ομως, με τιποτα...

πάντως είναι πολύ ξενέρα η σκηνή που περιέγραψες.

χαλάει όλη την ψευδαίσθηση.

βέβαια πιστεύω οτι και αυτές είναι υπό πίεση από τα αφεντικά για καταναλώσεις/χορούς κλπ και κάπου όταν δεν τα καταφέρνουν "σπάνε" και χάνουν την ψυχραιμία τους.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
πάντως είναι πολύ ξενέρα η σκηνή που περιέγραψες.

χαλάει όλη την ψευδαίσθηση.

βέβαια πιστεύω οτι και αυτές είναι υπό πίεση από τα αφεντικά για καταναλώσεις/χορούς κλπ και κάπου όταν δεν τα καταφέρνουν "σπάνε" και χάνουν την ψυχραιμία τους.
τα πράγματα είναι απλά..όσο τα σκας είσαι καλός  μ@λ@κ@ς..όταν δεν τα σκας είσαι κακός/τσιγγούνης μ@λ@κ@ς..οι μέχρι 19-20 ετών δικαιούνται να έχουν ψευδαισθήσεις..οι μεγαλύτεροι όχι!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.074
Πόντοι
22.785
Λόγω τής άσύγγνωστης αύτής άβελτηρίας, τής άλυσίδας χρησιμοποιείται καί ώς ένας μοχλός γιά άλλότριους σκοπούς !!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
T oλο θεμα το χειριστηκες τελειως λαθος με τον zidane
Θα  μπορουσες να κανεις δυο τρια πολυ απλα πραγματα
Καταρχην να ρωτησεις για το μελος,ολοι θα σου ελεγαν οτι ειναι σοβαρο ατομο
Να ρωτησεις πρωτα την υπηρεσια,δεν το εκανες,πιαστηκες αδιαβαστος/η με το θεμα των χρηματων
Το πιο απλο ομως που μπορουσες να κανεις ηταν να πεις  το εξης..Παιδια η πολιτικη του καταστηματος ειναι ως εξης,15 με 20 λεπτα ,50 ευρω,30 λεπτα 80 ευρω και ουτω καθεξης,ευγενικα και ψυχραιμα.Αντιθετα και τη ψυχραιμια εχασες και αναιδως μιλησες
Επιπλεον,εισαι τυχερος/η που ειμαστε καλα παιδια,γιατι αν μεταφεραμε στους ιδιοκτητες το πως χειριστηκες το θεμα,θα σε πεταγανε απο το μαγαζι κλωτσηδον
δε φτανι που τουσ εχουμε κανι πλουσιουσ τουσ νταβατζιδεσ με τα πορνοευρο μασ ,βγαζουμε και γλοσα οι ξεβρακοκεφαλοι!
αλλα δε φτενε οι νταβατζιδεσ.οι πιρφοροι φτενε που πανε εκι και πετανε τα λεφτα τουσ!
οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
ε ρε χιστι αυτι ινε ι δουλια τισ πουυτανασ.να πουλαι εροτα και καυλαντα στουσ πιρφορουσ και να τουσ τροι τα πορνοευρο.που το παραξενο διλαδι?
αμα δεν ισε πιρφοροσ ουδεν προβλιμα!
αμα εισαι πιρφοροσ(γενικα μιλαο) θα το φισασ και δε θα κριονι!και καλα να παθισ!
:rockon:

εχο πελορια αναγκι ζαχαροπλαστικι ιδονι τσιρτσιναμπα μου! :rockon: :rockon: :rockon:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
τα πράγματα είναι απλά..όσο τα σκας είσαι καλός  μ@λ@κ@ς..όταν δεν τα σκας είσαι κακός/τσιγγούνης μ@λ@κ@ς..οι μέχρι 19-20 ετών δικαιούνται να έχουν ψευδαισθήσεις..οι μεγαλύτεροι όχι!

:thumbsup: :thumbsup:

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
γαμώ την ορθογραφία μου, γαμώ !