Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
H Λαμποργκίνι που δείχνει η φωτογραφία μάλλον είναι υπονοούμενο για τις τιμές του μαγαζιού.
Σα να μας λένε: "Αν δεν έχεις Λαμπο και λεφτά για κάψιμο, άστο καλύτερα..."

• Like
Αντιδράσεις: Redmad

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Το Casa Babylon και σήμερα σας περιμένει από τις 22:00 μέχρι το πρωί με τις πιο αισθησιακές γυναίκες για μια αξέχαστη βραδιά.

IMG-0743.jpg

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μπορει να μου δωσει τα φωτα του για μια μπετυ που κυκλοφορει εκει.αξιζει το 200αρι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Καλή αλλά πολλά τα 200 αγαπητέ, η αποφαση δική σου!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Χθεσινή επίσκεψη.μετρησα γυρω στις 20 κοπέλες οι περισσότερες πολύ καλές εμφανισιακά κ επαγγελματίες στο να σε κάνουν να τις κεράσεις τα ομολογουμένως ακριβά ποτά.καθισα κ κερασα μια Γιασμίν ουκρανιδα κ μια γεωργιανή στυλιαρι 23 χρονών.τελικος λογαριασμός πάνω από 100 ευρώ.παντως πολύ ωραίο το μαγαζί κ από ατμόσφαιρα κ από κοπέλες

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Από τις 22:00 και μέχρι το πρωί το Casa Babylon σας περιμένει με τα ομορφότερα κορίτσια για να απολαύσετε τα αισθησιακά shows τους.

5.jpg

Spike46

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
0
Προσφατη επισκεψη, 4η φορα φετος, και πρωτη φορα απογοητευμενος. Πηγα με ενα σχετικα μικρο μπατζετ, και σκεφτηκα να πιω πρωτα ενα ποτο και μετα να κανω κανενα χορο. Μολις ηρθε η πρωτη κοπελα να μου μιλησει και της ειπα οτι δεν θελω τωρα χορο, πηγε μιλησε και με 1-2 ακομα κοπελες και απο εκεινη τη στιγμη δεν ηρθε καμια ουτε να ρωτησει. Δηλαδη αν πεις οχι στη μια δεν θελεις τιποτα οπως καταλαβαινουν αυτες.

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Σάββατο σήμερα και από τις 22:00 μέχρι το ξημέρωμα το Casa Babylon ανοίγει τις πύλες του και σας καλεί να απολαύσετε τα πιο αισθησιακά shows της Αθήνας.

2.jpg

Spike46

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
0
Προσφατη επισκεψη, 4η φορα φετος, και πρωτη φορα απογοητευμενος. Πηγα με ενα σχετικα μικρο μπατζετ, και σκεφτηκα να πιω πρωτα ενα ποτο και μετα να κανω κανενα χορο. Μολις ηρθε η πρωτη κοπελα να μου μιλησει και της ειπα οτι δεν θελω τωρα χορο, πηγε μιλησε και με 1-2 ακομα κοπελες και απο εκεινη τη στιγμη δεν ηρθε καμια ουτε να ρωτησει. Δηλαδη αν πεις οχι στη μια δεν θελεις τιποτα οπως καταλαβαινουν αυτες.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Με το μπεις μεσα στο μαγαζι οι κοπελες σε εχουν κοψει οπως λες πηγες με λιγα λεφτα πηραν γραμμη οτι δεν προκειται να ξοδεψεις και ετσι σε βαλανε στο παγκο!

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Το Casa Babylon σας εύχεται καλή Ανάσταση. Σας περιμένουμε πάλι από τις 01:00 για να διασκεδάσετε με τα υπέροχα κορίτσια μας.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα χτες υπολειτουργουσαν τουλάχιστον αυτά που πήγα πέρασα από babylon πολύ λίγες κοπέλες λοιπόν να πω δυο πράγματα σε αυτό το μαγαζί η που θα περάσω τέλεια η θα φύγω στην μισή ώρα μέση οδό δεν υπάρχει δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παίζει ρόλο που θα κάτσεις χτες δεν πέρασε καμία λες και είμαστε αόρατοι έφυγα στην μισή ώρα άλλες φορές περνάνε όλες και κερνάμε και παίρνουμε χορούς τεσπά αυτοί χάνουν που της έχουν καλοκαίρι και τους δίνουνε μεροκάματο μέγα λάθος θα μπορούσαμε να πούμε για να πάρετε το μεροκάματο πρέπει να κάνετε κάποιες κάρτες να δεις άλλη συμπεριφορά.

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Από τις 22:00 μέχρι το ξημέρωμα το Casa Babylon σας περιμένει με τα sexy κορίτσια του για μια καυτή νύχτα.

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Οι κούκλες του Casa Babylon σας περιμένουν με το πιο αισθησιακό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνα από τις 22:00 το βράδυ μέχρι το πρωινό ξημέρωμα.

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Το Casa Babylon σας περιμένει από τις 22:00 το βράδυ μέχρι το πρωί για να σας αποφορτίσει από την ένταση των εκλογών με τα πιο αισθησιακά σόου και τα πιο sexy κορίτσια.

Casa Babylon

Strip Club
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
106
Τα κορίτσια του Casa Babylon σας περιμένουν από τις 22:00 μέχρι το ξημέρωμα με καλοκαιρινή διάθεση για να σας χαλαρώσουν από την καθημερινότητα με τα μοναδικά shows τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom