Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Με 2 turbo όπως λέει, απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ νά χει γραμμική απόδοση. Σα φίδι που το πάτησες στην ουρά θα κάνει όταν ροπιάζει.
τοτε ινε κοσερβα το τουτου,σα καπιουσ που περνουνε τα φοκουσ(ικογενιακο) που νε μια χαρα αμαξι και νομισουνε οτι εχουνε παρι το νταμπιγοιυ αρ εκσ...
μονο απεξο μιαζουνε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
τοτε ινε κοσερβα το τουτου,σα καπιουσ που περνουνε τα φοκουσ(ικογενιακο) που νε μια χαρα αμαξι και νομισουνε οτι εχουνε παρι το νταμπιγοιυ αρ εκσ...
μονο απεξο μιαζουνε

τα φακουσ το περνο απο κινεζο

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Με 2 turbo όπως λέει, απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ νά χει γραμμική απόδοση.

Γραμμική σαν 2τρο τουρμπάτο τελευταιας γενιάς με 180 άλογα ;
Όχι δεν έχει καμία σχέση.
Τραβάει πάντως από το ρελαντί , γιατί έχει σχεδόν 3λιτρο μοτέρ σε αμάξωμα που ζυγίζει όσο ένα τωρινό polo.
Και επιπλέον ένα φτερό κοστίζει 50€ στα παλιατζίδικα.
Δεν κάνει για καθημερινή χρήση στην πόλη, αλλά για εθνικές είναι απόλαυση!

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα δε ινε αν το αμαξακι που τρομπαρι καπιοσ να ινε 300 αλογα ,αφτο ινε εφκολο το θεμα ινε να τα βγαζι σοστα γραμικα και να τα αντεχι το πλεσιο και η αναρτισι

Μεγάλη κουβέντα αυτο! Αλλά, δυστυχώς, βελτίωση και γραμμικότητα δε συμβαδίζουν σαν έννοιες τις περισσότερες φορές. Για να ισχύσει αυτό απαιτείται ή αυτοκίνητο με πολυ καλη υποδομή ή άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι θέλει από αυτό και τη χρήση που το προορίζει. Αλλά συνήθως απαιτούνται και τα δύο.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Γραμμική σαν 2τρο τουρμπάτο τελευταιας γενιάς με 180 άλογα ;
Όχι δεν έχει καμία σχέση.
Τραβάει πάντως από το ρελαντί , γιατί έχει σχεδόν 3λιτρο μοτέρ σε αμάξωμα που ζυγίζει όσο ένα τωρινό polo.
Και επιπλέον ένα φτερό κοστίζει 50€ στα παλιατζίδικα.
Δεν κάνει για καθημερινή χρήση στην πόλη, αλλά για εθνικές είναι απόλαυση!
ουτε για εθνικες κανει...!το να θελεις να σκοτωθεις ειναι δικαιωμα σου,το να παρεις καποιον στο λαιμο σου,επειδη οδηγας εν γνωση σου ενα καρουλι με 3 λιτρο μοτερ,ειναι η υψιστη μαλακια και ανευθυνοτητα εκ μερους σου!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η "βελτίωση" είναι το χόμπυ του πιτσιρικά ή του φτωχομπινέ

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ουτε για εθνικες κανει...!το να θελεις να σκοτωθεις ειναι δικαιωμα σου,το να παρεις καποιον στο λαιμο σου,επειδη οδηγας εν γνωση σου ενα καρουλι με 3 λιτρο μοτερ,ειναι η υψιστη μαλακια και ανευθυνοτητα εκ μερους σου!
Ωχ καυμένε...φωνή βοώντος εν τη ερήμω...σαν τι περιμένεις να σου απαντήσει τώρα?

Επισκέπτης

Για να πω την αλήθεια , έχω βαρεθεί τα αναρχοκουμμουνια , σαν εσένα , που επειδή με έχουν άχτι για τις πολιτικές μου απόψεις , σε οποιοδήποτε θέμα , ακόμη κι αν γράφουμε για σόδες , θα μαζευτούν από κάτω από το post μου και θα γράφουν μαλακίες , προσπαθώντας να με κατηγορήσουν για κάτι.

Σου είναι δύσκολο ό,τι κι αν γράψω να μην προσπαθήσεις να μου την πεις από κάτω;
Το Golf MK3 εβγαινε εργοστασιακό vr6 με κυβισμό 2.8 , όπως το mk5 βγαίνει r32 με κυβισμό 3.2

Αν το κρινεις επικίνδυνο , στείλε email , να έρθουν οι τεχνικοί της vw , στο μαγαζί σου στα εξάρχεια που κάνεις τατουάζ σε χασικλήδες , να τους ενημερώσεις για το τι είναι ασφαλές και τι όχι .

Θα παρακαλούσα να μην απευθυνθείς ξανά σε εμένα.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ωχ καυμένε...φωνή βοώντος εν τη ερήμω...σαν τι περιμένεις να σου απαντήσει τώρα?
μα ειμαστε σοβαροι τωρα?3λιτρο μοτερ σε ενα καρο που ζητημα αν ζυγιζει τονο και το φτερο του κοστιζει 50 ευρω?κινουμενη σκοτωστρα ειναι!!θελεις ρε φιλε ταχυτητα?αγορασε μια μερσεντες,μια bmw,ενα subaru!

Επισκέπτης
Η "βελτίωση" είναι το χόμπυ του πιτσιρικά ή του φτωχομπινέ

Σωστά.
Π.χ. βελτιωτική εξάτμιση του Koenig για Lamporghini Miurcelago , που κάνει4250€

Γιατί δεν καλείς τον koenig στα Εξάρχεια , να τον ενημερώσεις ότι απευθύεται σε φτωχομπινέδες;

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
μα ειμαστε σοβαροι τωρα?3λιτρο μοτερ σε ενα καρο που ζητημα αν ζυγιζει τονο και το φτερο του κοστιζει 50 ευρω?κινουμενη σκοτωστρα ειναι!!θελεις ρε φιλε ταχυτητα?αγορασε μια μερσεντες,μια bmw,ενα subaru!
Σταμάτα ώρα, σε ζητάει ένας αναρχοαυτονομοκουμμούνης να του κάνεις ενα tatoo όση ώρα θα πίνει ένα τετράφυλλο  :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Σωστά.
Π.χ. βελτιωτική εξάτμιση του Koenig για Lamporghini Miurcelago , που κάνει4250€

Γιατί δεν καλείς τον koenig στα Εξάρχεια , να τον ενημερώσεις ότι απευθύεται σε φτωχομπινέδες;
Εσύ γιατί δεν καλέις τον Koenig η ακόμα καλύτερα την TUV να σου πει αν πιστοποιειται το μπουρδελάκι σου να κυκλοφοράει σε δημόσιους δρόμους?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μην ασχολείστε με ασχετους.

Οποιος έχει λεφτά παίρνει το κανονικό αμάξι.

Οποιος ειναι φτωχομπινες παίρνει το φτηνό και το "βελτιώνει"

Επισκέπτης
Καταλαβα

Ανάμεσα σε πιτσιρικά και φτωχομπινέ, διάλεξες το δεύτερο.

Σου παει.

Υπονοείς δηλ. ότι οι βελτιώσεις για  Lamborhini Miurcelago είναι  για πιτσιρικάδες & φτωχομπινέδες ;  Κατά συνέπεια και το ίδιο το αμάξι;
Προφανώς και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βελτιώνει ο koenig;

Ενδιαφέρουσα άποψη.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Για να πω την αλήθεια , έχω βαρεθεί τα αναρχοκουμμουνια , σαν εσένα , που επειδή με έχουν άχτι για τις πολιτικές μου απόψεις , σε οποιοδήποτε θέμα , ακόμη κι αν γράφουμε για σόδες , θα μαζευτούν από κάτω από το post μου και θα γράφουν μαλακίες , προσπαθώντας να με κατηγορήσουν για κάτι.

Σου είναι δύσκολο ό,τι κι αν γράψω να μην προσπαθήσεις να μου την πεις από κάτω;
Το Golf MK3 εβγαινε εργοστασιακό vr6 με κυβισμό 2.8 , όπως το mk5 βγαίνει r32 με κυβισμό 3.2

Αν το κρινεις επικίνδυνο , στείλε email , να έρθουν οι τεχνικοί της vw , στο μαγαζί σου στα εξάρχεια που κάνεις τατουάζ σε χασικλήδες , να τους ενημερώσεις για το τι είναι ασφαλές και τι όχι .

Θα παρακαλούσα να μην απευθυνθείς ξανά σε εμένα.
1)εχεις κανει βελτιωση ναι ή οχι??

2)επιμενω οτι το γκολφ ειναι κουβας με τοση υποδυναμη και δεν παρεχει καμια ασφαλεια!Κοιτα ποσο ζυγιζει και μετα ριξε μια ματια στην ιπποδυναμη!τοσοι ιπποι,θελουν στοιβαρο αμαξωμα,και οχι ενα αυτοκινητο που το φτερο του κοστιζει 50 ευρω!

3)το μαγαζι μου δεν ειναι στα εξαρχεια!

4)μαιλ δεν θα στειλω στη γκολφ,αλλα στο υπουργειο υγειας και προνοιας μπας και σε μαζεψουν!

4)τι ρολο βαρανε οι πολιτικες μου πεποιθησεις με τα αμαξια?αυτα μονο εσυ τα συνδυαζεις!

6)θα σου απανταω οποτε θελω!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Υπονοείς δηλ. ότι οι βελτιώσεις για  Lamborhini Miurcelago είναι  για πιτσιρικάδες & φτωχομπινέδες ;  Κατά συνέπεια και το ίδιο το αμάξι;
Προφανώς και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βελτιώνει ο koenig;

Ενδιαφέρουσα άποψη.

Εχεις Lamborhini Miurcelago; Γκολφάκι εχεις.

Παλιά βάζανε δίλιτρους κινητήρες σε λάντα. Αυτό έκανες και εσυ.

Οταν αποκτήσεις γνώσεις και χρήμα μιλάμε

Επισκέπτης
1)εχεις κανει βελτιωση ναι ή οχι??
2)επιμενω οτι το γκολφ ειναι κουβας με τοση υποδυναμη και δεν παρεχει καμια ασφαλεια!Κοιτα ποσο ζυγιζει και μετα ριξε μια ματια στην ιπποδυναμη!τοσοι ιπποι,θελουν στοιβαρο αμαξωμα,και οχι ενα αυτοκινητο που το φτερο του κοστιζει 50 ευρω!
3)το μαγαζι μου δεν ειναι στα εξαρχεια!

Εφόσον έχει καταλύτες και πληρεί προδιαγραφές ρύπων , θορύβου , τροχών κτλ περνάει ΚΤΕΟ κυριλε , όπως και έχει κάνει.
Όλα τα φτερά μεταχειρισμένα , 50€ κοστίζουν , εφόσον μιλάμε για μοντέλα άνω της 5ετίας που κυκλοφορούν σε μεγάλους αριθμούς.
Αυτά τα γνωρίζουν όσοι ξέρουν από αυτοκίνητα.
Οι χασικλήδες των Εξαρχείων που κάνουν τατουάζ και προφανώς και αυτοί που τους τα κάνουν κυκλοφορούν συνήθως με παπάκια , οπότε δεν ξέρουν την τύφλα τους από αυτοκίνητα. οποιοδήποτε αμαξωμα , όπως γνωρίζουν όσοι έχουν ασχοληθεί με τα τα τεχνικά των αυτοκινητων , μπορεί να ενισχυθει ώστε να δεχθεί ιπποδυναμεις πολλαπλάσιες της εργοστασιακής.

Φυσικά το να έχεις πάρει ένα κωλόχαρτο από το ΕΜΠ ή το αν ασκείς επάγγελμα σχετικό με την τεχνολογία , δεν σε καθιστά γνώστη του ανεξάντλητου τομέα των αυτοκινήτων. Ειδικά στην Ελλάδα , που ως γνωστόν , πλέον δεν κατασκευάζει ούτε ποδήλατα ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom