Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Porsche: Έρχεται η νέα γενιά 911..
Και με τη χρήση συστήματος άμεσου ψεκασμού καυσίμου για πρώτη φορά σε σπορ αυτοκίνητο Porsche, σε συνδυασμό με το προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη PDK (Porsche-Doppelkupplung), η νέα 911 γίνεται ακόμα πιο σπορ και δυναμική.
Πρόσφατη εμπειρία...και έτριβα τα μάτια μου (χέρια μου, whatever). Tο κιβώτιο είναι απίστευτο, καμία σχέση με την πατάτα του Tiptronic, καμία όμως. Εάν με κάποιο τρόπο ξεχάσεις τον ήχο της μηχανής, η επιτάχυνση είναι τόσο γραμμική και απρόσκοπτη, που νομίζεις ότι οδηγείς ηλεκτροκίνητο, με την μικρή διαφορά βέβαια, ότι ο ρυθμός επιτάχυνσης παραμένει συγκλονιστικός μέχρι τα 230/240 περίπου (όχι ότι μετά ξενερώνεις, απλά δεν τρομάζεις), πράγμα αδύνατο για ηλεκτροκίνητο σήμερα τουλάχιστον.

....... η Carrera Coupe προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου που αγγίζει πλέον τα 9,8 λίτρα/100 χλμ. Και με όλες τις νέες Carrera να παραμένουν σημαντικά χαμηλότερα από το όριο αναφοράς κατανάλωσης των 11 λίτρων/100 χλμ., οι εκπομπές CO2 είναι πλέον μειωμένες έως και κατά 15%.
Το θέμα κατανάλωση είναι επίσης απίστευτο. Κυριολεκτικά απίστευτο, δεν πιστεύεις τον ένδειξη του ρεζερβουάρ. Ταξείδι 300 χιλιόμετρα περίπου, με ταχύτητες σχεδόν μόνιμα πάνω από 220 km/h, με αλύπητα κατεβάσματα και τελικιάσματα όπου ήταν εφικτό (300+), καταναλώσαμε 45 λίτρα περίπου.
RESPECT και για άλλη μία φορά, και MADE IN GERMANY RULES IMHO.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

dgEntity_57689.jpg

Tέλος στο μυστήριο της πολυσυζητημένης Aston Martin βάζουν οι πρώτες φωτογραφίες του βρετανικού supercar που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Διατηρώντας τη σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας, η One-77 -όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται- θυμίζει έντονα τις DBS και Vantage, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι λείπουν οι σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες που οφείλει ένα αυθεντικό supercar να παρουσιάζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι εισαγωγές αέρα που έχουν δημιουργηθεί στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα των φτερών, ώστε να επιταχύνουν τη διαδικασία ψύξης των μηχανικών μερών.

Αν και οι επίσημες πληροφορίες για τη νέα πρόταση της Aston Martin είναι λιγοστές, η One-77 θα εξοπλίζεται με δωδεκακύλινδρο κινητήρα 6 λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 700 ίππους.

Το ισχυρότερο τετράτροχο που κατασκευάστηκε ποτέ από την βρετανική φίρμα αναμένεται να διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2009, κοστίζοντας κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

aston_martin_one_77_by_jonsibal.jpg
[img[/URL] height=200]]

dgEntity_57690.jpg
[img[/URL] height=200]]

πηγη: in.gr

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αν και οι επίσημες πληροφορίες για τη νέα πρόταση της Aston Martin είναι λιγοστές, η One-77 θα εξοπλίζεται με δωδεκακύλινδρο κινητήρα   6   λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 700 ίππους.

7 λίτρα, 700 ίπποι, 77 κομμάτια, εξ ου και η ονομασία...
Aston respect και πάλι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ένα αυτοκίνητο που απ' ότι έχω δει δεν το ξέρουν πολλοί.
είναι λίγο παλιό concept το κοίταγα όταν πήγαινα ακόμα σχολείο.. αλλά δεν ξέρω τι έγινε με του λόγου του...
nissan concept sport 2005

Nissan-Sport_Concept_2005_800x600_wallpaper_01.jpg

Nissan-Sport_Concept_2005_800x600_wallpaper_02.jpg

Nissan-Sport_Concept_2005_800x600_wallpaper_03.jpg

Nissan-Sport_Concept_2005_800x600_wallpaper_09.jpg

Nissan-Sport_Concept_2005_800x600_wallpaper_04.jpg

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Tο κιβώτιο είναι απίστευτο, καμία σχέση με την πατάτα του Tiptronic, καμία όμως.

Το Tiptronic δεν είναι της Porsche, προέρχεται από την Mercedes με κάποιες τροποποιήσεις στο συγχρονιζέ. Αυτη η 'πατάτα' οφειλόταν κατά ένα μεγάλο μέρος στο τμήμα marketing καθώς το feedback που λαμβάνανε ήταν μέσω φόρμας που συμπλήρωναν οι κάτοχοι Porsche. Δόθηκε, δυστυχώς, μεγάλη βαρύτητα σε αυτο χωρίς να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι πάνω από το 50% πρόερχόταν από βαριεστημένους 50αρηδες βορειοευρωπαίους.
Η πρώτη τσούνα ήρθε από την BMW με τα SMG πρώτης και δεύτερης γενιάς που τοποθετήθηκαν σε Μ3 και Μ5 Μ6 αντίστοιχα. Εν συνεχεία έσκασε και το 7-τάχυτο σειριακό της Mercedes για τα μοντέλα AMG καθώς και το εν αναμονή DKG για τη νέα Μ3 - του πλέον άμεσου ανταγωνιστή τών ατμοσφαιρικών carrera με 420 άλογα όμώς - και γαμήθηκε ο Δίας. 
Έκατσαν και από λευκο χαρτί έβγαλαν αυτό το πράγματι πολυ καλό κιβώτιο ενώ παράλληλα το  X51 που ήταν μέρος του έξτρα εξοπλισμού ενσωματώθηκε στο βασικό της carrera s.
Η κοντή κλιμάκωση του νέου κιβωτίου είναι κάτι που βοηθάει τις ατμοσφαιρικές εκδόσεις της 997 Μκ2 σε σχέση με το πιο αραιό 5αρι Tip. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα οφελήσει το 7αρι την 997 Turbo έαν - που μάλλον - το βάλουν.

Επισκέπτης
αντικαθιστώντας την πρώτη γενιά του μοντέλου που βασιζόταν στην πρώτη γενιά της Gallardo. Η τελευταία αποσύρεται μετά από τέσσερα χρόνια υπηρεσίας, έχοντας καλύψει στο διάστημα αυτό σχεδόν 140.000 χιλιόμετρα

Πολλά έβγαλε.
Για ιταλικό μοτέρ , πάρα πολλά !!!

Επισκέπτης
Ελεος με τις μαλακιες τις αμερικανιες, ελεος.

Οι ελληνάρες οδηγοί seat , fiat , peugeot , renault , C180 και 316i ζανταρισμένης που κάνει 0-100 σε 0.5min σνομπάρουν τις αμερικανιές των 300+ ίππων.
Ιπποδύναμη 300 ίππων στην Ελλάδα είναι ιπποδύναμη παρέας , το fiesta του Μήτσου , το ibiza του Σούλη , η 316 του Μάκη του τιγρη και το 207 του Ντίντη , όλα μαζί έχουν την ιπποδύναμη ενος αμερικάνικου muscle ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.936
Πόντοι
42.697
Οι ελληνάρες οδηγοί seat , fiat , peugeot , renault , C180 και 316i ζανταρισμένης που κάνει 0-100 σε 0.5min σνομπάρουν τις αμερικανιές των 300+ ίππων.
Ιπποδύναμη 300 ίππων στην Ελλάδα είναι ιπποδύναμη παρέας , το fiesta του Μήτσου , το ibiza του Σούλη , η 316 του Μάκη του τιγρη και το 207 του Ντίντη , όλα μαζί έχουν την ιπποδύναμη ενος αμερικάνικου muscle ...

το Golf του Λάκη ξέχασες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κολιτε επαναστατι ποσα αλογα ινε το δικο σου αμαξι???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.936
Πόντοι
42.697
Αν ενδιαφέρεται κάποιος να το δει , βάζουμε στοιχηματάκι.
Από 10.000€ και πάνω.
τι θα πάει σε στοιχημα δηλαδή? να δεί κάποιος οτι υπάρχει το καγκουρο-γκολφ σου?
στα αρχιδια μας
Γουστάρω να φάω 20ct κερασμένα από το bourdela.com

αχ ναι,και εγώ γουσταρω να με κεράσει το σαιτ 20 ct!
ας στείλουμε το αιτημα μας στο Alexxx.
Μπορεί να δεχθεί, που ξέρεις...

[/quote]

τελικά θα με κάνεις να πιστέψω πως είσαι 17 ετώνε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κιριε ζιρο το θεμα δε ινε αν το αμαξακι που τρομπαρι καπιοσ να ινε 300 αλογα ,αφτο ινε εφκολο το θεμα ινε να τα βγαζι σοστα γραμικα και να τα αντεχι το πλεσιο και η αναρτισι
αλα το κιριοτερο ινε να εχις χερια να το πασ,και ο γνοστο ολι η ελινεσ ιμαστε Θει του βολαν!!!!!!!!!!!!!!
γιαφτο και ολι η εθνικι ινε γεματι εκλισακια....ιμαστε θρισκι

Επισκέπτης
τι θα πάει σε στοιχημα δηλαδή? να δεί κάποιος οτι υπάρχει το καγκουρο-γκολφ σου?
στα αρχιδια μας

Επειδή έγραψες εξυπνάδες , σαν να το αμφισβητείς.
Αν ενδιαφέρεσαι , παίρνεις 20 500άρικα.
Γράφεις τους αριθμούς.
Πας στο ΚΕΠ και υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση , ότι τα συγκεκριμένα 500άρικα των οποίων γράφεις τα νούμερα , τα βάζεις στοίχημα με τον τάδε (εμενα) σχετικά με το αν υπάρχει το αυτοκίνητο (για να μην μπορεις να πεις ότι σου τα κλεψανε-ιδια θα υπογράψω κι εγώ).
Κανονιζουμε συναντηση σε ένα μπαράκι. Θα δείξεις τα λεφτά και τη δήλωση σε ένα φουσκωτό που δουλευει εκεί.Αν υπάρχουν όντως τότε έρχομαι κι εγω και του δίνουμε και οι δύο λεφτά-δηλώσεις.Του λέμε τους κανόνες. Πάμε εκεί που είναι το αυτοκίνητο , βλέπεις το μοτέρ με τα δύο τούρμπο , το βάζουμε και μπροστα και βλέπεις και αδεια στο όνομά μου, επαγγελματική κάρτα μου και δυναμομέτρηση.
Αν δεν υπάρχει κάτι από αυτά παίρνεις τα δικά μου 10.000€
Αν υπάρχουν παίρνω τα δικα σου.
Όποιος κερδίσει παιρνει και τη δήλωση του άλλου , για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.936
Πόντοι
42.697
κιριε ζιρο το θεμα δε ινε αν το αμαξακι που τρομπαρι καπιοσ να ινε 300 αλογα ,αφτο ινε εφκολο το θεμα ινε να τα βγαζι σοστα γραμικα και να τα αντεχι το πλεσιο και η αναρτισι
αλα το κιριοτερο ινε να εχις χερια να το πασ,και ο γνοστο ολι η ελινεσ ιμαστε Θει του βολαν!!!!!!!!!!!!!!

μέγιστε βόθρε έχεις απόλυτο δίκιο.

το εχω ξαναδειλώσει πως δεν είμαι της αυτοκίνησης.
το αμάξι το έχω για ταξίδια εκτός Αθηνων κυρίως (και αν)

στην πόλη κυκλοφορώ με ΜΜΜ και το ποδήλατο μου.
παρε το εργαλείο!
URL]]

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.936
Πόντοι
42.697
Επειδή έγραψες εξυπνάδες , σαν να το αμφισβητείς.
Αν ενδιαφέρεσαι , παίρνεις 20 500άρικα.
Γράφεις τους αριθμούς.
Πας στο ΚΕΠ και υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση , ότι τα συγκεκριμένα 500άρικα των οποίων γράφεις τα νούμερα , τα βάζεις στοίχημα με τον τάδε (εμενα) σχετικά με το αν υπάρχει το αυτοκίνητο (για να μην μπορεις να πεις ότι σου τα κλεψανε-ιδια θα υπογράψω κι εγώ).
Κανονιζουμε συναντηση σε ένα μπαράκι. Θα δείξεις τα λεφτά και τη δήλωση σε ένα φουσκωτό που δουλευει εκεί.Αν υπάρχουν όντως τότε έρχομαι κι εγω και του δίνουμε και οι δύο λεφτά-δηλώσεις.Του λέμε τους κανόνες. Πάμε εκεί που είναι το αυτοκίνητο , βλέπεις το μοτέρ με τα δύο τούρμπο , το βάζουμε και μπροστα και βλέπεις και αδεια στο όνομά μου, επαγγελματική κάρτα μου και δυναμομέτρηση.
Αν δεν υπάρχει κάτι από αυτά παίρνεις τα δικά μου 10.000€
Αν υπάρχουν παίρνω τα δικα σου.
Όποιος κερδίσει παιρνει και τη δήλωση του άλλου , για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση.

τελικά είσαι 16 ετώνε...
εκανα λάθος...

καλό απόγευμα Λάκη και για μην μου στενοχωρίεσαι ΝΑΙ πιστευω και σε έχω ικανό να έχεις τέτοιο αμάξι
Ειλικρινά.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ με ΜΜΜ και ταρίφες.
Έχουν σχέση με το θέμα αυτά;
Το στοιχηματάκι θα το βάλουμε;
κολιτε επαναστατι πιγενε κανε μια διναμομετρισι και δεσ αν το αμαξι σου τα βγαζι γραμικα τα αλογακια,αν οχι πουλα το δε θελουμε να σκοτοθις!!!!!!!!!!
ισε και νεο πεδι!!!!!!!!!!!!
Σαγαπο πολι ο Βοδοσ!!!!!!!!!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
κολιτε επαναστατι πιγενε κανε μια διναμομετρισι και δεσ αν το αμαξι σου τα βγαζι γραμικα τα αλογακια,αν οχι πουλα το δε θελουμε να σκοτοθις!!!!!!!!!!
ισε και νεο πεδι!!!!!!!!!!!!
Σαγαπο πολι ο Βοδοσ!!!!!!!!!!!!
Με 2 turbo όπως λέει, απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ νά χει γραμμική απόδοση. Σα φίδι που το πάτησες στην ουρά θα κάνει όταν ροπιάζει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom