You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αν κάποια εταιρία πρέπει να φημίζεται για τους κινητήρες της αυτή πρέπει να είναι η mazda και μετά η honda γιατί απλά τα rx7-8 και typer, nsx(για τα honda Που κυκλοφορούν στην αμερική) μαρτυρούν τα ευνόητα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τεσπα επιλογες ειναι αυτες.αμα κοστιζε κανα 30αρι καινουριο θα το παιρνα.τα 50 που το ζητανε δεν τα αξιζει με τιποτα.
Εδω συμφωνουμε, επιλογες ειναι, οντως τα 50 ειναι πολλα, βεβαια το αντιστοιχο Z4 3.0 φτανει τα 58 περιπου και το SLK το 350 τα 62-63. Οχι για 30 αλλα γυρω στα 40-42 θα ηταν ισως μια καλη τιμη για το Sακι.....
Α ρε φιλε, τι γαματες εποχες μου θυμησες.....!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ έχω να προτείνω και το 350Ζ ώς έτερη λύση... ας το σκεφτεί ο φίλος.. μουράτο με γκάζι ατελείωτο και εξοπλισμό πάρα πολυ καλό.
νομίζω ότι ξεπερνάει και τα 2 S2000 και Z4 αλλά αξίζει τα λίγα παραπάνω γιούρια.
νομίζω ότι ξεπερνάει και τα 2 S2000 και Z4 αλλά αξίζει τα λίγα παραπάνω γιούρια.
Αν εισαι καγκουρας παρε το S2000 , αν εισαι τρεντυς παρε το Ζ4!!
Μιλας για καινουριο ή μεταχειρισμενο?
Το S2000 ειναι απιστευτο μηχανημα , αλλα ειναι πλεον πολυ παλιο μοντελο και αυτο φαινεται πολυ στο εσωτερικο του που μοιαζει δεκαετιας 90 , το εχουν παρει πολλοι καγκουρες (σαν μεταχειρισμενο) οποτε χανει σε εικονα κατα τη γνωμη μου (αν εισαι και εσυ καγκουρας αυτο δεν ειανι μειον) , τα 50Κ σαν καινουριο ειναι κλεψια , θα μπλεξεις με Σαρακακη (τα 7χρονια εγγυηση ειναι ομηρια , οχι ασφαλεια), μεταχειρισμενο λενε δεν υπαρχει μη τρακαρισμενο (...) και τελος θελει εμπειρια στη πισω κινηση καθως δεν εχει κανενα συστημα ασφαλειας.
Η Ζ4 στα 2500 κυβικα υπαρχει σε 2 εκδοσεις μια με 170 και μια με 200 αλογα περιπου. Για ποια λες? Ειναι αξιοπρεπες και σβελτο αμαξι , μπορει να γινει παιχνιδιαρικο αλλα δεν ειναι απολυτο killer οπως το s2000. Αλλαζει μοντελο σε λιγους μηνες , σαν καινουριο με λιγα εξτρα η τιμη του εκτοξευεται (πολιτικη bmw) ειναι αριστοκρατικο και χλιδατο , αν και το εσωτερικο του δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο για bmw , σαν μεταχειρισμενο μπορεις να βρεις κανενα σε καλη κατασταση απο καμια "κυρια" ή κανενα "middle age crisys" 50αρι πρωην ιδιοκτητη σε αντιθεση με to s2000 που θα ξερεις οτι ο προηγουμενος ηταν ενας καυλωμενος που το εσκιζε.
αυτα ελπιζω να βοηθησα!
Μιλας για καινουριο ή μεταχειρισμενο?
Το S2000 ειναι απιστευτο μηχανημα , αλλα ειναι πλεον πολυ παλιο μοντελο και αυτο φαινεται πολυ στο εσωτερικο του που μοιαζει δεκαετιας 90 , το εχουν παρει πολλοι καγκουρες (σαν μεταχειρισμενο) οποτε χανει σε εικονα κατα τη γνωμη μου (αν εισαι και εσυ καγκουρας αυτο δεν ειανι μειον) , τα 50Κ σαν καινουριο ειναι κλεψια , θα μπλεξεις με Σαρακακη (τα 7χρονια εγγυηση ειναι ομηρια , οχι ασφαλεια), μεταχειρισμενο λενε δεν υπαρχει μη τρακαρισμενο (...) και τελος θελει εμπειρια στη πισω κινηση καθως δεν εχει κανενα συστημα ασφαλειας.
Η Ζ4 στα 2500 κυβικα υπαρχει σε 2 εκδοσεις μια με 170 και μια με 200 αλογα περιπου. Για ποια λες? Ειναι αξιοπρεπες και σβελτο αμαξι , μπορει να γινει παιχνιδιαρικο αλλα δεν ειναι απολυτο killer οπως το s2000. Αλλαζει μοντελο σε λιγους μηνες , σαν καινουριο με λιγα εξτρα η τιμη του εκτοξευεται (πολιτικη bmw) ειναι αριστοκρατικο και χλιδατο , αν και το εσωτερικο του δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο για bmw , σαν μεταχειρισμενο μπορεις να βρεις κανενα σε καλη κατασταση απο καμια "κυρια" ή κανενα "middle age crisys" 50αρι πρωην ιδιοκτητη σε αντιθεση με to s2000 που θα ξερεις οτι ο προηγουμενος ηταν ενας καυλωμενος που το εσκιζε.
αυτα ελπιζω να βοηθησα!
για την κατηγορια που μιλας θα σου προτινα μια slk την καινουρια με τους 184 ιππους.ολα τα αλλα δεν αξιζουν αλλα γουστα ειναι αυτα.Τωρα αν θες να παρεις ενα αυτοκινητο που να αξιζει κ να ειναι κ τρελη μουρη παμε στην κατηγορια των:sl,maserati 4200 spyder,porche carera cabrio,jaguar xkr τωρα ολα τα αλλα τα ξεχναςςςς.Αυτα!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
για την κατηγορια που μιλας θα σου προτινα μια slk την καινουρια με τους 184 ιππους.ολα τα αλλα δεν αξιζουν αλλα γουστα ειναι αυτα.Τωρα αν θες να παρεις ενα αυτοκινητο που να αξιζει κ να ειναι κ τρελη μουρη παμε στην κατηγορια των:sl,maserati 4200 spyder,porche carera cabrio,jaguar xkr τωρα ολα τα αλλα τα ξεχναςςςς.Αυτα!
Ακουστηκαν πολλες μαλακιες σε τοσες λιγες σελιδες, αλλα εσυ παιρνεις το βραβειο της μεγαλυτερης μαλακιας που γραφτηκε μεχρι τωρα.
Γκαζι θελει ο ανθρωπος οχι ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ.
Ελεος, τα mercedes ειδικα σε αυτες τις κατηγοριες ειναι πιο αργες και απο το replay, ασε που εχεις ιδια μαρκα αμαξι με τα σκουπιδιαρικα...
Παντως το s2000 δεν εχει σχεση με το 2.5 το z4, αλλα με το τριλιτρο. ( οχι στην τιμη, στις επιδοσεις )
Στα 50-60 χιλιαρικα παντως, 135 δαγκωτο, βαζεις ενα μπλοκε και ξεχνας τα καμπριο και τις λοιπες μαλακιες. Γνωμη μου παντα.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
η συζήτηση γίνεται για μεταχειρισμένα!50κ δεν δίνω με τίποτα για κανένα απο τα 2!Με 25κ μπορείς να βρείς άνετα 1 s σε καλή(?) κατάσταση.Άλλωστε για 5 χρόνια το πολύ το θέλω...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ειπες κ εσυ τι μαλακια σου κ ηρεμησες.Εκτος αν εισαι καγκουρας τοτε παο πασο!!φιλακια!!
Οχι, απλα δεν ειμαι μαλακας να θελω mercedes.
Παρε εσυ την mercedes με τα 180 αλογα να σε περνανε και οι πετρες, και απλα να λες οτι εχεις mercedes. Θα εχεις ιδιο αμαξι με τους μεσοκοπους και τους νεοπλουτους. Χαρισμα σου!
Με το s2000 και το bmw ( το τριλιτρο ) εχεις αλλα πραγματα, που σου χρησιμευουν στην οδηγηση, οχι στο να μεγαλωσεις την ανυπαρκτη σου πουτσα ωστε να πιασεις γκομενα με το καμπριο επειδη δεν μπορεις μονος σου.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Α ναι, και οταν το πας για σερβις και σου φτιαχνουν 1002 ζημιες και δεν σου τις λενε, να νιωθεις ομορφα που δινεις 1000 ευρω για λαδια φιλτρα μπουζι, επειδη ... ειναι μερσεντες!!
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και εκεί που όλοι περιμέναμε ότι η Lamborghini θα προχωρούσε στην αποκάλυψη μιας ακόμα teaser φωτογραφίας του μυστηριώδης μοντέλου που ετοιμάζει για το Σαλόνι του Παρισιού, κάποιοι έκριναν ότι έφτασε η ώρα να δοθούν (υπό την μορφή διαρροής) στην δημοσιότητα οι πρώτες ολοκληρωμένες φωτογραφίες του 4θυρου-κουπέ της ιταλικής εταιρείας το οποίο από ότι φημολογείται, θα φέρει το όνομα Estroque.
Η σχεδίαση της 4θυρης Lamborghini δανείζεται κάποια στοιχεία από την Murciealgo - τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπρός και πίσω τμήμα του μοντέλου. Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο V10 κινητήρας της Gallardo.
Η σχεδίαση της 4θυρης Lamborghini δανείζεται κάποια στοιχεία από την Murciealgo - τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπρός και πίσω τμήμα του μοντέλου. Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο V10 κινητήρας της Gallardo.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Θράσος...
Εγω θα ελεγα οτι εχει αρχιδια να το χρησιμοποιησει για αυτο που φτιαχτηκε, και οχι για να βγαζει γκομενες.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Και εκεί που όλοι περιμέναμε ότι η Lamborghini θα προχωρούσε στην αποκάλυψη μιας ακόμα teaser φωτογραφίας του μυστηριώδης μοντέλου που ετοιμάζει για το Σαλόνι του Παρισιού, κάποιοι έκριναν ότι έφτασε η ώρα να δοθούν (υπό την μορφή διαρροής) στην δημοσιότητα οι πρώτες ολοκληρωμένες φωτογραφίες του 4θυρου-κουπέ της ιταλικής εταιρείας το οποίο από ότι φημολογείται, θα φέρει το όνομα Estroque.
[URL unfurl="true"]http://www.drive.gr/images/stories/PHOTO/News/Year_08/October_08/01_10_08/lamborghini_estroque_1.jpg[/img[/URL]] [img height=200][URL unfurl="true"]http://www.drive.gr/images/stories/PHOTO/News/Year_08/October_08/01_10_08/lamborghini_estroque_3.jpg[/img[/URL]] [img height=200][URL unfurl="true"]http://www.drive.gr/images/stories/PHOTO/News/Year_08/October_08/01_10_08/lamborghini_estroque_4.jpg[/img[/URL]] [img height=200][URL unfurl="true"]http://www.drive.gr/images/stories/PHOTO/News/Year_08/October_08/01_10_08/lamborghini_estroque_2.jpg[/img[/URL]] [img height=200][URL unfurl="true"]http://1.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/SONyKLw7fXI/AAAAAAAA8FE/wtlQaynGdBs/s1600/Lamborghini-Estroque-38.jpg[/img[/URL]] [img height=200][URL unfurl="true"]http://1.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/SONyJ82wdqI/AAAAAAAA8E8/ttnhLtxTRZM/s1600/Lamborghini-Estroque-34.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ελεος με τις μαλακιες τις αμερικανιες, ελεος.
Παιδια τι γνωμη εχετε για το νεο ford fiesta?Πουλησα το δικο μου παλιο αυτοκινητο και σκεφτομαι να παρω ενα μικρο αξιοπιστο καινουργιο.Εχω οδηγησει το παλιο ford fiesta και εντυπωσαστηκα απο την οδικη συμπεριφορα.Κανεις κατοχος ford fiesta να πει εμπειρια απο συνεργεια βλαβες κτλ?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
το εχει μια φιλη αρκετα καλο και αξιοπιστο και μαλλον γερο αφου αντεχει τον γυναικειο τροπο οδηγησης
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δοσεις η μετριτα .