Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το προηγουμενο μοντελλο παρα πολυ καλο και αξιοπιστο, αφου το οδηγαει και η γυναικα μου  :grin:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Τι γινετε ρε μαγκες γυναικειο αμαξι το ford fiesta?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Όταν μιλάς για το νέο Ford Fiesta αναφέρεσαι σε αυτό που δοκιμάζουν αυτόν τον καιρό στα περιοδικά?
αΝ ΝΑι απ' όσο ξέρω δεν πωλείται ακόμα (σε κανα μήνα θα αρχίσει...) και συνεπώς αποκλείεται να βρεις κάποιον εδω μέσα να σου πει για αυτό..!!

Τώρα αν αναφέρεσαι σε αυτό που κυκλοφορεί εδώ και καμία 5 ετια είναι άψογο μικρό με πολύ καλή οδική συμπεριφορά αλλά αδύναμους κινητήρες.. Η μόνη αξιόλογη έκδοση (αν εξαιρέσεις την "ειδική" 2λιτρη) είναι με τον 1.6 L κινητήρα και τα 100 άλογα...

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Παντως οι καινουργιοι κινητηρες πολυ αξιοπρεπεις,1250 κυβικα 82 ιππους,1400 κυβικα 96 ιππους και 1600 120 ιππους

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το προηγουμενο μοντελο, το σημερινό δηλαδη, το οδηγώ εγώ και ο αδεφός μου. Πολύ ωραίο αμαξακι, μικρο σε μεγεθος για να το παρκαρεις οπου θες, δεν καιει πολύ βενζινη, και καλό στην απόδοση του κινητηρα, για την πολη παντα μιλάω. Από συνεργεια ως τώρα εχω κανει τα τυπικα, τιποτα το ιδιαιτερο. Χτες με πηραν απο τη Βελμαρ κιολας για να κανουμε τεστ ντραιβ στο νεο. Οποτε οποιος θελει φανταζομαι απευθυνεται στους αντιπροσωπους και το οδηγει για να βγαλει τα δικά του συμπερασματα.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Γαματο αυτοκινητο φαινετε οντως,πολλοι λενε παντως καλυτερα οταν βγαινει ενα καινουργιο αυτοκινητο στη παραγωγη να περιμενει καποιος κανα 6μηνο για να δει πως θα τσουλησει

kostasboy1

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΕ ΚΑΤΟΧΟΣ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ 04 ΟΑΛ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΚΥΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΙΣΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΡΥΠΙΣΑΝ ΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΓΕΙΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΙΑΡΟΕΣ ΥΓΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΛΕς ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΑ 2 ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΧΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ,,,,,ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΓΩ ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΑΜΑΞΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΗΥΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
kostaboy 2 συμβουλες:
1)Γραφε με μικρα γραμματα κ
2) Το επομενο σου αμαξι να ειναι Γιαπωνεζος

kostasboy1

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειχα το ντατσουν τσερι 1300 και επαθα βλαβι στην τριπολι ερχωμενος αθηνα και απο αρτεμισιο εωσ βυρονα που μενω ιρθα με 2 παρακαλω κυλινδρουσ σε λειτουργεια

Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δεν εχω γνωμη για το καινουριο fiesta αφου δεν εχει κυκλοφορησει κιολας , αλλα λογικα θα ειναι πολυ καλο .Παντως απο διαφορα τεστ αλλα και προσωπικη εμπειρια τα καλυτερα σε αυτη την κατηγορια ειναι το yaris(ακομα και το 1300 δεν καιει τιποτα), to mazda 2(πολυ καλο στο δρομο στην κατηγορια αυτη), το σεατακι το ιμπιζα το ιδιο (και ωραιο σχεδιο) .Επισης παρε σοβαρα αν σε ενδιαφερει και κανα ταξιδακι, το ρενο το κλιο το 1200 τοτουρμπο με τα 100 αλογα που ειναι κ γρηγορο και οικονομικο στη βενζινη και εχει και καλη τιμη ,νομιζω γυρρω στα 14.000 κανει.Και το κορσα πολυ καλο αλλα το 1400 δεν τραβαει λογο βαρους πιθανοτατα (παρολο τους 90 ιππους) η λογω μακρυων σχεσεων και επισης καιει υπερβολικα πολυ για τα κυβικα και το χαρακτηρα του αυτοκινητου .Αν σε ενδιαφερει παντως τα καλυτερα φρενα τα εχει το γιαρις μαλλον. Τα γιαπωνεζικα σε αξιιοπιστια ειναι ενα κλικ πανω, ενω τα ευρωπαικα στην οδικη συμπεριφορα υπερτερουν ωστοσο σε τετοια κατηγορια οι διαφορες σε αυτον τον τομεα ειναι μικρες και ανευ σημασιας  αν εξαιρεσεις κανα κορεατικο

Ξερω πως εσυ ρωτησες για το φιεστα αλλα εγω σου λεω καποιες προσωπικες γνωμες για την κατηγορια που θα κινηθεις γενικα

ΥΓ Το 207 ξεχασα που μ αρεσει και σα σχεδιο πολυ

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Το αυτοκινητο ειναι πολυ ωραιο εμφανισιακα αν και η φορντ ποτε δεν εβγαζε καποιο αυτοκινητο που να ξεχωριζει εκτος απο εκδοσεις RS ή Cosworth.
Ολα τα αυτοκινητα πια ειναι αξιοπιστα μεχρι τα 5 χρονια και ειναι μπασταρδεμενα.Π.χ. φιρμα απο Ιαπωνια, ηλεκτρικα απο Γερμανια,μηχανικα μερη απο απο Ισπανια, φρενα απο Αγγλια κτλ. Το νεο φιεστα εκτος απο ωραιο εξωτερικα με τα φουσκωματα του και τα πολλα διαθεσιμα χρωματα ειναι ωραιο και στο σαλονι με αρκετους χωρους.Το μονο μειον οτι η εκδοση σπορτ με τις ποδιες το χαμηλωμα και την αεροτομη βγαινει μονο σε 3πορτη και χωρις πισω δισκοφρενα.Στο 1600 σπορτ εχει προσφορα, με 600 ευρω επιπλεον παιρνεις 17αρες ζαντες, φυμε κρυσταλα και ESP. Δαγκωτό λοιπόν.

ΥΓ: Δεν μπορω να χωνεψω στα καινουρια αυτοκινητα πολης, αυτη τη μοδα με το φινιστρινι στο πλαι, αντι να ειναι ενιαιο το παραθυρο της μπροστινης πορτας

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το fiesta το εχει μια φιλη εδω και 5 χρονια περιπου.
Ενταξει ψιλοαδιαφορο ειναι οπως επισης και απροβληματιστο.
Τωρα για καινουργιο οπως ειπε και καποιος αλλος περιμενε πρωτα να τσουληση στην αγορα και μετα απο ερευνα προχωρα.
Εκτος αν εισαι beta tester!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παιδια τι γνωμη εχετε για το νεο ford fiesta?Πουλησα το δικο μου παλιο αυτοκινητο και σκεφτομαι να παρω ενα μικρο αξιοπιστο καινουργιο.Εχω οδηγησει το παλιο ford fiesta και εντυπωσαστηκα απο την οδικη συμπεριφορα.Κανεις κατοχος ford fiesta να πει εμπειρια απο συνεργεια βλαβες κτλ?

Το σιγουρο ειναι πως θα σου βγαλει στανταρ προβλημε σε καποιον γρυλο παραθυρου! υπαρχει πιθανοτητα να σου κανει κοψηματα το γκαζι αλλα ολα καλα! Α! Και η οπισθεν μπορει να μην κουμπονει καμια φορα! Αυτα τα ολιγα!

μπατμαν

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Δεν εχω γνωμη για το καινουργιο παντως ενα που ειχα πιτσιρικας,απο το 92
εως το 2000 παρολη τη κακοποιηση που του ειχα κανει και μετα απο 210000 χλ
αποδειχτηκε βραχος αριστη οδικη συμπεριφορα αξιοπιστια μικρη καταναλωση
καλες σχετικα επιδοσεις.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Φιλος που δουλευει σε συνεργειο μου ειπε για nissan micra οτι εχει μηδαμινες βλαβες,αλλα τι να το κανεις αφου εμφανισιακα αι ειδικα πισω ειναι για το πουτσο

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Φιλος που δουλευει σε συνεργειο μου ειπε για nissan micra οτι εχει μηδαμινες βλαβες,αλλα τι να το κανεις αφου εμφανισιακα αι ειδικα πισω ειναι για το πουτσο

Πισω? Μπροστα το εχεις δεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
lamborghini_polizia_1.jpg
[img[/URL] height=220] height=220]]

Στην παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του πιο ποθητού αστυνομικού αυτοκινήτου στον κόσμο προχώρησε η Lamborghini. Η νέα Gallardo LP560-4 Polizia των 560 ίππων και 327 km/h τελικής τίθεται σήμερα στην διάθεση των «καραμπινιέρων» του νομού Λάτσιο στην Ιταλία, αντικαθιστώντας την πρώτη γενιά του μοντέλου που βασιζόταν στην πρώτη γενιά της Gallardo. Η τελευταία αποσύρεται μετά από τέσσερα χρόνια υπηρεσίας, έχοντας καλύψει στο διάστημα αυτό σχεδόν 140.000 χιλιόμετρα.

lamborghini_polizia_2.jpg
[img[/URL] height=100] height=100] height=100]]

Συνολικά, 30 επίλεκτοι (και υπερτυχεροί θα προσθέταμε) αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και τρεις γυναίκες, θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο χρήσης του ιταλικού supercar το οποίο εκτός από ισχυρότερο κατά 40 ίππους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι και 20 κιλά ελαφρύτερο.

Η νέα Gallardo LP560-4 Polizia θα χρησιμοποιηθεί από τους Ιταλούς αστυνομικούς τόσο για την επιτήρηση των εθνικών οδών της περιοχής όσο και για την μεταφορά ανθρώπινων οργάνων σε περίπτωση ιατρικής ανάγκης, καθώς εφοδιάζεται με ένα ειδικό ψυγείο στο εμπρός πορτμπαγκάζ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom