Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε επιασε κανεις απο την κεφαλα σου να διαβαζεις αυτο το thread με το ζορι; επειδη προτιμω τα παπαρια μου ΠΡΩΤΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ να μου πριζοντε με πιο ευχαριστους τροπους ενταξει τα ευρωπαικα ειναι τελεια ασφαλεστερα γρηγοροτερα καλυτερα απο τα κιτρινιαρικα οκ;
α ρε γαμημένη αθήνα που φταίς για όλα......

Υ.Γ.
Και ο κρητικός είναι από επαρχία, αλλά δεν είδα να αντιδράσει όπως εσύ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και να απαντήσω σε όλους μαζί του λάτρεις των ένα κι ένα μίλκο.......
1.
Ενας έμπορος πρώτα κάνει μια έρευνα αγοράς... Ακόμα και στο τιμπουκτού να κατασκευάζεται κάτι, εάν πουλήσει θα το φέρει με χίλια....
Ολα αυτά που λες κρητικέ είναι πολύ ωραία....
Το θέμα είναι ποίος θα το αγοράσει το σκάιλάιν.........όταν μπορεί να αγοράσει πόρσε, ή φερράρι.
2.
Το όνομα στα τζαπόνια δεν το έβγαλε η ντάτσουν, αλλά η νοοτροπία τους να μη φτιάχνουν από τη δεκαετία του 50 και μετά τίποτα από μόνοι τους αλλά να κάνουν κλόπι ράιτ στα πάντα.... Ο γιαπωνέζος κάνει θαύματα στην αντιγραφή γιατί πολύ απλά δεν έχει προσωπικότητα....
Προτιμώ ένα αποτυχημένο μπε εμ βε από ένα επιτυχημένο λέξους που είναι κόπυ πέιστ μιας μερσεντές........
Τα τζαπόνια απέκτησαν προσωπικότητα όταν άρχισαν να προσλαμβάνουν με τα διπλά και τα τριπλά μηχανικούς και σχεδιαστές από την Ευρώπη.
Και τώρα κάποιοι μου λένε ότι είναι και πολύ μπροστά......
Οποιος ξέρει και διαβάζει λίγα πράματα παραπάνω καταλαβαίνει ότι τα τζαπόνια χωρίς ευρωπαίους είναι για τον Πούτσο..........
Το ότι μου αρέσει λ.χ. το S2000, ή ότι κάποιο αυτοκίνητο τζαπόν είναι πολύ καλό δεν είμαι ηλίθιος να μην το παραδεχτώ...
Αλλά να μας λένε μερικοί εδώ μέσα ότι οι κιτρινιάρηδες στα αυτοκίνητα κάνουν και μαθήματα στους Ευρωπαίους δεν είναι αστείο... Είναι στα όρια της επιστημονικής φαντασίας........... Δεν είναι τυχαίο ότι η Τουότα για να πρωταγωνιστήσε στην Φ1 μετακόμισε στην Ευρώπη..... Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους λάτρεις των τζαπόνηδων....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα σκάσω μούρη με αυτό είμαι σίγουρος ότι το ξανθό θα μείνει στο μάζντα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• slk_amg_8.JPG
    slk_amg_8.JPG
    174 KB · Εμφανίσεις: 14

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Υ.Γ.
Είναι πολύ αστείο να ακούς άντρες να μιλούν για αυτοκίητα...
Οταν αναφέρονται σε τζαπανιζέ χρησιμοποιούν ουδέτερο....
Το χόντα, το νισσάν, το τουότα, το σουζούκι.......
Οταν αναφέρονται στα αυτοκίνητα που ΑΚΟΜΑ να μου βρεις ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ σε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ χρησιμοποιούν ΠΑΝΤΑ θηλυκό.............
Πάρε εσύ λοιπόν ΤΟ ΝΙΣΣΑΝ. Εγώ προτιμώ ΤΗΝ EΝΤΣΟ, ή ΤΗΝ DIABLO!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι γένους είναι:

http://[URL unfurl="true"]www.samedeutz-fahr.com/lamborghini/img/fotoGamme_lambo.jpg[/img[/URL]]

Τι άρθρο θα χρησιμοποιήσεις;

Τι άρθρο χρησιμοποιείς για Caddilac, Buick; Για Dodge Viper;

Για ένα Maserati Ghibli;

Για Ford GT40 που έχει γράψει ιστορία στους αγώνες;

Και εγώ πάντως όταν ήμουνα έφηβος πάντα για την Τσέλικα λέγαμε.

Τεχνολογία δεν είναι όμως μόνον το τελικό προϊόν. Είναι και ολόκληρη η βιομηχανική διαδικασία παραγωγής του.
Η Toyota στον τομέα αυτό έχει γράψει ιστορία με το lean manufacturing. Που το αντέγραψαν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες και όχι μόνον καθώς οι ιδέες του επηρρέασαν όλο το manufacturing και ακόμα και τα logistics.

Με βάση αυτό και την φήμη για ποιότητα η Toyota έγινε η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου.

Επίσης είναι και η προσήλωση σε νέες ιδέες, η έρευνα και η ανάπτυξη και η επιμονή να παραχθεί το τελικό προϊόν και να φθάσει στην αγορά. Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Toyota και σε μικρότερο βαθμό η Honda έχει παίξει πρωταρχικό ρόλο στην εισαγωγή των υβριδικών αυτοκινήτων;

Και επίσης υπάρχουν και άλλοι τομείς συναφείς με την αυτοκίνηση: οι Ιάπωνες είναι πολύ μπροστά στην τηλεματική, υπήρχαν συστήματα πλοήγησης με πολλές δυνατότητες όταν τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά ήταν σε εμβρυακή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει με μικρή χρονική υστέρηση στην Κορέα.

Τέλος για να επανέλθουμε στην γραμματική, για αυτό εδώ τι άρθρο θα χρησιμοποιούσες:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.techcrunch.com/wp-content/uploads/2008/07/tb15.jpg[/img[/URL]]

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αμα σκάσω μούρη με αυτό είμαι σίγουρος ότι το ξανθό θα μείνει στο μάζντα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το εχεις; αν οχι κανε γαργαρα, μπουγατσα και μιλκο αλλα εμεις καθομαστε ΚΑΤΩ οχι χαμω οκ; και ειπαμε μη μου ζαλιζεις αλλον τον ερωτα τα ευρωπαικα ειναι τα καλυτερα απεδειξε ποσο λαθος ειναι περιοδικα εκπομπες κτλ ΤΕΛΟΣ .-

Επισκέπτης
το εχεις; αν οχι κανε γαργαρα, μπουγατσα και μιλκο αλλα εμεις καθομαστε ΚΑΤΩ οχι χαμω οκ; και ειπαμε μη μου ζαλιζεις αλλον τον ερωτα τα ευρωπαικα ειναι τα καλυτερα απεδειξε ποσο λαθος ειναι περιοδικα εκπομπες κτλ ΤΕΛΟΣ .-
μεινε με το ρχ8 και ασε τον καθε καγκουρα να τρεχει καθε μηνα στο συνεργειο για να επισκευαζει τον ιταλικο κουβα του!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πουθενά δεν είπα κύριος ότι τα τζαπόνια σε πολλούς τομείς δεν έχουν κάνει θαύματα.
Συνολικά λοιπόν σου απαντάω ότι αυτοκίνητο δεν είναι μόνο τεχνολογία και βιομηχανική διαδικασία παραγωγής.
Είναι και ιστορία και ρομαντισμός και αισθητική και πολλά άλλα.
Το αυτοκίνητο που μου πόσταρες μου είναι παγερά αδιάφορο.......
Σε αντίθεση με αυτή την μουνάρα........η οποία όταν υπήρχε τα τζαπόνια κυκλοφορούσαν ακόμα με ποδήλατα...
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ.
Ακόμα δε μου είπατε με ποιές εθνικότητες αρχιμηχανικών και αρχισχεδιαστών τα τζαπόνια κάναν όλα αυτά τα "θαύματα"..........

Συνημμένα

• 250gtc57.jpg
    250gtc57.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 12

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το έχω ρε παπάρα... Αλλά δεν είμαι τόσο κομπλεξικός τόση ώρα να σε πληγώσω... Αλλά αφού το ζητάει ο οργανισμός σου πάρε να χεις........
Αει χτιστίρ μικροαστικά κομπλέξια ........

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μεινε με το ρχ8 και ασε τον καθε καγκουρα να τρεχει καθε μηνα στο συνεργειο για να επισκευαζει τον ιταλικο κουβα του!
μπααααα το βαφω μπλε και το πεταω θαλασσα να μη φαινεται κιολας :) οταν θα κατεβω να σε δω σε παω μια κοντρα με το.... αστικο ασε μου και κανα χιλιομετρο αβαντζο μη ξεφτυλιστω. γιατι το λες αυτο; δεν ειναι αξιοπιστα τα ηλεκτρικα των Αλφα Ρομεο; τα μηχανικα των Φιατ η και η σκουρια; κατι mercedes Α που τα καλεσαν πισω λογο ευκολης τουμπας η c για καπακι κινητηρα; Α! και η τελευταια εκδοση Astra προβληματικα Air Co.

ΥΓ καλα και εχω εγω Mirage 2000 φτου ρε πουστη ευρωπαικο ειναι F16 ηθελα να πω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπααααα το βαφω μπλε και το πεταω θαλασσα να μη φαινεται κιολας :) οταν θα κατεβω να σε δω σε παω μια κοντρα με το.... αστικο ασε μου και κανα χιλιομετρο αβαντζο μη ξεφτυλιστω. γιατι το λες αυτο; δεν ειναι αξιοπιστα τα ηλεκτρικα των Αλφα Ρομεο; τα μηχανικα των Φιατ η και η σκουρια; κατι mercedes Α που τα καλεσαν πισω λογο ευκολης τουμπας η c για καπακι κινητηρα; Α! και η τελευταια εκδοση Astra προβληματικα Air Co.

όταν κατέβεις έλα να πάμε βόλτα.......
Εγώ δεν μπορώ να ανέβω γιατί κάτι μαλακιστίρια κομπλεξικοί σπάνε αυτοκίνητα με αθηναικές πινακίδες.........

Επισκέπτης

θα παμε καλυτερα σε εναν διαγωνισμο drift και θα παρατηρησουμε τι αυτοκινητα παιρνουν μερος  ;) ;)!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
όταν κατέβεις έλα να πάμε βόλτα.......
Εγώ δεν μπορώ να ανέβω γιατί κάτι μαλακιστίρια κομπλεξικοί σπάνε αυτοκίνητα με αθηναικές πινακίδες.........
οντως μαλακισμενα αλλα αυτα καποτε γινοντουσαν τωρα οχι

θα παμε καλυτερα σε εναν διαγωνισμο drift και θα παρατηρησουμε τι αυτοκινητα παιρνουν μερος  ;) ;)!
εεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οντως μαλακισμενα αλλα αυτα καποτε γινοντουσαν τωρα οχι
δλδ εσύ θα έπαιρνες το ρίσκο στη θέση μου να ανεβάσεις αυτοκίνητο με τρέχουσα αξία 70000 στη Θεσσαλονίκη με αθηναικές πινακίδες;
Η ασφάλεια καλύπτει και κακόβουλες, αλλά όσο και να μου αρέσει η Θεσσαλονίκη τέτοιο ρισκο μάγκα δεν παίρνω..........
Καλύτερα με νοικιασμένο μίκρα.........

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειδες τι εισαι; μικρα? κιτρινιαρικο; δεν παλευεσαι  :2funny: παρε κανα c2

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειδες τι εισαι; μικρα? κιτρινιαρικο; δεν παλευεσαι  :2funny: παρε κανα c2
οι κιτρινιάρηδες σε αξιοπιστία χρήσης είναι μπροστά........
ποτέ μου δεν έχω κρύψει την αλήθεια ακόμα και αν με πληγώνει.....
Τα τουότα είναι τέρατα αξιοπιστίας..... Το αυτοκίνητο που με έβγαλε ασπροπρόσωπο με απίστευτα χιλιόμετρα στο κοντέρ (εταιρικό) ήταν ένα νισσάν αλμέρα......το προηγούμενο..... Δεν είχα αλλάξει ούτε λάδια για 30000 χιλιόμετρα, του είχαμε πιει το αίμα 5 άτομα, είχε γυρίσει σε 2 μήνες όλη την Ελλάδα 3 φορές και τελικά μου έμεινε από συμπλέκτη................Απλά δεν ανέβηκε μια ανηφόρα... Τέτοιο λιώσιμο μιλάμε.............
Αυτό εχω να το λέω..............
Το SLK έχει βγάλει βλάβη 2 φορές μεσα σε 6 μήνες !!!!!!!!! στο ίδιο ανταλλακτικό του ESP και μάλιστα με ελάχιστα χιλιόμετρα..........

Επισκέπτης
Τα τουότα είναι τέρατα αξιοπιστίας..... Το αυτοκίνητο που με έβγαλε ασπροπρόσωπο με απίστευτα χιλιόμετρα στο κοντέρ (εταιρικό) ήταν ένα νισσάν αλμέρα......το προηγούμενο..... Δεν είχα αλλάξει ούτε λάδια για 30000 χιλιόμετρα, του είχαμε πιει το αίμα 5 άτομα, είχε γυρίσει σε 2 μήνες όλη την Ελλάδα 3 φορές και τελικά μου έμεινε από συμπλέκτη................Απλά δεν ανέβηκε μια ανηφόρα... Τέτοιο λιώσιμο μιλάμε.............
Το SLK έχει βγάλει βλάβη 2 φορές μεσα σε 6 μήνες !!!!!!!!! στο ίδιο ανταλλακτικό του ESP και μάλιστα με ελάχιστα χιλιόμετρα..........
κοστος ζημιας?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κριφοδικος μας εισαι σε καταλαβα απ την φωνη ΤΕΛΟΣ

σε μετρητα η επιταγη; το service το ετησιο το δικο μου ειναι 130e στην MAZDA λαδια φιλτρα αρχιδια μυδια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ήταν στην εγγύηση και τις δύο φορές....... Η δεύτερη ευτυχώς έγινε 1 μήνα πριν λήξει η εγγύηση....
Το ανταλλακτικό πάντως κοστίζει γύρω στα 1000......

Το τυπικό σερβις το μεγάλο μου στοίχισε χωρίς βλάβες (δλδ μόνο ότι έλεγε το βιβλίο) 350 ευρώ........Πάντα στην αντιπροσωπεία μιλάμε.....
Βέβαια να πούμε ότι όταν άλλαξα μπαταρία, αυτή με το αστέρι έχει κόστος 190 ευρώ, ενώ στο εμπόριο μια καλή δεν έχει πάνω από 100.......

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αλλαξες μπαταρια; ποτε προλαβες; τι μοντελο ειναι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κριφοδικος μας εισαι σε καταλαβα απ την φωνη ΤΕΛΟΣ
σε μετρητα η επιταγη; το service το ετησιο το δικο μου ειναι 130e στην MAZDA λαδια φιλτρα αρχιδια μυδια
οι κιτρινιάρηδες ακόμα και εάν αντιγράφουν κάτι το κάνουν καλά....
εάν είχαν φαντασία, έπαιρναν πρωτοβουλίες και είχαν μπει στην παραγωγή πολύ πριν το 1950 τώρα θα γαμούσαν....
Και λογικό αφού δουλεύεουν σαν τα ζώα 12 ώρες την ημέρα και δεν διαμαρτύρονται...
Ο Ιταλός μετά το 8ωρο δυσφορεί και ψάχνει να βρει γκόμενα να γαμήσει......
Αλλη φιλοσοφία η μια φάρα και άλλη η άλλη.... Ενας συγκερασμός και των δύο θα έκανε θαύματα....
Οπως κάποτε η Μκλάρεν με τη Χόντα.......
Ειδικά αυτός ο συνδυασμός Εγγλέζων με Γιαπώνια γαμεί και δέρνει...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom