xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
O Ιαπωνας ειναι μπροστα στην βελτιωση.
Ο Ευρωπαιος σε πολυτελεια και ασφαλεια.
O Ιαπωνας ειναι μπροστα στην βελτιωση.
Κι ο Έλληνας πληρώνει και τους δύο και τσακώνεται για πάρτη τους
Πάντα μαλάκας δηλαδή!....
ναι οκ.....Εσένα αντράκι μου ή ο ήλιος σε χτύπησε καλοκαιριάτικα ή ληγμένα τα παίρνεις
Μπες στον κόπο και κατέβασε το προηγούμενο επεισόδιο του Top Gear να δεις πιο αμάξι "έβγαλε" τον αυχένα του Κλάρκσον.
Γιαπόνι ήταν πάντως.
Και μετά δες και στην πίστα τους το χρονομετρημένο γύρο (και πρόσεξε τι λέει στην αρχή του γύρου σχετικά με την δύναμη).
Με έχει φάει και εμένα η
Ορίστε και τα λινκ
Ρε δεν περιγράφω άλλο, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεναι οκ.....
Εκεί στην κρήτη έχετε πολύ μαύρο και τζαζεύετε......
Στην ερώτηση που έκανα περιμένω ακόμη απάντηση...
Οχι με πίστες και μαλακίες......
Στις πίστες παίρνετε τον πούλο δεκαετίες τώρα στους αγώνες Φ1....
Θέλω αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής που εκτός από χρόνο σε πίστα να μου καλύπτει και πολλά άλλα....
Υπάρχει και το Σμαρτ Ντιάμπλο..........
Εσένα δε σε έχει φάει η μαλακία.... Το μαύρο σε έφαγε........
Υ.Γ.
Και ξαναρωτώ.
Δώσε μου το αντίστοιχο ισοδύναμο των αυτοκινήτων που ανέφερα...
Για να μην αρχίσω να μιλάω για περασμένες δεκαετίες, περασμένες μου αγάπες....
Κατάλαβέ το ρε.....
Ανθρωποι που γαμάνε σε δωμάτια 2χ2 γκόμενες ολόιδιες δεν έχουν τύχη απέναντι σε καβλωμένο που έχει όραμα την Μπελλούτσι..........
Πάνε παίξε προ τώρα....
δεν εχει ροπη; σε κολησε και εσενα; εκτος αν εχει μονο το δικο μου RX8 ροπη και τα υπολοιπα οχι, αλλα οτι πινει πινειακομα για αυτη την παντοφλα τσακωνεστε?ενταξει καλο το ροχι εχει και τη μπλοκαδουρα για καμια παντα με 1η και συμπλεκτη δεν ειναι κακο αλλο δεν εχει ροπη λεμε και πινει τον πατο του.αμα θελετε γιαπονο παρτε sti
δεν κανονιζουμε καμια βολτα λεω γω να αλλαξουμε και αμαξια να γουσταρουμε?ασε ρε δεν ξες εσυ GTR και μαλακιες εδω χαλασαμε ευρω και βραδια στα ευρωπαικα υπεραμαξα,
δεν εχει ροπη; σε κολησε και εσενα; εκτος αν εχει μονο το δικο μου RX8 ροπη και τα υπολοιπα οχι, αλλα οτι πινει πινει
γαματη η σαλονικα παντωςΝαι Σαλονικα δεν διαβαζεις; ΑΡΗΣ και τα μυαλα στα μιξερ κτλ
για να το λες κατι θα ξερεις.εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη παντως απο τις συντοπιτισες σουκαποτε ηταν τωρα πρεπει να ψαχτεις πολυ για να πας σε καλα μερη, κ κυριως ΜΑΚΡΥΑ απο Σαλονικιες
φοιτητριες και ξενες φιλε για να πηδηξεις ντοπια πρεπει να εχεις λεφτα αμαξαρα ντυσιμο και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο οτι θα εισαι καλος πιστος ανοιχτοχερης και και και και καιγια να το λες κατι θα ξερεις.εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη παντως απο τις συντοπιτισες σου