Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
O Ιαπωνας ειναι μπροστα στην βελτιωση.

Ο Ευρωπαιος σε πολυτελεια και ασφαλεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσένα αντράκι μου ή ο ήλιος σε χτύπησε καλοκαιριάτικα ή ληγμένα τα παίρνεις  :2funny: :2funny:
Μπες στον κόπο και κατέβασε το προηγούμενο επεισόδιο του Top Gear να δεις πιο αμάξι "έβγαλε" τον αυχένα του Κλάρκσον.
Γιαπόνι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ήταν πάντως.
Και μετά δες και στην πίστα τους το χρονομετρημένο γύρο (και πρόσεξε τι λέει στην αρχή του γύρου σχετικά με την δύναμη).
Με έχει φάει και εμένα η  :jerking: :jerking: :jerking:
Ορίστε και τα λινκ
ναι οκ.....
Εκεί στην κρήτη έχετε πολύ μαύρο και τζαζεύετε......
Στην ερώτηση που έκανα περιμένω ακόμη απάντηση...
Οχι με πίστες και μαλακίες......
Στις πίστες παίρνετε τον πούλο δεκαετίες τώρα στους αγώνες Φ1....
Θέλω αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής που εκτός από χρόνο σε πίστα να μου καλύπτει και πολλά άλλα....
Υπάρχει και το Σμαρτ Ντιάμπλο..........
Εσένα δε σε έχει φάει η μαλακία.... Το μαύρο σε έφαγε........

Υ.Γ.
Και ξαναρωτώ.
Δώσε μου το αντίστοιχο ισοδύναμο των αυτοκινήτων που ανέφερα...
Για να μην αρχίσω να μιλάω για περασμένες δεκαετίες, περασμένες μου αγάπες....

Κατάλαβέ το ρε.....
Ανθρωποι που γαμάνε σε δωμάτια 2χ2 γκόμενες ολόιδιες δεν έχουν τύχη απέναντι σε καβλωμένο που έχει όραμα την Μπελλούτσι.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πάνε παίξε προ τώρα....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ναι οκ.....
Εκεί στην κρήτη έχετε πολύ μαύρο και τζαζεύετε......
Στην ερώτηση που έκανα περιμένω ακόμη απάντηση...
Οχι με πίστες και μαλακίες......
Στις πίστες παίρνετε τον πούλο δεκαετίες τώρα στους αγώνες Φ1....
Θέλω αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής που εκτός από χρόνο σε πίστα να μου καλύπτει και πολλά άλλα....
Υπάρχει και το Σμαρτ Ντιάμπλο..........
Εσένα δε σε έχει φάει η μαλακία.... Το μαύρο σε έφαγε........

Υ.Γ.
Και ξαναρωτώ.
Δώσε μου το αντίστοιχο ισοδύναμο των αυτοκινήτων που ανέφερα...
Για να μην αρχίσω να μιλάω για περασμένες δεκαετίες, περασμένες μου αγάπες....

Κατάλαβέ το ρε.....
Ανθρωποι που γαμάνε σε δωμάτια 2χ2 γκόμενες ολόιδιες δεν έχουν τύχη απέναντι σε καβλωμένο που έχει όραμα την Μπελλούτσι.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πάνε παίξε προ τώρα....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Ρε δεν περιγράφω άλλο, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Παλικάρι μου σε χαλάει, άστο στο διάολο  :boobies: :boobies: :boobies:

Κατέβασε, καλέ μου, αυτό που σου παραθέτω δες το, και πάλι εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
Άντε να σε βοηθήσω, που σου έχω και συμπάθεια παράουρε, το θεϊκό [size=16pt]NISSAN GTR [/size] πρωταγωνιστεί στο εν λόγω επεισόδιο.
Και κάνει και τα μισά λεφτά απο όσα έχεις στην λίστα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :booty: :booty: :booty: :booty:
Και ακόμα δεν έβγαλαν βελτιώσεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
Φαντάσου τι θα κάνει βελτιωμένο ρεεεεεεεεεεεεε  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ακομα για αυτη την παντοφλα τσακωνεστε?ενταξει καλο το ροχι εχει και τη μπλοκαδουρα για καμια παντα με 1η και συμπλεκτη.και ειναι καλο και για καφεδακι στο μικρολιμανο:2funny: :2funny: :2funny:σαν συνολο δεν ειναι κακο αλλa δεν εχει ροπη λεμε και πινει τον πατο του.απο εμφανιση ειναι ωραιο.αμα θελετε γιαπονι παρτε sti :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ασε ρε δεν ξες εσυ GTR και μαλακιες εδω χαλασαμε ευρω και βραδια στα ευρωπαικα υπεραμαξα,

ακομα για αυτη την παντοφλα τσακωνεστε?ενταξει καλο το ροχι εχει και τη μπλοκαδουρα για καμια παντα με 1η και συμπλεκτη :2funny: :2funny: :2funny:δεν ειναι κακο αλλο δεν εχει ροπη λεμε και πινει τον πατο του.αμα θελετε γιαπονο παρτε sti :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
δεν εχει ροπη; σε κολησε και εσενα; εκτος αν εχει μονο το δικο μου RX8 ροπη και τα υπολοιπα οχι, αλλα οτι πινει πινει

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ασε ρε δεν ξες εσυ GTR και μαλακιες εδω χαλασαμε ευρω και βραδια στα ευρωπαικα υπεραμαξα,
δεν εχει ροπη; σε κολησε και εσενα; εκτος αν εχει μονο το δικο μου RX8 ροπη και τα υπολοιπα οχι, αλλα οτι πινει πινει
δεν κανονιζουμε καμια βολτα λεω γω να αλλαξουμε και αμαξια να γουσταρουμε? :grin: :grin: :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ενδιαφερον αν ανεβεις καμια φορα εδω πανω να το κανονισουμε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ναι Σαλονικα δεν διαβαζεις; ΑΡΗΣ και τα μυαλα στα μιξερ κτλ

reddna

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενα ειναι το αυτοκινητο παίδες, Honda s2000!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καποτε ηταν τωρα πρεπει να ψαχτεις πολυ για να πας σε καλα μερη, κ κυριως ΜΑΚΡΥΑ απο Σαλονικιες

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καποτε ηταν τωρα πρεπει να ψαχτεις πολυ για να πας σε καλα μερη, κ κυριως ΜΑΚΡΥΑ απο Σαλονικιες
για να το λες κατι θα ξερεις.εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη παντως απο τις συντοπιτισες σου :rolleyes: :rolleyes:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Θα το ξαναπώ: cruise the sunset in style!  PT 2,4 GT turbo!

Συνημμένα

• Picture 3.png
    Picture 3.png
    197,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
για να το λες κατι θα ξερεις.εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη παντως απο τις συντοπιτισες σου :rolleyes: :rolleyes:
φοιτητριες και ξενες φιλε για να πηδηξεις ντοπια πρεπει να εχεις λεφτα αμαξαρα ντυσιμο και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο οτι θα εισαι καλος πιστος ανοιχτοχερης και και και και και

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom