1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν εχει δυστυχώς πολλά στην Ελλάδα γαμώτο......
Ρε μάγκα, ασχολούμαι 15 χρόνια με μετατροπές, έχω χαλάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και βράδια σε μετατροπές που ούτε φαντάζεσαι. Οταν είχαμε το 90 140 άλογα σας φαινόταν πύραυλος. Εβγαλαν οι παράλυτοι οι κιτρινιάρηδες αυτοκίνητο και γίναν και νο1 τώρα;. Οταν οι Ευρωπαίοι έκαναν αγώνες οι κιτρινιάρηδες είχαν ακόμα ποδήλατα. Επειδή απέκτησες ένα γρήγορο κάρο με 240 άλογα και μέσησυγκρινεις ευρωπαικο με γιαπωνεζικο αμαξι; καλο πολυ καλο....σειρα μου ηταν οι 2 ξανθιες..... ασε ρε τωρα
και σιγα το OPC τι αμαξι εχεις κορσα; αστρα; ιδια μουρη εχεις; μπηκαμε και σε opc και δεν τρελαθηκα κιολας, οι ....κιτρινιαρηδες ειναι ετη μπροστα σε ολα.αν δεν σαρεσει το RX8 υπαρχει το Impreza Evo Celica υπαρχουν αντιστοιχα ευρωπαικα αμαξια;
Σημερα κλεινω μηνα με το RX8 δυστηχως μονο 484 απιστευτα χιλιομετρα τωρα που αρχιζει η αδεια θα αφιερωσω πολυ χρονο μονο που αν δω κανενα γαλαζιο οπελακι να κανω οτι παρκαρω μη γινω ρομπα
οταν; τοτε; πριν; ΤΩΡΑ τι γινεται? ασε το νοσταλγικο σου παρελθον τοτε ο ανθρωπος πηγε στο φεγγαρι και τωρα στον Αρη. να ξερες ποσο με νοιαζει αν χαλασες ευρω και βραδια για τις μπαγκετες σου η τα λουκανικα σου..... ΣΟΥΣΙ και μονο ΣΟΥΣΙ! ΥΓ και το Skyline ειναι
ρε μπας και έχεις μάνα, ή πατέρα σχιστομάτη και τζάμπα χαλάω πλήκτρα;να σου πω επειδη τωρα ξυπνησα και δεν εχω πιει καφε ακομα οκ ζητωη Ευρωπη
και εγω τζαμπα φαια ουσια χαλαω αλλα δεν το κανω θεμαρε μπας και έχεις μάνα, ή πατέρα σχιστομάτη και τζάμπα χαλάω πλήκτρα;
δες τι έγραψα...και εγω τζαμπα φαια ουσια χαλαω αλλα δεν το κανω θεμα
άμα λέω γω άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε......ζητα αδεια
να σου πω επειδη τωρα ξυπνησα και δεν εχω πιει καφε ακομα οκ ζητωη Ευρωπη
Τι σου εκανε ο βαλεντίνο και του τα χωνεις ετσι??θα το κανετε Παναθηναικος-Ολυμπιακος σε λιγο λεμε....
Καλα ειναι και τα Ιαπωνικα,αλλα στο Ελαντα θεριζουν οι τιμες τους λεμε,παντως!!!!!
Εγω τρελλαινομαι για 350ζ,αλλά και να ειχα 57000,δεν τα αξιζει....
Εσένα αντράκι μου ή ο ήλιος σε χτύπησε καλοκαιριάτικα ή ληγμένα τα παίρνειςΡε μάγκα δε μου έκανε τίποτα το παλλικάρι. Αυτά που γράφει μου έκαναν....
Να συνοψίσω......Μου λέει... Οι κιτρινιάρηδες είναι πολύ μπροστά.... Του λέω ρε θα μας τρελλάνεις; Οταν οι Ευρωπαίοι έκαναν αγώνες αυτοί είχαν ποδήλατα.... Μετά αρχίζει κάτι κουκου ρούκου... του λέω για μετατροπές και μου μιλάει για σκάιλαίν..........
Ερωτώ λοιπόν και γω την ομήγυρη.........
Ποιό είναι το τζαπανιζέ ισοδύναμο μιας:
Μπουγκάττι Βειρόν;
Φερράρι Εντσο;
Λαμποργκίνι Ντιάμπλο;
Πόρσε καρρέρα 4S biturbo;
Μερσεντές SLR Μclaren;
Τζάγκουαp ΧΚS22;
Aουντι RS8;
BMW 850csi
Εκτός βέβαια εάν θεωρούμε υπεροχή το μπεστ βάλιου φορ μάνευ ενός νταιχάτζου σαρέιντ για να πηγαίνουμε στο περίπτερο......