Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εχει δυστυχώς πολλά στην Ελλάδα γαμώτο......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
συγκρινεις ευρωπαικο με γιαπωνεζικο αμαξι; καλο πολυ καλο....σειρα μου ηταν οι 2 ξανθιες..... ασε ρε τωρα
και σιγα το OPC τι αμαξι εχεις κορσα; αστρα; ιδια μουρη εχεις; μπηκαμε και σε opc και δεν τρελαθηκα κιολας, οι ....κιτρινιαρηδες ειναι ετη μπροστα σε ολα.αν δεν σαρεσει το RX8 υπαρχει το Impreza Evo Celica υπαρχουν αντιστοιχα ευρωπαικα αμαξια;

Σημερα κλεινω μηνα με το RX8 δυστηχως μονο 484 απιστευτα χιλιομετρα τωρα που αρχιζει η αδεια θα αφιερωσω πολυ χρονο μονο που αν δω κανενα γαλαζιο οπελακι να κανω οτι παρκαρω μη γινω ρομπα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συγκρινεις ευρωπαικο με γιαπωνεζικο αμαξι; καλο πολυ καλο....σειρα μου ηταν οι 2 ξανθιες..... ασε ρε τωρα
και σιγα το OPC τι αμαξι εχεις κορσα; αστρα; ιδια μουρη εχεις; μπηκαμε και σε opc και δεν τρελαθηκα κιολας, οι ....κιτρινιαρηδες ειναι ετη μπροστα σε ολα.αν δεν σαρεσει το RX8 υπαρχει το Impreza Evo Celica υπαρχουν αντιστοιχα ευρωπαικα αμαξια;

Σημερα κλεινω μηνα με το RX8 δυστηχως μονο 484 απιστευτα χιλιομετρα τωρα που αρχιζει η αδεια θα αφιερωσω πολυ χρονο μονο που αν δω κανενα γαλαζιο οπελακι να κανω οτι παρκαρω μη γινω ρομπα  :2funny:
Ρε μάγκα, ασχολούμαι 15 χρόνια με μετατροπές, έχω χαλάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και βράδια σε μετατροπές που ούτε φαντάζεσαι. Οταν είχαμε το 90 140 άλογα σας φαινόταν πύραυλος. Εβγαλαν οι παράλυτοι οι κιτρινιάρηδες αυτοκίνητο και γίναν και νο1 τώρα;. Οταν οι Ευρωπαίοι έκαναν αγώνες οι κιτρινιάρηδες είχαν ακόμα ποδήλατα. Επειδή απέκτησες ένα γρήγορο κάρο με 240 άλογα και μέση
ροπή τη μισή από άλλα με τα αντίστοιχα αλόγατα νομίζεις ότι είσαι γρήγορος;

όσο για το τι αμάξι έχω, ότι θέλει η ψυχή σου.... Δεν γουστάρω όμως να πληγώνω τη λαική αγορά με αυτοκίνητα....
τΟ κάνω με κουβαδάκια όπως ο Σκρούτζ........

Υ.Γ.
οι ....κιτρινιαρηδες ειναι ετη μπροστα σε ολα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οι κιτρινιάρηδες που ασχολείσαι και με αυτοκίνηση ήταν έτη μπροστά τη δεκαετία του 80 όταν στις Μακλάρεν προμήθευαν διαμάντια........
Επειδή βέβαια οι κιτρινιάρηδες ποτέ δεν κατάφεραν να φτιάξουν σασί.......συνηθισμένοι απ τα ....ποδήλατα.... τα πήγαιναν και εξακολουθούν να τα πηγαίνουν καλύτερα στις μηχανές.........
Οταν η χόντα επέστρεψε με μοτέρ και σασί και η Τουότα ήθελε στην πενταετία να πάρει παγκόσμιο, τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζονται στη σημερινή κατάσταση..
Να βολοδέρνουν μονίμως από τη μέση και κάτω...........

Στα μόνα πράγματα που οι κιτρινιάρηδες έχουν παράδοση είναι στην αξιοπιστία και πάντως όχι των Βανκέληδων.....

Καλά να περνάς με το υπεραυτοκίνητό σου και να το ψεκάζεις λαδάκι που και που να μην τρίζουν οι μεντεσέδες......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
και δεν κατάλαβα γιατί ΔΕΝ πρέπει να συγκρίνω αυτοκίνητο τζαπανιζέ με ευρωπαικό.
Η μήπως η λογική σου το εντάσσει και αυτό στις μηχανές;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα..........

Ρε μη συγκρίνετε Φερράρι με Πόρσε.... Είναι προιόντα που μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ σε άλλο ράφι..........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οταν; τοτε; πριν; ΤΩΡΑ τι γινεται? ασε το νοσταλγικο σου παρελθον τοτε ο ανθρωπος πηγε στο φεγγαρι και τωρα στον Αρη.  να ξερες ποσο με νοιαζει αν χαλασες ευρω και βραδια για τις μπαγκετες σου η τα λουκανικα σου..... ΣΟΥΣΙ και μονο ΣΟΥΣΙ! ΥΓ και το Skyline ειναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν; τοτε; πριν; ΤΩΡΑ τι γινεται? ασε το νοσταλγικο σου παρελθον τοτε ο ανθρωπος πηγε στο φεγγαρι και τωρα στον Αρη.  να ξερες ποσο με νοιαζει αν χαλασες ευρω και βραδια για τις μπαγκετες σου η τα λουκανικα σου..... ΣΟΥΣΙ και μονο ΣΟΥΣΙ! ΥΓ και το Skyline ειναι

ρε μάγκα.....
τι σκάιλάιν και παπαριές μου λες....... Οταν υπάρχει Εντζο και SLR θα ασχολούμαι με ματς μποξ;
Σου είπα και δεν περιγράφω άλλο... Είναι ασχημο πράγμα να μην μπορείς να διαβάσεις και άσχημο να θεωρείς το φεγγάρι πλανήτη του Ηλιακού συστήματος....

Οι κιτρινιάρηδες μια ζωή αντέγραφαν σασί.... Το ίδιο κάνουν και τώρα.... Αλλες φορές με επιτυχία και άλλοτε αποτυχημένα.... Κατάλαβέ το. Οι Ευρωπαίοι στην αυτοκίνηση είναι δεκαετίες μπροστά....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να σου πω επειδη τωρα ξυπνησα και δεν εχω πιει καφε ακομα οκ ζητωη Ευρωπη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εγω τζαμπα φαια ουσια χαλαω αλλα δεν το κανω θεμα
δες τι έγραψα...
Τζάμπα πλήκτρα είπα... Οχι φαιά...
Μάθε να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε αλλιώς η συζήτηση καταντάει άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...
Δεν ξανά το έγραψα, τι απάντησες και τα ξαναλέμε... .
Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε λέμε..........

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι σου εκανε ο βαλεντίνο και του τα χωνεις ετσι??θα το κανετε Παναθηναικος-Ολυμπιακος σε λιγο λεμε....
Καλα ειναι και τα Ιαπωνικα,αλλα στο Ελαντα θεριζουν οι τιμες τους λεμε,παντως!!!!!
Εγω τρελλαινομαι για 350ζ,αλλά και να ειχα 57000,δεν τα αξιζει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι σου εκανε ο βαλεντίνο και του τα χωνεις ετσι??θα το κανετε Παναθηναικος-Ολυμπιακος σε λιγο λεμε....
Καλα ειναι και τα Ιαπωνικα,αλλα στο Ελαντα θεριζουν οι τιμες τους λεμε,παντως!!!!!
Εγω τρελλαινομαι για 350ζ,αλλά και να ειχα 57000,δεν τα αξιζει....

Ρε μάγκα δε μου έκανε τίποτα το παλλικάρι. Αυτά που γράφει μου έκαναν....
Να συνοψίσω......Μου λέει... Οι κιτρινιάρηδες είναι πολύ μπροστά.... Του λέω ρε θα μας τρελλάνεις; Οταν οι Ευρωπαίοι έκαναν αγώνες αυτοί είχαν ποδήλατα.... Μετά αρχίζει κάτι κουκου ρούκου... του λέω για μετατροπές και μου μιλάει για σκάιλαίν.......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ερωτώ λοιπόν και γω την ομήγυρη.........

Ποιό είναι το τζαπανιζέ ισοδύναμο μιας:
Μπουγκάττι Βειρόν;
Φερράρι Εντσο;
Λαμποργκίνι Ντιάμπλο;
Πόρσε καρρέρα 4S biturbo;
Μερσεντές SLR Μclaren;
Τζάγκουαp ΧΚS22;
Aουντι RS8;
BMW 850csi

Εκτός βέβαια εάν θεωρούμε υπεροχή το μπεστ βάλιου φορ μάνευ ενός νταιχάτζου σαρέιντ για να πηγαίνουμε στο περίπτερο......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αμαξαρες αυτες που λες δεν λεω εχεις την δυνατοτητα να αποκτησεις καποιο απο αυτα;
με τα ιδια λεφτα περνεις αυτοκινητο με ιδιες δυνατοτητες; Ιαπωνικο Ευρωπαικο

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω αν και ειμαι φανατικος γιαπωνεζος,σε μερικα απο τα παραπανω συμφωνο για τα ευρωπαικα..μην ξεχναμε ομως οτι οι ιταλοι χρονια τωρα δεν μπορουν να φτιαξουν τα ηλεκτρικα τους,και οτι για πολα χρονια τα ιταλικα σκιζαν....οσο δουλευαν!!!και δεν ειμαι σιγουρος οτι αν ειχαν οι ιαπονες budget να βγαλουν αμαξι με 200.000€ οτι δεν θα ηταν ανωτερο απο φερραρι...

υγ..
το skyline θα ΜΑΜΙΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

PS2 η honda αυτη τη στιγμη μαλλον εχει την κορυφαια τεχνολογια του πλανητη..

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ROSSI παρε την κουπα φετος λεμεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
η κουπα ειναι ηδη στο σαλονι μου λεμε! τι s2000 ps2 skyline ρε συ πλακα κανεις; Skoda Seat Fiat

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε μάγκα δε μου έκανε τίποτα το παλλικάρι. Αυτά που γράφει μου έκαναν....
Να συνοψίσω......Μου λέει... Οι κιτρινιάρηδες είναι πολύ μπροστά.... Του λέω ρε θα μας τρελλάνεις; Οταν οι Ευρωπαίοι έκαναν αγώνες αυτοί είχαν ποδήλατα.... Μετά αρχίζει κάτι κουκου ρούκου... του λέω για μετατροπές και μου μιλάει για σκάιλαίν.......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ερωτώ λοιπόν και γω την ομήγυρη.........

Ποιό είναι το τζαπανιζέ ισοδύναμο μιας:
Μπουγκάττι Βειρόν;
Φερράρι Εντσο;
Λαμποργκίνι Ντιάμπλο;
Πόρσε καρρέρα 4S biturbo;
Μερσεντές SLR Μclaren;
Τζάγκουαp ΧΚS22;
Aουντι RS8;
BMW 850csi

Εκτός βέβαια εάν θεωρούμε υπεροχή το μπεστ βάλιου φορ μάνευ ενός νταιχάτζου σαρέιντ για να πηγαίνουμε στο περίπτερο......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εσένα αντράκι μου ή ο ήλιος σε χτύπησε καλοκαιριάτικα ή ληγμένα τα παίρνεις  :2funny: :2funny:
Μπες στον κόπο και κατέβασε το προηγούμενο επεισόδιο του Top Gear να δεις πιο αμάξι "έβγαλε" τον αυχένα του Κλάρκσον.
Γιαπόνι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ήταν πάντως.
Και μετά δες και στην πίστα τους το χρονομετρημένο γύρο (και πρόσεξε τι λέει στην αρχή του γύρου σχετικά με την δύναμη).
Με έχει φάει και εμένα η  :jerking: :jerking: :jerking:
Ορίστε και τα λινκ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom