maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ενα ειναι το αυτοκινητο παίδες, Honda s2000!!!
Σωστος αδελφε +10000000 παλια μου αγαπη, παει πια, επωληθη
ενα ειναι το αυτοκινητο παίδες, Honda s2000!!!
φοιτητριες και ξενες φιλε για να πηδηξεις ντοπια πρεπει να εχεις λεφτα αμαξαρα ντυσιμο και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο οτι θα εισαι καλος πιστος ανοιχτοχερης και και και και και
λιγα πραγματα δηλαδηφοιτητριες και ξενες φιλε για να πηδηξεις ντοπια πρεπει να εχεις λεφτα αμαξαρα ντυσιμο και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο οτι θα εισαι καλος πιστος ανοιχτοχερης και και και και και
γιατι ρε εδωσες το μωρο σου; τι πηρες τωρα; αν και με αυτα που λενε εδω πρεπει να τα βαψουμε μπλε και να τα ριξουμε στον Θερμαικο και να παρουμε ευρωπαικα αμαξια.
Φιλε οντως απο τοτε που πηρα το καφε στην Καλαμαρια και στην Κρηνη πρεπει να ομορφινα πααααααααααααααρα πολυ
Τι ειναι αυτο??αμαξι???Θα το ξαναπώ: cruise the sunset in style! PT 2,4 GT turbo!
καλοριζικο καλοταξιδο αδερφε εγω παραμενω στα αμαξια που στην λακουβα ο κωλος θα χτυπησει στην ασφαλτο! οκ θα κανονιστει συντομαΤο γυρισα στα ψηλα πλεον, Touaregaς εγινα, καλα τα διαολακια αλλα πλεον ηθελα κατι πιο ανετο και χαλαρο.... και βενζινοφαγο!!!!!!!!
Αντε να κανονισουμε καφεδακι, να το πουλαω στις μενεςγκο, οτι ξερω ακομη εναν "καταστηματαρχη"!!!!
καλοριζικο καλοταξιδο αδερφε εγω παραμενω στα αμαξια που στην λακουβα ο κωλος θα χτυπησει στην ασφαλτο! οκ θα κανονιστει συντομα
Ακου μάγκα.........Ρε δεν περιγράφω άλλο, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παλικάρι μου σε χαλάει, άστο στο διάολο
Κατέβασε, καλέ μου, αυτό που σου παραθέτω δες το, και πάλι εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
Άντε να σε βοηθήσω, που σου έχω και συμπάθεια παράουρε, το θεϊκό [size=16pt]NISSAN GTR [/size] πρωταγωνιστεί στο εν λόγω επεισόδιο.
Και κάνει και τα μισά λεφτά απο όσα έχεις στην λίστα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και ακόμα δεν έβγαλαν βελτιώσεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φαντάσου τι θα κάνει βελτιωμένο ρεεεεεεεεεεεεε
DIABLO!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγα ρε απλα θα μας δωσεις καμια με τα λεφτα σου και θα μας σκοτωσεις εσυ τι αμαξι εχεις ΤΗΝ diablo η την ENZO? μια ειναι η απαντηση στην λογικη σου:
αν μου δινανε ENZO η GTR θα επερνα ΤΗΝ Ευρωπαικη εννοειτε λογο prestige δεν λεω οχι, αλλα επειδη μεγαλωσα και πιστευω πως αυτα δεν γινονται πουθενα να δινουν αμαξια προσπαθω να παρω αμαξι αξιοπιστο με επιδοσεις και σχετικα οικονομικο.
τι ειναι αυτα; οι ανταγωνιστες του Punto? σουτ δεν ξερουμε εμειςHONDA NSX, SKYLINE GTR 34, GTR, ΤΟΥΟΤΑ SUPRA SUBARU και MITSUBES