Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φοιτητριες και ξενες φιλε για να πηδηξεις ντοπια πρεπει να εχεις λεφτα αμαξαρα ντυσιμο και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο οτι θα εισαι καλος πιστος ανοιχτοχερης και και και και και

+1000000 γιατρε, να ξερεις τη μιση θεσσαλονικη και κυριως τους "καταστηματαρχες", βαρβατο Ε9 και φυσικα να ξερεις με ποσα 00000000 γραφεται η λεξη Βιλδιριδης!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
φοιτητριες και ξενες φιλε για να πηδηξεις ντοπια πρεπει να εχεις λεφτα αμαξαρα ντυσιμο και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο οτι θα εισαι καλος πιστος ανοιχτοχερης και και και και και
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:λιγα πραγματα δηλαδη :headbang:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι ρε εδωσες το μωρο σου; τι πηρες τωρα; αν και με αυτα που λενε εδω πρεπει να τα βαψουμε μπλε και να τα ριξουμε στον Θερμαικο και να παρουμε ευρωπαικα αμαξια.
Φιλε οντως απο τοτε που πηρα το καφε στην Καλαμαρια και στην Κρηνη πρεπει να ομορφινα πααααααααααααααρα πολυ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γιατι ρε εδωσες το μωρο σου; τι πηρες τωρα; αν και με αυτα που λενε εδω πρεπει να τα βαψουμε μπλε και να τα ριξουμε στον Θερμαικο και να παρουμε ευρωπαικα αμαξια.
Φιλε οντως απο τοτε που πηρα το καφε στην Καλαμαρια και στην Κρηνη πρεπει να ομορφινα πααααααααααααααρα πολυ

Το γυρισα στα ψηλα πλεον, Touaregaς εγινα, καλα τα διαολακια αλλα πλεον ηθελα κατι πιο ανετο και χαλαρο.... και βενζινοφαγο!!!!!!!! :2funny:

Αντε να κανονισουμε καφεδακι, να το πουλαω στις μενεςγκο, οτι ξερω ακομη εναν "καταστηματαρχη"!!!! :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Το γυρισα στα ψηλα πλεον, Touaregaς εγινα, καλα τα διαολακια αλλα πλεον ηθελα κατι πιο ανετο και χαλαρο.... και βενζινοφαγο!!!!!!!! :2funny:

Αντε να κανονισουμε καφεδακι, να το πουλαω στις μενεςγκο, οτι ξερω ακομη εναν "καταστηματαρχη"!!!! :2funny: :2funny:
καλοριζικο καλοταξιδο αδερφε εγω παραμενω στα αμαξια που στην λακουβα ο κωλος θα χτυπησει στην ασφαλτο! :) οκ θα κανονιστει συντομα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εχει ασχημο εσωτερικο παντως......
Σε αυτο οι γερμανοι,ειναι μανουλες.......άλλη ποιοτητα.
Της κ ατηγοριας του πτ,ειναι ωραίο το καλιμπερ.Ελεγαν οτι θα το φερουν Ελλαδα με 300 αλογα σχεδον, τουρμπο,αλλά μαλλον δεν........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλοριζικο καλοταξιδο αδερφε εγω παραμενω στα αμαξια που στην λακουβα ο κωλος θα χτυπησει στην ασφαλτο! :) οκ θα κανονιστει συντομα

Με νιωθεις, αυτα βαρεθηκα, να κοπαναω ζαντες!!!! Αντε θα τα πουμε, καλο βραδυ σε ολους!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε δεν περιγράφω άλλο, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Παλικάρι μου σε χαλάει, άστο στο διάολο  :boobies: :boobies: :boobies:

Κατέβασε, καλέ μου, αυτό που σου παραθέτω δες το, και πάλι εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
Άντε να σε βοηθήσω, που σου έχω και συμπάθεια παράουρε, το θεϊκό [size=16pt]NISSAN GTR [/size] πρωταγωνιστεί στο εν λόγω επεισόδιο.
Και κάνει και τα μισά λεφτά απο όσα έχεις στην λίστα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :booty: :booty: :booty: :booty:
Και ακόμα δεν έβγαλαν βελτιώσεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
Φαντάσου τι θα κάνει βελτιωμένο ρεεεεεεεεεεεεε  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Ακου μάγκα.........
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΑΤΖΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΟΎΤΕ ΔΩΡΟ........
Τι αμάξι εχεις;
Νισσάν............
Ρε πλάκα μας κάνεις;
Και στην τελική στ αρχίδια μου εάν έχει τα μισά λεφτά..........
Α και κάτι ακόμα........
Ξέρω ειλικρινά πάρα πολλούς αυτοκινητόβιους σε αυτόν τον κόσμο που εάν τους χάριζαν ένα Εντζο, ή δύο GTR θα επέλεγαν τα Ντάτσουν...................
Χουι ρε..........
Στην επαρχία πέφτει πολύ πικαπ και έχετε μείνει ακόμα στο βινύλιο..........
Δεν ασχολούμαι καν να βλέπω βίντεο με τέτοια αυτοκίνητα......
Το αυτοκίνητο κουβαλάει απάνω του πολλά... Ιστορία, πρεστίζ, ιδιαιτερότητα.....
Τι να το κάνω ένα Χιουντάι Εντσο...... Πάλι χιουντάι είναι.........

Υ.Γ.
Είναι πολύ αστείο να ακούς άντρες να μιλούν για αυτοκίητα...
Οταν αναφέρονται σε τζαπανιζέ χρησιμοποιούν ουδέτερο....
Το χόντα, το νισσάν, το τουότα, το σουζούκι.......
Οταν αναφέρονται στα αυτοκίνητα που ΑΚΟΜΑ να μου βρεις ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ σε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ χρησιμοποιούν ΠΑΝΤΑ θηλυκό.............
Πάρε εσύ λοιπόν ΤΟ ΝΙΣΣΑΝ. Εγώ προτιμώ ΤΗΝ EΝΤΣΟ, ή ΤΗΝ DIABLO!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 1Lamborghini_Diablo_VT.jpg
    1Lamborghini_Diablo_VT.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • TorqueOmata1430.jpg
    TorqueOmata1430.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σιγα ρε απλα θα μας δωσεις καμια με τα λεφτα σου και θα μας σκοτωσεις εσυ τι αμαξι εχεις ΤΗΝ diablo η την ENZO? μια ειναι η απαντηση στην λογικη σου:

αν μου δινανε ENZO η GTR θα επερνα ΤΗΝ Ευρωπαικη εννοειτε λογο prestige δεν λεω οχι, αλλα επειδη μεγαλωσα και πιστευω πως αυτα δεν γινονται πουθενα να δινουν αμαξια προσπαθω να παρω αμαξι αξιοπιστο με επιδοσεις και σχετικα οικονομικο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγα ρε απλα θα μας δωσεις καμια με τα λεφτα σου και θα μας σκοτωσεις εσυ τι αμαξι εχεις ΤΗΝ diablo η την ENZO? μια ειναι η απαντηση στην λογικη σου:

αν μου δινανε ENZO η GTR θα επερνα ΤΗΝ Ευρωπαικη εννοειτε λογο prestige δεν λεω οχι, αλλα επειδη μεγαλωσα και πιστευω πως αυτα δεν γινονται πουθενα να δινουν αμαξια προσπαθω να παρω αμαξι αξιοπιστο με επιδοσεις και σχετικα οικονομικο.

Φιλαράκο ο καθένας στη ζωή βάζει στόχους...... Εσύ μας έχεις πρήξει τ αρχίδια με το πόσο γαμάτο είναι το ρχ8 πόσο μπροστά είναι τα τζαπόνια κτλ κτλ....

Εγώ έχω ένα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ αυτοκίνητο που απλά γαμεί και δέρνει το δικό σου χαλαρά και με τα ίδια περίπου φράγκα. Παρά ταύτα δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω και πάντα γνωρίζω ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο....
Η λογική της επαρχίας που έχεις και συ και πολλοί άλλοι ότι καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελυταίος στην πόλη δεν με κάλυπτε ποτέ.
Εσύ μπορείς ακόμα να θεωρείς ότι το υπεραυτοκίνητο που αγόρασες με 35 χιλιάρικα γαμεί και δέρνει......

Αφήνω τους λοιπούν να κρίνουν ποιός κάνει μαύρο για να περάσει καλά και ποιός για να γίνει καλά......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
Να θυμίσουμε σε αυτούς που διαβάζουν πώς πριν από μερικά ποστς έγραψες πώς δεν συγκρίνουμε τζαπανιζέ με ευεωπαικά αυτοκίνητα. Μήπως να αρχίσουμε να τα συγκρίνουμε με στερεοφωνικά;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σε επιασε κανεις απο την κεφαλα σου να διαβαζεις αυτο το thread με το ζορι; επειδη προτιμω τα παπαρια μου ΠΡΩΤΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ να μου πριζοντε με πιο ευχαριστους τροπους ενταξει τα ευρωπαικα ειναι τελεια ασφαλεστερα γρηγοροτερα καλυτερα απο τα κιτρινιαρικα οκ;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν πατε καλα.ακομα τσακωνεστε για τα αμαξια?τρυπιοι κουμπαραδες ειναι ολα και θελουνε σεβασμο για να μη μας στειλουν αδιαβαστους.αφηστε τα μιση και πιαστε το  :knockinb:. :grin: :grin: :grin: :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τα έχω γράψει και παλαιότερα.
Η DATSUN ήταν κάποτε το "μαγαζί" της NISSAN που έβγαζε τα σπορ μοντέλα.
Κάποιος  :jerking: :jerking: εισήγαγε τα συμπαθή  :2funny: :2funny: ημιφορτηγάκια που είχαν μεγάλη απήχηση στον πληθυσμό των αθιγγάνων.
Συνεπώς έκαψε το όνομα ένας μαλάκας μαρκετίστας.

Πάμε τώρα παρακάτω.
Στην ευρωπαική αγορά έχουν εισαχθεί ελάχιστα απο τα σπορ αυτοκίνητα των Γιαπωνέζων.
Συγκρίσεις δύσκολα μπορούν να γίνουν. Στα μοντέλα που μου έγραψες εγώ σου παραθέτω το HONDA NSX, SKYLINE GTR 34, το νεο GTR, ΤΟΥΟΤΑ SUPRA. Αν πέσουμε κι άλλο στις τιμές μπορούμε κάλλιστα να αναφέρουμε SUBARU και MITSUBES.  
Κατέβασε λοιπόν αγαπητέ Περσόνα το γαμήδι το βίντεο να δείς πως η τεχνολογία σήμερα συνδυάζεται με την οδηγική απόλαυση. Και τι αποτελέσματα έχει....

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πριν λίγα σχετικά χρόνια, με 200 άλογα ή 30.000€ ήσουν ο ιππότης της ασφάλτου.
Τώρα τα νούμερα έχουν πολλαπλασιαστεί  :grin:
Από τότε που το Charade θεωρούταν γρήγορο, γουστάριζα να ακούω καβγάδες για το καλυτερο αυτοκίνητο. Πάντα ο καθένας υποστήριζε τη σχολή στην οποία ανήκε το δικό του  :2funny:
Και πάντα το γκάζι, η γυαλάδα και το πού στο παρκάρουν οι πρκαδόροι, ήταν οι μεγάλες διαφωνίες.

RX8 - GTR
35.000€ - Εnzo
Γαμήσια - Πατήσια.

Χαλαρώστε, ρε παίδες  ;)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
lsd πορτες στο παρακατω αμαξι ανοιχτες να παιζει το ακολουθο ασμα
και ενα ξανθο (εξ ανατολας η βορρας) και ενα μαυροασιατικο μωρο και οτι και να λετε..... @@ μου

Συνημμένα

• 58037_0_big.jpg
    58037_0_big.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 11

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom