Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην S4, θες να πεις. Volumex.
Μου αρέσουν οι ψαγμένοι. Τα σέβη μου αγαπητέ....  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Φιλε persona, πάτα λιγο φρένο, δεν ειναι ακριβώς ετσι τα πράγματα. Έτσι τα παρουσιάζουν οι Σταθακηδες και οι Καββαθάδες. Μην αναμασάμε τις μλκιες τους.
Ουδέποτε έδινα βάση σε τέτοιους μαλάκες... Εχω στείλει μέχρι και άρθρα σε περιοδικά για τις πληρωμένες μαλακίες που γράφουν.....
Απίστευτοι απατεώνες φραγκοφονιάδες ειδικά στα τεστ ντράιβ........
Αυτό που έγραψα το γράφω από προσωπική μου κριση.....
Πάρε ένα απλό παράδειγμα... το ημιαυτόματο σειριακό, εάν το συζητούσαμε πριν από 20 χρόνια θα γέλαγε όλος ο κόσμος.... Τώρα πια μέχρι και κορσάκι παίρνεις τέτοιο.....
Αλλο παράδειγμα. Το ESP......
Αλλο ο εγκέφαλος.......
Αλλο η πολυχρηστικότητα των κουμπιών στο τιμόνι......
Θεωρώ ότι δεν απέχει πολύ η μέρα που οι ταχύτητες θα αλλάζουν όπως στην Φ1 ακόμα και σε Νταεβού Ματίζ...... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
αυτό δείχνει βαθειά έλλειψη γνώσης και δυνατότητας αφομοίωσης....
Ολες μα όλες οι καινοτομίες στην αυτοκίνηση σήμερα έχουν περάσει πρώτα από την Φ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Φ1 είναι ο θάλαμος κύησης όλων των αλλαγών που έχουν συντελεστεί στα αυτοκίνητα παραγωγής....
Ακόμα και οι μηχανικοί πλέον χωρίς Διαγνωστικά εργαλεία είναι άχρηστοι...
ΟΛΑ μα ΟΛΑ όσα εφαρμόζονται στην Φ1 κάποια στιγμή περνούν στα αυτοκίνητα παραγωγής......
Μήπως να το ξαναψάξεις λίγο;

Υ.Γ.
για τα σκήπτρα......
μήπως να το ξαναψάξεις λίγο;
Φ1;
Λεμαν;
WRC;

μήπως βλέπω άλλους αγώνες;

Στη μοτοσυκλέτα τα γιαπώνια παίζουν μπαλλα μόνα τους.....
ελεος ρε περσονα!!!αυτα τα πραγματα τα λετε(οι λατρεις των ευρωπαικων αυτοκινητων),εδω και 10 χρονια!αυτος ο μυθος ομως καταριφθηκε!παρτο χαμπαρι επιτελους!!!μονος σου ειπες,οτι εχεις μερσεντες των 70.000 ευρω και ηδη εχεις παει 3 φορες συνεργειο για ζημιες!που ειναι λοιπον η τεχνογνωσια της φορμουλα 1???το δικο μου το οποιο ειναι ιαπωνικο,με σκληροτερη χρηση απο το δικο σου,μια φορα το πηγα συνεργειο εκτος απο τα σερβις, και αυτο στα 60.000 χιλιομετρα για αλλαγη δισκοφρενων!σε κινητηρες και αξιοπιστια τα ευρωπαικα ειναι πολυυυυ πισω!τελος!!!!
ΥΓ.WRC,το ονομα μιτσουμπισι σου λεει κατι?
αγωνες 4χ4 δεν παρακολουθεις????
αγωνες drift δεν παρακολουθεις?
στις μοτοσυκλετες που ειναι η bmw??
επιτελους αφηστε την καραμελα για την φορμουλα 1!!!δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελεος ρε περσονα!!!αυτα τα πραγματα τα λετε(οι λατρεις των ευρωπαικων αυτοκινητων),εδω και 10 χρονια!αυτος ο μυθος ομως καταριφθηκε!παρτο χαμπαρι επιτελους!!!μονος σου ειπες,οτι εχεις μερσεντες των 70.000 ευρω και ηδη εχεις παει 3 φορες συνεργειο για ζημιες!που ειναι λοιπον η τεχνογνωσια της φορμουλα 1???το δικο μου το οποιο ειναι ιαπωνικο,με σκληροτερη χρηση απο το δικο σου,μια φορα το πηγα συνεργειο εκτος απο τα σερβις, και αυτο στα 60.000 χιλιομετρα για αλλαγη δισκοφρενων!σε κινητηρες και αξιοπιστια τα ευρωπαικα ειναι πολυυυυ πισω!τελος!!!!
ΥΓ.WRC,το ονομα μιτσουμπισι σου λεει κατι?
αγωνες 4χ4 δεν παρακολουθεις????
αγωνες drift δεν παρακολουθεις?
στις μοτοσυκλετες που ειναι η bmw??
επιτελους αφηστε την καραμελα για την φορμουλα 1!!!δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε!!!
για WRC....
σιτροέν, φορντ, λάντσια, άουντι παλαιότερα......
για ντριφτ.....
αυτό δεν είναι αγώνας... είναι επίδειξη αχρηστων ικανοτήτων.....
το Ουνάκι μου είχε κάνει 100000 χιλιόμετρα με τέρμα γκάζι και δεν είχε βγάλει ούτε μύξα...... Αυτό τώρα τι είναι; Συμπέρασμα αξιοπιστίας;
Η μεγαλύτερη κομπίνα στις βλάβες είναι η κομπίνα των γιαπωνέζων με τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ.....
Οταν οι ευρωπαίοι έδιναν στάνταρ παράθυρα, κλειδαριές, συναγερμούς κτλ.... Ο γιαπωνέζοι σε αυτοκίνητα του 2000 δεν είχαν καν κεντρικό κλέιδωμα......
Πλάκα κάνουμε τώρα;
Ξέρω πολλά τζαπανιζέ αυτοκίνητα που έχουν πολλά προβλήματα.........
Συνολικά τα τζαπανιζέ είναι καλύτερα σε αξιοπιστία αλλά αυτό πλεόν έχει αμβλυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Επίσης δε θεωρώ πλέον γιαπωνέζικο ένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Αγγλία.......
Και η F1 είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει είναι η βιτρίνα των σύγχρονων αυτοκινητοβιομηχανιών.....

Η χόντα ξαναμπήκε γι αυτό το λόγο.
Η τογιότα για να ανεβάσει το πρεστίζ της.
Και είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει από κει ξεκινά το μέλλον των αλλαγών στο αυτοκίνητο παραγωγής..............

Επισκέπτης
για WRC....
σιτροέν, φορντ, λάντσια, άουντι παλαιότερα......
για ντριφτ.....
αυτό δεν είναι αγώνας... είναι επίδειξη αχρηστων ικανοτήτων.....
το Ουνάκι μου είχε κάνει 100000 χιλιόμετρα με τέρμα γκάζι και δεν είχε βγάλει ούτε μύξα...... Αυτό τώρα τι είναι; Συμπέρασμα αξιοπιστίας;
Η μεγαλύτερη κομπίνα στις βλάβες είναι η κομπίνα των γιαπωνέζων με τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ.....
Οταν οι ευρωπαίοι έδιναν στάνταρ παράθυρα, κλειδαριές, συναγερμούς κτλ.... Ο γιαπωνέζοι σε αυτοκίνητα του 2000 δεν είχαν καν κεντρικό κλέιδωμα......
Πλάκα κάνουμε τώρα;
Ξέρω πολλά τζαπανιζέ αυτοκίνητα που έχουν πολλά προβλήματα.........
Συνολικά τα τζαπανιζέ είναι καλύτερα σε αξιοπιστία αλλά αυτό πλεόν έχει αμβλυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Επίσης δε θεωρώ πλέον γιαπωνέζικο ένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Αγγλία.......
Και η F1 είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει είναι η βιτρίνα των σύγχρονων αυτοκινητοβιομηχανιών.....

Η χόντα ξαναμπήκε γι αυτό το λόγο.
Η τογιότα για να ανεβάσει το πρεστίζ της.
Και είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει από κει ξεκινά το μέλλον των αλλαγών στο αυτοκίνητο παραγωγής..............
η φορντ επειδη ειναι τοσο αξιοπιστη και εχει τοση πολυ τεχνογνωσια,εχει ξεκινησει να χρησιμοποιει γιαπωνεζικους κινητηρες!!!!ειπες τιποτα????!Οι Duratec () (Modeo-focus) ειναι της Mazda, κ οι προγουμενη γενια τους ZETEC-SE (#Duratec_20) (Fiesta-Ka) ειναι της YAMAHA.
για σενα τα ντριφτ ειναι επιδειξη αχρηστων  ικανοτητων?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!
το ουνακι περσονα,το χιλιαρακι δεν μπορουσε ουτε μια ανηφορα να ανεβει!
να σου θυμισω οτι η toyota λανσαρε το πρωτο suv(rav4)!μετεπειτα ακολουθησαν και οι αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες!και αυτη τι στιγμη τα suv εχουν τις υψηλοτερες πωλησεις!εφερε μια επανασταση στα αυτοκινητα η toyota!να σου θυμισω και κατι αλλο?η ΦΙΑΤ για να βγαλει ενα τετρακινητο οχημα της προκοπης,συνεργαστηκε με την suzuki!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
J A P A N  ρε οτι και να λετε!!!!!!!!!!!
και στα αμαξια
και στις γυναικες
και στους υπολογιστες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ γιατι δεν πας στο Munich?

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι η γερμανία βγάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα, τις καλύτερες γκόμενες και τους καλύτερους υπολογιστές.....

Μήπως παίρνεις κάνα χάπι και τα βλέπεις όλα κίτρινα.....;;;;;;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχω παθει οξεια ΑΡΙΑΝΙΤΙΔΑ ΑΡΗΣ ΣΕ ΛΕΩ και δεν ειμαι καλα!!!!
μηπως οι αξυριστες γερμανιδες ειναι πιο καυλιαρες απο τις σχιστοματες;
μηπως οι γερμανοι εχουν κατασκευαστες υπολογιστων;
μηπως τα ευτρωπαικα ειναι καλυτερα απο τα ευρωπαικα; ειμαι και εγω αλλα εισαι και εσυ!!!! οξια πρασσινιτιδα εχεις!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω παθει οξεια ΑΡΙΑΝΙΤΙΔΑ ΑΡΗΣ ΣΕ ΛΕΩ και δεν ειμαι καλα!!!!
μηπως οι αξυριστες γερμανιδες ειναι πιο καυλιαρες απο τις σχιστοματες;
μηπως οι γερμανοι εχουν κατασκευαστες υπολογιστων;
μηπως τα ευτρωπαικα ειναι καλυτερα απο τα ευρωπαικα; ειμαι και εγω αλλα εισαι και εσυ!!!! οξια πρασσινιτιδα εχεις!
με σένα ρε τουλάχιστον κάνουμε πλάκα........
άκου SUV το πρώτο RAV4

Επισκέπτης
με σένα ρε τουλάχιστον κάνουμε πλάκα........
άκου SUV το πρώτο RAV4
σε δουλευει αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι!!!!πες λοιπον ποιο ηταν το πρωτο suv!!!να σε πληροφορησω οτι το καινουργιο τεριος ειναι στην κατηγορια suv!
στην κατηγορια τζιπ ειναι το τζιμνυ,το νιβα,το landcruiser,το defender κτλ κτλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε δουλευει αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι!!!!πες λοιπον ποιο ηταν το πρωτο suv!!!να σε πληροφορησω οτι το καινουργιο τεριος ειναι στην κατηγορια suv!
στην κατηγορια τζιπ ειναι το τζιμνυ,το νιβα,το landcruiser,το defender κτλ κτλ
ρε είσαι καμμένος δεν μιλάω αλλο μαζί σου....
Εδώ διαβάζεις σε ποστ νούμερα που δεν υπάρχουν....
Απίστευτο κάψιμο μιλάμε...
Σου δίνω τον ορισμό του SUV και λες ένα κάρο παπαριές...

Πίσω στα μπουρδέλλαααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεε.
Γίνεσαι ρεζίλι......

Επισκέπτης
ρε είσαι καμμένος δεν μιλάω αλλο μαζί σου....
Εδώ διαβάζεις σε ποστ νούμερα που δεν υπάρχουν....
Απίστευτο κάψιμο μιλάμε...
Σου δίνω τον ορισμό του SUV και λες ένα κάρο παπαριές...

Πίσω στα μπουρδέλλαααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεε.
Γίνεσαι ρεζίλι......
σε ρωτησα κατι απλο!!!!!ποιο ειναι το πρωτο suv που λανσαρανε???δεν απαντας γιατι δεν ξερεις!!οταν δεν ξερεις να μην γραφεις παπαριες!!αλλα πλεον σε μαθανε ολοι,και εδω και διπλα οπου κλαιγοσουν σαν κοριτσακι!!!περαστικα σου αγαπητη μου.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε ρωτησα κατι απλο!!!!!ποιο ειναι το πρωτο suv που λανσαρανε???δεν απαντας γιατι δεν ξερεις!!οταν δεν ξερεις να μην γραφεις παπαριες!!αλλα πλεον σε μαθανε ολοι,και εδω και διπλα οπου κλαιγοσουν σαν κοριτσακι!!!περαστικα σου αγαπητη μου.....

βρε μου το 1400 αγόρι μου πρώτα στο ποστ μου.....
Είναι προφανές ότι έχεις παραισθήσεις....

Και για το κλάμαααααααααααα. Ασε γιατί ξέρουμε τι παίζει με την πάρτη σου......
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Περαστικά σου αγορίνα μου....... Αντε και με καινούργια αγάπη.......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
σας μαμάω όλους ρε εσάς και τα αμάξια σας!
εδώ και 2 μήνες εχω παρατήσει το κωλάμαξο μου (θα το πουλήσω) και κυκλοφορώ με το ποδήλατο μου παντού εντος λεκανοπεδίου. Με αυτό πάω και στην δουλειά.
Και αν είναι να κάνω ταξίδι πέρνω ΚΤΕΛ, τρένο ή νοικίαζω αμάξι στην ανάγκη.

Επισκέπτης
σας μαμάω όλους ρε εσάς και τα αμάξια σας!
εδώ και 2 μήνες εχω παρατήσει το κωλάμαξο μου (θα το πουλήσω) και κυκλοφορώ με το ποδήλατο μου παντού εντος λεκανοπεδίου. Με αυτό πάω και στην δουλειά.
Και αν είναι να κάνω ταξίδι πέρνω ΚΤΕΛ, τρένο ή νοικίαζω αμάξι στην ανάγκη.
ο καλυτερος  :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom