- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.967
- Πόντοι
- 42.697
ο καλυτερος
το εργαλείο μου:
μέχρι και τσάρκα και σε μασάζ έχω πάει με αυτό!
ο καλυτερος
στην στελλα πηγες παλι??
το εργαλείο μου:
μέχρι και τσάρκα και σε μασάζ έχω πάει με αυτό!
www.raddiscount.de/images/shop/P03673_BILD1GROSS.jpg]http://www.raddiscount.de/images/shop/P03673_BILD1GROSS.jpg[/url]
στην στελλα πηγες παλι??
καλα,ας μην βγαινουμε αλλο εκτος θεματος!δυστυχώς η Στέλλα έχει σταματήσει την δουλειά,αλλά υπάρχουν άλλες....
εκτός εάν είσai ο ίδιος μαλάκας που είχα γνωρίσει κάποτε και δε μπορούσε να γαμήσει ούτε καθαρίστρια στην εταιρεία τζάμπα.......
Πουτάνα επί πληρωμή έχω γαμήσει μόνο για την εμπειρία και από τότε δεν το έχω ξανακάνει.....
Λοιπόν,
επεισή είναι γελοίο το όλο ζήτημα σε θρεντ για αυτοκίνητα να λέμε την ιστορία της ζωή μας και να μπινελλικωνόμαστε προτείνω με τη σύμφωνη γνώμη του Γουόρχολ να σβηστούν όλα τα μαλακισμένα ποστς αναμεταξύ μας...από κάποιον μοντεράτορα......
Δεν τον χωνεύω, δε με χωνεύει μέχρι εκεί......
Ενταξει ρε παιδια,αντε ελπίζω να ληξει η λογομαχια..........το ειπα οταν αποκαλεσε φτωχομπινε τον πατερα μου!δεν καταλαβα?τον ξερετε τον πατερα μου και απο χτες?οταν βριζουν οικογενειακα μου προσωπα,τοτε απαντω αναλογα!!!
οταν βριζεις τον πατερα μου να εισαι ετοιμος να τα ακουσεις απο την καλη και απο την αναποδη!μόνος σου το συμπέρανες.
Στην οικογένειά μου έκανες ευθεία νύξη....
Είχα και Ούνο τούρμπο.... Και έχω ακόμα... σε κάλυψα;
ΚΑι είπα...
δεν έχει νόημα....
δεν σε χωνεύω δε με χωνεύεις. εσύ άρχισες να αναφέρεσαι στις προσωπικές μου ιστορίες.....
Αυτοί που κατάλαβαν κατάλαβαν.
ακόμα και αυτό μόλις το διαβάσεις θα το σβήσω.
Τελεία....
Δε μου είσαι χρήσιμος, δε σου είμαι ας μην χάνουμε άλλο χρόνο.....
the crossover SUV, which uses an car platform for lighter weight and better fuel efficiency, but is no longer designed or recommended by the manufacturer for off-road usage or towing
το ραβ4 αλλαξε την εννοια ορισμου και ουσιαστικα ιδρυσε μια καινουργια σχολη τετρακινητων οχηματων!αυτο που ποσταρες πιο πανω δεν ισχυει πια,ειδικα μετα την ελευση του πρωτου ραβ ;) ;)!δλδ όλη αυτή η μανούρα έγινε για να μου ποστάρεις ότι έλεγα από την αρχή.....
Οτι το RAV4 δεν είναι SUV με τον πραγματικό ορισμό του όρου..........
χμ.......το ραβ4 αλλαξε την εννοια ορισμου και ουσιαστικα ιδρυσε μια καινουργια σχολη τετρακινητων οχηματων!αυτο που ποσταρες πιο πανω δεν ισχυει πια,ειδικα μετα την ελευση του πρωτου ραβ ;) ;)!
πριν σου απαντησω να σου πω και αυτα....χμ.......
λύσε μου λοιπόν την εξής απορία.........
το ΣΛΚ είναι κάμπριο;
ορθά όλα αυτά αλλά ο αρχικός ορισμός του SUV δεν μπορεί να αλλάξει...πριν σου απαντησω να σου πω και αυτα....
πριν την ελευση του πρωτου ραβ,υπηρχε μονο μια κατηγορια!των τζιπ!!αυτα που εγραψες για την καμπινα και την ρυμουλκηση ειναι χαρακτηριστικα καθαροαιμων τζιπ!αν λοιπον παρατηρησεις την βικιπαιδεια αναφερει το τσεροκυ ως suv,ενω ειναι τζιπ!αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο Yorgos που το εχει!επειδη ομως στην αμερικη εχουν την ταση για μεγαλα αυτοκινητα πολλα τζιπ που κυκλοφορουσαν εκει(σεβρολετ πχ) αλλα και στην ευρωπη ηταν ασυμφορα οικονομικα!τοτε ηρθε η toyota με το ραβ,οπου απο κει ξεκινησε ουσιαστικα ο διαχωρισμος καθαροαιμων τζιπ και suv!
ναι η slk ειναι καμπριο.
o αρχικος ορος suv αναφεροταν για τα τζιπ!τοτε δεν υπαρχε καθαροαιμο τζιπ και suv οπως τωρα!αυτα που περιγραφει ο αρχικος ορος ειναι χαρακτηριστικα των τζιπ!γι αυτο και αναφερει το τσεροκυ ως suv!γι αυτο και ως πατερα των suv γραφει το willys ,ενω ειναι γνωστο οτι προκειται για το πρωτο αυτοκινητο για χρηση εκτος δρομου(τζιπ) ;)!αλλος λογος που στην αμερικη τα λεγανε ολα suv ηταν το γεγονος οτι υπαρχει και η μαρκα Jeep!ορθά όλα αυτά αλλά ο αρχικός ορισμός του SUV δεν μπορεί να αλλάξει...
το ραβ είναι μια άλλη κατηγορία που έχει κάποια (ελάχιστα) κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικά του πραγματικού SUV.
Η σλκ δεν είναι κάμπριο. Γιατί τότε τα κλασσικά κάμπριο θα έπρεπε να έχουν μεταλλική οροφή...
Κατά την αρχική έννοια του όρου, κάμπριο θεωρείται το αυτοκίνητο με υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.....Το ΣΛΚ είναι νέο είδος και απλά του δίνουν μαρκετίστικα έναν τίτλο που γενικά πουλάει και είναι πολύ οικείος...
Ομως, ούτε το ραβ4 είναι SUV, ούτε το σλκ είναι κάμπριο.......
το ένα είναι όπως τοπες crossover SUV και το άλλο СС δλδ СoupeCabrio.