Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.967
Πόντοι
42.697

:rockon: :rockon: :rockon:

το εργαλείο μου:
μέχρι και τσάρκα και σε μασάζ έχω πάει με αυτό!
URL]]

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πιαστε το γαμησιιιιιιιιιιιιιιι

Συνημμένα

• day306.jpg
    day306.jpg
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • greddymazdarx88bd.jpg
    greddymazdarx88bd.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • rx8girl39jl.jpg
    rx8girl39jl.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 13
  • rx8-girls2.jpg
    rx8-girls2.jpg
    258,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
το παραχεσες απο τα αμαξια που κολουσε συγγενικο του προσωπο να προσβαλλεις;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειμαι η δασκαλα να σας μαλωσω ουτε εχουμε το επιπεδο εδω να μιλαμε σαν κυριοι αλλα καποια πραγματα και προσωπα δεν μας φταινε

Επισκέπτης
Λοιπόν,
επεισή είναι γελοίο το όλο ζήτημα σε θρεντ για αυτοκίνητα να λέμε την ιστορία της ζωή μας και να μπινελλικωνόμαστε προτείνω με τη σύμφωνη γνώμη του Γουόρχολ να σβηστούν όλα τα μαλακισμένα ποστς αναμεταξύ μας...από κάποιον μοντεράτορα......
Δεν τον χωνεύω, δε με χωνεύει μέχρι εκεί......

Οχι λιγο ακομα ρικτε ξυλο θελω ακομα 20 λεπτα μεχρι να παω Gym...plz μερικα μπινελικωματα και βιωματα εμπειριων plz

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
το ειπα οταν αποκαλεσε φτωχομπινε τον πατερα μου!δεν καταλαβα?τον ξερετε τον πατερα μου και απο χτες?οταν βριζουν οικογενειακα μου προσωπα,τοτε απαντω αναλογα!!!
Ενταξει ρε παιδια,αντε ελπίζω να ληξει η λογομαχια..........
Καταλαβαινω οτι μπορει μα εχετε ''προηγουμενες διαφωνιες'',αλλά ενα θρεντ με θεμα αμαξια,δεν νομιζω οτι ειναι λογος για να ξεσπασει τετοια αντιπαραθεση...

Επισκέπτης
μόνος σου το συμπέρανες.
Στην οικογένειά μου έκανες ευθεία νύξη....

Είχα και Ούνο τούρμπο.... Και έχω ακόμα... σε κάλυψα;
ΚΑι είπα...
δεν έχει νόημα....
δεν σε χωνεύω δε με χωνεύεις. εσύ άρχισες να αναφέρεσαι στις προσωπικές μου ιστορίες.....
Αυτοί που κατάλαβαν κατάλαβαν.
ακόμα και αυτό μόλις το διαβάσεις θα το σβήσω.
Τελεία....
Δε μου είσαι χρήσιμος, δε σου είμαι ας μην χάνουμε άλλο χρόνο.....
οταν βριζεις τον πατερα μου να εισαι ετοιμος να τα ακουσεις απο την καλη και απο την αναποδη!
το ποιος ξεκινησε να αναφερεται σε προσωπικες ιστοριες ειναι γραμμενο,μπορεις να τα ξαναδεις!
ΤΕΛΟΣ με αυτα!!!!
ας επανελθω στο θεμα για να τελειωνουμε και με αυτο!η toyota οταν παρουσιασε το ραβ 4 εκανε μια πρωτοποριακη κινηση,και ο λογος γραφεται παρακατω......

nitially extremely popular in the late 1990s and early 2000s, the SUV's popularity has since declined, due to criticism regarding excessive gasoline consumption, pollution, cost, and poor safety. Due to high oil prices and a declining economy since the mid-2000s, manufacturers have responded to buyers' complaints. The traditional truck-based SUV is gradually being supplanted by a new vehicle type, the crossover SUV, which uses an car platform for lighter weight and better fuel efficiency, but is no longer designed or recommended by the manufacturer for off-road usage or towing

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
the crossover SUV, which uses an car platform for lighter weight and better fuel efficiency, but is no longer designed or recommended by the manufacturer for off-road usage or towing

δλδ όλη αυτή η μανούρα έγινε για να μου ποστάρεις ότι έλεγα από την αρχή.....
Οτι το RAV4 δεν είναι SUV με τον πραγματικό ορισμό του όρου..........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
δλδ όλη αυτή η μανούρα έγινε για να μου ποστάρεις ότι έλεγα από την αρχή.....
Οτι το RAV4 δεν είναι SUV με τον πραγματικό ορισμό του όρου..........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
το ραβ4 αλλαξε την εννοια ορισμου και ουσιαστικα ιδρυσε μια καινουργια σχολη τετρακινητων οχηματων!αυτο που ποσταρες πιο πανω δεν ισχυει πια,ειδικα μετα την ελευση του πρωτου ραβ  ;) ;)!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ραβ4 αλλαξε την εννοια ορισμου και ουσιαστικα ιδρυσε μια καινουργια σχολη τετρακινητων οχηματων!αυτο που ποσταρες πιο πανω δεν ισχυει πια,ειδικα μετα την ελευση του πρωτου ραβ  ;) ;)!
χμ.......
λύσε μου λοιπόν την εξής απορία.........
το ΣΛΚ είναι κάμπριο;

Επισκέπτης
χμ.......
λύσε μου λοιπόν την εξής απορία.........
το ΣΛΚ είναι κάμπριο;
πριν σου απαντησω να σου πω και αυτα....
πριν την ελευση του πρωτου ραβ,υπηρχε μονο μια κατηγορια!των τζιπ!!αυτα που εγραψες για την καμπινα και την ρυμουλκηση ειναι χαρακτηριστικα καθαροαιμων τζιπ!αν λοιπον παρατηρησεις την βικιπαιδεια αναφερει το τσεροκυ ως suv,ενω ειναι τζιπ!αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο Yorgos που το εχει!επειδη ομως στην αμερικη εχουν την ταση για μεγαλα αυτοκινητα πολλα τζιπ που κυκλοφορουσαν εκει(σεβρολετ πχ) αλλα και στην ευρωπη ηταν ασυμφορα οικονομικα!τοτε ηρθε η toyota με το ραβ,οπου απο κει ξεκινησε ουσιαστικα ο διαχωρισμος καθαροαιμων τζιπ και suv!
ναι η slk ειναι καμπριο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πριν σου απαντησω να σου πω και αυτα....
πριν την ελευση του πρωτου ραβ,υπηρχε μονο μια κατηγορια!των τζιπ!!αυτα που εγραψες για την καμπινα και την ρυμουλκηση ειναι χαρακτηριστικα καθαροαιμων τζιπ!αν λοιπον παρατηρησεις την βικιπαιδεια αναφερει το τσεροκυ ως suv,ενω ειναι τζιπ!αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο Yorgos που το εχει!επειδη ομως στην αμερικη εχουν την ταση για μεγαλα αυτοκινητα πολλα τζιπ που κυκλοφορουσαν εκει(σεβρολετ πχ) αλλα και στην ευρωπη ηταν ασυμφορα οικονομικα!τοτε ηρθε η toyota με το ραβ,οπου απο κει ξεκινησε ουσιαστικα ο διαχωρισμος καθαροαιμων τζιπ και suv!
ναι η slk ειναι καμπριο.
ορθά όλα αυτά αλλά ο αρχικός ορισμός του SUV δεν μπορεί να αλλάξει...
το ραβ είναι μια άλλη κατηγορία που έχει κάποια (ελάχιστα) κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικά του πραγματικού SUV.
Η σλκ δεν είναι κάμπριο. Γιατί τότε τα κλασσικά κάμπριο θα έπρεπε να έχουν μεταλλική οροφή...
Κατά την αρχική έννοια του όρου, κάμπριο θεωρείται το αυτοκίνητο με υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.....Το ΣΛΚ είναι νέο είδος και απλά του δίνουν μαρκετίστικα έναν τίτλο που γενικά πουλάει και είναι πολύ οικείος...
Ομως, ούτε το ραβ4 είναι SUV, ούτε το σλκ είναι κάμπριο.......
το ένα είναι όπως τοπες crossover SUV και το άλλο СС δλδ СoupeCabrio.

Επισκέπτης
ορθά όλα αυτά αλλά ο αρχικός ορισμός του SUV δεν μπορεί να αλλάξει...
το ραβ είναι μια άλλη κατηγορία που έχει κάποια (ελάχιστα) κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικά του πραγματικού SUV.
Η σλκ δεν είναι κάμπριο. Γιατί τότε τα κλασσικά κάμπριο θα έπρεπε να έχουν μεταλλική οροφή...
Κατά την αρχική έννοια του όρου, κάμπριο θεωρείται το αυτοκίνητο με υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.....Το ΣΛΚ είναι νέο είδος και απλά του δίνουν μαρκετίστικα έναν τίτλο που γενικά πουλάει και είναι πολύ οικείος...
Ομως, ούτε το ραβ4 είναι SUV, ούτε το σλκ είναι κάμπριο.......
το ένα είναι όπως τοπες crossover SUV και το άλλο СС δλδ СoupeCabrio.
o αρχικος ορος suv αναφεροταν για τα τζιπ!τοτε δεν υπαρχε καθαροαιμο τζιπ και suv οπως τωρα!αυτα που περιγραφει ο αρχικος ορος ειναι χαρακτηριστικα των τζιπ!γι αυτο και αναφερει το τσεροκυ ως suv!γι αυτο και ως πατερα των suv γραφει το willys ,ενω ειναι γνωστο οτι προκειται για το πρωτο αυτοκινητο για χρηση εκτος δρομου(τζιπ)  ;)!αλλος λογος που στην αμερικη τα λεγανε ολα suv ηταν το γεγονος οτι υπαρχει και η μαρκα Jeep!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Βρήκα (επί τέλους) τα σκίτσα που δείχνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις λειτουργίες των διαφόρων τύπων κινητήρων:

Για το συμβατικό τετράχρονο εδώ:

Για το wankel εδώ:

Για το δίχρονο εδώ:

Και μπορείτε να δείτε και ένα σωρό άλλους (Stirling, ατμού, Gnome rotary, Jet, κλπ) διαλέγοντας από εδώ:

Ο Wankel είνει μια από τις διάφορες εφευρέσεις, όπως και ο Otto, αλλά ο Otto είναι αυτός που κυριάρχησε επί 100 και πλέον χρόνια!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να το πιλοτηριο να και ενας συναδερφος που κοτσαρε ενα greddaκι

Συνημμένα