Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Challenge 192hp φιλε μπηκα μεσα και δεν ηθελα να κατεβω ....ααααααλλο φρουτο
στην τελικη ρε θανο ειναι το τι ζηταει ο καθενας!!εσυ γουσταρεις γκαζι,χλιδα,και ανεση!
εγω θελω καλες δυνατοτητες εκτος δρομου,πρακτικοτητα και το κυριοτερο,την αισθηση ελευθεριας που μου δινει ενα τζιπ οταν παω σε βουνα εκδρομες!και οπως βλεπεις εγω αναφερομαι σε καθαροαιμα τζιπ και οχι σε SUV!δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ενα τζιμνυ των 16000 ευρω εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες απο ενα SUV των 30.000 ευρω!
οσον αφορα τωρα τα αυτοκινητα που εσυ γουσταρεις,κατανοω οτι πουλας μουρη ετσι αλλα απο πρακτικοτητα μηδεν!πες μου ενα δρομο που μπορεις να δεις τις πραγματικες δυνατοτητες των αυτοκινητων που ποσταρες!οπως και να εχει,ειναι το τι ζηταει ο καθενας...
επισης δεν μαρεσει η βελτιωση τουμπανα κτλ θελω ενα γρηγορο αλλα αξιοπιστο χωρις βλαβες αμαξι
Καλοταξιδο το ''ντριφταδιαρικο'' σου!!!!!!!οντως και μονο που μπηκα και το βαλα μπρος και εκανα μια βολτα τα χασα!
πηγα πηρα απο το carrefour Αλτις Μινερβα κτλλάδια εξτρά δεν είχε;
να το το μωρο xristaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
πηγα πηρα απο το carrefour Αλτις Μινερβα κτλ
θα βαλω και ρυζι στο ψυγειο οπως κανανε παλια μια χαρα τραπεζι θα σας κανωνα ζητήσεις τη σειρά από ουκρανία που έχει και ορυκτέλαια.... ημισυνθετικό........
να μας κεράσεις πατάτες τηγανητές για τα καλορίζικα.....
ριζόγαλο για επιδόρπιον παρακαλώ.....θα βαλω και ρυζι στο ψυγειο οπως κανανε παλια μια χαρα τραπεζι θα σας κανω