Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλημερα αδερφια τζιπ ουτε να στο σκεφτομαι μαρεσουν τα χαμηλα αυτοκινητα τοσο το MX5 οσο και το ΤΤ ηταν χαμηλομενα δεν μπορω τα τζιπακια καθολου δεν μου αρεσουν θελω να ακουμπαω κατω να μπαινω στις στροφες τρενο
χαχα!! ενας φιλος μου μου λεει να μπαινω σαν τρενο!!
προσεξε φιλε γιατι και στον φιλαρακο μου αυτο του λεω οτι και τα τρενα εκτροχιαζονται καμια φορα!!
οχι γιατι με τσατιζουνε επειδη αλαζουνε ζαντολαστιχα ελατηρια οκ εχει μια διαφορα σε κρατηματα αλλα νομιζουνε οτι ξαφνικα απο κορσα οδηγανε φεραρι μεχρι που το αυτοκινητο τους πεταει σε καμια στροφη!

παντως για να παρω ΤΤ πρεπει να χω πολλα λεφτα οχι μονο για να το συβτηρω αλλα για να εχω και ενα 2ο για ολες τις υπολοιπες καθημερινες δουλεις!!
αποψη μου!!
να δωσω 40-50 χιλιαρικα να παρω ΤΤ και να μην εχω τπτ αλο? με τιποτα!! 2θεσιο κιολας!με τπτ! παλι καλο αυτονκινητο θα παιρνα αλλα μεγαλο (γιατι εχω λοξα) και γκαζιαρικο και με κρατηματα οχι τρενου καρβουνιαρη!    :2funny: :2funny:

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
εδω θα συμφωνησω και γω για τα τζιπ ....
οντως με τα τζιπ παρκαρεις οπου θελεις ..ειδικα γλυφαδα κολωνακι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ..καβαλας πεζοδρομια πεζων δεντρα θαμνους και γενικα αν το εχεις ψιλλομενο κιολας ανεβαινεις και σε στασεις μετρο λεωφορειων ...μην σε ανυσηχει ...το θεμα ειναι να παρκαρεις ...επισεις επειδη ειναι πιο σκληροτραχιλη κατασκευη μπορεις να τους γραφεις ολους στα αρχιδια σου και να τους ακουμπας ...εσυ ζημια δεν θα παθεις ποτε , ας επερναν και αυτοι τζιπ στην τελικη!!!  ασε που τους βλεπεις ολους αφυψηλου ..σαν μικροσ θεος ενα πραγμα ..τονονετε η αυτοπεποιθηση με αποτελεσμα αυξημενη λιμπιντο και αμεση στυση ....
τι αλλο ξεχασα ...αααα... τα τζιπ επισης ειναι νο1 στην προτιμηση των γυναικων ..προσθετουν ματσο στυλ ...σε κανουν πιο σκληρο ...και απο το βιταμ !! ...και τα λαστιχα ...αυτα βεβαια κρατανε πιο πολλα χλμ απο τα συμβατικα μονο που οταν ερθει η στιγμη να τα αλλαξεις κανουν και διπλασια τιμη ....γενικα αν σου κατσει και γκομενα με μπαμπα βενζινα ειναι το καταλληλο αυτοκινητο για σενα ...σημα ;;; φτηνο 500 το χρονο ...ασφαλεια τσαμπα και αυτη ...αυτο ομως δεν απασχολει και πολλους αφου πανω απο το 50% που τα κυκλοφορουν τα πληρωνει ο μπαμπας ... και φυσικα κανουμε καλο και στο κρατος αφου οταν καταφερουν ολοι οι ελληνες να παρουν το πολυποθητο τζιπσσσ δεν θα χρειαστει να ξανασφαλτοστρωσει κανενα δρομο μπας και επιτελους χρησιμοποιηθουν για αυτο που κατασκευαστηκαν!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ασε ρε μεγαλε συμφωνω (εδω θα συμφωνησω και γω για τα τζιπ ....
οντως με τα τζιπ παρκαρεις οπου θελεις ..ειδικα γλυφαδα κολωνακι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ..καβαλας πεζοδρομια πεζων δεντρα θαμνους και γενικα αν το εχεις ψιλλομενο κιολας ανεβαινεις και σε στασεις μετρο λεωφορειων ...μην σε ανυσηχει)

στα μισα που λες στα παραπανω αλλα οταν μιλαμε καποιες φορες αντικειμενεικα δεν ειναι μονο η αθηνα αυτη η ελλαδα!!
σορυ κιολας που τα παιρνω αλλα στα @@@@@@ μου που θα το παρκαρεις στηνα αθηνα! παρε ποδηλατο!!εγω στην επαρχια δεν εχω τετιο προβλημα!! μα τζιπ θα χω μα bmw mercedes θα χω!

αν οδηγας ενα Q7,Χ5 ενα τουαρεγκ ναι τοτε εχεις και κυρος και σε βλεπουνε και οι γκομενες αλλα οχι οτι με τα αντοιστοιχα λετα αν παω και παρω μια bmw 520 mercedes E200 kompresor δεν εχεις κυρος η οτι δεν σε βλεπουνε μην τρελαθουμε!!
με ενα suszuki jimys ποιος θα σε κοιταξει?? ενα τετιο θα σπρωξω τα χωματα που λετε και παραπανω αλλα οχι με ενα Χ5!! ουτε κατω απο γιαπι θα το βαλω! ειτε Χ5 ειναι ειτε seicento!!
θα με πονεσει η καρδουλα μου!!
και σιγα μην εχω Χ5 και το παω στα βουνα να το γρατζουνησω!! αμ δε!
στα αντοιστοιχα τζιπ και στα αντιστοιχα λεφτα παιρνεις ΙΧ τρελα και με γκαζια κρατηματα ασφαλεια τα παντα! αλλα στα λεφτα ενος jimys δεν παιρνεις και κατι ιδιαιτερο!

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
για ρε θανο τα παιρνεις ...και στην επαρχια το τζιπ που το παρκαρεις ευκολα ειναι χρησιμο για τα 500 μ που ειναι το καφε απο το σπιτι σου ...ειδικα εκει που οι κοινωνιες ειναι μικρες ο κατοχος ειναι δαχτυλοδεικτουμενος .... εδω στην αθηνα πια τα εχουμε βαρεθει ..παρελαση μιλαμε ...περισσοτερα και απο τα αρματα σε στρατιωτικη παρελασει .... οι μεγαλοι χ5 , καγιεν , τουαρεγκ και οι μικροι ραγκλερακι ...ειμαι κουλ ανετως και σκληρος αντρας ...μου αρεσει η περιπετεια ειδικα τωρα με το πσ2 εχω φαει τα βουνα και τα λαγκαδια !!!

και ναι σταυρο μου σαν το βιαγκρα ...νιωθεις ομορφος σε κοιτανε ολοι ...λες ρε μαλακα τοσο ευκολο ηταν τελικα ...μονο με ενα αυτοκινητο ...ε ναι λοιπον ...παρε τζιπ να γαμησεις ειναι η νεα μοδα ...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
troll δεν θα παρω αμαξι για την καθε πουτανα το παιρνω για την παρτη μου και μονο να βγαζω τα γουστα μου, δεν με νοιαζει αν θα με κοιτανε η οχι με νοιαζει που θα μπαινω στο αεροπλανο μου και θα πεταω

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
και επειδη ο τροπος που γραφω ειναι΄λιγο προκλιτικος να ενημερωσω το κοινο οτι κανενα προβλημα δεν εχω με τα τζιπ ...ουτε με κανενα ακριβο και λουξατο αυτοκινητο ... και γω λουξατο εχω .. αν και με φιμε τουλαχιστον γλυτωνω τα βλεμματα θαυμασμου περι το ατομο μου ....αλλα μην βγαινουμε και λεμε οτι ναι συμφερει και ειναι οτι πρεπει για ολους και για ελλαδα και παραμιθιαζουμε και τους εαυτους μας ...ολα αυτα ειναι αυτοκινητα ελευθερου χρονου και οπως λεει και ενας κολλητος ..ελευθερου δρομου ... ειναι το αυτοκινητο που θα πας την οικογενεια ανετα και ασφαλει μια εκδρομη ...και οχι το αυτοκινητο που θα παρκαρεις εξω απο το βιλλα για να μην φας πορτα ...ειναι το αυτοκινητο που ξερεις οτι καιει 14 στη καλυτερη και που δεν θα κανεις το σκατο σου παξιμαδι για βενζινη μεχρι το λουτρακι...η για δουλειες στο κεντρο ...

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
troll δεν θα παρω αμαξι για την καθε πουτανα το παιρνω για την παρτη μου και μονο να βγαζω τα γουστα μου, δεν με νοιαζει αν θα με κοιτανε η οχι με νοιαζει που θα μπαινω στο αεροπλανο μου και θα πεταω

να παρεις οτι σου αρεσει και γουσταρεις ...αρκει ...να μπορεις να το συντηρεις και να ανταπεξερχεσε οικονομικα στις αναγκες του χωρις να στερησε εσυ ..μονο τοτε θα το χαρεις πραγματικα ...αν δειτε τι αυτοκινητα κατασχονται καθε χρονο θα καταλαβεις τι θελω να πω ...το να παρεις πλεον κατι ειναι πολυ απλο ...περνεις ενα δανειο και το παιρνεις ..το μετα ειναι το δυσκολο και δυστυχως στις μερες ολοι σκεφτονται μονο το σημερα .... θυμηθυκα και μια παροιμια που ελεγε η γιαγια στο χωριο ...ταχιά κλαιν...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για ρε θανο τα παιρνεις ...και στην επαρχια το τζιπ που το παρκαρεις ευκολα ειναι χρησιμο για τα 500 μ που ειναι το καφε απο το σπιτι σου ...ειδικα εκει που οι κοινωνιες ειναι μικρες ο κατοχος ειναι δαχτυλοδεικτουμενος .... εδω στην αθηνα πια τα εχουμε βαρεθει ..παρελαση μιλαμε ...περισσοτερα και απο τα αρματα σε στρατιωτικη παρελασει .... οι μεγαλοι χ5 , καγιεν , τουαρεγκ και οι μικροι ραγκλερακι ...ειμαι κουλ ανετως και σκληρος αντρας ...μου αρεσει η περιπετεια ειδικα τωρα με το πσ2 εχω φαει τα βουνα και τα λαγκαδια !!!

και ναι σταυρο μου σαν το βιαγκρα ...νιωθεις ομορφος σε κοιτανε ολοι ...λες ρε μαλακα τοσο ευκολο ηταν τελικα ...μονο με ενα αυτοκινητο ...ε ναι λοιπον ...παρε τζιπ να γαμησεις ειναι η νεα μοδα ...
καταρχην η επαρχια εχει πολλα χρηματα! οτι καινουριο βγαινει μετα απο μερες το βλεπεις να κυκλοφορει!!
τωρα οτι οι αποστασεις ειναι μικρες και οτι δημιουργειταο κομφουζιο (κυκλοφοριακο) επειδη αλλος για 500 αλλος για ενα χιλιομετρο παει με το αμαξι του! εχεις δικιο! αλλα.........δεν αλλαζει και ευκολα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
να παρεις οτι σου αρεσει και γουσταρεις ...αρκει ...να μπορεις να το συντηρεις και να ανταπεξερχεσε οικονομικα στις αναγκες του χωρις να στερησε εσυ ..μονο τοτε θα το χαρεις πραγματικα ...αν δειτε τι αυτοκινητα κατασχονται καθε χρονο θα καταλαβεις τι θελω να πω ...το να παρεις πλεον κατι ειναι πολυ απλο ...περνεις ενα δανειο και το παιρνεις ..το μετα ειναι το δυσκολο και δυστυχως στις μερες ολοι σκεφτονται μονο το σημερα .... θυμηθυκα και μια παροιμια που ελεγε η γιαγια στο χωριο ...ταχιά κλαιν...
συμφωνω απολυτα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και επειδη ο τροπος που γραφω ειναι΄λιγο προκλιτικος να ενημερωσω το κοινο οτι κανενα προβλημα δεν εχω με τα τζιπ ...ουτε με κανενα ακριβο και λουξατο αυτοκινητο ... και γω λουξατο εχω .. αν και με φιμε τουλαχιστον γλυτωνω τα βλεμματα θαυμασμου περι το ατομο μου ....αλλα μην βγαινουμε και λεμε οτι ναι συμφερει και ειναι οτι πρεπει για ολους και για ελλαδα και παραμιθιαζουμε και τους εαυτους μας ...ολα αυτα ειναι αυτοκινητα ελευθερου χρονου και οπως λεει και ενας κολλητος ..ελευθερου δρομου ... ειναι το αυτοκινητο που θα πας την οικογενεια ανετα και ασφαλει μια εκδρομη ...και οχι το αυτοκινητο που θα παρκαρεις εξω απο το βιλλα για να μην φας πορτα ...ειναι το αυτοκινητο που ξερεις οτι καιει 14 στη καλυτερη και που δεν θα κανεις το σκατο σου παξιμαδι για βενζινη μεχρι το λουτρακι...η για δουλειες στο κεντρο ...
απλα μοδα εχει γινει το τζιπ!!
δεν μπορει να σου προσφερει ενα αντοιστοιχα ακριβο αυτοκινητο πολυτελεια ανεση ασφαλεια? γκαζι?κρατημα? τα παντα!! αλλα ειπαμε!! μοδα ειναι θα περασει!!

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μα πως μπορει να περιγραφθει με λογια τετοια ομορφιά?

Συνημμένα

• 1993_veilside_toyota_supra_02.jpg
    1993_veilside_toyota_supra_02.jpg
    212 KB · Εμφανίσεις: 25

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλα αυτη τη φωτογραφια εβαλες????
Υπαρχουν 100 φορες καλυτερες.........

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και εσενα τι σε εχω βρε?για να βαλεις καλυτερη...

allure

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι ομορφια φιλαρακι..

Συνημμένα

• 360_challenge_stradale.jpg
    360_challenge_stradale.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 21

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Νεο supra μεσα στο 2008!

Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της Toyota θέλουν να δώσουν ηχηρή απάντηση στη Nissan (GT-R) λανσάροντας περί το 2008 τη νέα Supra. Υβριδικός V6 κινητήρας 3.5 λίτρων με 341 ίππους και σειριακό κιβώτιο 7 (!) ταχυτήτων με τελική πλέον των 270 km/h συνθέτουν το comeback της Supra. Για την ιστορία, ο κινητήρας προέρχεται από το Lexus GS450h.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τα τζιπ ειναι μια μαλακια και μιση.Τουλαχιστον για αστικη χρηση...Δεν εχουν και κρατηματα.Παιρνει ο αλλος το τζιπ και πηγαινει σαν τον διαολο στην εθνικη...μεχρι να τουμπαρει,επειδη νομιζει οτι με τα λεφτα που εδωσε το αμαξι θα κινειται μονο του.
Τωρα αμα θελει να πουλαει και λιγη μουρη καποιος,δεν ειναι κατακριτεο αυτο.Παιρνει ενα σπορ κουπε σαν το ρχ8 και ας μην εχει τα γκαζια ακριβοτερων gti,όπως το s3 kai to evo....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
2008-9 supra

Συνημμένα

• nsupra.jpg
    nsupra.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 16

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Α ναι!αυτο εδω δεν λες?εχς την εντυπωση παντως οτι το παλιο ειναι πιο ομορφο...(απο εξωτερικη εμφανιση)

Συνημμένα

• ft-hs_jan07.jpg
    ft-hs_jan07.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 17

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τα τζιπ ειναι μια μαλακια και μιση.Τουλαχιστον για αστικη χρηση...Δεν εχουν και κρατηματα.Παιρνει ο αλλος το τζιπ και πηγαινει σαν τον διαολο στην εθνικη...μεχρι να τουμπαρει,επειδη νομιζει οτι με τα λεφτα που εδωσε το αμαξι θα κινειται μονο του.
Τωρα αμα θελει να πουλαει και λιγη μουρη καποιος,δεν ειναι κατακριτεο αυτο.Παιρνει ενα σπορ κουπε σαν το ρχ8 και ας μην εχει τα γκαζια ακριβοτερων gti,όπως το s3 kai to evo....
χαχαχα!
ακριβως ετσι! :2funny: :2funny:]

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom