1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να δω πώς θα περνάτε κτεο όταν εναρμονιστεί η ελλάδα με τις νέες κοινοτικές οδηγίες......
οπως τρωμε ακομη κοκορετσι..να δω πώς θα περνάτε κτεο όταν εναρμονιστεί η ελλάδα με τις νέες κοινοτικές οδηγίες......
δηλαδη ο αεριτζης με το λαπτοπ, ξερει και 2 πραματακια περισοτερα απο τον εξιδεικευμενο..μιλαμε για προγραματισμο μεσω OBD θυρας και οχι τσιπακι που μπενει μεσα στον εγγεφαλο αφου ανοιχτει αυτος. αυτος που μου το εβαλε μου ειπε οτι δεν ανυχνευονται για να μη μπορουν να τα αντιγραψουν. το δικο μου ειναι εκτος εγγυησεως και δεν το εψαξα παραπερα και δευτερον εδω στην ελλαδα οι αντιπρωσωπιες εχουν μαυρα μεσανυχτα πας για μια βλαβη και σηκωνουν τα χερια ψηλα το προγραμμα θα ανυχνευσουν!
να δω πώς θα περνάτε κτεο όταν εναρμονιστεί η ελλάδα με τις νέες κοινοτικές οδηγίες......
mtm, abt κλπ περνάνε όλα κτεο κανονικά
μιλαμε για προγραματισμο μεσω OBD θυρας και οχι τσιπακι που μπενει μεσα στον εγγεφαλο αφου ανοιχτει αυτος. αυτος που μου το εβαλε μου ειπε οτι δεν ανυχνευονται για να μη μπορουν να τα αντιγραψουν.
πες του να μη σου λέει ψέμματα
αφού θέλει να τα ακούει...γιατί να μην του τα πει ?
έτσι βγαίνουν τα λεφτά...;)
να σημειώσω οτι το saxo που κυκλοφορώ,απο 74 άλογα έχει μετατροπή για 210....μόνο που περνάω απ'το στάβλο κ παίρνω τα έξτρα...πριν τη βόλτα...
εγώ πείστηκα ότι ΑΜG με 3 χιλιάρια δεν παίρνω...
Αποφάσισα να δωκω +30 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Tι θα κανει η Ελλαδα με τις νεες αυτες οδηγιες?
Ρε τον πουστη..........
Λες κατι πετυχιμενα ωρες ωρες ρε Περσονα! Να 'σαι καλα ρε μαγκα!
Υ.Γ.
Και οι μπάτσοι έχουν αρχισει και κοιτάνε ΚΤΕΟ.
το νου σας. Μαγκες νεοέλληνες.......
και κόβουν κώλους...
10:30 - 13:30...πίσω απ'το Καραϊσκάκη ένα σημείο παγίδα...
ασε ρε να μας πει ο γερμανός που ξέρει......
ασε ρε να μας πει ο γερμανός που ξέρει......
φιλε το γκολφακι
ποσο το πηρες αν επιτρεπετε;