προσοχη παιδες γιατι δεν μπορεις να φορτωσεις απ ολα τα σημεια που ναι στη λιστα .
αυτο επαθα κ γω εξαιτιας αυτων των μαλακων κ ταλαιπωρουμαι
προσοχη παιδες γιατι δεν μπορεις να φορτωσεις απ ολα τα σημεια που ναι στη λιστα .
αυτο επαθα κ γω εξαιτιας αυτων των μαλακων κ ταλαιπωρουμαι
ρε μαλακα σιγα να μην βαρεθω με την πρωτη ατυχια . στην περιοχη μου δεν εχει σημειο πωλησης κ αναγκαστηκα πηγα σε αλλη πολη κ παλι θα αναγκαστω να παω σε αλλη πολη λογω του οτι δεν με πληροφορησαν σωστα . μεχρι κ την διευθυνση του περιπτερου που πηγα λαθος την ειχαν ρε . να μη πω κ τις αλλες παπαριες που μου κανανε .Το πόσταρα ήδη από χθές όπως πόσταρα κ την λύση.Ψάχνεις περίπτερο με το μικρό τερματικό.Τα περισσότερα έχουν μικρά τερματικά.Ρώτα τον περιπτερά να σου δείξει το τερματικό του αν δεν έχεις άμεση οπτική επαφή.Αν έχεις κ είναι το μεγάλο απλά φεύγεις.Τα 6/7 στα 10 θα σου βγάλουν κουπόνι.
Δεν μπορεί να ξέρει η moneysafe το τερματικό ποιάς εταιρείας χρησιμοποιεί ο κάθε μεταπωλητής των κουπονιών της.Αναγκαστικά θα πας κ θα ρωτάς στο κάθε περίπτερο.Τη δουλειά σου όμως θα την κάνεις.Εκτός αν βαριέσαι να πάρεις τα πόδια σου κ σταματάς την προσπάθεια στο πρώτο περίπτερο που σου αρνήθηκε το κουπόνι.
1. Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών.
2. Πληρωμές ξενοδοχείων.
3. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
4. Πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών.
5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).
6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα.
7. Πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ).
8. Πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων.
Συνεπώς, η κοροϊδία πάει σύννεφο.
Δοκίμασα μια αγορά ~60 ευρώ από το με χρήση ελληνικής πιστωτικής (Alpha Bank MasterCard).
Η συναλλαγή απορρίφθηκε.
Επικοινώνησα με τον τμήμα καρτών της Alpha Bank, και με ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπουν συναλλαγές παρά μόνο για αγορές εισιτηρίων κτλ κατά τα γνωστά:
Συνεπώς, η κοροϊδία πάει σύννεφο.
προβοκατσιαΠιο πολύ σε αλητεία φέρνει...
αν την χρειαζεσαι απαραιτητως το εναμιση ευρω η ενα ευρω που ζητανε ειναι οκ .Ρε γατονια.. αυτη η moneysafe... εχει κ μηνιαια χρεωση 1,5€ ???
η prepaid ομως της Πειραιως τζιφος...ουτε ενα Βινυλιο δεν μπορω να παρω μαν.Εγω με visa(οχι visita) της πειραιως μια χαρα στο amazon
εγω εχω την webuy αυτην εχεις κ συ ?η prepaid ομως της Πειραιως τζιφος...ουτε ενα Βινυλιο δεν μπορω να παρω μαν.
prepaid visa πeιραιως..δεν γραφει τιποτε αλλο πανω.εγω εχω την webuy αυτην εχεις κ συ ?
ας μας πει ο φιλος τι ωρα εκανε την αγορα . ισως μετραει γιατι προλαβε πριν ψωνισουν πολλοι κ η τραπεζα πιασει το οριο αγορων
εγω εχω την webuy αυτην εχεις κ συ ?
ας μας πει ο φιλος τι ωρα εκανε την αγορα . ισως μετραει γιατι προλαβε πριν ψωνισουν πολλοι κ η τραπεζα πιασει το οριο αγορων
η prepaid ομως της Πειραιως τζιφος...ουτε ενα Βινυλιο δεν μπορω να παρω μαν.
Μόλις πέρασα συναλλαγή με κάρτα της εθνικής για βιβλία (Visa, alibris.co.uk, €43,27 + OSPPREYPUBLISHING.COM, £47.96). Πρέπει να έχω προσπαθήσει πάνω από 5-6 φορές τις τελευταίες μέρες...
Ίσως ξεμπλοκάρει η εθνική. Πέρασα και άλλες 4 μικρότερες (OSPREYPUBLISHING) με εθνική.
Αντίθετα η Πειραιώς εξακολουθεί να γαμιέται ασύστολα...