Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Επισκέπτης
προσοχη παιδες γιατι δεν μπορεις να φορτωσεις απ ολα τα σημεια που ναι στη λιστα .
αυτο επαθα κ γω εξαιτιας αυτων των μαλακων κ ταλαιπωρουμαι

Το πόσταρα ήδη από χθές όπως πόσταρα κ την λύση.Ψάχνεις περίπτερο με το μικρό τερματικό.Τα περισσότερα έχουν μικρά τερματικά.Ρώτα τον περιπτερά να σου δείξει το τερματικό του αν δεν έχεις άμεση οπτική επαφή.Αν έχεις κ είναι το μεγάλο απλά φεύγεις.Τα 6/7 στα 10 θα σου βγάλουν κουπόνι.

Δεν μπορεί να ξέρει η moneysafe το τερματικό ποιάς εταιρείας χρησιμοποιεί ο κάθε μεταπωλητής των κουπονιών της.Αναγκαστικά θα πας κ θα ρωτάς στο κάθε περίπτερο.Τη δουλειά σου όμως θα την κάνεις.Εκτός αν βαριέσαι να πάρεις τα πόδια σου κ σταματάς την προσπάθεια στο πρώτο περίπτερο που σου αρνήθηκε το κουπόνι.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το πόσταρα ήδη από χθές όπως πόσταρα κ την λύση.Ψάχνεις περίπτερο με το μικρό τερματικό.Τα περισσότερα έχουν μικρά τερματικά.Ρώτα τον περιπτερά να σου δείξει το τερματικό του αν δεν έχεις άμεση οπτική επαφή.Αν έχεις κ είναι το μεγάλο απλά φεύγεις.Τα 6/7 στα 10 θα σου βγάλουν κουπόνι.

Δεν μπορεί να ξέρει η moneysafe το τερματικό ποιάς εταιρείας χρησιμοποιεί ο κάθε μεταπωλητής των κουπονιών της.Αναγκαστικά θα πας κ θα ρωτάς στο κάθε περίπτερο.Τη δουλειά σου όμως θα την κάνεις.Εκτός αν βαριέσαι να πάρεις τα πόδια σου κ σταματάς την προσπάθεια στο πρώτο περίπτερο που σου αρνήθηκε το κουπόνι.
ρε μαλακα σιγα να μην βαρεθω με την πρωτη ατυχια . στην περιοχη μου δεν εχει σημειο πωλησης κ αναγκαστηκα πηγα σε αλλη πολη κ παλι θα αναγκαστω να παω σε αλλη πολη λογω του οτι δεν με πληροφορησαν σωστα . μεχρι κ την διευθυνση του περιπτερου που πηγα λαθος την ειχαν ρε . να μη πω κ τις αλλες παπαριες που μου κανανε .
οχι τυπε καθε εταιρια εχει υποχρεωση να ξερει κ να ενημερωνει τους πελατες της που μπορει να εξηπυρετηθει καποιος . εξαλλου εγω το μονο που εκανα ηταν να παω σε σημειο πωλησης που αναγραφεται στο σαιτ τους .οπως μου ειπαν ηξεραν οτι υπαρχει προβλημα με καποια δικτυα πωλησης επομενως επρεπε να το γραφουν στο σαιτ τους .
αι σιχτιρ ρε λεγκολα που θα μου τα πεις κ απο πανω .

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δοκίμασα μια αγορά ~60 ευρώ από το με χρήση ελληνικής πιστωτικής (Alpha Bank MasterCard).

Η συναλλαγή απορρίφθηκε.

Επικοινώνησα με τον τμήμα καρτών της Alpha Bank, και με ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπουν συναλλαγές παρά μόνο για αγορές εισιτηρίων κτλ κατά τα γνωστά:

1. Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών.

2. Πληρωμές ξενοδοχείων.

3. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

4. Πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών.

5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).

6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα.

7. Πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ).

8. Πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων.

Συνεπώς, η κοροϊδία πάει σύννεφο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Προχθεσινή πληροφορία από τα σύνορα (σχετική με το νήμα):

Φίλη μου, Ρουμανίς (sic) έφυγε με το λεωφορείο (πούλμαν) για Ρουμανία. Υπάρχουν πρακτορεία που έχουν πολλά δρομολόγια κάθε μέρα: Αθήνα-Βουκουρέστι €60, 18 ώρες με διάφορες στάσεις για πιπι κλπ. Και πίσω το ίδιο.
Έφτασε προχτες.
Τη ρώτησα:
"Στα Ελληνικά σύνορα (Ελλάδα-Βουλγαρία) σας ψάξανε?"
"Μόνο οι Βούλγαροι κοίταξαν διαβατήρια-ταυτότητες".
"Οι Έλληνες για την έξοδο?"
"Τίποτα, καθόλου, ούτε σταμάτησε το πούλμαν στην έξοδο".
"Κανείς δε ρώτησε πόσα λεφτά κουβαλάτε πάνω σας?"
"Όχι, ούτε καν σταμάτησαν το πούλμαν".
Αυτό για τα "CC" που έχει επιβάλλει η χώρα μας.

Τον ίδιο έλεγχο (μόνο στην είσοδο) κάνουν και οι Ρουμάνοι όταν μπαίνεις από Βουλγαρία.

Προφανώς και οι δυο κοιτάνε μήπως στο πούλμαν είναι κανένας Afgan, Paki, Ghana, BaglaD, κλπ.
Με τίποτα άλλο δεν ασχολείται κανείς.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Δοκίμασα μια αγορά ~60 ευρώ από το με χρήση ελληνικής πιστωτικής (Alpha Bank MasterCard).

Η συναλλαγή απορρίφθηκε.

Επικοινώνησα με τον τμήμα καρτών της Alpha Bank, και με ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπουν συναλλαγές παρά μόνο για αγορές εισιτηρίων κτλ κατά τα γνωστά:

Πιο πολύ σε αλητεία φέρνει...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
5.595
Ρε γατονια.. αυτη η moneysafe... εχει κ μηνιαια χρεωση 1,5€ ??? :think:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ρε γατονια.. αυτη η moneysafe... εχει κ μηνιαια χρεωση 1,5€ ??? :think:
αν την χρειαζεσαι απαραιτητως το εναμιση ευρω η ενα ευρω που ζητανε ειναι οκ .
το κακο ειναι οτι μπορει στη περιοχη σου να μη μπορεις να βγαλεις κουπονι για να φορτησεις την καρτα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω με visa(οχι visita) :2funny:της πειραιως μια χαρα στο amazon

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
η prepaid ομως της Πειραιως τζιφος...ουτε ενα Βινυλιο δεν μπορω να παρω μαν. :huh: :huh:
εγω εχω την webuy  αυτην εχεις κ συ ?
ας μας πει ο φιλος τι ωρα εκανε την αγορα . ισως μετραει γιατι προλαβε πριν ψωνισουν πολλοι κ η τραπεζα πιασει το οριο αγορων

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εγω εχω την webuy  αυτην εχεις κ συ ?
ας μας πει ο φιλος τι ωρα εκανε την αγορα . ισως μετραει γιατι προλαβε πριν ψωνισουν πολλοι κ η τραπεζα πιασει το οριο αγορων
prepaid visa πeιραιως..δεν γραφει τιποτε αλλο πανω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω εχω την webuy  αυτην εχεις κ συ ?

Χθες τις εκανα κ τις 3
Ολα οκ

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Να ενημερώσω ότι μετά από αρκετές προσπάθειες (μέχρι και σήμερα το μεσημέρι δεν μπορούσα) κατάφερα να κάνω συναλλαγή με credit card εθνικής.Βέβαια στην περίπτωση μου η συναλλαγή είναι κατά κάποιο τρόπο υπηρεσία εκπαίδευσης αλλά όλες τις προηγούμενες μέρες που και καλά μπορούσες να κάνεις τέτοιου είδους συναλλαγές είχα πάρει τα τέτοια μου.Να αναφέρω ότι το ποσό της συναλλαγής ήταν υψηλό για τα σημερινά δεδομένα (πάνω από 250 ευρώ).

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Μόλις πέρασα συναλλαγή με κάρτα της εθνικής για βιβλία (Visa, alibris.co.uk, €43,27 + OSPPREYPUBLISHING.COM, £47.96). Πρέπει να έχω προσπαθήσει πάνω από 5-6 φορές τις τελευταίες μέρες...

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Μόλις πέρασα συναλλαγή με κάρτα της εθνικής για βιβλία (Visa, alibris.co.uk, €43,27 + OSPPREYPUBLISHING.COM, £47.96). Πρέπει να έχω προσπαθήσει πάνω από 5-6 φορές τις τελευταίες μέρες...

Άρα αρχίζει και ξεμπλοκάρει η όλη κατάσταση.Εμένα με πήγε ένα μήνα πίσω το όλο σκηνικό.Θα είχα ξεμπερδέψει από τις αρχές του μήνα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ίσως ξεμπλοκάρει η εθνική. Πέρασα και άλλες 4 μικρότερες (OSPREYPUBLISHING) με εθνική.

Αντίθετα η Πειραιώς εξακολουθεί να γαμιέται ασύστολα...

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Ίσως ξεμπλοκάρει η εθνική. Πέρασα και άλλες 4 μικρότερες (OSPREYPUBLISHING) με εθνική.

Αντίθετα η Πειραιώς εξακολουθεί να γαμιέται ασύστολα...

Ναι μάλλον.Ίσως να ανέβασαν το όριο συναλλαγών στην εθνική.Στην Πειραιώς prepaid έχεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom