You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal
- Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η εθνικη εχει περισσοτερους πελατες αρα το οριο εξαντλειται ποιο γρηγορα ;)Ίσως ξεμπλοκάρει η εθνική. Πέρασα και άλλες 4 μικρότερες (OSPREYPUBLISHING) με εθνική.
Αντίθετα η Πειραιώς εξακολουθεί να γαμιέται ασύστολα...
φιλος που πηρε moneysafe επικοινωνησε με την εταιρια στην ελλαδα για να ζητησει να του πουν
σε ποια σημεια θα μπορεσει σιγουρα να παρει κουπονι . του ειπαν καποια αλλα του λενε δε ξερουμε
σιγουρα αν θα μπορεσεις να κοψεις κουπονι !!! μιλαμε για μεγαλη κοροιδια απο αυτους τους μαλακες
τερμα μαλακες
εγω που πηγα μου ειπε ο περιπτερας οτι εχει 2 μηχανηματα -τι εννοουσε οτι εχει κ το μικρο κ το μεγαλο τερματικο ? -
κ δεν μπορει να κοψει κουπονι . τον ρωτησα αν παω σλλου θα εξυπηρετηθω κ μου λεει οχι .
αναρωτιεμαι καποια παιδια εδω μεσα που γραψανε οτι πηραν κουπονι πως κ τα καταφεραν ...
απο οσα σημεια πωλησης υπαρχουν στην ελλαδα τελικα ποσα δουλευουν το 10% το 20% κτλ ?η μηπως κανενα
μιλαμε για καθαρματα ολκης
σε ποια σημεια θα μπορεσει σιγουρα να παρει κουπονι . του ειπαν καποια αλλα του λενε δε ξερουμε
σιγουρα αν θα μπορεσεις να κοψεις κουπονι !!! μιλαμε για μεγαλη κοροιδια απο αυτους τους μαλακες
τερμα μαλακες
εγω που πηγα μου ειπε ο περιπτερας οτι εχει 2 μηχανηματα -τι εννοουσε οτι εχει κ το μικρο κ το μεγαλο τερματικο ? -
κ δεν μπορει να κοψει κουπονι . τον ρωτησα αν παω σλλου θα εξυπηρετηθω κ μου λεει οχι .
αναρωτιεμαι καποια παιδια εδω μεσα που γραψανε οτι πηραν κουπονι πως κ τα καταφεραν ...
απο οσα σημεια πωλησης υπαρχουν στην ελλαδα τελικα ποσα δουλευουν το 10% το 20% κτλ ?η μηπως κανενα
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
φιλος που πηρε moneysafe επικοινωνησε με την εταιρια στην ελλαδα για να ζητησει να του πουν
τερμα μαλακες
Προσωπικά χρησιμοποίησα το κατάστημα της moneysafe Γλυφάδας (Αττική) για άμεσο φόρτωμα χρημάτων από εκεί. Επίσης φίλος χρησιμοποιεί 2-3 βαουτσεράδικα σε Άλιμο και Δάφνη χωρίς πρόβλημα. O λέγκολας επίσης είχε γράψει νωρίτερα ότι βρήκε κατάστημα. Προφανώς και οι τύποι της υποστήριξης πελατών στην moneysafe είναι ερασιτέχνες εαν δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι ποια καταστήματα πουλάνε κουπόνια τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας.
οταν λογω του ερασιτεχνισμου κ της κοροιδιας της εταιριας εδω στην ελλαδα παθαινεις οτι επαθες δυστυχως αρχιζεις να αμφιβαλλεις αν κ ποσο μπορεις να βγαλεις κουπονια εστω κ αν στην αρχη ησουν σιγουρος .σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θιξω κανεναν εδω μεσα .Προσωπικά χρησιμοποίησα το κατάστημα της moneysafe Γλυφάδας (Αττική) για άμεσο φόρτωμα χρημάτων από εκεί. Επίσης φίλος χρησιμοποιεί 2-3 βαουτσεράδικα σε Άλιμο και Δάφνη χωρίς πρόβλημα. O λέγκολας επίσης είχε γράψει νωρίτερα ότι βρήκε κατάστημα. Προφανώς και οι τύποι της υποστήριξης πελατών στην moneysafe είναι ερασιτέχνες εαν δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι ποια καταστήματα πουλάνε κουπόνια τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας.
η εθνικη εχει περισσοτερους πελατες αρα το οριο εξαντλειται ποιο γρηγορα ;)
Καλημέρα!
Το ανάποδο παρατήρησα. "Ε" ΟΚ, "Π" gtpk.
Χθες μετά τα μεσάνυχτα πέρασα από "Εθνική" νέες συναλλαγές πάνω από 300 Ε. Άρα χαλαρώνει το πράγμα. Υπομονή θέλει.
εχω κ εθνικης αλλα δεν την χρησιμοποιησα ποτε ουτε καν την ενεργοποιησα . θα δοκιμασωΚαλημέρα!
Το ανάποδο παρατήρησα. "Ε" ΟΚ, "Π" gtpk.
Χθες μετά τα μεσάνυχτα πέρασα από "Εθνική" νέες συναλλαγές πάνω από 300 Ε. Άρα χαλαρώνει το πράγμα. Υπομονή θέλει.
Επισκέπτης
Λέμε ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ.
Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό?Υπάρχουν 2 τερματικά στην Ελληνική αγορά.Ένα μικρό κ ένα μεγαλύτερο που είναι σα ipad.Ε,εσείς κάνετε δουλειά με το μικρό.
Στην Αθήνα έχει σε πάρα πάρα πολλά.Στους Αμπελόκηπους-Γουδί-Ιλίσια-Ζωγράφου που ήμουν για μια βδομάδα βρήκα τουλάχιστον καμιά 10αρια περίπτερα.Έλεος να πούμε.
Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό?Υπάρχουν 2 τερματικά στην Ελληνική αγορά.Ένα μικρό κ ένα μεγαλύτερο που είναι σα ipad.Ε,εσείς κάνετε δουλειά με το μικρό.
Στην Αθήνα έχει σε πάρα πάρα πολλά.Στους Αμπελόκηπους-Γουδί-Ιλίσια-Ζωγράφου που ήμουν για μια βδομάδα βρήκα τουλάχιστον καμιά 10αρια περίπτερα.Έλεος να πούμε.
οντως πηγες σ ολη την ανατολικη θεσ νικη ?ρωταω γιατι κ γω δε βρηκα κουπονι στη περιοχη μουΚαλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που βρήκε περίπτερο ή κατάστημα που να δίνει voucher Moneysafe? Έχω πάει σε όλα σχεδόν στην Ανατολική Θεσσαλονίκη κι έχω φάει άκυρο παντού.
Από Δευτέρα θα ξεκινήσω ψάξιμο προς κέντρο.
δεν μενω θεσ νικη αλλα θα χρειαστει να παω προς τα κει μου φαινεται .
προσεχε γιατι η εταιρια δεν ενημερωνει σωστα .
πηγες σε ολα τα σημεια πωλησης που ναι στη λιστα τους ετσι δεν ειναι ?
Επισκέπτης
Λοιπόν κ επειδή μου πρήξατε τα αρχίδια μόλις πετάχτηκα εδώ στο πιο κοντινό μου περίπτερο στο Περιστέρι κ μόλις εβγαλα.
Το τερματικό το μικρό που δουλεύει MΟΛΙΣ ρώτησα και ειναι από την Verifone
Όποιος δυσκολεύεται πλέον τόσο πολύ,έχω 2 κουπόνια των 10 που δεν τα πολυχρειάζομαι γιατί έχω φορτώσει όλο το ποσό που θέλω στη moneysafe.Ας μου στείλει πμ να του δώσω τον λογαριασμό μου στην Πειραιώς να μου βάλει τα λεφτά κ να του στείλω το pin
Το τερματικό το μικρό που δουλεύει MΟΛΙΣ ρώτησα και ειναι από την Verifone
Όποιος δυσκολεύεται πλέον τόσο πολύ,έχω 2 κουπόνια των 10 που δεν τα πολυχρειάζομαι γιατί έχω φορτώσει όλο το ποσό που θέλω στη moneysafe.Ας μου στείλει πμ να του δώσω τον λογαριασμό μου στην Πειραιώς να μου βάλει τα λεφτά κ να του στείλω το pin
γραφτηκα στην σκριλ κ αρχικα προσπαθησα να φορτωσω το λογαριασμο μεσω της καρτας που εχω απο την τραπεζα μου κ δεν εγινε δεκτος
τωρα δοκιμασα με εμβασμα κ εγινε δεκτο αν κ δεν ολοκληρωθηκε . απορησα πως κ εγινε αυτο κ ειδα οτι τα χρηματα μπηκαν σε αγγλικη τραπεζα με υποκαταστημα στην αθηνα . αν τελικα ολοκληρωθει η μεταβιβαση θα μπορεσω να κανω συναλλαγη στο εξωτερικο ?
θεωρητικα μεσω σκριλ μπορω
τωρα δοκιμασα με εμβασμα κ εγινε δεκτο αν κ δεν ολοκληρωθηκε . απορησα πως κ εγινε αυτο κ ειδα οτι τα χρηματα μπηκαν σε αγγλικη τραπεζα με υποκαταστημα στην αθηνα . αν τελικα ολοκληρωθει η μεταβιβαση θα μπορεσω να κανω συναλλαγη στο εξωτερικο ?
θεωρητικα μεσω σκριλ μπορω
Επισκέπτης
θα στο απορρίψει στην ολοκλήρωση.Το οτι εμφανίζεται πως έγινε δεκτό αρχικά δεν λέει τπτ.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εγω ξανα παραγγειλα απο αμαζον πριν μια ωρα περιμενω να δω τι θα γινει
Κανονικα κ αυτη η πληρωμη
No problem
οντως πηγες σ ολη την ανατολικη θεσ νικη ?ρωταω γιατι κ γω δε βρηκα κουπονι στη περιοχη μου
δεν μενω θεσ νικη αλλα θα χρειαστει να παω προς τα κει μου φαινεται .
προσεχε γιατι η εταιρια δεν ενημερωνει σωστα .
πηγες σε ολα τα σημεια πωλησης που ναι στη λιστα τους ετσι δεν ειναι ?
Στα περισσότερα πήγα, όχι σε όλα. Από Δευτέρα θα συνεχίσω το ψάξιμο.
Επισκέπτης
Μια βοηθεια βρε παιδια γιατι μπερδευτηκα, την καρτα moneysafe, περιμενεις να σου την στειλουν σε κανα μηνα, ή γινετε αμεση εκδοση στα κατα τοπους καταστηματα?
Έχει εξαντληθεί λέμε.Περιμένεις μέχρι 1 μήνα.Υπάρχει μια πιθανότητα να την βρεις σε κανα πακιστανικό μαγαζακι στο κέντρο της Αθηνας που εχουν στοκαρει μερικοι προ cc
Για το vouchers να πω τα εξης.Μπορουν να εκδώσουν όσα περίπτερα έχουν τερματικά από Verifone και KKT (μικρά τερματικά) ενώ δεν μπορούν να εκδώσουν όσοι έχουν τερματικά από Νetlink (μεγάλα τερματικά)
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Έχει εξαντληθεί λέμε.Περιμένεις μέχρι 1 μήνα.Υπάρχει μια πιθανότητα να την βρεις σε κανα πακιστανικό μαγαζακι στο κέντρο της Αθηνας που εχουν στοκαρει μερικοι προ cc
Για το vouchers να πω τα εξης.Μπορουν να εκδώσουν όσα περίπτερα έχουν τερματικά από Verifone και KKT ενώ δεν μπορούν να εκδώσουν όσοι έχουν τερματικά από Νetlink
Ατυχια μαλλον, θα παω ισως αργοτερα να ψαξω