Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Για να καταλάβετε περί ποίου μπουρδέλου πρόκειται ... παραγγελία στο amazon.co.uk δωροεπιταγής 10 λιρών με AlphaBank MasterCard μόλις πρίν από 5 λεπτά - η συναλλαγή ΔΕΝ εκτελείται ...

We're writing to let you know that we are having difficulty processing your payment for the above order.

To protect your security and privacy, your issuing bank cannot provide us with information regarding why your payment was declined.  Since we cannot process payment at this stage, we have canceled the following gift card(s):

------------------------------------------------------------
Gift Card(s) Cancelled
------------------------------------------------------------
Send to: xxx@xxx.gr
Amount: £10.00
Quantity: 1

------------------------------
Subtotal: £10.00
Postage & Packing: FREE
VAT: £0.00
-------
TOTAL: £10.00

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
με paysafe τι γινεται ρε παιδια γιατι δεν εχω λεφτα στην καρτα και θελω να παιξω στοιχημα το σ/κ

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Για να καταλάβετε περί ποίου μπουρδέλου πρόκειται ... παραγγελία στο amazon.co.uk δωροεπιταγής 10 λιρών με AlphaBank MasterCard μόλις πρίν από 5 λεπτά - η συναλλαγή ΔΕΝ εκτελείται ...
να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη η ταλαιπωρια

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε Centrino ειδα αυτο το μηνυμα.
Ισχυει? Εχει δοκιμασει κανεις?
Εγω πηγα να δοκιμασω αλλα ζηταει κωδικους τραπεζων και τραβηχτηκα
Εχει κανεις αποψη?
σ αυτη τη σελιδα υπαρχει paysafe  δεν θα μπορεσεις να βγαλεις νεο κουπονι

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Έχει εξαντληθεί λέμε.Περιμένεις μέχρι 1 μήνα.Υπάρχει μια πιθανότητα να την βρεις σε κανα πακιστανικό μαγαζακι στο κέντρο της Αθηνας που εχουν στοκαρει μερικοι προ cc

Για το vouchers να πω τα εξης.Μπορουν να εκδώσουν όσα περίπτερα έχουν τερματικά από Verifone και KKT (μικρά τερματικά) ενώ δεν μπορούν να εκδώσουν όσοι έχουν τερματικά από Νetlink (μεγάλα τερματικά)

η verifone δεν συνεργαζεται με την moneysafe  το λογοτυπο της δεν υπαρχει στη σελιδα της moneysafe 
σε επικοινωνια μου με την πρωτη απαντησαν οτι δεν συνεργαζονται .

Επισκέπτης
η verifone δεν συνεργαζεται με την moneysafe  το λογοτυπο της δεν υπαρχει στη σελιδα της moneysafe  
σε επικοινωνια μου με την πρωτη απαντησαν οτι δεν συνεργαζονται .

Ρε φίλε,φτάνεις το στόκιασμα σε άλλο λέβελ λέμε.Δεν έχει σχέση με ποιόν συνεργάζεται η moneysafe εφόσον μεταπωλούνται κεντρικά τα κουπόνια της.Ο έμπορος με ποιά εταιρεία έχει τερματικό μετράει ώστε να εκδίδει τα κουπόνια.Δλδ έλεος μας έχει πρήξει τα αρχίδια επειδή δεν βρήκες σε 2 περίπτερα τα κουπόνια κ αντί να πας να κάνεις οτι λέω παίρνεις  τηλ τη moneysafe χωρίς να έχεις καταλάβει καν τι γράφω.Εντωμεταξύ πότε πρόλαβες κ επικοινώνησες μαζί τους από την ώρα που μεσολάβησε το ποστ μου?3μμ χθές έκλεισε το τηλ.κέντρο τους κ θα ανοίξει πάλι αύριο.Απλά μπήκες σα καραμήτρος στο σαιτ της δεν είδες το logo της verifone κ η αφέντια σου την βρήκε την άκρη ε?λολ

Κουραστική κ ανασφαλής καρατρολαρία του κερατά να πούμε.Έλεος.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φίλε,φτάνεις το στόκιασμα σε άλλο λέβελ λέμε.Δεν έχει σχέση με ποιόν συνεργάζεται η moneysafe.Ο έμπορος με ποιά εταιρεία έχει τερματικό μετράει ώστε να εκδίδει τα κουπόνια.Δλδ έλεος μας έχει πρήξει τα αρχίδια επειδή δεν βρήκες σε 2 περίπτερα τα κουπόνια κ αντί να πας να κάνεις οτι λέω παίρνεις  τηλ τη moneysafe χωρίς να έχεις καταλάβει καν τι γράφω.

Κουραστική κ ανασφαλής καρατρολαρία του κερατά να πούμε.Έλεος.
καταλαβα καλα τι γραφεις  κ δε τρολαρω σαν κ σενα ρε μαλακα που ταχα μου καταλαβες πως εγω βαριομουν ενω την μανεισειφ που δεν εξυπηρετει σωστα δεν μπορεσες να καταλαβεις .μπας κ εισαι βαλτος ???? μπορει στη συγκεκριμενη περιπτωση εγω να κανω λαθος γιατι δεν γνωριζω την ακριβη διαδικασια . γενικα ομως κ συ πολλες παπαριες λες στοκε του κερατα . μας λες τερματικο αλλα που θα το βρουμε γιοκ . επειδη εσυ δεν ταλαιπωρηθηκες μιλας αφ υψηλου κερατα

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
λες κ επειδη ξερω οτι το μικρο τερματικο της ταδε εταιριας κοβει κανονικα κ παω σε ενα περιπτερο θα το χει σιγουρα 
τωρα ποιος ειναι ο μπετοστοκος για κοιτα στο καθρεφτη σου

Επισκέπτης
καταλαβα καλα τι γραφεις  κ δε τρολαρω σαν κ σενα ρε μαλακα που ταχα μου καταλαβες πως εγω βαριομουν ενω την μανεισειφ που δεν εξυπηρετει σωστα δεν μπορεσες να καταλαβεις .μπας κ εισαι βαλτος ???? μπορει στη συγκεκριμενη περιπτωση εγω να κανω λαθος γιατι δεν γνωριζω την ακριβη διαδικασια . γενικα ομως κ συ πολλες παπαριες λες στοκε του κερατα . μας λες τερματικο αλλα που θα το βρουμε γιοκ . επειδη εσυ δεν ταλαιπωρηθηκες μιλας αφ υψηλου κερατα

Aφου είσαι στοκός ρε ψηλέ.Καραστοκαρία μανιβέλα λέμε.Που να ξέρω εγω ή η moneysafe ή ο οποιοσδήποτε ποιό τερματικό έχει ο κάθε έμπορος.Πήγαινε κ ρώτα σε κάθε περίπτερο δε θα σου πέσει ο κόλος.Το χεις κάνει μεσανατολικό επειδή σε 2 περίπτερα στο κολοχώρι σου δεν βρήκες το κουπόνι να πούμε ενώ σου λέμε τόσα άτομα πως υπάρχουν ευρέως στην αγορά κ εξηγούμε τι πρέπει να κάνει κάποιος για να τα βρει.

Δε φτάνει που κάθησα κ ρώταγα κάθε περίπτερο την εταιρεία του τερματικού για να μη μας πρήζεις τ' αρχίδια μας την λες κ από πάνω που σε βοηθάμε.Ίσα  μωρή επαρχιακή καραβλαχάρα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Aφου είσαι στοκός ρε ψηλέ.Καραστοκαρία μανιβέλα λέμε.Που να ξέρω εγω ή η moneysafe ή ο οποιοσδήποτε ποιό τερματικό έχει ο κάθε έμπορος.Πήγαινε κ ρώτα σε κάθε περίπτερο δε θα σου πέσει ο κόλος.Το χεις κάνει μεσανατολικό επειδή σε 2 περίπτερα στο κολοχώρι σου δεν βρήκες το κουπόνι να πούμε ενώ σου λέμε τόσα άτομα πως υπάρχουν ευρέως ακόμα στην αγορά κ εξηγούμε τι πρέπει να κάνει κάποιος για να τα βρει.
αντε απο δω ρε μπετοστοκε . ουτε καν σε ενημερωνουν οτι μπορει να μη μπορεσεις να φορτισεις την καρτα την οποια στην τελικη απο αυτους την πηρες . κ μονο γι αυτο φτανει κ παραφτανει . τα σημεια που δεν μπορουν να δωσουν κουπονι στην ιστοσελιδα τους τα εχουν κανονικα αλλα εσενα σου φταιω εγω που πηγα σε περιπτερο που η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ .  συγχαιρω την τοση εξυπναδα σου  :rockon: :hi:

Επισκέπτης
αντε απο δω ρε μπετοστοκε . ουτε καν σε ενημερωνουν οτι μπορει να μη μπορεσεις να φορτισεις την καρτα την οποια στην τελικη απο αυτους την πηρες . κ μονο γι αυτο φτανει κ παραφτανει . τα σημεια που δεν μπορουν να δωσουν κουπονι στην ιστοσελιδα τους τα εχουν κανονικα αλλα εσενα σου φταιω εγω που πηγα σε περιπτερο που η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ .  συγχαιρω την τοση εξυπναδα σου  :rockon: :hi:

Μωρή καραστοκιασμένη φλόμπα η λίστα που έχει στο site η moneysafe επηρρεάστηκε μετά τα cc καθώς η κάθε εταιρεία που εκδίδει κουπόνια έχει λογαριασμό είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό.Αυτές που ΔΕΝ επηρρεάζονται από τα cc είναι  σίγουρα η Verifone κ η ΚΚΤ που έχω ρωτήσει ως τώρα.

Που να ξέρει μωρή επαρχιακή καραβλαχάρα η moneysafe τι τερματικό έχει ο κάθε έμπορος εφόσον αυτοί συνεχίζουν κανονικά την παροχή των υπηρεσιών τους?Το θέμα της μεταπωλησης των κουπουνιών από κει κ πέρα αφορά την κάθε εταιρία μεταπώλησης.Ανασφαλή καραστοκαρία να πούμε.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
προσπαθησα να στείλω 100€ με πιστωτική Πειραιώς σε στοιχηματική εταιρία και δεν μου επιτράπηκε ...καμμία ιδέα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756
προσπαθησα να στείλω 100€ με πιστωτική Πειραιώς σε στοιχηματική εταιρία και δεν μου επιτράπηκε ...καμμία ιδέα

τα εχουν γραψει παραπανω οι τυποι ποιες είναι οι λυσεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ναι... στις επόμενες εκλογές να ψηφίσεις και πάλι ΣΥΡΙΖΑ...  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μωρή καραστοκιασμένη φλόμπα η λίστα που έχει στο site η moneysafe επηρρεάστηκε μετά τα cc καθώς η κάθε εταιρεία που εκδίδει κουπόνια έχει λογαριασμό είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό.Αυτές που ΔΕΝ επηρρεάζονται από τα cc είναι  σίγουρα η Verifone κ η ΚΚΤ που έχω ρωτήσει ως τώρα.

Που να ξέρει μωρή επαρχιακή καραβλαχάρα η moneysafe τι τερματικό έχει ο κάθε έμπορος εφόσον αυτοί συνεχίζουν κανονικά την παροχή των υπηρεσιών τους?Το θέμα της μεταπωλησης των κουπουνιών από κει κ πέρα αφορά την κάθε εταιρία μεταπώλησης.Ανασφαλή καραστοκαρία να πούμε.

13.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom