Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
K ναι ειναι γεγονος
πηρα τα 3  απ το pay pal :S >:(

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
K ναι ειναι γεγονος
πηρα τα 3  απ το pay pal :S >:(
Ε όχι! Αυτό είναι απαράδεκτο! Αίσχος! Εσύ να παίρνεις όλο το σετ (και τα 3 μαζεμένα) και εγώ από τα 3 μόνο το μακρύτερο!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ε όχι! Αυτό είναι απαράδεκτο! Αίσχος! Εσύ να παίρνεις όλο το σετ (και τα 3 μαζεμένα) και εγώ από τα 3 μόνο το μακρύτερο!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τι ενα τι 3 το ιδιο ειναι :2funny: :2funny: :2funny:
γαμιουνται οι πουστηδες

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πριν λιγες μερες αφου εκανα ερευνα κ βεβαιωθηκα οτι οντως η moneysafe μπορει να χρησιμοποιηθει για εξω την παραγγειλα κ την πηρα . σημερα πηγα να την φορτησω αγοραζοντας κουπονι κ με μεγαλη μου εκπληξη μου ειπε ο περιπτερας οτι απο τοτε π αρχισαν οι ελεγχοι κεφαλαιων δεν μπορει να βγαλει κουπονι  ,επειδη εγω ειχα πρωτα ρωτησει κ την εταιρια εδω στην ελλαδα κ την κυπρο αν μπορω να την χρησιμοποιησω οντως και μου ειπαν ναι επικοινωνησα μαζι τους να παραπονεθω . μια μαλακω κ μιση σκυλα μου λεει οτι γνωριζουν πως καποια σημεια πωλησης δεν λειτουργουν κ δεν φταινε αυτοι για το προβλημα  της λεω ρε εγω σας ρωτησα κ δεν μου ειπατε τιποτε αυτη παλι τα ιδια δε φταιμε εμεις . μαλακισμενοι αλλα δυστυχως εδω ειναι ελλαδα

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
πριν λιγες μερες αφου εκανα ερευνα κ βεβαιωθηκα οτι οντως η moneysafe μπορει να χρησιμοποιηθει για εξω την παραγγειλα κ την πηρα . σημερα πηγα να την φορτησω αγοραζοντας κουπονι κ με μεγαλη μου εκπληξη μου ειπε ο περιπτερας οτι απο τοτε π αρχισαν οι ελεγχοι κεφαλαιων δεν μπορει να βγαλει κουπονι  ,επειδη εγω ειχα πρωτα ρωτησει κ την εταιρια εδω στην ελλαδα κ την κυπρο αν μπορω να την χρησιμοποιησω οντως και μου ειπαν ναι επικοινωνησα μαζι τους να παραπονεθω . μια μαλακω κ μιση σκυλα μου λεει οτι γνωριζουν πως καποια σημεια πωλησης δεν λειτουργουν κ δεν φταινε αυτοι για το προβλημα  της λεω ρε εγω σας ρωτησα κ δεν μου ειπατε τιποτε αυτη παλι τα ιδια δε φταιμε εμεις . μαλακισμενοι αλλα δυστυχως εδω ειναι ελλαδα

απολυτως αληθινο.ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ !!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: (οταν ειναι να σου παρουν λεφτα ομως , σαν τις πουτανες καθονται και μετα που σε ειδα , που σε ξερω)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
απολυτως αληθινο.ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ !!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: (οταν ειναι να σου παρουν λεφτα ομως , σαν τις πουτανες καθονται και μετα που σε ειδα , που σε ξερω)
ασε τυπε μη πω κ χειροτερα  :headbang:
και μετα αναρωτιωμαστε τι μας φταιει .

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
πριν λιγες μερες αφου εκανα ερευνα κ βεβαιωθηκα οτι οντως η moneysafe μπορει να χρησιμοποιηθει για εξω την παραγγειλα κ την πηρα . σημερα πηγα να την φορτησω αγοραζοντας κουπονι κ με μεγαλη μου εκπληξη μου ειπε ο περιπτερας οτι απο τοτε π αρχισαν οι ελεγχοι κεφαλαιων δεν μπορει να βγαλει κουπονι  ,επειδη εγω ειχα πρωτα ρωτησει κ την εταιρια εδω στην ελλαδα κ την κυπρο αν μπορω να την χρησιμοποιησω οντως και μου ειπαν ναι επικοινωνησα μαζι τους να παραπονεθω . μια μαλακω κ μιση σκυλα μου λεει οτι γνωριζουν πως καποια σημεια πωλησης δεν λειτουργουν κ δεν φταινε αυτοι για το προβλημα  της λεω ρε εγω σας ρωτησα κ δεν μου ειπατε τιποτε αυτη παλι τα ιδια δε φταιμε εμεις . μαλακισμενοι αλλα δυστυχως εδω ειναι ελλαδα

Όπως θα δείς το ζήτημα έχει συζητηθεί στο συγκεκριμένο νήμα.

Υπάρχουν κάποια καταστήματα που δεν εκδίδουν κουπόνια γιατί έχουν μπλοκαριστεί τα μηχανήματα τους ενώ κάποια άλλα εκδίδουν.

Σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών να τους πείς τον δήμο που μένεις και να ρωτήσεις ποια είναι τα καταστήματα στην περιοχή σου που όντως εκδίδουν κουπόνια.

Επίσης μπορείς να φορτώσεις λεφτά στην κάρτα απευθείας σε κάποιο από τα - λίγα - καταστήματα της Moneysafe με μικρότερη προμήθεια (2% αντί 4% των κουπονιών).

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Exoυν εξαντληθεί οι φυσικές κάρτες,έτρεχε ο ξαδερφός μου προχτές και Γλυφάδα κ Αιγάλεω τζάμπα.Μόνη επιλογή είναι να παραγγείλει online.

Επίσης για την αγορά voucher της moneysafe προσοχή να γίνει η αγορά από περίπτερο που υποστηρίζει το μικρό κλασικό τερματικό διότι η άλλη εταιρεία με τα πιο μεγάλα τερματικά δεν εκδίδει πλέον vouchers της Μοneysafe.Στο 60% των περιπτωσεων θα έχουν το μικρό κλασικό τερματικό.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Όπως θα δείς το ζήτημα έχει συζητηθεί στο συγκεκριμένο νήμα.

Υπάρχουν κάποια καταστήματα που δεν εκδίδουν κουπόνια γιατί έχουν μπλοκαριστεί τα μηχανήματα τους ενώ κάποια άλλα εκδίδουν.

Σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών να τους πείς τον δήμο που μένεις και να ρωτήσεις ποια είναι τα καταστήματα στην περιοχή σου που όντως εκδίδουν κουπόνια.

Επίσης μπορείς να φορτώσεις λεφτά στην κάρτα απευθείας σε κάποιο από τα - λίγα - καταστήματα της Moneysafe με μικρότερη προμήθεια (2% αντί 4% των κουπονιών).

κανονικα επρεπε να τογραφουν απο μονοι τους στο σαιτ κ οχι να πετανε παπαριες . δεν νομιζω να ξερουν ποια σημεια οντως εκδιδουν κουπονι .ετσι τουλαχιστον μ εδωσε να καταλαβω αυτη που μιλησα . αθλιοτητα αλλα τι να πεις . το κακο ειναι οτι στη περιοχη μου λιγα τα σημεια πωλησης

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
βρε πορνοι μου δε διαβάζετε τις γραφες,
το έγραψα μερικές μέρες πριν,
κοδριγκτονος και φυλής στο ψιλικατζίδικο
εκδίδει voucher moneysafe κανονικότατα,
πήρα 2 των 20 ευρώ εγώ.

επίσης έχω ακούσει ότι τα περίπτερα στο σύνταγμα
επίσης εκδιδουν.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πήρα 2 των 20 ευρώ εγώ.

επίσης εκδιδουν.

Και δοκιμαζεις επιτοπου τα voucher στη φυλης  :erection:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
κανονικα επρεπε να τογραφουν απο μονοι τους στο σαιτ κ οχι να πετανε παπαριες . δεν νομιζω να ξερουν ποια σημεια οντως εκδιδουν κουπονι .ετσι τουλαχιστον μ εδωσε να καταλαβω αυτη που μιλησα . αθλιοτητα αλλα τι να πεις . το κακο ειναι οτι στη περιοχη μου λιγα τα σημεια πωλησης

Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε ουγκάντα ... αλλά είπαμε, αυτή την στιγμή η moneysafe είναι μόνη κάρτα που μπορείς να την φορτώσεις λεφτά από την ελλάδα και να κάνεις online μεταφορες/αγορές από το εξωτερικό χωρίς όριο. Ας ελπίσουμε ότι με την πιστωτική χαλάρωση των ελληνικών καρτών τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Πάντως δεν βλάπτει πιστεύω να τους ξανατηλεφωνήσεις, άμα τους κλαφτείς λίγο θα σου δώσουν διευθύνσεις καταστημάτων.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πήρα 2 των 20 ευρώ εγώ.

επίσης εκδιδουν.

μακαρι να εμενα αθηνα .... ;)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μπας κ γινεται να παραγγειλω ταχυδρομικως το κουπονι ? στο σαιτ τους στη σελιδα παραγγελιας κατι γραφει ...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
πήρα 2 των 20 ευρώ εγώ.

επίσης εκδιδουν.
Εφόσον προηγουμένως δεν έχεις φάει τα χρήματα σε κάποιο ή κάποια από τα παρακείμενα σπίτια!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom