Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
To τέχνασμα βρίσκεται εδώ "εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών" ... τα όρια είναι εξαιρετικά χαμηλά ... συνεπώς ναι μεν θεωρητικά η ΤτΕ και το Κράτος το επιτρέπουν κατ αρχήν, αλλά οι περιορισμοί τίθενται από την κάθε εμπορική τράπεζα μεμονωμένα.

Άρα για όσους δεν έχουν κάνει ήδη τα κουμάντα τους ...

(παίζει σε amazon κτλ ΔΕΝ παίζει σε paypal)

και

(ψηφιακό πορτοφόλι που γεμίζει από την moneysafe με δυνατότητα δωρεάν έκδοσης virtual mastercards που κάνει δεκτές το paypal).

Για προμήθειες, περιορισμούς κτλ διαβάστε τα ψιλά πράγματα και προχωρήστε με δική σας ευθύνη.
centrino επειδη φαινεσαι ψαγμενος να σε ρωτησω κατι ?
η σκριλ η η νετελερ ειναι καλητερη ?
εκτος της μουνεισειφ :2funny: την οποια εχω υπαρχει αλλη παρομοια καρτα ?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Όπως έγραψε συναγωνιστής πιο πάνω:

".........

Το ημερήσιο όριο για κάθε συστημικό όμιλο (ΕΤΕ, Alpha Bank, Πειραιώς, Eurobank) έχει οριστεί στις 300.000 ευρώ και για την Attica Bank στις 90.000 ευρώ.

Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για πολύ μικρά ποσά που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπήρχαν πριν από τα capital controls."

τριχες,
τα ποσα αυτα ειτε δεν υπαρχουν,ειτε τα τσιμπανε καποιοι γρηγορα.
Κανενας δεν συναλασσεται πια.
Αλλα και τι μπουρδελα ειναι οι visa,mastercard κα που δεν ενημερωνουν την πελατεια τους
οτι γιναμε βενεζουελα και δεν μπορουμε να πληρωσουμε.Αποτελεσμα καθε μερα στελνονται
email για ανεξοφλητες συνδρομες κλπ Μεταξυ αυτων και απο apple,itunes.
Ειναι δυνατον η apple να μην ξερει οτι φαληραμε ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θα παρω κατι απο amazon τωρα να δω τι παιζει
Μεχρι τις 12 θα μου χουν πει αν δεχονται η οχι :huh:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δε ξέρω γιατί στο βγάζει αυτό.Εγώ πάλι από την προσωπική εμπειρία των τελευταίων ημερών έκανα κανονικά συνολικά 3 αγορές (από 17-7 ως και προχθές η τελευταία) από ebay χωρίς να με μπλοκάρει πουθενά το paypal.A το ένα προιον ήδη μου έφτασε σπίτι προχθές.

Απλά να υπογραμμίσω πως την moneysafe εγώ την έχω αρκετό καιρό,πολύ πιο πριν από cc.Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο αλλά προσωπικά κάνω κανονικότατα τις αγορές μου στο paypal  με αυτή.

Αυτό που γράφω αφορά σε νέες moneysafe κάρτες συνδεμένες στο paypal μετά τα capital controls. Το έχω επιβεβαιώσει με δυο διαφορετικές κάρτες συνδεδεμένες σε 2 διαφορετικούς paypal λογαριασμους (βασικά την moneysafe την αγόρασα μόνο και μόνον για να βοηθήσω φίλο που μη έχοντας εξωχώρια πιστωτική είχε αντιμετωπίσει αυτό ακριβώς το πρόβλημα που περιγράφω).

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Για το Skrill δεν έχω προσωπική άποψη αφού δεν το χρησιμοποιώ.

Η moneysafe εξ όσων γνωρίζω είναι η μόνη εξωχώρια πιστωτικη που επιτρέπει την στιγμή αυτή άμεσο φόρτωμα χρημάτων από αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα (με 2% προμήθεια) ή μέσω κουπονιών (με 4% προμήθεια) ανεξαρτήτως capital controls.

Φυσικά για όσους έχουν πιστωτική ξένης Τράπεζας δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μάλιστα μόλις ξανατσέκαρα...τελικά οι αγορές μου γινόνταν από το υπόλοιπο που είχα προ cc και το είχα φορτώσει από moneysafe...άρα ναι παίζει να μην γίνεται τελικά μόλις μου τελειώσει το υπόλοιπο...

Γίνε register στην Neteller, και έκδοσε virtual πιστωτική από εκεί, αυτές γίνονται αποδεκτές από το PayPal ... θα πληρώσεις ένα νταβαντζιλίκι +1.9% για το φόρτωμα των χρημάτων από την moneysafe στο Neteller αλλά εάν δεν έχεις εναλλακτική ...

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Για το Skrill δεν έχω προσωπική άποψη αφού δεν το χρησιμοποιώ.

Η moneysafe εξ όσων γνωρίζω είναι η μόνη εξωχώρια πιστωτικη που επιτρέπει την στιγμή αυτή άμεσο φόρτωμα χρημάτων από αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα (με 2% προμήθεια) ή μέσω κουπονιών (με 4% προμήθεια) ανεξαρτήτως capital controls.

Φυσικά για όσους έχουν πιστωτική ξένης Τράπεζας δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ...
ευχαριστω σεντρινο . η ενημερωση σωζει  ;)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το πρωι πηρα κατι απ το amazon κ τωρα ειδα οτι ειναι ready for dispatch
Αρα η πληρωμη εγινε

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το πρωι πηρα κατι απ το amazon κ τωρα ειδα οτι ειναι ready for dispatch
Αρα η πληρωμη εγινε

Το amazon χρεώνει με καθυστέρηση ωρών ή ημερών... το ότι η παραγγελία έχει γίνει αποδεκτή δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά η εξόφληση μέσω κάρτας.

Όπως γράφτηκε παραπάνω η πιστωτική χαλάρωση στις κάρτες είναι μια περίεργη ιστορία.

Πάντως εάν όντως ολοκληρωθεί η παραγγελία σου με ελληνική πιστωτική ενημέρωσε τον λαό ...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ισως
αλλα πρωτα γινεται η πληρωμη κ μετα λεεει ready for dispatch
Πριν απο μερες εγραφε new order  κ μετα payment decline
Δεν το πηγαινε σε ready for dispatch status
Θα δουμε

Επισκέπτης
Γίνε register στην Neteller, και έκδοσε virtual πιστωτική από εκεί, αυτές γίνονται αποδεκτές από το PayPal ... θα πληρώσεις ένα νταβαντζιλίκι +1.9% για το φόρτωμα των χρημάτων από την moneysafe στο Neteller αλλά εάν δεν έχεις εναλλακτική ...

είσαι σίγουρος όμως οτι η netteler φορτώνει από moneysafe?Έκανα λογαριασμό,έβγαλα κ την virtual  αλλά δεν βλέπω την επιλογή για prepaid mastercard οπότε δεν έχω προσπαθήσει ακόμα...

Ποιά επιλογή να διαλέξω?μια έχει για mastercard debit κ μια αλλη λεει σκετο mastercard...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

περιπου ιδιο πραγμα ειναι , εγω εχω skrill (moneybookers) εδω και χρονια ... αλλα πλεον δεν μπορω να φορτωσω χρηματα σε αυτη

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
είσαι σίγουρος όμως οτι η netteler φορτώνει από moneysafe?Έκανα λογαριασμό,έβγαλα κ την virtual  αλλά δεν βλέπω την επιλογή για prepaid mastercard οπότε δεν έχω προσπαθήσει ακόμα...

Ποιά επιλογή να διαλέξω?μια έχει για mastercard debit κ μια αλλη λεει σκετο mastercard...

Ναι φορτώνει κανονικά από moneysafe ...

Η neteller αναγνωρίζει την moneysafe ώς MasterCard Debit (δεύτερη επιλογή στο Money In μενού δίπλα στο BitCoin) ... κάνε το account σου Verify στην Neteller (αρκεί απλή φωτογραφία ταυτότητας) για να είσαι ΟΚ με τα limits κτλ πρόσθεσε την moneysafe, κάντη verify και θα είσαι εντάξει.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
περιπου ιδιο πραγμα ειναι , εγω εχω skrill (moneybookers) εδω και χρονια ... αλλα πλεον δεν μπορω να φορτωσω χρηματα σε αυτη

Και το skrill φορτώνει με moneysafe ... όμως το skrill δεν δίνει δυνατότητα για δωρεάν virtual mastercards οπότε για αγορές δεν είναι τόσο βολικό όσο το neteller. Απ όταν άνοιξα λογαριασμό εκεί το έχω χρησιμοποιήσει μια και μονη φορά για στοίχημα και μετά πάπαλα - δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.

Επισκέπτης
Ναι φορτώνει κανονικά από moneysafe ...

Η neteller αναγνωρίζει την moneysafe ώς MasterCard Debit (δεύτερη επιλογή στο Money In μενού δίπλα στο BitCoin) ... κάνε το account σου Verify στην Neteller (αρκεί απλή φωτογραφία ταυτότητας) για να είσαι ΟΚ με τα limits κτλ πρόσθεσε την moneysafe, κάντη verify και θα είσαι εντάξει.

cool,ξερεις ποσες μερες κανει για να γινει το verification του account απο την Νeteller?

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
νομιζω ειναι απιθανο να εγινε η πληρωμη με ελληνικη καρτα ...
Πάντος από σήμερα αρκετές gift cards και άλλες πιστωτικές θα λειτουργούν κανονικά (μετά τις 17:00) για αγορές online στο εξωτερικό σε ορισμένα ''καταστηματα'', και όχι μέσω PayPal :(
(Ενημέρωση πριν λίγο από Attica Bank)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
cool,ξερεις ποσες μερες κανει για να γινει το verification του account απο την Νeteller?

Σε εμένα χρειάστηκε λιγότερο από 1 ώρα για την πιστοποίηση δελτίου ταυτότητας αν θυμάμαι καλά ... γίνεται πολύ γρήγορα.

Επίσης, αν και είναι προφανές ... στην αρχή μετέφερε λίγα χρήματα κάνε τις δοκιμές σου και μετά μεταφέρεις ολόκληρο το ποσό που σε ενδιαφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom