Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.002
Πόντοι
456
Πάντος από σήμερα αρκετές gift cards και άλλες πιστωτικές θα λειτουργούν κανονικά (μετά τις 17:00) για αγορές online στο εξωτερικό σε ορισμένα ''καταστηματα'', και όχι μέσω PayPal :(
(Ενημέρωση πριν λίγο από Attica Bank)

εμενα πάντως απο το πρωί έπαιξε πιστωτική με το iTunes

Επισκέπτης
Σε εμένα χρειάστηκε λιγότερο από 1 ώρα για την πιστοποίηση δελτίου ταυτότητας αν θυμάμαι καλά ... γίνεται πολύ γρήγορα.

Επίσης, αν και είναι προφανές ... στην αρχή μετέφερε λίγα χρήματα κάνε τις δοκιμές σου και μετά μεταφέρεις ολόκληρο το ποσό που σε ενδιαφέρει.

ωραιος μολις φορτωσε ενα μικρο ποσο!!!εστειλα κ την ταυτοτητα κ περιμενω

να σου πω,για neteller εδωσα στο registration την ελληνικη μου διευθυνση που εχω κ  στο paypal λες να μου κανει καμια τσατσια κ να μπλοκαρει την virtual η paypal?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Και το skrill φορτώνει με moneysafe ... όμως το skrill δεν δίνει δυνατότητα για δωρεάν virtual mastercards οπότε για αγορές δεν είναι τόσο βολικό όσο το neteller. Απ όταν άνοιξα λογαριασμό εκεί το έχω χρησιμοποιήσει μια και μονη φορά για στοίχημα και μετά πάπαλα - δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.

οι επιλογες που εχει για να φορτωσεις ειναι 3

1) με καρτα
2) με τραπεζικη μεταφορα
3) με paysafe

πως φορτωνεις με moneysafe ?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ωραιος μολις φορτωσε ενα μικρο ποσο!!!εστειλα κ την ταυτοτητα κ περιμενω

να σου πω,για neteller εδωσα στο registration την ελληνικη μου διευθυνση που εχω κ  στο paypal λες να μου κανει καμια τσατσια κ να μπλοκαρει την virtual η paypal?

Σε εμένα που έκανα το ίδιο πέρασε κανονικά η  netteller MasterCard στο PayPal ... Όποτε δεν βλέπω το λόγο να δημιουργήσει πρόβλημα σε εσένα ...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Στην εγγραφη της Moneysafe
στο σημειο που λεει Voucher Code τι πρεπει να βαλουμε ;;; Θα αγορασω ενα κωδικο 10ευρω απο περιπτερο και θα βαλω αυτον για να μου ετοιμασουν την καρτα ;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Στην εγγραφη της Moneysafe
στο σημειο που λεει Voucher Code τι πρεπει να βαλουμε ;;;

Εάν δεν έχεις ήδη κάρτα και μένεις αθήνα είναι καλύτερα αντί να την παραγγείλεις online να πάς ο ίδιος να την αγοράσεις από εδώ ...

Κάνε κλιk στο card and voucher για να σου δείξει τις διευθύνσεις.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εάν δεν έχεις ήδη κάρτα και μένεις αθήνα είναι καλύτερα αντί να την παραγγείλεις online να πάς ο ίδιος να την αγοράσεις από εδώ ...

αυτο θα κανω, παω σε λιγο να παρω μια Moneysafe των 10ευρω απο ενα περιπτερο εδω κοντα , να κανω εγγραφη για να γινει εκδοση της mastercard moneysafe

Επισκέπτης

Exoυν εξαντληθεί οι φυσικές κάρτες,έτρεχε ο ξαδερφός μου προχτές και Γλυφάδα κ Αιγάλεω τζάμπα.Μόνη επιλογή είναι να παραγγείλει online.

Επίσης για την αγορά voucher της moneysafe προσοχή να γίνει η αγορά από περίπτερο που υποστηρίζει το μικρό κλασικό τερματικό διότι η άλλη εταιρεία με τα πιο μεγάλα τερματικά δεν εκδίδει πλέον vouchers της Μοneysafe.Στο 60% των περιπτωσεων θα έχουν το μικρό κλασικό τερματικό.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
αυτο θα κανω, παω σε λιγο να παρω μια Moneysafe των 10ευρω , να κανω εγγραφη για να γινει εκδοση της mastercard moneysafe

Εννοώ ότι μπορείς να πάρεις από το μαγαζί και την ίδια την κάρτα (το πλαστικό δηλαδή) χωρίς να περιμένεις να στην στείλουν ταχυδρομικά.

Μετά την ενεργοποιείς μόνος σου από το internet και στην συνέχεια την φορτώνεις λεφτά.

Έχε υπόψη σου ότι όταν την φορτώνεις με voucher η προμήθεια είναι 4% ενώ όταν την φορτώνεις απευθείας από σημείο εξυπηρέτησης της moneysafe η προμήθεια είναι 2% ...

Γι αυτό σου είπα να κάνει κλικ στο card and voucher ώστε να δείς από που θα μπορούσες να αγοράσεις αυθημερόν την κάρτα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Exoυν εξαντληθεί οι φυσικές κάρτες,έτρεχε ο ξαδερφός μου προχτές και Γλυφάδα κ Αιγάλεω τζάμπα.Μόνη επιλογή είναι να παραγγείλει online.

Επίσης για την αγορά voucher της moneysafe προσοχή να γίνει η αγορά από περίπτερο που υποστηρίζει το μικρό κλασικό τερματικό διότι η άλλη εταιρεία με τα πιο μεγάλα τερματικά δεν εκδίδει πλέον vouchers της Μοneysafe.Στο 60% των περιπτωσεων θα έχουν το μικρό κλασικό τερματικό.

Sorry δεν το ήξερα ... οπότε άκυρο το παραπάνω μου σχόλιο.

Επισκέπτης
μόλις έγινε verified το account μου από Neteller!!γουάου!!!

Πάω να περάσω την virtual στο paypal

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κ οι δυο μικρες παραγγελειες που εκανα απο amazon πληρωθηκαν