Νέα

Camping!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας με οτι ειναι στην μοδα και καταπιανετε το κανει μουνι.
Γραφετε οτι μαλακια σας πλασαρει το Praktiker και το Jumbo για αναγκαιο εξοπλισμο camping.
Aν δεν κανετε καμπινγ στην Πινδο χειμωνα το 90% αυτων που γραφετε ειναι αχρηστα.
Ο Ελληναρας θελει να παει καμπινγκ γιατι ειναι της μοδας και ειναι φθηνα αλλα θελει να εχει ανεσεις ξενοδοχειου 4 αστερων.
Μαντεψτε,και τα δυο μαζι δεν γινονται.
Παρτε μια σκηνη της πλακας,ενα υποστρωμα και παπαλα.
Ξενοδοχειο τα αστερια.
Αν μεινεις και με το αλατι για 10 μερες δεν θα λιωσεις.
Αλλη μια μαλακια που εφερε η οικονομικη κριση ειναι να γινονται μοδα Εναλακτικες μεθοδοι διακοπων,διασκεδασης και να τα κανουν σα τα μουτρα τους οι πρωην θαμωνες της Μυκονου και του Κολωνακιου.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας με οτι ειναι στην μοδα και καταπιανετε το κανει μουνι.
Γραφετε οτι μαλακια σας πλασαρει το Praktiker και το Jumbo για αναγκαιο εξοπλισμο camping.
Aν δεν κανετε καμπινγ στην Πινδο χειμωνα το 90% αυτων που γραφετε ειναι αχρηστα.
Ο Ελληναρας θελει να παει καμπινγκ γιατι ειναι της μοδας και ειναι φθηνα αλλα θελει να εχει ανεσεις ξενοδοχειου 4 αστερων.
Ξενοδοχειο τα αστερια.
Αλλη μια μαλακια που εφερε η οικονομικη κριση ειναι να γινονται μοδα Εναλακτικες μεθοδοι διακοπων,διασκεδασης και να τα κανουν σα τα μουτρα τους οι πρωην θαμωνες της Μυκονου και του Κολωνακιου.
ορεο το κομαντο!!!!!!

λοκατσισ για οικασ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω κανει καμπινγκ χειμωνα αλλα οχι στην Πινδο μετραει? :grin:
παντως δε μπορεις να κατηγορεις αυτους που απλα το επιλεγουν ως πιο οικονομικο μεσο και ζητουν να εχουν την ανεση τους...υπαρχουν διακοπες για ολα τα γουστα...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εχω κανει καμπινγκ χειμωνα αλλα οχι στην Πινδο μετραει? :grin:
παντως δε μπορεις να κατηγορεις αυτους που απλα το επιλεγουν ως πιο οικονομικο μεσο και ζητουν να εχουν την ανεση τους...υπαρχουν διακοπες για ολα τα γουστα...
τερμα ι διακοπε τορα ολι μπανια στι λουτσα με το λεφοριο ταπερακι κε ρακετε

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ξενοδοχειο τα αστερια.

Πήρες φόρα και δεν ξέρω γιατί. :P
Γιατί να μην έχεις ανέσεις και στο κάμπινγκ? Οκ εγώ μπορώ.
Ίσιωνα τα μαλλιά μου καθημερινά και είχα και το νετμπουκ για να μιλάω msn. :P
Σιγά όλα γίνονται.

Κι ούτε Μύκονο πάω ούτε Κολωνάκι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαρα στην ορεξη σου καλοκαιριατικο να ισιωνεις το μαλλι....

Επισκέπτης
Δεν θυμαμαι, θυμαμαι ομως οτι ηταν μονοι τους, και το τοππιο απλα δεν υπηρχε.
Toν φονια λες.
Βαθρες οσο ανεβαινεις ολο και καλυτερες,δροσια μερα-νυχτα ακομα και οταν βαραει 40αρες,θελει ομως σεβασμο γιατι αμα πιασει καμια μπορα γινετε πολυ επικινδυνος.
Εχουν σκοτωθει αρκετοι ακομα και σε περιοδο καλοκαιριου.
Μαγευτικο τοπιο που δεν θυμιζει Ελλαδα.
4931304841_cbcf59494b_b.jpg

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πήρες φόρα και δεν ξέρω γιατί. :P
Γιατί να μην έχεις ανέσεις και στο κάμπινγκ? Οκ εγώ μπορώ.
Ίσιωνα τα μαλλιά μου καθημερινά και είχα και το [size=20pt]νετμπουκ για να μιλάω msn[/size]. :P
Σιγά όλα γίνονται.

Κι ούτε Μύκονο πάω ούτε Κολωνάκι.
δε βρικε φενετε καλο κε ορεο γκομενετο εκι που πιγεσ

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Toν φονια λες.
Βαθρες οσο ανεβαινεις ολο και καλυτερες,δροσια μερα-νυχτα ακομα και οταν βαραει 40αρες,θελει ομως σεβασμο γιατι αμα πιασει καμια μπορα γινετε πολυ επικινδυνος.
Εχουν σκοτωθει αρκετοι ακομα και σε περιοδο καλοκαιριου.
Μαγευτικο τοπιο που δεν θυμιζει Ελλαδα.
4931304841_cbcf59494b_b.jpg
με κατι κουνουπια ελικοπτερα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
H εχεις εγκαφαλικο προβλημα η δεν εχεις.  :2funny:

προσωπικα εχω τεραστικο εγκεφαλικο προβλημα....ορεξη να ισιωνω τη μπουκλα δεν εχω μες τη ζεστη....το καλοκαιρι ειναι ανεμελοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
Το καμπινγκ Δελφοί!

Συνημμένα

• 26743532.jpg
    26743532.jpg
    169,6 KB · Εμφανίσεις: 24

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα σε ενα τετοιο στη Νορβηγια μπορειτε να με παρατησετε???

http://[URL unfurl="true"]www.urlaub-norwegen.com/english/images/smastranda-hovedbilde-stort-ferienhaus.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.novasol.com/pic/600/n15/n15125_21.jpg[/img[/URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
προσωπικα εχω τεραστικο εγκεφαλικο προβλημα....ορεξη να ισιωνω τη μπουκλα δεν εχω μες τη ζεστη....το καλοκαιρι ειναι ανεμελοοοοοοοοοοοο
Aπλα στην περιπτωση που ειπα πιο πανω. Αμα εισαι μονος με την ανθρωπο που γουσταρεις, στα αρχιδια σου το μαλλι, και αμα ειναι ισιο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισιώνουν εύκολα πλέον. :cheesy:
Είναι απαίσιο για να κυκλοφορώ έτσι χύμα χωρίς φτιάξιμο.

εγω θελω μια ωρα για ισιωμα...οπως καταλαβαινεις μου ειναι πολυτιμη...και οπως σου πα και πριν το καλοκαιρι ειναι ανεμελο!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Aπλα στην περιπτωση που ειπα πιο πανω. Αμα εισαι μονος με την ανθρωπο που γουσταρεις, στα αρχιδια σου το μαλλι, και αμα ειναι ισιο.
ι κομι εχι σιμασια αμα πσανισ για γκομενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom