Νέα

Cameron Diaz or Penelope Cruz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Αυτο το πραγμα που κανετε ορισμενοι και ανοιγετε ανουσια θεματα με "συγκρισεις" πραγματικα ειναι οτι πιο ηλιθιο...Και ακομα πιο ηλιθιο η συγκριση να γινεται αναμεσα σε δυο γυναικες με εντελως διαφορετικο τυπο,στυλ και σωματοτυπο.Κανεις που κανεις την...συγκριση καν την τουλαχιστον με δυο γυναικες που μοιαζουν.Πχ Καμερον Ντιαζ με Σαρλιζ Θερον.Τι σχεση εχει η Ντιαζ με την Κρουζ;Διαφορετικες γυναικες για διαφορετικα γουστα...Και ως γνωστον τα γουστα ειναι υποκειμενικα...

Εσύ γιατί κάθεσαι κ τα διαβάζεις τύπε;

Εδώ γουστάρουμε να αποθεώσουμε το Cameronάκι.

Κανονικά ο νυματοθέτης έπρεπε να την συγκρίνει με την Δανάη Μπάρκα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536
Αν κάποιος συνάδελφος έχει τηλεφωνάκι από την Κέιτ Μπλάνσετ, ας μου στείλει πι.εμ.

Στο θέμα μας τώρα. Η Κάμερον είναι πιο ωραία αλλά είναι κομοδίνο. Η Πενέλοπε είναι πηδιόλα και φωνακλού και αν το παρακάνει, της βάζεις και τ' αρχίδια στη στοματάρα και γλιτώνεις τις παρατηρήσεις από τους ζηλιάρηδες τους γειτόνους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Εσύ γιατί κάθεσαι κ τα διαβάζεις τύπε;

Εδώ γουστάρουμε να αποθεώσουμε το Cameronάκι.

Κανονικά ο νυματοθέτης έπρεπε να την συγκρίνει με την Δανάη Μπάρκα.
:cheesy::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν κάποιος συνάδελφος έχει τηλεφωνάκι από την Κέιτ Μπλάνσετ, ας μου στείλει πι.εμ.

Στο θέμα μας τώρα. Η Κάμερον είναι πιο ωραία αλλά είναι κομοδίνο. Η Πενέλοπε είναι πηδιόλα και φωνακλού και αν το παρακάνει, της βάζεις και τ' αρχίδια στη στοματάρα και γλιτώνεις τις παρατηρήσεις από τους ζηλιάρηδες τους γειτόνους
Θα το κάνω εργο τεχνης εγώ αυτό το κομοδίνο....

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
πηνελοπη 100% . η πιο ντεκαβλε ξανθια του χολυγουντ ειναι η ντιαζ .γνωμη μου...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

πηνελοπη 100% . η πιο ντεκαβλε ξανθια του χολυγουντ ειναι η ντιαζ .γνωμη μου...

Ρε ανώμαλοι, σε κάθε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι είσαστε δικοι μου.

Εσείς όμως είσαστε πολύ ανώμαλοι.

Που πάτε με το δείγμα γυναίκας;

Που θα σκάσετε με την κοντή κ δεν θα γελάσουν;

Η Cameron γεμίζει κρεβάτια.

Χέζει διαμάντια.

Κ κλάνει φυσικό αέριο.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Ξανθιές και ντεκαυλε;
η συγκεκριμενη , για μενα , ειναι η πιο ντεκαβλε. οσο για τις ξανθιες εχω να σου αναφερω χιλιαδες τετοιες. ποια να πρωτοπω ? γουιδερσπουν , παλτροου , αδερφες ολσεν ...? γνωμη μου , ξαναλεω.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536
η συγκεκριμενη , για μενα , ειναι η πιο ντεκαβλε. οσο για τις ξανθιες εχω να σου αναφερω χιλιαδες τετοιες. ποια να πρωτοπω ? γουιδερσπουν , παλτροου , αδερφες ολσεν ...? γνωμη μου , ξαναλεω.
'Αστους φίλε μου. Ου γαρ οίδασι τί ποιούσι. Καλύτερα για μας. Εγώ σήμερα γαμάω Τζολί κι εσύ Κρουζ και αύριο τις αλλάζουμε. Άσε τον Σεβάγιο να γαμάει την μονόφρυδη και τον Αργυροτάδε που εργάζεται για τον Πλεύρη να μας λέει ότι η Βούλτεψη είναι μούναρος μπροστά στην Αχτσιόγλου. Πφφφφ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ρε ανώμαλοι, σε κάθε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι είσαστε δικοι μου.

Εσείς όμως είσαστε πολύ ανώμαλοι.

Που πάτε με το δείγμα γυναίκας;

Που θα σκάσετε με την κοντή κ δεν θα γελάσουν;

Η Cameron γεμίζει κρεβάτια.

Χέζει διαμάντια.

Κ κλάνει φυσικό αέριο.
..και κατουράει σαμπάνια!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
'Αστους φίλε μου. Ου γαρ οίδασι τί ποιούσι. Καλύτερα για μας. Εγώ σήμερα γαμάω Τζολί κι εσύ Κρουζ και αύριο τις αλλάζουμε. Άσε τον Σεβάγιο να γαμάει την μονόφρυδη και τον Αργυροτάδε που εργάζεται για τον Πλεύρη να μας λέει ότι η Βούλτεψη είναι μούναρος μπροστά στην Αχτσιόγλου. Πφφφφ
Με τσυριζομετριοτητες που πριν γίνουν άνθρωποι μόνο ταγαρια και παντόφλες φορούσαν όπως το είδωλο σου η Αχτσιογλου δεν ασχολούμαι....

Για την Πάλτροου έχεις ένα δίκιο....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536
Με τσυριζομετριοτητες που πριν γίνουν άνθρωποι μόνο ταγαρια και παντόφλες φορούσαν όπως το είδωλο σου η Αχτσιογλου δεν ασχολούμαι....

Για την Πάλτροου έχεις ένα δίκιο....
Με το χέρι στην καρδιά, πες μας, αν σου έλεγε η Ντίαζ ή η Πάλτροου να τις γαμήσεις αλλά ήτο μεγάλη Παρασκευή, θα τις γαμούσες ή θα προτιμούσες να σηκώσεις επιτάφιο;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
. Άσε τον Σεβάγιο να γαμάει την μονόφρυδη και τον Αργυροτάδε που εργάζεται για τον Πλεύρη να μας λέει ότι η Βούλτεψη είναι μούναρος μπροστά στην Αχτσιόγλου. Πφφφφ

1662287232668.jpeg

Λίγα για το κορίτσι μου τύπε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Με το χέρι στην καρδιά, πες μας, αν σου έλεγε η Ντίαζ ή η Πάλτροου να τις γαμήσεις αλλά ήτο μεγάλη Παρασκευή, θα τις γαμούσες ή θα προτιμούσες να σηκώσεις επιτάφιο;
Θα άλλαζα τα εισιτήρια τους για τον Μ.Σαββατο :grin:

1662287232668.jpeg

Λίγα για το κορίτσι μου τύπε.
Έχω Τζαμποσακουλα να στην δανείσω....;

bigjohny

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Κριτικές
22
Like