Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και συνήθως δεν είναι οι τοπ στην εμφάνιση.Κάποιες τανες, μειοψηφία μεν, έχουν κέφι στη δουλεία, κοιτανε να περάσουν καλά... Αυτές ψάχνουμε για να παίρναμε κ εμείς καλά μαζί τους..
Αυτο με την αποχη συμβαινει. Αλλα το ξεπερνανε γρηγορα κι επιστρεφουν στην κανονικοτηταΓια να χυσει μια εκδιδόμενη πρέπει να χει αποφάσισει ότι θέλει να χυσει, δε το βάζει στο μενού το θέμα αυτό όμως .. Είναι σαν να λες στον μάγειρα να κάτσει να απολαύσει τα φαγητά του.
Μπορεί να συμβεί όμως αν το θέλει με κάποιον κ έχει κέφια κ πάει καλά το ραντεβού..
Μου έτυχε με εκδιδόμενη που απείχε για κάποιο διάστημα από τη δουλειά, επέστρεψε με πολλά κέφια, μου είπε είσαι πρώτο ραντεβού μετά από 4 μήνες αποχής, είμαι φουλ καυλωμενη μου είπε... Εχυσε 3 φορές στο πρώτο γύρο, στον δεύτερο καθόλου..
Όπως, ήδη, έχεις καταλάβει απάντηση δεν θα πάρεις. Η ανάλυση, της ανάλυσης ....Καλησπερα
Ψαχνω για κοριτσια που χυνουν η γινονται ευκολα μουσκεμα με γλυψιμο δακτυλο
Ειναι κατι που με φτιαχνει κ μετα απο τοσα χρονια στο σπορ δεν βρισκεις και τοσο ευκολα.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ρε φίλε, που να προλάβει....Να κατουράς και λίγο έτσι?
Εχω παρει διαφορες(λιγες) που τελειωνανε και ναι ειναι διαφορετικο να τελειωνει η εστω να κρεμαει ζουμια.πχ την μαρινα απο ουκρανια(μας ξεχασε)10 φορες βρεθηκαμε τις 8 σπαρταραγε σαν σκουμπρι απο οργασμους,η την ιολη συνεχεια μουσκεμα κ καποια τελειωματα και την αμαλιγια την κοντη(μονο ζουμια)Όπως, ήδη, έχεις καταλάβει απάντηση δεν θα πάρεις. Η ανάλυση, της ανάλυσης ....
Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το
Τέλος πάντων επι του ερωτήματος που έθεσες, είχα πάρει στο περελθόν παρόμοιου τύπου κορίτσι που αναζητάς, αλλά παντρεύτηκε και χάθηκε.
Εχω παρει διαφορες(λιγες) που τελειωνανε και ναι ειναι διαφορετικο να τελειωνει η εστω να κρεμαει ζουμια.πχ την μαρινα απο ουκρανια(μας ξεχασε)10 φορες βρεθηκαμε τις 8 σπαρταραγε σαν σκουμπρι απο οργασμους,η την ιολη συνεχεια μουσκεμα κ καποια τελειωματα και την αμαλιγια την κοντη(μονο ζουμια)
Οταν ειναι τερμα στεγνες(ποσοστο 40%)χαλιεμαι
δεν γλυφεις καλα ρε εσυΚαμια επαγγελματιας δεν χυνει ουτε γινεται μουσκεμα οπως το εννοεις . Το πολυ πολυ να σε κατουρισει
εκλαψαΝα κατουράς και λίγο έτσι?
Ασε που μπορει να εχουν ακρατειαΚάποιες σίγουρα χύνουν, μιλάω απο εμπειρία
Τα ειπες ολα μαγκα. Καποιοι ανθρωποι δεν θα ζησουν ποτε την πραγματικοτητα του να υποτασσεται η γυναικα σε αυτους και να ειναι η πουτανα τους και η συσκευη ηδονης τους.Αντικειμενικα οτι ειπε ο themaster ειναι ολοσωστο για οσους εχουν χρονια εμπειριας με γυναικες.
Τα γουσταρω γλυφομουνι που ακουγονται σορρυ αλλα ειναι οιστρογονατες πιπες.
Δε γουσταρεις τιποτα. Γουσταρεις εγκεφαλικα, επειδη ικανοποιεις την αλλη. Γιατι αισθανεσαι την αναγκη να παρεις αποδοχη. Δεν επιτελεις το ρολο σου ως ενεργητικο expansive κομματι της φυσης και τη γυναικα ως παθητικο.
Εισαι ερμαιο του μουνιου, με εξαρτηση, low status, χωρις self control δηλαδη εισαι ενα θηλυκο με πουτσα.
Και μετα πεφτεις απο τα συννεφα οταν και η αλλη σε βλεπει οιστρογονατο και σε γαμαει στα τεστ, στο ντραμα και τον φεμινισμο. Kαι νομιζεις οτι ειναι και η νορμα κιολας εκει εξω. Δε παει ο νους σου οτι υπαρχουν και ατομα εκει εξω που δεν δεχονται ΙΧΝΟΣ δραματος και τεστ και οι γυναικες ειναι πραγματικα θηλυκα που γουσταρουν στα αληθινα κιολας.
Δεν ειναι καν στη πραγματικοτητα σου.
Κανενα αρσενικο θυλαστικο δε κανει τετοιες μλκιες και ποτε δεν εκανε ο αντρας στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Αυτα ειναι τελευταιοι νεωτερισμοι απο τις πολλες τσοντες και τη πολυ ντοπαμινη που σου εχει γαμησει τον εγκαφαλο να μην ικανοποιεισαι εαν δεν κανεις κωλοτουμπες και σουπερμανιλικια. Οποιος λεει οτι γουσταρει τετοια σκηνικα καλα κανει και ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει επισης μπορει να γουσταρει να παιρνει και δακτυλο, σκουρτινγκ στη μουρη, να γλυφει γοβες και στραπονακι.
Αλλα θελετε και να γαμησετε με τους δικους σας ορους και θελετε και τις γυναικες θηλυκα..
ΥΓ.
Για οσους ειναι σε high class group ανδρων. Ειτε αυτοι ειναι επιχειρηματιες, ειτε μοντελα τυπου σπαλιαρα κλπ ξερουν με βεβαιοτητα οτι δε κανει κανεις απο αυτους δεν εχει κανει ποτε του γλυφομουνι κλπες αρχιδιες.
Simple true statement.