Νέα

Call girls «για παντρεμένους»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seeker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seeker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν και πολύ καιρό  μέλος του site και φανατικός αναγνώστης δηλώνω άπειρος στη συγγραφική επειρία μεχρι σήμερα που αποφάσισα 
" να πώ και γω τον πόνο μου!!" :-
Θερμή παράκληση προς τους administrators - αν δούνε ότι το θέμα δεν είναι καινούριο να το "κολλήσουν" εκεί που πρέπει
ποιός είναι ο πόνος μου ? :headbang:
Εν συντομία: Είμαι παντρεμένος και έχω μπει στη φάση όπου μετά την απόκτηση παιδιών η σύζυγος θεωρεί  το σεξ ενοχλητική αγγαρεία χωρίς ταυτόχρονα να το βλέπει και σαν πρόβλημα το ότι της λείπει κι άσε τον αντρα να πάει να ...
Εντάξει - ξέρω τα περί ψυχολογίας κλπκλπ και καλά όλα αυτά μακροπρόθεσμα σήμερα όμως τι κάνω ?η στέρηση έχει τα όριά της Στο κάτω κάτω της γραφής αν ήθελε κάποιος να γίνει καλόγερος.....
:jerking:
Απ' την άλλη δεν θέλω να βάλω ούτε τη σχέση μου σε περιπέτειες ούτε και την υγεία της οικογένειάς μου (γυναίκα -παιδιά)

(ΚΥΡΙΩΣ Η ΥΓΕΙΑ είναι που απασχολεί δεδομένου ότι μιά δυο φορές που "έφτασα" με ψάξιμο να βρώ κάτι αξιόλογο,  διασταυρώσιμο και "ασφαλές"(= που στις προδιαγραφές " που έκανε τα πάντα με προφύλαξη") διαπίστωνα - (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ bourdela.com!!) ότι η κοπέλα  πχ μερικές φορές " τα κατάπινε " ή κάτι αντίστοιχο απο μερικούς συναγωνιστές (άρα ποιός ξερει και από ποσους άλλους).....οπότε η ασφάλεια πάει περίπατο !!

Επειδή ότι νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος σε παρόμοια κατάσταση έκατσα λοιπόν κι έφτιαξα το "πρότυπο του call girl για παντρεμένους" γιατί νομίζω ότι ο μέσος παντρεμένος που δεν είναι περπατημένος και δεν έχει μονιμη παράνομη σχέση αποτελεί "ειδικό κοινό" με "ειδικές ανάγκες"

Το Call Girl "για παντρεμένους" λοιπόν: :idiot:

...δεν χρειαζεται να είναι θεά - αρκεί να είναι εμφανίσημε -next door  ωστε να περνάει κατα το δυνατό απαρατήρητη
δεν χρειάζεται να κάνει "τα πάντα" και τέλεια -αν και ό,τι περισσότερο προσφέρει τόσο το καλύτερο
καλό είναι (αν κι όχι απαραίτητο ) να μικροδείχνει λίγο -για να θυμούνται οι35+ " τα νειάτα τους
ΟΜΩΣ
πρέπει απαραίτητα να είναι εχέμυθο!!
πρέπει να είναι ακριβής στα ραντεβού και να μην απαιτεί τον ατελείωτο χρόνο  κι επικοινωνία για να κλείσεις επαφή μαζί της!
μπορεί να είναι "λίγο ακριβούτσικη" μπορεί να προσφέρει "λίγα για όσα δίνεις" (παίρνοντας το προσωνύμιο "πατσαβούρα" από τους περπατημένους)αλλά να μπορεί να τη "σηκώσει " το βαλάντιο του εργαζόμενου που σέρνει και οικογένεια!
και ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ  να είναι αποδεδειγμένα προσεκτική στο τι κάνει και πώς το κάνει (...με προφύλαξη)

και να ρωτήσω τα πιό περπατημένα μέλη του club
Δεδομένου ότι αυτές οι κοπέλες μαλλον δεν θα είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά τους (= "λίγο" ξενέρωτες)

Υπάρχουν τέτοιες κοπέλες στην πιάτσα?

Πώς μπορεί κανείς να τις εντοπίσει? να τις ξεχωρίσει...

αλλά και γενικότερη ανταλλαγή απόψεων για το θέμα  :rolleyes:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αγαπητέ....τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι φαντάζεσαι, περιγράφεις ή και γιατί όχι, προδιαγράφεις.

Λύσεις υπάρχουν αρκετές. Ψάξιμο θέλει, υπομονή και καθαρό μυαλό.

Το μόνο πρόβλημα με τις "καλές" γενικά, είναι ότι δεν είναι και μόνιμες, δλδ για διάφορους λόγους χάνονται, ξαναεμφανίζονται κλπ, οπότε έιναι σπάνιο το φαινόμενο να βρίσκεις "καλές" καβάτζες για "μεγάλα" χρονικά διαστήματα.

Το "καλές" και "μεγάλα", θεώρησέ τα μεταβλητές όπου ο καθένας θα τις ορίσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις/προσδοκίες του.

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
συναγωνιστη,ειμαι παντρεμενος και εγω και εχω καταλιξει μετα απο πολυ ψαξιμο και πολυ μεγαλη προσπαθεια στα παρακατω....αν πληροσεις θα μαμησεις πολυ καλα κομματια...ορεξη και χρημα να εχεις

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλε welcome to the club,παντρεμενος και εγω, η συμβουλη η δικια μου ειναι μια:
1.Παρε τηλεφωνο σε καποιο γραφειο και ζητα μια κοπελα ακριβως οπως την θελεις,
2.Τσεκαρε την τιμη αναλογα με τις προσφερομενες υπηρεσιες.
3.Πες στο γραφειο για την ελλεψη χρονου κλπ κλπ και ζητα να κλεισεις ραντεβου συγκεκριμενη ωρα σε hotel.
4.Αγορασε μια καρτα κινητου εαν εχεις προβλημα με τα τηλεφωνα.
5.Γινε πελατης σε ενα γραφειο..!!!!!!

Το τελευταιο ειναι το πιο σημαντικο......Εαν γινεις καλος πελατης θα σε προσεχουν και θα σου προτεινουν αυτοι μετα απο λιγο καιρο τις καλες.
Αυτα και καλο βολι....

Υ.Γ: Δεν υπαρχει λογο ανησυχιας αλλωστε να ξερεις οτι αν δεν ηταν οι παντρεμενοι τα cg θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Το τελευταιο ειναι το πιο σημαντικο......Εαν γινεις καλος πελατης θα σε προσεχουν και θα σου προτεινουν αυτοι μετα απο λιγο καιρο τις καλες.
Αυτα και καλο βολι....

Υ.Γ: Δεν υπαρχει λογο ανησυχιας αλλωστε να ξερεις οτι αν δεν ηταν οι παντρεμενοι τα cg θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι.

ακριβώς φίλε παντρεμένε. Έχει δίκιο σε αυτά τα points o συναγωνιστής. Είναι ένα θέμα επένδυσης...αλλά με καλό payback.

Και να ξέρεις ότι εχουμε ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα, παντρεμένοι ή τύπου παντρεμένοι. Ρέει αίμα στις φλέβες μας κι όποιος δεν έχει χάσει το χαρακτήρα του αρσενικού κι έχει διάθεση για απολαύσεις με την τεστοστερόνη να χτυπάει κόκκινα δεν πρέπει να χαρίζεται.
Βεβαίως και να προστατέψεις αυτό που έχεις, αλλά να μη νιώθεις κι εγκλωβισμένος. Αυτό σε κάνει να χάνεις τον ύπνο και τη διάθεση σου. Εξάλλου, ίσως προχωρόντας να βρεις σκαλοπάτι για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.
Οι γυναίκες κάπου βαριούνται; χάνουν το ενδιαφέρον; μπαίνουν σε ρουτίνα; Κάπως μας αναγκάζουν στην εναλλακτική πρόταση κι αυτές πάντως. Μην έχεις ηθικό φραγμό, αυτά είναι για τους παπάδες και τη χειραγώγηση.
Οι απολαύσεις είναι για τις μοιραζόμαστε, αν το έταιρον δε θέλει υπάρχουν και οι παλλακίδες. Αιώνια...!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
ακριβώς φίλε παντρεμένε. Έχει δίκιο σε αυτά τα points o συναγωνιστής. Είναι ένα θέμα επένδυσης...αλλά με καλό payback.

Και να ξέρεις ότι εχουμε ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα, παντρεμένοι ή τύπου παντρεμένοι. Ρέει αίμα στις φλέβες μας κι όποιος δεν έχει χάσει το χαρακτήρα του αρσενικού κι έχει διάθεση για απολαύσεις με την τεστοστερόνη να χτυπάει κόκκινα δεν πρέπει να χαρίζεται.
Βεβαίως και να προστατέψεις αυτό που έχεις, αλλά να μη νιώθεις κι εγκλωβισμένος. Αυτό σε κάνει να χάνεις τον ύπνο και τη διάθεση σου. Εξάλλου, ίσως προχωρόντας να βρεις σκαλοπάτι για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.
Οι γυναίκες κάπου βαριούνται; χάνουν το ενδιαφέρον; μπαίνουν σε ρουτίνα; Κάπως μας αναγκάζουν στην εναλλακτική πρόταση κι αυτές πάντως. Μην έχεις ηθικό φραγμό, αυτά είναι για τους παπάδες και τη χειραγώγηση.
Οι απολαύσεις είναι για τις μοιραζόμαστε, αν το έταιρον δε θέλει υπάρχουν και οι παλλακίδες. Αιώνια...!

Σωστός ο nefilim....
+1000 τα πες όλα....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Αν και πολύ καιρό  μέλος του site και φανατικός αναγνώστης δηλώνω άπειρος στη συγγραφική επειρία μεχρι σήμερα που αποφάσισα 
" να πώ και γω τον πόνο μου!!"
και να ρωτήσω τα πιό περπατημένα μέλη του club
....
Υπάρχουν τέτοιες κοπέλες στην πιάτσα?
αλλά και γενικότερη ανταλλαγή απόψεων για το θέμα  [/size]

Φίλε, και όσοι διαβάζετε εδώ, η γνώμη μου είναι ότι η ιδανική λύση για το πρόβλημά σου (που όλοι τό έχουμε ζήσει) είναι η γκόμενα, όχι τα CG. Και μάλιστα, μόνο η παντρεμένη γκόμενα.
Πολύ δύσκολο, γιατί οι παντρεμένες που έχουν "την τάση" να την κάνουν όπως και συ, έχουν χιλιάδες αναστολές, πολύ περισσότερες απο σένα. Αλλά αν τη βρεις, θα περνάς ζωή χαρισάμανη, και θα καλύπτεις όλες τις ανάγκες σου που πολύ καλά περιέγραψες...
Οι αναστολές τους προέρχονται κυρίως απο το γεγονός ότι είναι γυναίκες, και ότι "κοινωνικά" το να ξενογαμιούνται τις κατατάσσει στίς "πουτάνες", ενώ εμάς τους άντρες το να ξενογαμάμε μας κατατάσσει στους "μάγκες". Οπότε το να ξεπεράσει αυτό και μόνο το στάδιο, ακόμα κι αν για χ,ψ λόγους ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΘΕΙ ότι δε θα διαρεύσει τίποτα, είναι ένα βήμα που λίγες κάνουν... Απο κει ακριβώς προέρχεται η πρώτη και κύρια δυσκολία σε αυτό που σου προτείνω.
Οι υπόλοιπες είναι απόρειες της καθημερινότητας... Ακόμα και αν δε δουλεύει, έχει σπίτι, παιδιά, σύζυγο (που αξιώνει να μπορεί να τη βρίσκει ανα πάσα στιγμή, γαμώ τα κινητά που ανακαλυφτήκανε), άρα οι ώρες της είναι μετρημένες... Στην πράξη, πως να βρεί τις 2-3 ώρες που χρειάζονται για να πάει μαζί σου στο ξενοδοχείο, και που (οι ώρες αυτές) θα βολεύουν και σένα?
Πολύ δύσκολο!
ʼρα αναγκαστικά ανοίγεις την εφημερίδα, διάλέγεις ένα τηλέφωνο γραφείου, και ελπίζεις να μη πετάξεις τα λεφτά σου (και το χρόνο σου).
Γιά πιό "μόνιμη" σχέση με CG μην ψάχνεις. Τα άτομα αυτά έχουν ένα στόχο (το να μαζέψουν λεφτά - άσχετα αν τον επιτυγχάνουν τελικά ή όχι), και θα σε αντιμετωπίζουν ΠΑΝΤΑ κάτω απο αυτό το πρίσμα, δηλαδή σαν το χρηματοδότη της 1/2 - 1 ώρας, πριν απ τον επόμενο, και μετά τον προηγούμενο. Μην ψάχνεις τίποτα πιό ουσιαστικό σε αυτή την υπόθεση...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω γιατι νομιζω ρε παιδια οτι η λυση ειναι να μη παντρευεσαι?...ειμαι μικρος βεβαια αλλα εχω φανταστει τη ζωη μου σα παντρεμενο με την κοπελια μου που,ομολογουμενως με υπεραγαπαει,αλλα τρομαζω σε κατι τετοιες σκεψεις...σορυ για το οφτοπικ αλλα με τρωει η απορια πως αντεχετε οι παντρεμενοι να μη βγενετε οποτε γουσταρετε να μη γνωριζετε καινουριες γκομενες(οχι πουτανες εννοω,γκομενες,σχεσεις...)για βοηθηστε...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Φιλε welcome to the club,παντρεμενος και εγω, η συμβουλη η δικια μου ειναι μια:
1.Παρε τηλεφωνο σε καποιο γραφειο και ζητα μια κοπελα ακριβως οπως την θελεις,
2.Τσεκαρε την τιμη αναλογα με τις προσφερομενες υπηρεσιες.
3.Πες στο γραφειο για την ελλεψη χρονου κλπ κλπ και ζητα να κλεισεις ραντεβου συγκεκριμενη ωρα σε hotel.
4.Αγορασε μια καρτα κινητου εαν εχεις προβλημα με τα τηλεφωνα.

Αυτα και καλο βολι....

Παντρεμένος κι εγώ και παθών. Η ιδανική λύση είναι το να γίνεις πελάτης σε γραφείο. Αυτό που γράφει άλλος φίλος για παντρεμένη, είναι τζόκερ με πενταπλό τζακ-ποτ. Κι αν σου κάτσει; Καλώς. Αν όχι άνοιξε την εφημερίδα. Να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις κάτι που να είναι όπως το θες. Αν μάλιστα τους διευκρινίσεις ότι από τις υπηρεσίες και τις τιμές που θα σου προσφέρουν θα εξαρτηθεί αν θα γίνεις πελάτης ή όχι, τότε να είσαι σίγουρος ότι το σωστό γραφείο θα σου προσφέρει ότι ζητάς.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
τα ειχα με αραβωνιασμενη...παντρευτηκε...ακομα μαζι ειμαστε αλλα πολυ δυσκολα τα πραγματα.. ερχονται στιγμες που δεν ξερω ποιος ειμαι και τι κανω ...ισως να ειναι μαλακια αλλα μαλλον ειναι καλυτερα τα cg

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Φιλε μην μπλεξεις με παντρεμενη και ας σου λενε οτι θα πηδας με εχεμυθεια. Εγω την εχω παθει μετα λιγο καιρο και αφου ειναι και αυτη παραμελημενη απο τον αντρα της θα σου γινει τσιμπουρι, ασε να μην το προχωρισω και σου πω οτι θα θελει και να χωρισεις για παρτη της . 
Και ολα αυτα για να μαμησις. Καλυτερα CG πληρωνεις και φευγεις.
Αυτο που φοβαμαι εγω ειναι τα ξενοδοχεια αν ειναι διακριτικα και χωρις ηλεκτρονικα!

Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια συμφωνω απολυτως με τον σταυρο 51. Ειμαι παντρεμενος και παιρνω μια παντρεμενη 35αρα που γνωρισα εδω στο νετ.Μετα απο 6 μηνες περιπου κανονισαμε να συναντηθουμε σπιτι της. Ηπιαμε καφε τα ειπαμε και με οδηγησε στο κρεβατι της. Η κοπελα ειναι μονιμα καυλωμενη και γαμιεται σαν σκυλα απο παντου. Τα 2 τελευταια χρονια συναντιομαστε 2-3 φορες την εβδομαδα παντα πρωι σπιτι της που τα παιδια ειναι σχολειο και αυτος στη δουλεια. Ολα πηγαινουν πριμα  μεχρι στιγμης αλλα οταν πηγαινω στο δρομο παντα σκεφτομαι τη σοφη λαικη ρηση που λεει ....οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Φοβερός! Με μερικές λέξεις κάλυψες όλους του παντρεμένους εδώ μέσα!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Θα το πάρω αλλιώς και θα σας εκθέσω...
1.Καταρχήν η ζωή ΔΕ σταματά μετά το γάμο...είτε εντός γάμου είτε εκτός.
2.Δικαίωμα στην απόλαυση του σεξ έχουν και τα δύο φύλα
3.Το παράνομο το έχουμε όλοι (και όλες) στο αίμα μας ότι και να είναι
4.Η σκέψη για προσοχή σε μια παράνομη σεξουαλική πράξη μέσα σε ένα γάμο είναι μάλλον κρύψιμο πίσω από το δάκτυλο. Ρισκάρεις πάντα.
5.Το μπλέξιμο ή καταστάσεις "δεσμών" με οτιδήποτε εκτός αγοραίου έρωτα ΔΕΝ είναι θέμα ανάπτυξης στο εδώ site. (καλά κάνουν όσοι το κάνουν αλλά είναι άσχετο)
6.Η "αγορά" CG ή CT τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα είναι απολύτως ασφαλέστερη από οπιαδήποτε παράνομη σχέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας κάνει οικογενειακή "ζημιά" ένα cg ή ένα γραφείο απλά γιατί υπάρχουν πάντα από πάνω άλλοι. Βέβαια ξέρουν τα πάντα για σας αρκετοί ενδιαφερόμενοι (μέχρι και η ΚΥΠ). Στο θέμα υγείας είναι πολύ πιο σίγουρο ένα cg να είναι ελεγμένο ακόμα και αν πηγαίνει με 100 το μήνα παρά μια παντρεμένη πουτανίτσα που μπορεί να πήγε και με έναν αλλοδαπό μετανάστη μία φορά.
7.Φαντάζομαι να μπορείτε να σκεφτείτε ότι στη θέση της παντρεμένης που θέλετε να πηδήξετε δε θα θέλατε να είναι η γυναίκα σας. Οχι ότι δε θα μπορούσε να γίνει...(!)
8.Παιδιά...το αίτιο (βασικό) δημιουργίας τεράστιων σεξουαλικών απομακρύνσεων-προβλημάτων μέσα σε ένα γαμο.Γενικά τα τρίτα πρόσωπα και κατόπιν ο χρόνος κουράζουν.
9.Ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι μακροχρόνιες σχέσεις
10.Στο θέμα τέλος του τι θέλουμε-ζητάμε, πολύ σωστά η σχέση με κάποιο γραφείο σου δίνει "πόντους" να ζητάς πολύ περισσότερα από αλεξιπτωτιστές πελάτες (πχ καλύτερες τιμές, προγράμματα, νέα κορίτσια, μεγάλα ραντεβού, καλύτερη εξυπηρέτηση, κτλ).

Κλείνοντας τις δικές μου θέσεις ---που δεν είναι μακριά από έναν παντρεμένο καθώς είμαι 3,5 στα 4 χρόνια με μια κοπελάρα που δηλώνω τρελά ερωτευμένος και μπορώ να δώσω τη ζωή μου γιαυτήν (και το ανάποδο φυσικά) παρόλα αυτά για επαγγελματικούς λόγους έχουμε αποδεχθεί την απόσταση για τουλάχιστον 1-1,5 χρόνο ακόμα---πάντα θα κοιτάμε, κάποιες φορές θα φλερτάρουμε ή θα αποζητάμε να μας φλερτάρουν και αρκετές ακόμα θα κάνουμε την αταξία μας. Αν αυτή η αταξία όμως είναι εκτός αγοραίου έρωτα τα πράγματα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ όσο και να νομίζετε ότι ξέρετε τι κάνετε...ποτέ δε ξέρετε την αντίδραση μιας γυναίκας που θέλει να διεκδικήσει, να ανταγωνιστεί, να χαρεί μια νίκη έστω και χωρίς αντίκρισμα. Για αυτό καταλήγω σε CG και CT και μάλιστα ΟΧΙ ελληνίδες...με τίποτα ελληνίδες...

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...όσο και να νομίζετε ότι ξέρετε τι κάνετε...πο τέ δε ξέρετε την αντίδραση μιας γυναίκας που θέλει να διεκδικήσει, να ανταγωνιστε ί, να χαρεί μια νίκη έστω και χωρίς αντίκρισμα. Για αυτό καταλήγω σε CG....

Εχεις μεγαλο δικιο iwcg ! 

Με τα ξενοδοχεια ομως γινεται ?

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
συναδελφοι παντρεμενοι σκεφτητε ενα σεναριο. οτι αυτο που κανετε εσεις μπορει να το κανει και η γυναικα σας. τι θα προτιμουσατε στην θεσητης ? να εχει εναν μονιμο δεσμο η να κανει μια ξεπετα με εναν τυπο που εχει πληρωσει? εγω προσωπικα αν ειχε μονιμο δεσμο και το μαθαινα θα την εστελνα αμεσως. το ιδιο και αυτες . ενω στην αλλη περιπτωση υπαρχουν και δικαιολογιες (συγνωμη μωρο μου μια φορα μονο το εκανα κ.λ.π.) ασε που ειναι νομιζω και πιο απιθανο να σε πιασουν γιατι δεν τις κυκλοφορεις εξω τις κg ενω η γκομενα ειτε ειναι ελευθερη ειτε παντρεμενη ενα καφεδακι θα θελει να το πιει μαζι σου.

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι γεια σας και από εμένα.
Καταρχήν να συμφωνήσω απόλυτα με τους περισσότερους που περιέγραψαν την ανάγκη του άντρα για εκτόνωση, πέραν θρησκευτικών, κοινωνικών ή λοιπών tabbo που στόχο έχουν τη χειραγώγηση και τον έλεγχο μας από ομάδες εξουσίας για εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων(βλέπε εκκλησία). Είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον όπως και η συντριπτική πλεοψηφία των ζώων αλλά και των ανθρώπινων πολιτισμών που πέρασαν από τη γη, πλων του χριστιανικού. Το θέμα όμως σηκώνει μεγάλη κουβέντα και δεν θα τη συνεχίσω σε αυτό το ποστ. Να πάω λοιπόν στο θέμα μας.
Καταρχήν, περιπτώσεις σχέσεων με παντρεμένες όντως φαντάζουν ιδανικές, αλλά αν κάτι στραβώσει μιλάμε για χοντρή ζημιά για την οικογένειά σου. Ειδικά ο φίλος που μας ανέφερε ότι πηγαίνει 2-3 φορές τη βδομάδα στο σπίτι της παντρεμένης, μιλάμε για εφιάλτη. Μου έρχονται στο μυαλό ταινίες όπου τυχαία επιστρέφει στο σπίτι ο κερατάς και τους πιάνει στα πράσα, πολύ εύκολο να συμβεί και με απίστευτες συνέπειες. Τώρα που είναι φρέσκο και το θέμα με τον Βαρθολομαίο, καταλαβαίνουμε όλοι για τι ρίσκο μιλάμε.
Κατόπιν εξαντλητικής αναζήτησης, για τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα, να του αναφέρω ότι η καλύτερη περίπτωση για εμένα, που καλύπτει πλήρως όλα όσα ζητά και θα του μείνει και αξέχαστη είναι η Τζένιφερ (γραφείο Π?οπης). Φίλε, γράψου μέλος στο γράψε στη τζενιφερ, θα σου στείλει το κινητό της και θα κανονίσεις συνάντηση. Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή 120?, αλλά τα αξίζει με το παραπάνω. Μία πιο φθηνή λύση είναι το studio, προτείνω Λέλας Καραγιάννη 35, η φοβερή Σόνια. Με ?50 θα σε κάνει να νοιώσεις άλλος άνθρωπος. Αρχικά δεν θα γράψω περισσότερα. Θα έχουμε την ευκαιρία μέσω αυτού του thread να το αναλύσουμε το θέμα. ....... 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Αγαπητοί φίλοι γεια σας και από εμένα.
Καταρχήν να συμφωνήσω απόλυτα με τους περισσότερους που περιέγραψαν την ανάγκη του άντρα για εκτόνωση, πέραν θρησκευτικών, κοινωνικών ή λοιπών tabbo που στόχο έχουν τη χειραγώγηση και τον έλεγχο μας από ομάδες εξουσίας για εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων(βλέπε εκκλησία). Είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον όπως και η συντριπτική πλεοψηφία των ζώων αλλά και των ανθρώπινων πολιτισμών που πέρασαν από τη γη, πλων του χριστιανικού. Το θέμα όμως σηκώνει μεγάλη κουβέντα και δεν θα τη συνεχίσω σε αυτό το ποστ. Να πάω λοιπόν στο θέμα μας.
Καταρχήν, περιπτώσεις σχέσεων με παντρεμένες όντως φαντάζουν ιδανικές, αλλά αν κάτι στραβώσει μιλάμε για χοντρή ζημιά για την οικογένειά σου. Ειδικά ο φίλος που μας ανέφερε ότι πηγαίνει 2-3 φορές τη βδομάδα στο σπίτι της παντρεμένης, μιλάμε για εφιάλτη. Μου έρχονται στο μυαλό ταινίες όπου τυχαία επιστρέφει στο σπίτι ο κερατάς και τους πιάνει στα πράσα, πολύ εύκολο να συμβεί και με απίστευτες συνέπειες. Τώρα που είναι φρέσκο και το θέμα με τον Βαρθολομαίο, καταλαβαίνουμε όλοι για τι ρίσκο μιλάμε.
Κατόπιν εξαντλητικής αναζήτησης, για τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα, να του αναφέρω ότι η καλύτερη περίπτωση για εμένα, που καλύπτει πλήρως όλα όσα ζητά και θα του μείνει και αξέχαστη είναι η Τζένιφερ (γραφείο Π?οπης). Φίλε, γράψου μέλος στο γράψε στη τζενιφερ, θα σου στείλει το κινητό της και θα κανονίσεις συνάντηση. Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή 120?, αλλά τα αξίζει με το παραπάνω. Μία πιο φθηνή λύση είναι το studio, προτείνω Λέλας Καραγιάννη 35, η φοβερή Σόνια. Με ?50 θα σε κάνει να νοιώσεις άλλος άνθρωπος. Αρχικά δεν θα γράψω περισσότερα. Θα έχουμε την ευκαιρία μέσω αυτού του thread να το αναλύσουμε το θέμα. ....... 

Ο άνθρωπος ζητάει κάτι καθαρό και εσύ προτείνεις μια που αφήνει να τη χρησιμοποιούνε σαν χέστρα??
Και γω παντρεμένος είμαι και ξέρω ότι πρέπει να έχω τα μάτια μου 14 γιατί αν τσιμπίσω κάτι μετά είναι δ΄θσκολα τα πράγματα.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Σίγουρα δεν παίζει στο επίπεδο Jennifer...o παντρεμένος.

Κι έχει δίκιο ο πιπινολάτρης, 

Αν κάτσει στραβή τι θα πει ο άνθρωπος;;;

''Είναι ο ήλιος που έχει γίνει επικίνδυνος και χαλάει την επιδερμίδα μου;;;;;''

Η κλάση που ψάχνει είναι γύρω στο 100ρικο με επιμελημένη κατάθεση για να τον γνωρίσουνε και να παίζει σταθερή καλή ποιότητα.

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα δεν παίζει στο επίπεδο Jennifer...o παντρεμένος.

Κι έχει δίκιο ο πιπινολάτρης, 

Αν κάτσει στραβή τι θα πει ο άνθρωπος;;;

''Είναι ο ήλιος που έχει γίνει επικίνδυνος και χαλάει την επιδερμίδα μου;;;;;''

Η κλάση που ψάχνει είναι γύρω στο 100ρικο με επιμελημένη κατάθεση για να τον γνωρίσουνε και να παίζει σταθερή καλή ποιότητα.
Nefelim συμφωνώ μαζί σου και με τον πιπινολάτρη ως προς την επικινδυνότητα,  αλλά δεν είπαμε να πάει να κάνει ξεσκούφωτο, γλωσσόφιλα και γλειφομούνια. Πάντα με τη χρήση προφύλαξης και παίρνοντας τα αναγκαία μέτρα. Από εκεί και πέρα, οι 2 περιπτώσεις που ανέφερα, νομίζω ότι είναι πολύ καλές για αναζωογόνηση και για GFE, αλλά γνωρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είσαι 100% σίγουρος για τις αρρώστιες.....Καμία γυναίκα πληρωμένη ή μη δεν ξέρεις τι κουβαλά....Πάντα ρισκάρεις

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom