pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ρωτα τον ΛιλαΕ καλά πες μας και μάς..μπας και
Αυτος ξερει!
Ρωτα τον ΛιλαΕ καλά πες μας και μάς..μπας και
Σιγα μην σου πουμε!
Κοιτα το θα καταλαβεις γιατι σε εσενα δεν εχει τυχει ποτε!Ρε μάγκες αρχίζω το συγκεριμένο θέμα μπας και ξέρει κανείς κατι περισσοτερο..
Απο δύο διαφορετικούς γνωστούς μου έχω ακούσει τα εξής για το Λουτράκι:
1. Στον πρώτο έτυχε να περνά απο κουλοχέρη και γκόμενα να έχει διπλαρώσει έναν παππού και άκουσε να της λέει "δεν μπορώ γιατί είμαι με την γυναίκα μου."
2. Σε έναν άλλο φίλο του την έπεσε μεγαλοκύρια οπού τον ρώτησε αν έχει δωμάτιο στο ξενοδοχείο και αν θέλει σεξ με 80€.
Ξέρει κάνεις τιποτά γι'αυτο το θέμα γιατί εγώ όσες φορές έχω πάει δεν έχω δει τίποτα.
Κοιτα το θα καταλαβεις γιατι σε εσενα δεν εχει τυχει ποτε!
μπλακ τζακ, κουλοχερηδες,ρουλετα..τα παντα εχειΓια πείτε ρε μάγκες γιατί μυρίζομαι οτι παίζει παιχνίδι..
Καμμια σχεση. Στην παραλια του Λουτρακιου εχασα την παρθενια μου πριν πολλα πολλα χρονια!Καταλαβα που εχειs εσυ το εξοχικο
Αφου δεν είσαι χαρτόμουτρο ελα την Κυριακη το βραδιΜάλλον γιατί δεν είμαι χαρτόμουτρο θες να πεις...
Αφου δεν είσαι χαρτόμουτρο ελα την Κυριακη το βραδι
Γιατι τοτε γυρνα τα γνωστά χαρτόμουτρα απο το Λουτράκι και μας λενε τις εμπειρίες τουςΓιατί την Κυριακή;
Γιατι τοτε γυρνα τα γνωστά χαρτόμουτρα απο το Λουτράκι και μας λενε τις εμπειρίες τους
Γιατι τοτε γυρνα τα γνωστά χαρτόμουτρα απο το Λουτράκι και μας λενε τις εμπειρίες τους
Ναι αλλα αμα παιξουνε και τα χασουν ολα....δεν θα τουs μεινει σεντσι για να πηδηξουν την κυρια που λεγαμε
Ναι αλλα αμα παιξουνε και τα χασουν ολα....δεν θα τουs μεινει σεντσι για να πηδηξουν την κυρια που λεγαμε
Και οι κυριες αυτες αλκοολικες του τζογου ειναι, ταπι και το δινουν για να μπουν παλι στο παιχνιδι...
Εχουν ακουστει πολλες ιστοριες, αλλα μπορει να ειναι και ´αστικοι μυθοι'