Νέα

Call Girl με 50-60 euros??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antonis0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.468
Πόντοι
206
δεν υπάρχει αυτό που λες...  Ας δεχτούμε ότι υπάρχουν καλά κομμάτια με 50 ευρώ (που δεν το νομίζω)... όταν λες ψάξε???? τι εννοείς? Που να ψάξει δηλαδή? Που μπορεί να ψάξει αυτός που δεν μπορούμε εμείς? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κλειστεί κύκλοι, ούτε ότι δεν υπάρχουν παρτάκιδες... αλλά όχι και του 50άρικου ρε φίλε...
ολοι μπορουν να ψαξουν οπως και εσυ και εγω. προσωπικα εγω εχω βρει 3-4 τεμαχια απο το mamba και αλλα σαιτ ηλικιας 30-45 τα οποια προσφερουν πολυ καλες υπηρεσιες με το 50ευρω για 1-2 ωρες και σε πληροφορω ότι δεν ειναι μπαζα. τωρα αν εσυ και μερικοι αλλοι θελετε να πληρωνετε 100-200 για τις ιδιες υπηρεσιες καλα κανετε. και βεβαια δεν μιλω για κλειστο κυκλο. απλα αμα γραψω εδω οτι πηγα με την ταδε με 50αρικο σε μια εβδομαδα η κοπελα απο τη πολυ πελατεια που θα εχει θα ανεβει επιπεδο και θα ζηταει μετα και αυτη 100αρικο.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
ολοι μπορουν να ψαξουν οπως και εσυ και εγω. προσωπικα εγω εχω βρει 3-4 τεμαχια απο το mamba και αλλα σαιτ ηλικιας 30-45 τα οποια προσφερουν πολυ καλες υπηρεσιες με το 50ευρω για 1-2 ωρες και σε πληροφορω ότι δεν ειναι μπαζα. τωρα αν εσυ και μερικοι αλλοι θελετε να πληρωνετε 100-200 για τις ιδιες υπηρεσιες καλα κανετε. και βεβαια δεν μιλω για κλειστο κυκλο. απλα αμα γραψω εδω οτι πηγα με την ταδε με 50αρικο σε μια εβδομαδα η κοπελα απο τη πολυ πελατεια που θα εχει θα ανεβει επιπεδο και θα ζηταει μετα και αυτη 100αρικο.

καλημερα εαν οντως εχεις βρει αυτα τα τεμαχια και τα εχεις δοκιμασει καλο θα ηταν να πληροφορησεις ολους μας.και οσο για το εαν  θα ζηταει παραπανω ασε να το χειριστουμε εμεις ο καθενας προσωπικα.αυτη μπορει να ζηταει εμεις θα της τα δινουμε ομως?  αλλοιως αυτος ειναι ο ορισμος του παρτακια.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16

και εγώ έχω ψάξει φίλε εκεί που λες και έχω βρει κοπέλες... αλλά καμία μα καμία με 50 ευρώ...(εκτός από κάτι τελειωμένες 50άρες) 100 το λιγότερο για κάτι αξιόλογο...
επίσης έχεις δει το site? έχεις δει τι κόσμος υπάρχει μέσα? με πόσα χιλιόμετρα και πόσες εμπειρίες? Θέλεις να μας πεις ότι τόσες χιλιάδες μέλη είναι χαζοί και εσύ είσαι ο έξυπνος?  η νομίζεις ότι είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε να πετάμε τα λεφτά μας?
Φίλε του 50άρικου είναι κάτι πατσαβούρες... οι αξιόλογες είναι 100+... όχι ότι μου αρέσει, αλλά έτσι είναι... Επειδή στους κανόνες όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις... μπορεί όπως λες να υπάρχει 1-2 που είναι περιορισμένης ευθύνης  :uglystupid: και πάνε με 50... Ξέρεις πόσος χρόνος χρειάζεται να τις βρεις? Ένα πούτσο θέλουμε να ρίξουμε, αν είναι πάμε σε κάνα studio... δε θα φάμε κάνα χρόνο στο ψάξιμο...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
καλημερα εαν οντως εχεις βρει αυτα τα τεμαχια και τα εχεις δοκιμασει καλο θα ηταν να πληροφορησεις ολους μας.και οσο για το εαν  θα ζηταει παραπανω ασε να το χειριστουμε εμεις ο καθενας προσωπικα.αυτη μπορει να ζηταει εμεις θα της τα δινουμε ομως?  αλλοιως αυτος ειναι ο ορισμος του παρτακια.

έτσι ακριβώς... βγήκε ο τύπος να μας κουνήσει το δάχτυλο...
βάλε 2-3 λίνκ να σε παραδεχτώ...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
έτσι ακριβώς... βγήκε ο τύπος να μας κουνήσει το δάχτυλο...
βάλε 2-3 λίνκ να σε παραδεχτώ...

και γω εχω βρει 2-3 αλλα ουτε στον εχθρο μου δεν τα συστηνω. εκτος και εαν ο φιλος εχει διαφορετικη αποψη περι του καλου και φουλ σερβις οποτε αυτο σηκωνει συζητηση....... παντως εαν υπαρχει κατι αξιολογο να το δουμε  ζεστα.... οχι μονο να ζηταμε πληροφοριες και τα υποτιθεμενα καλα να τα κραταμε για παρτη μας. αλλωστα γλυτωνουμε χρονο χρημα και ενδεχομενες φολες.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.468
Πόντοι
206
για οσες εδω μεσα υπαρχει θρεντ και ειναι των 50  η των 60 ξερεις πολυ καλα οτι κανουν μερες να σου απαντησουν και περιμενεις στη σειρα για ενα πουτσο οπως εγραψε και ο φιλος παραπανω. οποτε ο καθενας κανει το κουμαντο του. τωρα πως σε περιοδο κρισης υπαρχουν πολλοι που δινουν 150-200 εγω δεν το καταλαβαινω

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Η μια λυση ειναι το studio αλλα με τον περιορισμο του χρονου. η αλλη ειναι να ψαξεις λιγο. ειναι σιγουρο οτι θα βρεις αρκετα καλα κομματια με 50 ευρω αλλα μη περιμενεις να σου πει κανεις γιατι μολις μαθευτει η κοπελλα θα αποκτησει αμεσως πελατεια και θα αυξησει τη τιμη. Πιστεψε με κενε υπομονη ....ψαξε ....και θα φας καλα και ασε τους αλλους να πληρωνουν 150αρια ;)

Αν εσυ βρίσκεις ψάχνοντας [γιατί οι ίδιες κρύβονται;]call girls καλά με 50 ευρω και μάλιστα αρκετά τότε η ενασχόληση με τα τυχερά παιγνίδια θα είναι σίγουρα πιο συμφέρουσα.Εντελώς φιλικά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
εισαι αρχοντας....πληρωσε και με λεφτα της μονοπολης αν γουσταρεις........

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
για οσες εδω μεσα υπαρχει θρεντ και ειναι των 50  η των 60 ξερεις πολυ καλα οτι κανουν μερες να σου απαντησουν και περιμενεις στη σειρα για ενα πουτσο οπως εγραψε και ο φιλος παραπανω. οποτε ο καθενας κανει το κουμαντο του. τωρα πως σε περιοδο κρισης υπαρχουν πολλοι που δινουν 150-200 εγω δεν το καταλαβαινω

μονο στην μαρινα περιμενουν με την ουρα παληκαρι. αν το χειριστουμε σωστα καμμιανης ο κωλος δεν παιρνει αερα.το θεμα υπηρεσιας ειναι το ζητουμενο σε σχεση με την τιμη

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.448
Πόντοι
41.813
σωστοοοοος  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παρε τηλ. τη Ροζακη!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχει και με 30 ευρω αρκει να ξερεις που ψαχνεις ;)

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
και τσαμπα εχει αν ξερεις επισης που ψαχνεις

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πηγαινε εσυ και δωσε 200αρες και μην το ψαχνεις καθολου αφου μαλλον θα εχεις την πολυτελια αυτη..για τους περισσοτερους ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
πηγαινε εσυ και δωσε 200αρες και μην το ψαχνεις καθολου αφου μαλλον θα εχεις την πολυτελια αυτη..για τους περισσοτερους ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα

ρε μάγκες τι τρωγόσαστε... όποιος έχει δίνει, όποιος δεν έχει δεν δίνει... δηλαδή επειδή κάποιος ή κάποιοι έχουν, πρέπει να τους σκοτώσουμε... Όποιος δεν έχει, να βρει γκόμενα να τη βγάζει με ένα φραπέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom