ολοι μπορουν να ψαξουν οπως και εσυ και εγω. προσωπικα εγω εχω βρει 3-4 τεμαχια απο το mamba και αλλα σαιτ ηλικιας 30-45 τα οποια προσφερουν πολυ καλες υπηρεσιες με το 50ευρω για 1-2 ωρες και σε πληροφορω ότι δεν ειναι μπαζα. τωρα αν εσυ και μερικοι αλλοι θελετε να πληρωνετε 100-200 για τις ιδιες υπηρεσιες καλα κανετε. και βεβαια δεν μιλω για κλειστο κυκλο. απλα αμα γραψω εδω οτι πηγα με την ταδε με 50αρικο σε μια εβδομαδα η κοπελα απο τη πολυ πελατεια που θα εχει θα ανεβει επιπεδο και θα ζηταει μετα και αυτη 100αρικο.
και εγώ έχω ψάξει φίλε εκεί που λες και έχω βρει κοπέλες... αλλά καμία μα καμία με 50 ευρώ...(εκτός από κάτι τελειωμένες 50άρες) 100 το λιγότερο για κάτι αξιόλογο...
επίσης έχεις δει το site? έχεις δει τι κόσμος υπάρχει μέσα? με πόσα χιλιόμετρα και πόσες εμπειρίες? Θέλεις να μας πεις ότι τόσες χιλιάδες μέλη είναι χαζοί και εσύ είσαι ο έξυπνος? η νομίζεις ότι είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε να πετάμε τα λεφτά μας?
Φίλε του 50άρικου είναι κάτι πατσαβούρες... οι αξιόλογες είναι 100+... όχι ότι μου αρέσει, αλλά έτσι είναι... Επειδή στους κανόνες όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις... μπορεί όπως λες να υπάρχει 1-2 που είναι περιορισμένης ευθύνης
και πάνε με 50... Ξέρεις πόσος χρόνος χρειάζεται να τις βρεις? Ένα πούτσο θέλουμε να ρίξουμε, αν είναι πάμε σε κάνα studio... δε θα φάμε κάνα χρόνο στο ψάξιμο...