daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
πανε σε κανα στουντιο κι ασε τις βιζιτουδες.
σωστος.
πανε σε κανα στουντιο κι ασε τις βιζιτουδες.
αποκλειεται δε σε πιστευω με τιποτα
Καλησπέρα,γνωαριζει κανεις call girl μεχρι 60 Ευρω??
(Στη Μαρινα 60 εχω στειλει μνμ 2 φορες και δεν εχει παραδοθει ΚΑΙ στη Paola που ειναι με 50 δεν εχω τον αριθμο,αλλα ειμαι 25 και γραφει στην αγγελια οτι παει με μεγαλυτερους....)
Ευχαριστω!
ε να σε θαψω αν σου λεω ψεμματα
καλα αυριο που θα δω τη μαρινα τοτε θα της πω να τον παρει αυτη τηλ
το φιδι το πατησες?
εσυ δεν ηθελες εεεεε????? εγω απλα μια ακαδημαικη ερωτηση εκανα
τραβα ρε ανθρωπα σε ενα studio θες k call girl με 50 τσουβαλι θα σου ρθει σε στουντιο θα γαμησεις καλο τεμαχειο
(Στη Μαρινα 60 εχω στειλει μνμ 2 φορες και δεν εχει παραδοθει ΚΑΙ στη Paola που ειναι με 50 δεν εχω τον αριθμο,αλλα ειμαι 25 και γραφει στην αγγελια οτι παει με μεγαλυτερους....)
Ευχαριστω!
Σου μενουν και 10 ευρωπουλα, για εισητηρια και σουβλακια !!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Φίλε μου καλέ με 60 € θα σου έρθει όλη η παρακμή.
Πηγαίνεις σε στουντιάκι και απίρνεις κεφαλάρι με ένα πενηντάρι.
Η μια λυση ειναι το studio αλλα με τον περιορισμο του χρονου. η αλλη ειναι να ψαξεις λιγο. ειναι σιγουρο οτι θα βρεις αρκετα καλα κομματια με 50 ευρω αλλα μη περιμενεις να σου πει κανεις γιατι μολις μαθευτει η κοπελλα θα αποκτησει αμεσως πελατεια και θα αυξησει τη τιμη. Πιστεψε με κενε υπομονη ....ψαξε ....και θα φας καλα και ασε τους αλλους να πληρωνουν 150αρια ;)
Ευχαριστω!