You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BVC - Bourdela VIP Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε κλείσε μου ένα δίκλινο deluxe για του Αγίου Πνεύματος με θέα τη χαβούζα....
τυπε θα το αναβαθμισω το ξενοδοχειο και θα βαλω πισινα
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.500
- Πόντοι
- 1.446
Τον κερασαν φαλαφελ απο την Αχαρνωντυπε θα το αναβαθμισω το ξενοδοχειο και θα βαλω πισινα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Και το σπα μη ξεχάσεις....τυπε θα το αναβαθμισω το ξενοδοχειο και θα βαλω πισινα
Πόσοι βγάζετε τουλάχιστον 2Κ το μήνα;Μιλάω για 4Κ καθαρό μηνιαίο εισόδημα στη Γαλλία (προ φόρων) και 2Κ στην Ελλάδα κι όχι ότι χρειάζεσαι αυτά τα ποσά για βιπιλίκια. Έπρεπε να το είχα διευκρινίσει.
Αν δεν τα βγάζετε, μην πουλάτε μαγκιές σε αυτό το νήμα. Δεν είστε όσο έξυπνοι νομίζετε.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Πόσοι βγάζετε τουλάχιστον 2Κ το μήνα;
Αν δεν τα βγάζετε, μην πουλάτε μαγκιές σε αυτό το νήμα. Δεν είστε όσο έξυπνοι νομίζετε.
τυπε αμα δεν βγαινουν τα 2Κ και τσονταρουμε ο ενας τυπος στον αλλο,θα μας αφησεις να μπουμε στο vip;
Όταν άλλοι εργάζονταν για να βγάλουν λεφτά, εσύ έκανες μαλακίες. Μην περιμένεις να σε λυπηθεί κανένας τώρα. Και συ και οι όμοιοί σου θα μείνετε έξω από το club και θα κοιτάτε τη ζωή των επιτυχημένων από μακριά.τυπε αμα δεν βγαινουν τα 2Κ και τσονταρουμε ο ενας τυπος στον αλλο,θα μας αφησεις να μπουμε στο vip;
Δεν έχω κανένα club, αλλά έπιασες το νόημα.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Όταν άλλοι εργάζονταν για να βγάλουν λεφτά, εσύ έκανες μαλακίες. Μην περιμένεις να σε λυπηθεί κανένας τώρα. Και συ και οι όμοιοί σου θα μείνετε έξω από το club και θα κοιτάτε τη ζωή των επιτυχημένων από μακριά.
Δεν έχω κανένα club, αλλά έπιασες το νόημα.
τυπε ποιος ειπε οτι δεν εχω δουλεψει εγω;
ξερεις ποσο μαλλι της γριας εχω πουλησει;
τυπε ποιος ειπε οτι δεν εχω δουλεψει εγω;
ξερεις ποσο μαλλι της γριας εχω πουλησει;
Φουκαράς είσαι, και φαίνεται από τις αντιδράσεις σου να την πεις σε κάποιους που έχουν λεφτά. Νήμα για να περνάμε την ώρα μας είναι. Είχες την ευκαιρία να συζητήσεις κάτι διαφορετικό από τις μαλακίες του τύπου «φταίνε για όλα οι γυναίκες». Δηλαδή εκτός από μίζερος στην τσέπη είσαι και μίζερος στο μυαλό. Καμμία έκπληξη, οι χαζοί είναι συνήθως κι απένταροι γιατί ασχολούνται με μαλακίες. Και φυσικά θα συνεχίσεις ακάθεκτος, γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.
Istres είναι καλή ιδέα για μένα. Αλλά είμαστε δύο, οπότε όταν μπορέσει και η γκόμενα.Αδέρφια που θα πάμε τριήμερο ?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Istres είναι καλή ιδέα για μένα. Αλλά είμαστε δύο, οπότε όταν μπορέσει και η γκόμενα.
τυπε αμα μαζευτειτε τεσσερις στο vip club θα μπορειτε να παιξετε και πρεφα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Φουκαράς είσαι, και φαίνεται από τις αντιδράσεις σου να την πεις σε κάποιους που έχουν λεφτά. Νήμα για να περνάμε την ώρα μας είναι. Είχες την ευκαιρία να συζητήσεις κάτι διαφορετικό από τις μαλακίες του τύπου «φταίνε για όλα οι γυναίκες». Δηλαδή εκτός από μίζερος στην τσέπη είσαι και μίζερος στο μυαλό. Καμμία έκπληξη, οι χαζοί είναι συνήθως κι απένταροι γιατί ασχολούνται με μαλακίες. Και φυσικά θα συνεχίσεις ακάθεκτος, γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.
τυπε ο
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.576
- Πόντοι
- 736
Η αξία στα αγαθά δίνεται από την σπανιότητα αυτός είναι και ο λόγος που οι πέτρες είναι πιο φτηνές από τον χρυσό. Θα βαλουμε και ύμνο το ...είμαστε δυο είμαστε τρειςτυπε αμα μαζευτειτε τεσσερις στο vip club θα μπορειτε να παιξετε και πρεφα
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.576
- Πόντοι
- 736
Ρε enduro ο Σαββίδης έχει καμία σχέση με τον άλλο του Μπαοκ ?τυπε οντοπαςchristos savvidis δεν θα μιλουσε ποτε του ετσι
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Η αξία στα αγαθά δίνεται από την σπανιότητα αυτός είναι και ο λόγος που οι πέτρες είναι πιο φτηνές από τον χρυσό. Θα βαλουμε και ύμνο το ...είμαστε δυο είμαστε τρεις
τυπε τα μελη του vip θα ειναι τοσο σπανια και συλλεκτικα οπως τα γραμματοσημα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Ρε enduro ο Σαββίδης έχει καμία σχέση με τον άλλο του Μπαοκ ?
οχι τυπε.ο christos savvidis ελεγε οτι μενει στο χιλτον
τουλαχιστον ο ιβαν ξερουμε οτι δεν μενει εκει
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.576
- Πόντοι
- 736
Άρα ένας Σαββίδης η Χίλτον ή Μακεδονία Palace. ... Σαββίδης χωρίς hotel δεν παίζει. Του αλλουνου βέβαια είναι και δικό του το hoteliοχι τυπε.ο christos savvidis ελεγε οτι μενει στο χιλτον
τουλαχιστον ο ιβαν ξερουμε οτι δεν μενει εκει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K