klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.576
- Πόντοι
- 736
Σιγά τα κορμιά ...τυπε τα μελη του vip θα ειναι τοσο σπανια και συλλεκτικα οπως τα γραμματοσημα
Σιγά τα κορμιά ...τυπε τα μελη του vip θα ειναι τοσο σπανια και συλλεκτικα οπως τα γραμματοσημα
Τυπε αν μαζευτούν 4 θα πάρουν μεταγραφή στο νήμα "ομαδική μαλακία"...τυπε αμα μαζευτειτε τεσσερις στο vip club θα μπορειτε να παιξετε και πρεφα
τυπαρα καλογερο βαλε παλι τη φωτο απο ριβιέρα συντριβάνι πισινα κλπ να τουμπεκιαστουν τα νιαμου οι μπαχαλακηδες
Φαντάσου να μην τα βγάζεις κιόλας...Τυπε καλογερε το 2Κ δεν ειναι δειγμα εξυπναδας. (οχι απολυτα εστω)
παντως ριξε μια ματια στους πινακες που εβαλα πιο πανω...εχει πολυ ενδιαφερονΦαντάσου να μην τα βγάζεις κιόλας...
Για να ζήσεις vip θες λεφτά και καλό γούστο (bon viveur). Για να βγάλεις τα λεφτά, θες και ευφυία και κάποιες ικανότητες. Αλλά υπάρχουν πολλών ειδών ευφυίες κι όχι μόνο το iq.οποιος ασχολειται με τεστ iq θα το βρει πολυ ενδιαφέρον. Ευφυΐα και Ψυχικές Διαταραχές. Ασκήσεις για την αύξηση του Δείκτη Ευφυΐας (IQ test - τεστ Ευφυΐας). Γράφει ο Ψυχίατρος Θοδωρής Δασκαλόπουλος
η απαντηση φυσικα του καλογερου θα ειναι...."κατσε...γιατι διαφερεις??"Καλογερο εγω που διαφερω απο τους αλλους (για δικους μου λογους) αλλα γαμαω και σε μπουρδελα, πιανομαι;
η απαντηση φυσικα του καλογερου θα ειναι...."κατσε...γιατι διαφερεις??"
τωρα θα σκασει καμια συναρτηση για να σε τεσταρειΩχ, θα μου βαλει δυσκολα λες..
Εγω εδω προσπαθω να επικοινωνω με μια προταση..χαχα
Αλλα φυσικα για μενα τα φορουμ εχουν τον χαβαλε τους και την δικια τους αξια..(εδω σταματαω)
Ναι, το κοίταξα. Κι αν ασχοληθείς με αυτοβελτίωση ή ξενιστί personal development ( σε περίπτωση που θες να ψάξεις ξένα βιντεάκια στο youtube) θα βρεις πολλά τεστς, μεθόδους κλπ όχι μόνο για ευφυία, αλλά και άλλες ικανότητες.παντως ριξε μια ματια στους πινακες που εβαλα πιο πανω...εχει πολυ ενδιαφερον
καλογερε επειδη εφαγα μια πιτσα και βαρεσα και 2 μπυριτσες...θα σου απαντησω αλλη στιγμη γιατι ειμαι γκολ...(ασε που θα κοιμηθω για να βγω για δουλεια)Ναι, το κοίταξα. Κι αν ασχοληθείς με αυτοβελτίωση ή ξενιστί personal development ( σε περίπτωση που θες να ψάξεις ξένα βιντεάκια στο youtube) θα βρεις πολλά τεστς, μεθόδους κλπ όχι μόνο για ευφυία, αλλά και άλλες ικανότητες.
Τώρα ευφυίες υπάρχουν πολλές. πχ εσύ ως ταξιτζής, αν είσαι έξυπνος, μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, πχ δρομολόγια για ξενοδοχεία κλπ. Εδώ έχουμε ευφυία τύπου iq (λύση προβλημάτων).
Είπες όμως ότι υπάρχει ένα θέμα με τις γκόμενες, όταν τους λες ότι είσαι ταξιτζής. Αυτό το πρόβλημα θα το έχεις και με θέματα κοινωνικών κύκλων. Εδώ χρειάζεται πνευματική ευφυία, δηλ να μπορείς να δεις τη μεγάλη εικόνα, τη θέση σου στην κοινωνική σκακιέρα και να δεις πώς θα αναβαθμιστείς (αν αυτό σε ενδιαφέρει). Πχ μπορείς να ασχοληθείς γενικότερα με το χώρο του αυτοκινήτου. Ένας ταξιτζής με μόνη την ευφυία τύπου iq, θα καταφέρει απλώς να βγάλει περισσότερα λεφτά, χωρίς να βλέπει τη μεγάλη εικόνα.
O Xρήστος Σαββίδης δεν έχει σχέση με κάτι Ιβάν. Ίσως να του έχει δανείσει λεφτά στο παρελθόν από ποντιακά αλληλεγγύη ,σε καμία περίπτωση όμως δε μπορούμε να συνδέουμε τον Κροίσο Σαββίδη με ένα τυχάρπαστο τόσο μικρό παράγοντα που δεν του έχουν καν επιβληθεί κυρώσεις. Αν ήταν κάτι ο Ιβάν θα του είχαν απαγορέψει να πουλήσει τον ΠΑΟΚ.
Ο Χρήστος Σαββίδης δεν γράφεται στο club σας, το αγοράζει.
Δεν χρειάζεται καμμιά συνάρτηση. VIP και μπουρδέλο δεν πάνε μαζί.τωρα θα σκασει καμια συναρτηση για να σε τεσταρει