Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε ,λες να παρίστανε ότι ήταν άρρωστη;
Μην ασχολειστε...
Η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε ,λες να παρίστανε ότι ήταν άρρωστη;
Σε τι διαφωνουμε στην φραση μου την οποια παρεθεσες?Η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε ,λες να παρίστανε ότι ήταν άρρωστη;
Καταρχήν η νευρική ανορεξία είναι ψυχιατρικό πρόβλημα ,και τα ψυχιατρικά
νοσήματα δεν "είναι απλά στην φαντασία" του νοσούντος, είναι σοβαρά νοσήματα και ενίοτε θανατηφόρα. Ο εγκέφαλος όπως και τα υπόλοιπα όργανα του σώματος μπορεί να νοσήσει με την
διαφορά ότι όταν ο εγκέφαλος νοσεί παρουσιάζει συμπτώματα στην λεγόμενη "ψυχική σφαίρα"
του ατόμου δηλαδή στην διάθεση ,την λογική και την προσωπικότητα του ατόμου ,ενώ όταν νοσεί π.χ. το στομάχι το πολύ πολύ να έχεις στομαχόπονο. Με λίγα λόγια οι ασθένειες του Κ.Ν.Σ. είναι πολύπλοκες καταστάσεις και το μεγαλύτερο εμπόδιο στην θεραπεία τους είναι
η άρνηση του ίδιου του πάσχοντα να θεραπευτεί ή η άρνηση του να παραδεχτεί ότι είναι άρρωστος.
Ένα κοινό πρόβλημα στην ιατρική είναι η μη συμμόρφωση του ασθενούς στην θεραπεία ,ειδικά
στην ψυχιατρική το φαινόμενο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με άλλες ειδικότητες.
Ακριβως.Το ειπα και προηγουμενως.Ψυχικο νοσημα και θεραπεια που θα συστησει ο γιατρος.Και στη κλινικη να βαλει τον ασθενη για ενα μηνα στη μεγαλη εκδηλωση των συμπτωματων στην αρχη που ειναι σε εξαρση.Μετα ο γιατρος δε θα ειναι διπλα απο τον ασθενη.Θα πρεπει μονος του να συνειδητοποιησει το προβλημα και να ακολουθει πιστα τη φαρμακευτικη αγωγη για να ειναι καλα σχεδον.Αν σταματησει να παιρνει τα φαρμακα,επανερχεται και το προβλημα.Η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε ,λες να παρίστανε ότι ήταν άρρωστη;
Καταρχήν η νευρική ανορεξία είναι ψυχιατρικό πρόβλημα ,και τα ψυχιατρικά
νοσήματα δεν "είναι απλά στην φαντασία" του νοσούντος, είναι σοβαρά νοσήματα και ενίοτε θανατηφόρα. Ο εγκέφαλος όπως και τα υπόλοιπα όργανα του σώματος μπορεί να νοσήσει με την
διαφορά ότι όταν ο εγκέφαλος νοσεί παρουσιάζει συμπτώματα στην λεγόμενη "ψυχική σφαίρα"
του ατόμου δηλαδή στην διάθεση ,την λογική και την προσωπικότητα του ατόμου ,ενώ όταν νοσεί π.χ. το στομάχι το πολύ πολύ να έχεις στομαχόπονο. Με λίγα λόγια οι ασθένειες του Κ.Ν.Σ. είναι πολύπλοκες καταστάσεις και το μεγαλύτερο εμπόδιο στην θεραπεία τους είναι
η άρνηση του ίδιου του πάσχοντα να θεραπευτεί ή η άρνηση του να παραδεχτεί ότι είναι άρρωστος.
Ένα κοινό πρόβλημα στην ιατρική είναι η μη συμμόρφωση του ασθενούς στην θεραπεία ,ειδικά
στην ψυχιατρική το φαινόμενο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με άλλες ειδικότητες.
μετα απο αυτο που εκανες ισως κ ο κοσνικ επαθε νευρικη ανορεξιαΤα οποια ηταν ποια? Οτι με καταραστηκε να πεθανω και τον μπαναρισε ο Αντισθενης? Ναι. Τι? Πες μου οτι φταιω εγω κιολας.
Οχι τύπε, δεν καταλαβες. Εγω παύω να ασχολουμαι. Την αποψη μου την ειπα, περαιτερω οι απαντησεις που παιρνω δειχνουν οτι δεν εχετε αντιληφθει καν τι ειπα, καποιοι το διαστρεβλωνετε κιολας, αντε γεια.Μην ασχολειστε...
Σε τι διαφωνουμε στην φραση μου την οποια παρεθεσες?
Ξαναδιαβασε τι ειπα. Πουθενα δεν λεω αυτα που αναφερεις. Βαρεθηκα. Καληνυχτα.Στο ότι όσοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα απλά "χαϊδεύονται" και το παίζουν
άρρωστοι, και ότι όπως παρέθεσες σε προηγούμενα ποστ αρκούν μερικά χαστούκια
για την θεραπεία της κατάθλιψης. Ίσως με την λογική σου για την θεραπεία της
βαρείας κατάθλιψης εκτός από χαστούκια να χρειάζονται και κλωτσιές και
σε ανθεκτικές περιπτώσεις στην θεραπεία ίσως χρειαστούν και κουτουλιές.
στα καλά της...
Το θεμα με εχει απασχολησει και εμενα τύπε. Οσο κι αν ξερω οτι πολλοι διαφωνουν, εγω παντα εχω παγιως την αποψη οτι για τα "ψυχολογικα" προβληματα, στα οποια εντασσω και την νευρικη ανορεξια (και τις δηθεν "καταθλιψεις"), η λυση ειναι πεντε σφαλιαρες απο τον γονιο για να στρωσει ο εγκεφαλος. Αντε τωρα στην γιαγια μου την μακαριτισσα, που μας κυνηγουσε με το πιατο, να της πεις δεν τρωω γιατι εχω νευρικη ανορεξια. Θα ερχοταν το βραδυ που κοιμοσουν και θα σου κραταγε τη μυτη κλειστη να ανοιξεις το στομα να σε ταισει. Δεν ξερω ρε παιδια, δεν τα καταλαβαινω αυτα.
πολυ κριμα..το παλεψε οσο μπορεσε αλλα μακαρι να παραδειγματιστουν οι περισσοτερες και να τρωνε...τα θελουμε "μπαμπατσικα"
ποτέ δεν κατάλαβα πως πεθαίνει κόσμος από αυτό..
τόσο δύσκολο είναι να τρως τουλάχιστον 1 άντε 2 μήλα την μέρα να μείνεις ζωντανός
ένα κομματάκι ανά μια ώρα πόσο δύσκολο είναι
:'(μετα απο αυτο που εκανες ισως κ ο κοσνικ επαθε νευρικη ανορεξια
Για να ειμαστε ακριβεις, ειχα πει οτι πολλοι απο οσους επικαλούνται "καταθλιψη", απλώς χαιδεύονται. Και γενικως ειμαι πολυ επιφυλακτικος απεναντι σε οσους επικαλουνται ψυχολογικα προβληματα. Επισης ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι θεωρω τεραστια μαλακια να φερεις απο μονος σου τον εαυτο σου σε μια κατασταση που δεν μπορεις να φας. Οπως θεωρω και μαλακια να πεθαινεις απο ναρκωτικα. Αν μου επιτρεπεις, αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει.
Τωρα, την ατακα "τραβα να το πεις στον ταφο της" δεν το καταλαβα. Καποιος μπορει επισης και να αυτοκτονησει π.χ. απο ερωτικη απογοητευση. Που το θεωρω πολυ μεγαλη μαλακια. Αν δηλαδη αυριο καποιος αυτοκτονησει απο ερωτικη απογοητευση θα μου πεις "τραβα πες το στον ταφο του"?
όχι εδώ δεν είναι στα καλα της , τις λειπουν καμια 10αρια κιλα, στα καλα της ηταν πιτσιρικα στο τιβι μακεδονιαστα καλά της...
Νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της επί της οδού Θήρας.