Νέα

Bρέθηκε νεκρή η Νανά Καραγιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
θυμαμαι οταν ημουν μικρος κ ειχ βγαλει διπλωμα την ακουγα καθε πρωι με τον παπανωτα στο ραδιο

κιςς φμ νομιζω ηταν
Kiss fm ηταν.
Το χε το ραδιοφωνο η μακαριτισα,

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της επί της οδού Θήρας.
To 17 θα παρει πολλες ζωες ντοπα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
αυτο το 'καλο παραδεισο' το λεγαμε σαν λαος και πριν;η μετα απο το θανατο του Παντελιδη;τι λετε ρε,πες οτι υπαρχει παραδεισος,τι δηλαδη,να χει καλο δρομο προς τα κει; :S :S :S

Ο παραδεισος εχει πολλα επιπεδα. Δεν παμε ολοι στον ιδιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πιστευεις ειναι θεια δικη οι αρρωστιες

σαν την νευρικη ανορεξια
Οι παλιοτεροι ελεγαν οτι ο ανθρωπος που εχει κανει κακο στη ζωη του, κακοθανατιζει.
Οι θρησκευομενοι λενε οτι ειναι τροπος να καθαριζει η ψυχη για να πας στον αλλο κοσμο καθαρος.
Εγω λεω μην σου τυχει.

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Για να καταλαβαινόμαστε ... μιλάμε για τούτη εδώ ...

http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/07/karagianni.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/07/52-0.nanakaragianni.46c7eb82c7aa58633fe0989f57512250.jpg[/img[/URL]]

Μερικές φορές ένα ανώδυνο πέρασμα στην ανυπαρξία είναι πολύ καλύτερο από μια οδυνηρή, άθλια και αντιαισθητική ζωή.

[/quote]Πως ηταν ετσι;Ανατριχιαστικες οι φωτογραφιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το εντυπωσιακο ειναι οτι αντεξε τοσα χρονια.
Ουσιαστικα απο ό,τι καταλαβαινω, ο αντρας της την εσωζε επι σειρα ετων.
Μολις χωρισαν ομως, εχασε το πιο σημαντικο στηριγμα της.
Δεν τον κακιζω. Ποσο να αντεξει κι αυτος?

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Ειχα τσακωθει χοντρα με μια φιλη γιαυτη πριν χρονια ... ποσταρε κατι φωτο facebook αυτη, αποστεωμενη, πριν αρχισει να μιλαει περι ανορεξιας, οταν αρχισε να πρωτοεξαφανιζεται απο tv κλπ. Και απο κατω ενα τσουρμο ηλιθιες ελλεινηδες "οου κουκλα εισαι" και λοιπες γυναικιες μαλακιες.

Η αποψη μου τοτε ηταν "εισαι σα σκιαχτρο τραβα να σε δει κανας γιατρος πριν ψοφησεις"

Η φιλη μου ηταν της αποψης οτι "το οου κουκλα εισαι" ειναι στηριξη οποτε της ειπα οτι ειναι καργα ηλιθια.

anyway, RIP

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειχα τσακωθει χοντρα με μια φιλη γιαυτη πριν χρονια ... ποσταρε κατι φωτο facebook αυτη, αποστεωμενη, πριν αρχισει να μιλαει περι ανορεξιας, οταν αρχισε να πρωτοεξαφανιζεται απο tv κλπ. Και απο κατω ενα τσουρμο ηλιθιες ελλεινηδες "οου κουκλα εισαι" και λοιπες γυναικιες μαλακιες.

Η αποψη μου τοτε ηταν "εισαι σα σκιαχτρο τραβα να σε δει κανας γιατρος πριν ψοφησεις"

Η φιλη μου ηταν της αποψης οτι "το οου κουκλα εισαι" ειναι στηριξη οποτε της ειπα οτι ειναι καργα ηλιθια.

anyway, RIP
Το θεμα με εχει απασχολησει και εμενα τύπε. Οσο κι αν ξερω οτι πολλοι διαφωνουν, εγω παντα εχω παγιως την αποψη οτι για τα "ψυχολογικα" προβληματα, στα οποια εντασσω και την νευρικη ανορεξια (και τις δηθεν "καταθλιψεις"), η λυση ειναι πεντε σφαλιαρες απο τον γονιο για να στρωσει ο εγκεφαλος. Αντε τωρα στην γιαγια μου την μακαριτισσα, που μας κυνηγουσε με το πιατο, να της πεις δεν τρωω γιατι εχω νευρικη ανορεξια. Θα ερχοταν το βραδυ που κοιμοσουν και θα σου κραταγε τη μυτη κλειστη να ανοιξεις το στομα να σε ταισει. Δεν ξερω ρε παιδια, δεν τα καταλαβαινω αυτα.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Το θεμα με εχει απασχολησει και εμενα τύπε. Οσο κι αν ξερω οτι πολλοι διαφωνουν, εγω παντα εχω παγιως την αποψη οτι για τα "ψυχολογικα" προβληματα, στα οποια εντασσω και την νευρικη ανορεξια (και τις δηθεν "καταθλιψεις"), η λυση ειναι πεντε σφαλιαρες απο τον γονιο για να στρωσει ο εγκεφαλος. Αντε τωρα στην γιαγια μου την μακαριτισσα, που μας κυνηγουσε με το πιατο, να της πεις δεν τρωω γιατι εχω νευρικη ανορεξια. Θα ερχοταν το βραδυ που κοιμοσουν και θα σου κραταγε τη μυτη κλειστη να ανοιξεις το στομα να σε ταισει. Δεν ξερω ρε παιδια, δεν τα καταλαβαινω αυτα.

καλα δεν ειναι τοσο απλο, εχει πχ φασεις που τρωνε και μετα δαχτυλακι στο λαιμο και ξερασμα. Αλλα σιγουρα το να γυροβολαει σα σκελετος και να της λενε ολα καλα και οτι ειναι κουκλα, κατα την αποψη μου, δε βοηθαει. Θελει σοκ μπας και ξεκουδουνισει ο εγκεφαλος και ζητησει εμπρακτη βοηθεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλα δεν ειναι τοσο απλο, εχει πχ φασεις που τρωνε και μετα δαχτυλακι στο λαιμο και ξερασμα. Αλλα σιγουρα το να γυροβολαει σα σκελετος και να της λενε ολα καλα και οτι ειναι κουκλα, κατα την αποψη μου, δε βοηθαει. Θελει σοκ μπας και ξεκουδουνισει ο εγκεφαλος και ζητησει εμπρακτη βοηθεια.
Οχι φιλε διαφωνω. Ειναι ΤΟΣΟ απλο. Ο γονιος απο διπλα. Εβαλες δαχτυλακι στο λαιμο? Στο σπαω. Χωρις πλακα. Και το αλλο παλι. Τι παει να πει εμενε μονη της στην κυψελη? Αντε τωρα εγω να αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα και να με αφηνανε οι γονεις μου να μενω μονος. Επιμενω, δεν τα καταλαβαινω αυτα. Με συγχωρειτε. Στο κατω κατω ΠΕΘΑΝΕ η κοπελα. Τι την βοηθησαν οι μη "παραδοσιακες" λυσεις?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αυτο το 'καλο παραδεισο' το λεγαμε σαν λαος και πριν;η μετα απο το θανατο του Παντελιδη;τι λετε ρε,πες οτι υπαρχει παραδεισος,τι δηλαδη,να χει καλο δρομο προς τα κει; :S :S :S
Συναισθηματικα εστω τυπε.Σαν τους αρχαιους που διναν τον οβολο στον βαρκαρη να τους περασει στον αλλο κοσμο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Την ειχα πετυχει ενω εβγαινε απο τη πολυκατοικια της στη Θηρας.Ισως πηγαινε στο σπιτι του ηθοποιου το οποιο ειναι ακριβως διπλα.Πριν ενα χρονο.Δεν ηταν τελειως χαλια.Μαλλον στη καλυτερη της κατασταση των τελευταιων ετων αφου μια προσπαθεια να ανακαμψει την εκανε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ξερω μια στη δουλεια μου 40 ετων που παιρνει αγωγη και ψυχοφαρμακα και ειναι συνεχως σε επικοινωνια με ψυχολογους.Πολυ χοντρη που της δημιουργει  πλεον και προβληματα σωματικα.Ειχε κανει προσπαθεια με διαιτολογο και ψυχολογο και εχασε πολλα κιλα.Μετα ξανακυλησε.Τη βρισκουν να τρωει με βουλιμια σχεδον συνεχως.Δεν ειναι και τοσο ευκολο,μιλαμε για ψυχικη νοσο.Και αν δεν εχει καποιον απο κοντα να τη βοηθαει και να την ελεγχει στη φαρμακευτικη αγωγη,δυσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom