Νέα

Άγρια γυναικοκτονία στη Δάφνη: Έσφαξε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.662
Πόντοι
9.297
Επισης προσφατα και ο Πανος Σομπολος εγραψε βιβλιο για την γυναικεια εγκληματικοτητα...για να τα λεμε ολα.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Λαθος.
Το 2010 ειχαμε 176 ανθρωποκτονιες.
Εκτοτε ο αριθμός πεφτει διαρκως ως το 2017, που φτανει στο 76.
Και πανω κατω εχει παραμεινει εκει και την τριετια 2017-2020.
Οσον αφορα το 2021 ειναι νωρις ακομη να ξερουμε τον τελικο αριθμό.
Και η ιδια μειωση παρουσιαζεται και σε αλλα βαρια εγκληματα.

Συμπερασματικα.
Η βαρια εγκληματικοτητα πεφτει σταθερα εδω και μια δεκαετια.
Κατι που ειναι και απολυτα λογικο, αφου η αστυνομια εκσυγχρονιζεται διαρκως και υπαρχει μια πιο ενδεδειγμενη αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας απο οσο πριν 15 ή 20 χρονια.

Το μονο που εχει αλλαξει, ειναι οτι οπως παμε, ΚΑΘΕ δολοφονια θα γινεται ειδηση. Αρα θα διαβασουμε 60-70 δολοφονιες καθε χρονο με καθε λεπτομερεια και να νομιζουμε οτι αυξηθηκε η εγκληματικοτητα.

Οταν ομως ειχαμε 176 και 200 πριν 10-15 χρονια, ουδείς ασχολειτο γιατι ακομη τα social media και τα ειδησεογραφικα σαιτ ηταν στα σπαργανα.
Kαι οχι μονο αυτο. Αλλα οσον αφορα τις λεγομενες "γυναικοκτονιες". Απο τους 100 τοσους φονους που συμβαινουν καθε χρονο στην Ελλαδα περιπου κατα μ.ο. (που ως απολυτα νουμερα βαινουν μειουμενα κατ ετος ), η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φονοι ανδρων απο ανδρες. Ο αριθμος των φονων γυναικων απο ανδρες, εχω την εντυπωση οτι περα απο ελαχιστος ( ναναι 2-3 ανα ετος ;) ειναι και περιπου ισος με τον αριθμο φονων ανδρων απο γυναικες. Μαλιστα ικανο μερος των φονων γυναικων απο ανδρες, ειναι απο αλλοδαπους. Και ειναι ενα απο τα χαμηλοτερα νουμερα, κατ αναλογια πλυθησμου πανευρωπαικα. Δηλαδη και εχει απο τα χαμηλοτερα νουμερα φονων γυναικων απο ανδρες η Ελλαδα, και ισα περιπου με φονους ανδρων απο γυναικες και μερος των φονων διαπραττονται απο αλλοδαπους. Αλλα βρηκαμε προβλημα "πατριαρχιας" ειδικα σε οτι αφορα τον Ελληνα και εχουμε φτιαξαμε αλλη μια υστερια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.662
Πόντοι
9.297
Kαι οχι μονο αυτο. Αλλα οσον αφορα τις λεγομενες "γυναικοκτονιες". Απο τους 100 τοσους φονους που συμβαινουν καθε χρονο στην Ελλαδα περιπου κατα μ.ο. (που ως απολυτα νουμερα βαινουν μειουμενα κατ ετος ), η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φονοι ανδρων απο ανδρες. Ο αριθμος των φονων γυναικων απο ανδρες, εχω την εντυπωση οτι περα απο ελαχιστος ( ναναι 2-3 ανα ετος ;) ειναι και περιπου ισος με τον αριθμο φονων ανδρων απο γυναικες. Μαλιστα ικανο μερος των φονων γυναικων απο ανδρες, ειναι απο αλλοδαπους. Και ειναι ενα απο τα χαμηλοτερα νουμερα, κατ αναλογια πλυθησμου πανευρωπαικα. Δηλαδη και εχει απο τα χαμηλοτερα νουμερα φονων γυναικων απο ανδρες η Ελλαδα, και ισα περιπου με φονους ανδρων απο γυναικες και μερος των φονων διαπραττονται απο αλλοδαπους. Αλλα βρηκαμε προβλημα "πατριαρχιας" ειδικα σε οτι αφορα τον Ελληνα και εχουμε φτιαξαμε αλλη μια υστερια.
Αν σφαχτουν μεταξυ τους γυναικες θα μιλαμε παλι για γυναικοκτονια;Μας τα πρηξανε οι φεμιναζι...αντε να βρουν κανεναν λαθρο να ξεχαρμανιασουν η εστω ας την βρουν μεταξυ τους...αντε γιατι η ελλειψη "αγωνιστικης" δρασης ...βαραει στο κεφαλι!

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Αν σφαχτουν μεταξυ τους γυναικες θα μιλαμε παλι για γυναικοκτονια;Μας τα πρηξανε οι φεμιναζι...αντε να βρουν κανεναν λαθρο να ξεχαρμανιασουν η εστω ας την βρουν μεταξυ τους...αντε γιατι η ελλειψη "αγωνιστικης" δρασης ...βαραει στο κεφαλι!
Οι φεμιχαζες ( και γενικα ολοι οι προβληματικοι που ανηκουν στα καρκινωματα της κοινωνιας που λεγονται "συλλογικοτητες" και "κινηματα" , δηλαδη συναγελασμους ψυχικα ανισορροπων ), ειναι απλα προβληματικα ατομα που ανηκουν σε ενα μαντρι δημιουργημενο απο το συστημα για αυτο το σκοπο ( οπως τα παραπανω που προανεφερα). Χωρις αυτο θα ηταν η τρελη της γειτονιας που την κοροιδευαν τα παιδακια, σε αυτο ειναι "φεμινιστρια που αγωνιζεται για δικαιωματα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ορθόν.
Βλεπεις ομως, οι ανθρωποκτονιες "εργαλειοποιουνται" ευκολα.
Και τις χρησιμοποιουν οι φεμιναζι, οι αντιπολιτευομενοι, οι παντες.
Ενω στην Ελλαδα πραγματικα δεν υπαρχει προβλημα βαριας εγκληματικοτητας.
Αντιθετα βαινει σταθερα μειουμενο σε ολα τα επιπεδα.

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.324
Πόντοι
2.606
Έγεινε και άλλη απόπειρα άκουσα σήμερα
Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση καθημερινά οι ειδήσεις αποτελούν το θρίλερ της καθημερινότητας.
Γυναικοκτονιες κυρίως από συντρόφους.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
κλασσικα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σαφως ΑΛΛΑ..αποδεκατιστηκε το σαι..παει βανταμας,σαντ,τζοννυς τι απεμεινε;ενας μπαρος...δεν κανουμε δουλεια ετσι ομως :sad2:
ο Ζαν γιατι;
ουτε εβριζε και συμμετειχε σε ολη την θεματολογια

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Μετά από την αδιαφορία των δυο αστυνομικών, οι οποίοι άκουσα ότι είναι αντιμέτωποι και με ποινικές ευθύνες πλέον, κάθε καταγγελία θα οδηγεί σε σύλληψη. Κι εγώ αν ήμουν αστυνομικός αυτό θα έκανα, θα συλλαμβανα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.583
Πόντοι
206
Οι σκατόδημοσιογράφοι φταίνε και οι συντάκτες κειμένων που γράφουν, έσφαξε, κατακρεούργησε, πετσόκοψε και άλλες τέτοιες αηδίες αντί να γράψουν ένα απλό σκότωσε ή δολοφόνησε.
Αφού δημοσιογράφοι πλέον γίνονται μονο κάτι αποτυχημένοι συμμαθητές μας που δε πέρασαν πανεπιστήμιο αλλά γουστάραν show biz και κουτσομπολιό. Δε τους κάθεται ο κλάδος show biz και το γυρνάνε σε αστυνομικό ρεπορτάζ...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Μετά από την αδιαφορία των δυο αστυνομικών, οι οποίοι άκουσα ότι είναι αντιμέτωποι και με ποινικές ευθύνες πλέον, κάθε καταγγελία θα οδηγεί σε σύλληψη. Κι εγώ αν ήμουν αστυνομικός αυτό θα έκανα, θα συλλαμβανα.
Με την επιλεκτική πίεση που ασκείται, μόνο καταγγελίες για σεξιστικά εγκλήματα σε βάρος γυναικών θα οδηγούν σε σύλληψη. Σε αντίστοιχης βαρύτητας μη σεξιστικά εγκλήματα η αστυνομία θα συνεχίζει να είναι απούσα.

Παράδειγμα:

- Πακιστανός μπαίνει σε διαμέρισμα, κλέβει ότι βρεί, το καταγγέλεις και η αστυνομία στ' αρχίδια τους.
- Πακιστανός παίζει το πουλί του σε δημόσια θέα, το καταγγέλεις και γίνεται επιχείρηση σκούπα για τον εντοπισμό, σύλληψη προφυλακισμό και διαπόμπευση με δημοσίευση φωτογραφίας.

άλλο:

- Διατάραξη κοινής ησυχίας λόγω δυνατής μουσικής μεταμεσονύχτιας καφετέριας, αστυνομία στ' αρχίδια τους.
- Φωνασκίες ζευγαριού στρέιτ, σύλληψη, προφυλάκιση.

και τέλος:

- Έφαγες ξύλο πριν 10 χρόνια, καταγγέλεις πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, η αστυνομία γελάει (και εσύ μαζί)
- Έστησες μουνοκώλαράκι για να πάρεις δουλειά πριν 10 χρόνια, καταγγέλεις βιασμό και χωρίς πολλά πολλά ο χύστης τρώει ποινή σαν να είχε κάνει φόνο.

:2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.215
Πόντοι
2.356
Πήγαν να τον λιντσάρουν σήμερα τον καθ ομολογία δολοφόνου έξω από τα δικαστήρια.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506

«Την έσφαξα γιατί με απατούσε» – Η απολογία του 40χρονου​

3 Αυγούστου 2021, 19:22

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στον ανακριτή ο 40χρονος καθ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όταν ανακάλυψε από τους κοριούς που είχε τοποθετήσει ότι το θύμα τον απατούσε, «θόλωσε».

«Θέλω να τονίσω πως είμαι συντετριμμένος, «διαλυμένος» ψυχικά και μετανιωμένος γι’ αυτό που έπραξα, από το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο, δι’ ον λόγο και εμφανίστηκα στο κατά τόπον αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εξιστόρησα με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. Δεν έπρεπε να ενεργήσω έτσι.

Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα! Άκουγα τις καταγραφές όπου αποτυπώνονται οι εξωσυζυγικές ερωτικές πράξεις της συζύγου μου, όχι απλώς στην κατοικία μας αλλά στο δωμάτιο του παιδιού μας και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω, χωρίς να μπορώ, τι είχε συμβεί. Το άκουγα καιαισθανόμουν μια ζάλη, ότι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι, χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι αγαπούσε τη γυναίκα του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά της είχε αλλάξει, ενώ προσκόμισε ένα stick USB με συνομιλίες της συζύγου του με τρίτο πρόσωπο, οι οποίες- σύμφωνα με τον ίδιο- αποδεικνύουν οι ισχυρισμοί του περί εξωσυζυγικής σχέησης.

«Με τη σύζυγό μου διαπληκτίστηκαμε πριν την σκοτώσω και δεν την αιφνιδίασα στον ύπνο. Αυτό προκύπτει τόσο από την ώρα που έλαβε χώρα το συμβάν όσο και από τα ρούχα που φορούσε αλλά και από το γεγονός ότι μου επιτέθηκε στην μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματός μου, όταν με χτύπησε και με γρατζούνισε. Τούτο προκύπτει τόσο από την εμφάνιση μου ενώπιον σας όσο και από σχετικές φωτογραφίες που προσκομίζω».

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος είχε αναφερθεί στην αλλαγή της συμπεριφοράς της συζύγου του και στην προανάκριση. Όπως φέρεται να είπε εκείνη μιλούσε συνεχώς στο κινητό της και σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός για το οποίο τσακωνόντουσαν συνεχώς.

«Την 11η Ιουλίου 1000 2021 μαλώσαμε πολύ άσχημα. Εγώ μόλις είχα γυρίσει από το δουλειά με το παιδί και όταν μπήκα στο σπίτι εκείνη ήταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού με κλειδωμένη πόρτα. Τη ρώτησα για ποιο λόγο το κάνει αυτό και εκείνη μου αποκρίθηκε “ότι θέλω θα κάνω, δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν».

Κατά τον διαπληκτισμό της αυτή του φώναξε «είσαι άχρηστος, δεν είσαι άντρας, είσαι γυναικούλα, κρύβεσαι πίσω από τον μπαμπά και τη μαμά” ενώ κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μου. Εγώ την έσπρωξα προς του εσωτερικό του δωματίου και έπεσε στο πάτωμα. Εκνευρίστηκε, σηκώθηκε και στο διάδρομο με χτύπησε στο πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια έπραξα και εγώ».

Με συμβουλή ντεντέκτιβ τοποθέτησε μηχάνημα καταγραφής φωνής στο δωμάτιο του παιδιού του, ώστε να παρακολουθεί τις συζητήσεις που έκανε η γυναίκα του όταν εκείνος έλειπε. Από τις συνομιλίες, σύμφωνα με το υπόμνημα, κατάλαβε ότι η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, καθώς και ότι εκείνη δαπανούσε χρήματα για να αγοράζει δώρα για τον φίλο της.

Αναφερόμενος στην ημέρα της δολοφονίας αναφέρει:

«Γύρισε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού μου και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα.

Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει «πεθαίνω», με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα.

Έτσι όπως είχα το χέρι μου στο στόμα, ο αριστερός μου αντίχειρας μπήκε στο σώμα της και εκείνη με δάγκωσε. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάποιος άλλη μία φορά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ξανά έβγαλα το μαχαίρι, το άφησα αριστερά από το κεφάλι της και με τα δύο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε.

Μετά από περίπου 1 λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει. Σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσε μια κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο, φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου», φέρεται να υποστήριξε προανακριτικά ο συζυγοκτόνος προσθέτοντας πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, «να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά».

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.456
Πόντοι
216

«Την έσφαξα γιατί με απατούσε» – Η απολογία του 40χρονου​

3 Αυγούστου 2021, 19:22

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στον ανακριτή ο 40χρονος καθ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όταν ανακάλυψε από τους κοριούς που είχε τοποθετήσει ότι το θύμα τον απατούσε, «θόλωσε».

«Θέλω να τονίσω πως είμαι συντετριμμένος, «διαλυμένος» ψυχικά και μετανιωμένος γι’ αυτό που έπραξα, από το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο, δι’ ον λόγο και εμφανίστηκα στο κατά τόπον αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εξιστόρησα με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. Δεν έπρεπε να ενεργήσω έτσι.

Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα! Άκουγα τις καταγραφές όπου αποτυπώνονται οι εξωσυζυγικές ερωτικές πράξεις της συζύγου μου, όχι απλώς στην κατοικία μας αλλά στο δωμάτιο του παιδιού μας και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω, χωρίς να μπορώ, τι είχε συμβεί. Το άκουγα καιαισθανόμουν μια ζάλη, ότι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι, χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι αγαπούσε τη γυναίκα του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά της είχε αλλάξει, ενώ προσκόμισε ένα stick USB με συνομιλίες της συζύγου του με τρίτο πρόσωπο, οι οποίες- σύμφωνα με τον ίδιο- αποδεικνύουν οι ισχυρισμοί του περί εξωσυζυγικής σχέησης.

«Με τη σύζυγό μου διαπληκτίστηκαμε πριν την σκοτώσω και δεν την αιφνιδίασα στον ύπνο. Αυτό προκύπτει τόσο από την ώρα που έλαβε χώρα το συμβάν όσο και από τα ρούχα που φορούσε αλλά και από το γεγονός ότι μου επιτέθηκε στην μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματός μου, όταν με χτύπησε και με γρατζούνισε. Τούτο προκύπτει τόσο από την εμφάνιση μου ενώπιον σας όσο και από σχετικές φωτογραφίες που προσκομίζω».

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος είχε αναφερθεί στην αλλαγή της συμπεριφοράς της συζύγου του και στην προανάκριση. Όπως φέρεται να είπε εκείνη μιλούσε συνεχώς στο κινητό της και σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός για το οποίο τσακωνόντουσαν συνεχώς.

«Την 11η Ιουλίου 1000 2021 μαλώσαμε πολύ άσχημα. Εγώ μόλις είχα γυρίσει από το δουλειά με το παιδί και όταν μπήκα στο σπίτι εκείνη ήταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού με κλειδωμένη πόρτα. Τη ρώτησα για ποιο λόγο το κάνει αυτό και εκείνη μου αποκρίθηκε “ότι θέλω θα κάνω, δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν».

Κατά τον διαπληκτισμό της αυτή του φώναξε «είσαι άχρηστος, δεν είσαι άντρας, είσαι γυναικούλα, κρύβεσαι πίσω από τον μπαμπά και τη μαμά” ενώ κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μου. Εγώ την έσπρωξα προς του εσωτερικό του δωματίου και έπεσε στο πάτωμα. Εκνευρίστηκε, σηκώθηκε και στο διάδρομο με χτύπησε στο πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια έπραξα και εγώ».

Με συμβουλή ντεντέκτιβ τοποθέτησε μηχάνημα καταγραφής φωνής στο δωμάτιο του παιδιού του, ώστε να παρακολουθεί τις συζητήσεις που έκανε η γυναίκα του όταν εκείνος έλειπε. Από τις συνομιλίες, σύμφωνα με το υπόμνημα, κατάλαβε ότι η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, καθώς και ότι εκείνη δαπανούσε χρήματα για να αγοράζει δώρα για τον φίλο της.

Αναφερόμενος στην ημέρα της δολοφονίας αναφέρει:

«Γύρισε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού μου και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα.

Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει «πεθαίνω», με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα.

Έτσι όπως είχα το χέρι μου στο στόμα, ο αριστερός μου αντίχειρας μπήκε στο σώμα της και εκείνη με δάγκωσε. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάποιος άλλη μία φορά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ξανά έβγαλα το μαχαίρι, το άφησα αριστερά από το κεφάλι της και με τα δύο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε.

Μετά από περίπου 1 λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει. Σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσε μια κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο, φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου», φέρεται να υποστήριξε προανακριτικά ο συζυγοκτόνος προσθέτοντας πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, «να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά».
κριμα, ο τυπος επρεπε να την σαπισει στους μπατσους και μετα να την ξανασαπισει.
για την ιστορια λεει οτι θολωσε. εχω θολωσει και εγω και απο οτι ειχα διαβασει στο διαδικτυο συμβαινει γιατι ανεβαινει αποτομα η πιεση τοσο πολυ που βλεπεις θολα. εγω ειδα θολα για ας πουμε 2 δευτερολεπτα, αλλα μετα δεν ξερω οταν μου επεσε η πιεση σε τι επιπεδα εφτασε, σιγουρα οχι στα φυσιολογικα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.016
Πόντοι
6.030
Κριμα. Ουτε να τη σαπισει, ουτε να τη χτυπησει. Γι αρχη ενα καλο μπινελικωμα. Μετα μια καλη βιζιτουλα να εσκαγε ενα πεντακοσαρικο να βγαλει ολα του τα γουστα με ανεση χρονου και με δυο κοριτσια μαζι.Και μετα ψυχραιμος να παρει το διαζυγιο του και το παιδι του. Με το σουβλατζιδικο στα πανω του μια χαρα ζωη θα ειχε και θα εβρισκε και καλα πεινασμενα μουνακια να γαμαει.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
εγω θα τη χωριζα και μετα θα ξεκωλιαζα οτι αλβανεζακι κινουταν…
Οι γκομενες σταζουν καυλα οταν εχεις δικια σου επιχειρηση… θυμαμαι οταν ειχα παει τοτεμ ποσο για το φτυσιμο με ειχε η αλβανεζα η μπαργουμαν επειδη δε δουλευω (κι ας εχω εισοδηματα απο σπιτια…) και πως ξεροχυσε με τον γνωστο μου που εχει δικη του επιχειρηση… μονο που δε του στηθηκε στα 4 οταν της το ειπε… :sad2:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.112
Πόντοι
456
εγω θα τη χωριζα και μετα θα ξεκωλιαζα οτι αλβανεζακι κινουταν…
Οι γκομενες σταζουν καυλα οταν εχεις δικια σου επιχειρηση… θυμαμαι οταν ειχα παει τοτεμ ποσο για το φτυσιμο με ειχε η αλβανεζα η μπαργουμαν επειδη δε δουλευω (κι ας εχω εισοδηματα απο σπιτια…) και πως ξεροχυσε με τον γνωστο μου που εχει δικη του επιχειρηση… μονο που δε του στηθηκε στα 4 οταν της το ειπε… :sad2:
με τους λαθροαλβανους ασχολειστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom