Νέα

Bρέθηκε νεκρή η Νανά Καραγιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κάποτε ένας μεγάλος γιατρός - ο ευτύχιος βορίδης - είχε δώσει κάποια συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων, περιέγραφε τις αναμνήσεις του, ως έφηβος, από την πείνα και την εξαθλίωση στην κατοχική αθήνα του '41 ...

Όταν λοιπόν ο γιατρός βορίδης έλεγε ότι αναγκάζονταν με τους συνομηλίκους του να παραμερίζουν από τα πεζοδρόμια ώστε να μην πατάνε τα τυμπανιαία, από την πείνα, πτώματα πηγαίνοντας στο σχολείο, η δημοσιογράφος αντέδρασε λέγοντας του κάτι σαν ...

"θα πρέπει να δημιουργεί τεράστια ψυχολογικά προβλήματα κάτι τέτοιο σε ένα παιδί"

... για να λάβει αμέσως μετά την πληρωμένη απάντηση ...

"ποια ψυχολογικά προβλήματα κυρία μου, εμείς ΠΕΙΝΟΥΣΑΜΕ τότε" ...
Τις μεγαλυτερες χοντρομαλακιες στη ζωη μου τις εχω ακουσει απο γιατρους.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
καλα δεν ειναι τοσο απλο, εχει πχ φασεις που τρωνε και μετα δαχτυλακι στο λαιμο και ξερασμα. Αλλα σιγουρα το να γυροβολαει σα σκελετος και να της λενε ολα καλα και οτι ειναι κουκλα, κατα την αποψη μου, δε βοηθαει. Θελει σοκ μπας και ξεκουδουνισει ο εγκεφαλος και ζητησει εμπρακτη βοηθεια.

σαν να λες ότι όταν έχεις 42 πυρετό και καίγεσαι να βάλεις το κεφάλι σου στην κατάψυξη μπας και σου περάσει...  :S  :vomit:

δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια, που ο καθένας θα πετάει και τη χαζομάρα του/γνώμη του εδώ πέρα... αλλά γι αυτό απαντάω κι εγώ... :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
lol πόσο χρονών είστε? για 34 σας είχα? Εγώ 32, και που μου το έκανε αυτό η (τρελή) μάνα μου μέχρι και το λύκειο, τι κατάλαβε? απλά τη μισώ και θα είμαι για πάντα αδύνατος, σταθερός στα κιλά μου. Κανένα νόημα απολύτως αυτό που λες, και σε είχα και για μορφωμένο άνθρωπο, αλλά να μου πεις δεν είναι επιστήμη η "δικαιοσύνη" :S

υγ. είχα μέρες να γράψω σε θρεντ, οπότε στάζει μέλι το στόμα μου όπως βλέπετε  :kissass:
Του εριξε μπαν ο αντισθενης λεει. Καιρος ηταν.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
π.χ. σημάδια από κοπτήρες,ιδέα δεν έχεις ότι η άλλη ξερνάει καθε μέρα.
Εγω εμαθά πολλά από γκόμενα αθλήτρια ρυθμικής,που μου ελεγε ότι όλες όσες αγωνιζονται σε υψηλό επιπεδο ξερνάνε επί χρόνια.
Και η εσωτερική ζημια απο τα όξινα γαστρικά υγρά,σε οισοφαγο και δοντια,όπως και αλλες φθορες σε όργανα,είναι μεγάλη

σωστός, κι εγώ δεν το γνώριζα, και έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα να δω τον τρίτο κύκλο της σειράς fargo, όπου ο κακός πρωταγωνιστής κάνει ακριβώς αυτό... δείτε την είναι ωραία.

fargo%20cast%20main.jpg

Επισκέπτης
Άλλο αδυνατη άλλο αδυναμη,
Άρχισαν όμως να αλλάζουν τη μόδα και να πλασάρουν χοντρές, βλέπε καρντασιανς.
Οι αδύνατες θα αρχίσουν να είναι μειονότητα.
Ας δούμε όμως πόσοι πεθαίνουν απο ανορεξία και πόσοι από παχυσαρκία.
Μάλλον κάτι πρέπει να γίνει για το δεύτερο, εκεί είναι το πρόβλημα.
Παν μετρον αριστον

ασχετο με τη νευρικη ανορεξια.... το θεμα ειναι πως εβλεπε αυτη τον εαυτο της και οχι πως πραγματικα ηταν

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
στα καλά της...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261302.0;attach=914642;image[/img[/URL]]

[/quote]

πανέμορφη και πανέξυπνη (μέχρι και τη τελευταία της μέρα) την λάτρευα για το χιούμορ της.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ποτέ δεν κατάλαβα πως πεθαίνει κόσμος από αυτό..
τόσο δύσκολο είναι να τρως τουλάχιστον 1 άντε 2 μήλα την μέρα να μείνεις ζωντανός

ένα κομματάκι ανά μια ώρα πόσο δύσκολο είναι

όσο δύσκολο είναι το να καταλάβει κάποιος ότι ο καρκίνος δεν μεταδίδεται... :S

:idiot:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όσο δύσκολο είναι το να καταλάβει κάποιος ότι ο καρκίνος δεν μεταδίδεται... :S

:idiot:
ο καρκινος δεν είναι ενας.
οι περισσοτερες μορφες καρκινου δεν μεταδίδονται.
ο καρκινος του τραχηλου της μητρας μεταδίδεται γιατι οφείλεται σε ιο που μεταδίδεται με σεξ.
γενικα οι hpv μεταδίδονται και από το δερμα οποτε και προφυλακτικο να φορας μπορεις να τους κολλησεις στο δερμα που δεν καλύπτεται και να βγαλεις από μικρες ελιες, σπυρακια, εως κονδυλώματα, που είναι μορφες καρκινου

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το επιχειρημα σου? Η ψυχιατρικη ειναι επιστημη μονο 120 χρονια και αφορα ενα οργανο εξαιρετικα πολυπλοκο στο οποιο για λογους ηθικους δεν εχουμε ελευθερη προσβαση.

Η λοβοτομη χρησημοποιηθηκε πολυ περισοτερο απο οσο επρεπε αλλα εδινε αποτελεσματα πολλα εκ των οποιων ηταν καλα. Δεν ηταν τρελοι που την χρησημοποιουσαν. Οταν εχεις εναν ανθρωπο με συνδρομη σχιζοφρενεια και ιδεοψυχαναγκαστικη που σχιζει το δερμα του με τα χερια του για να φυγουν τα μικροβια ολη μερα, το να του κανεις λοβοτομη και να πας απο αυτο σε μια κατασταση σχετικα νορμαλ που απλα δειχνει μια συναισθηματικη αποστασιοποιηση ειναι προοδος.

Οι λοβοτομες εδιναν ενα 20% πολυ προβληματικων παρενεργειων, το οποιο τοτε ηταν ανεκτο ποσοστο οταν το 100% των ανθρωπων που ηταν υποψυφιοι ειχαν ζωες μαρτυριο. Φυσικα εγινε τρελλη καταχρηση. Οπως λενε the road to hell is paved with good intentions.

Υπαρχει μια προσπαθεια ομως και το μεγαλυτερο μερος της γνωσιακης νευροψυχιατρικης εχει καλες πια επιστημονικες βασεις.

είτε έχει σπουδάσει είτε έχει απλά διαβάσει, τα λέει καλύτερα από κάποιον που postarei απλά ένα βίντεο/φωτογραφία...
χαίρομαι που μπαίνουν και μορφωμένοι άνθρωποι εδώ πέρα (όπως και στα μπουρδέλα φαντάζομαι :cheesy:)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
είτε έχει σπουδάσει είτε έχει απλά διαβάσει, τα λέει καλύτερα από κάποιον που postarei απλά ένα βίντεο/φωτογραφία...
χαίρομαι που μπαίνουν και μορφωμένοι άνθρωποι εδώ πέρα (όπως και στα μπουρδέλα φαντάζομαι :cheesy:)
Τύπε όλοι μορφωμένοι ειναι.

Το 90% έχει σπουδάσει σε ΑΕΙ η ΑΤΕΙ.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ο καρκινος δεν είναι ενας.
οι περισσοτερες μορφες καρκινου δεν μεταδίδονται.
ο καρκινος του τραχηλου της μητρας μεταδίδεται γιατι οφείλεται σε ιο που μεταδίδεται με σεξ.
γενικα οι hpv μεταδίδονται και από το δερμα οποτε και προφυλακτικο να φορας μπορεις να τους κολλησεις στο δερμα που δεν καλύπτεται και να βγαλεις από μικρες ελιες, σπυρακια, εως κονδυλώματα, που είναι μορφες καρκινου

πφφφ ρε κούκλε, δεν είμαι γιατρός, αλλά και μόνο ξαναδιαβάζοντας αυτό που έγραψες θα καταλάβαινες ότι ο καρκίνος δεν μεταδίδεται.
ο ιός μεταδίδεται. ένας ιός θα μπορούσε και από μόνος του να σε σκοτώσει. ακόμα και  μία μαλακία που θα πεις, μπορεί εμένα να με τρομάξει ή να με αγχώσει ή να με πνίξει αν πίνω νερό εκείνη την ώρα και να πεθάνω. άλλο ήθελα να πω...

αλλά για να μη ξεφεύγουμε από το θρεντ, οκ.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

δεν διαφωνώ. λογικό ακούγεται, αν φανταστείς ότι ακόμα κι εγώ μπαίνω εδώ...  :rolleyes: αλλά δεν θέλω να γράφουμε άσχετα σε ένα θρεντ.

κρίμα την κοπέλα. στεναχωρήθηκα. γιατί είχε πάρα πολύ χιούμορ και ήταν πολύ έξυπνη.
τεσπα...

και μετά μου λέτε να προσέχω με τα χύσια κτλπ, εγώ είμαι της άποψης να κάνει ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί... να περάσει καλά όσο ζήσει.
τα φιλιά μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κάποτε ένας μεγάλος γιατρός - ο ευτύχιος βορίδης - είχε δώσει κάποια συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων, περιέγραφε τις αναμνήσεις του, ως έφηβος, από την πείνα και την εξαθλίωση στην κατοχική αθήνα του '41 ...

Όταν λοιπόν ο γιατρός βορίδης έλεγε ότι αναγκάζονταν με τους συνομηλίκους του να παραμερίζουν από τα πεζοδρόμια ώστε να μην πατάνε τα τυμπανιαία, από την πείνα, πτώματα πηγαίνοντας στο σχολείο, η δημοσιογράφος αντέδρασε λέγοντας του κάτι σαν ...

"θα πρέπει να δημιουργεί τεράστια ψυχολογικά προβλήματα κάτι τέτοιο σε ένα παιδί"

... για να λάβει αμέσως μετά την πληρωμένη απάντηση ...

"ποια ψυχολογικά προβλήματα κυρία μου, εμείς ΠΕΙΝΟΥΣΑΜΕ τότε" ...
:hi:

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Το οτι κάποιος έχει ένα χαρτί απο κάποιο μαγαζί δε σημαίνει μόρφωση. Ας ανατρέξεις στον κλασσικό ορισμό της μόρφωσης ώστε να έχεις εικόνα

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6

Συνημμένα

• Joslyn_James_AVN_Adult_Entertainment_Expo_2013.jpg
    Joslyn_James_AVN_Adult_Entertainment_Expo_2013.jpg
    452,3 KB · Εμφανίσεις: 35

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης "ξαναχτυπά"- Αυτή τη φορά με αφορμή το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη

Τον γνωρίσαμε όλοι από το απίστευτο και προσβλητικό κείμενό του για τις κυρίες που παρά το γεγονός ότι έχουν κυτταρίτιδα και παραπανίσια κιλά, "τολμούν" να εκθέσουν το κορμί τους στην παραλία και μάλιστα να φορέσουν σέξι μαγιό! 

Χθες ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης Θάνος Καρατσιόλης, με αφορμή το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη που νικήθηκε από την νευρική ανορεξία, "ξαναχτύπησε" με νέα μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ με τίτλο "Ξέρω πόσο λυπήθηκες για τη Νανά..."

"Ξέρω πόσο λυπήθηκες για τη Νανά..."

Δηλώνετε πολλοί και κυρίως πολλές συντετριμμένες από τον αιφνίδιο θάνατο μιας δημοσιογράφου, που έπασχε τα τελευταία χρόνια από νευρική ανορεξία και αναρωτιέμαι πόσο ειλικρινής ή πόσο εμετικά υποκριτική είναι αυτή σας η στάση, της δήθεν συμπαράστασης...

Την κοπέλα ούτε που τη γνωρίζατε προσωπικά, ούτε σας απασχόλησε ποτέ επί της ουσίας η συγκεκριμένη πάθηση που είχε, ούτε νοιαστήκατε ποτέ να πράξετε κάτι θετικό (ηθική και υλική υποστήριξη συγκεκριμένης καμπάνιας) και να συμβάλετε με οποιοδήποτε μέσο για να διορθωθεί η κατάσταση αυτή και να μειωθούν τα περιστατικά αυτού του συνδρόμου της εποχής μας, αλλά κατά τ´ άλλα γράφετε θλιβερούς επικήδειους, αναφέρεστε με δακρύβρεχτα λόγια στο πρόσωπό της και εν ολίγοις καπηλεύεστε την όποια φήμη και υπόστασή της για να απεμπολήσετε τις ευθύνες της αδιαφορίας σας και για να πουλήσετε τελικά ωμό συναίσθημα, ώστε να νιώσετε εγωιστικά καλύτερα και προσωπικά ανακουφισμένοι!

Τι "καλοί" που είστε μερικοί και πόσο τσάμπα φιλότιμο μπορείτε να πουλήσετε, επειδή έφυγε από τη ζωή μια "επώνυμη" νεαρή κοπέλα, ενώ δεν θα ξοδεύετε σάλιο και δεκάρα αν στη θέση της ήταν μία άγνωστη κοπέλα, όπως όλες αυτές που χάνονται καθημερινά από αντίστοιχες παθήσεις που σχετίζονται με τη διαταραγμένη ψυχική κατάσταση που βιώνουν πολλοί νέοι, οι οποίοι επηρεάζονται από τα πρότυπα και τα στερεότυπα της σύγχρονης εποχής...

Υ.Γ.: Βαθιά λύπη και οδύνη δικαιολογείται να νιώθουν μόνο οι οικείοι, οι φίλοι, άντε και οι γνωστοί ενός ανθρώπου που χάνεται, οι υπόλοιποι είστε απλές καρικατούρες συναισθηματικά ανώριμες και κενές που προσπαθείτε να νιώσετε σημαντικοί μέσα από τη συμπάθεια που ζητιανεύετε από τους γύρω σας, όταν αγγίζετε ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο συναισθηματικά ζήτημα, που σχετίζεται με τον απόλυτο εχθρό και φόβο του ανθρώπου, τον θάνατο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom