Επισκέπτης
Βαζει μυαλο , σιγα-σιγα , ο ΙΚΤΕΡΟΣ!!!!!!Αυτο το λιγουρευομαι και εγω Ανετααααααα
Βαζει μυαλο , σιγα-σιγα , ο ΙΚΤΕΡΟΣ!!!!!!Αυτο το λιγουρευομαι και εγω Ανετααααααα
Βαζει μυαλο , σιγα-σιγα , ο ΙΚΤΕΡΟΣ!!!!!!
και τους πήρε άλλα 9 χρόνια να λύσουνε οριστικά το πρόβλημα....σε καταλαβαίνω...Ειχα ρε συ ΚΤΜ το 97
Το SC 620..
Ποσοι ειχαν ΚΤΜ τοτε?? ;) ;)
Μην κοιτας που τα τελευταια 6-7 χρονια εγιναν μοδα...4κεφαλες του αλλαξα.
Μια χαρά μηχανάκι ήταν το Κου-Ντου-Ξου το 1997!Εγω το 97 που ειχα το KDX 200 τι να πω
Μια χαρα πηγαινε,ομορφο αλλα χαλαγε καθε τρεις και λιγο!Μια χαρά μηχανάκι ήταν το Κου-Ντου-Ξου το 1997!
Αυτα βαραγανε καδενες , αν θυμαμαι καλα ! ...κι'αμα σου πηδαγε και δοντι,πηδιοσουνα και συ μαζι !...Ρε μορτη PIATSAS ...ο κολλητος , ο μπον...λεει μια σοφη κουβεντα ... - Δεν υπαρχουν κακα μηχανακια !!!!!!!!!! Κακα μαστορια υπαρχουν (...και συμφωνω απολυτα )Μια χαρα πηγαινε,ομορφο αλλα χαλαγε καθε τρεις και λιγο!
Ενα χρονο το αντεξα και βρηκα την υγεια μου με το DT 200 το λευκο!
Καδενες κι οχι μονο!Δυο ρεκτιφιε του ειχα κανει καθε τοσο εβγαζε και κατι!Αλλα πολυ ομορφο το ατιμο!Μου εχουν λειψει τα διχρονα ρε γαμωτο!Αυτα βαραγανε καδενες , αν θυμαμαι καλα ! ...κι'αμα σου πηδαγε και δοντι,πηδιοσουνα και συ μαζι !
Τι λες ρε μουρλοκομείο πάλι? Η μόνη καδένα που μπορεί να χάλαγε στο ΚουΝτουΞου ήταν της μετάδοσης.Αυτα βαραγανε καδενες , αν θυμαμαι καλα ! ...κι'αμα σου πηδαγε και δοντι,πηδιοσουνα και συ μαζι !
Εμένα δε μου λείπουνε...έχω κρατημένα καβάτζα τα καθαρόαιμα για το βουνό!!!!Καδενες κι οχι μονο!Δυο ρεκτιφιε του ειχα κανει καθε τοσο εβγαζε και κατι!Αλλα πολυ ομορφο το ατιμο!Μου εχουν λειψει τα διχρονα ρε γαμωτο!
Α...γεια σου !!!! Αυτο ειχε ο κουμπαρος μου !!! Εγω , ρε τσιν , ειμαι 1.70 και 70 κιλα ! Αυτα τα μηχανακια , δε λεω , ωραια και καλα , αλλα ... ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΠ-ΟΝ Κ Α Τ Ω ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΑ ...ας το αγορασουν αλλοι !!!!!KLR 600 είχα.Βαρούσε καδενα,αλλα ηντουνε στριφτερούλι.Ασπρο
Ξεχασα τον Προφητάνακτα του γυροσκοπικού φαινομένου,τον περίφημο κι ενδοξο στρίφτη κι Πρωτογκάβλιουρα της στροφιλικάτης αναβασης.Τον αλτεκ τον πρωτο,τον ξεζουμιστή των γυναικών και τρικάβαλο πανθεπόπτη της σουζαριστής αφιξης (και αναχωρησης)
Τι λες ρε μουρλοκομείο πάλι? Η μόνη καδένα που μπορεί να χάλαγε στο ΚουΝτουΞου ήταν της μετάδοσης.
Στο KIPS (βαλβίδα εξαγωγής μεταβαλλόμενου ύψους) παρουσίαζαν πρόβλημα, στο φυγοκεντρικό μηχανισμό κίνησης.
όλο μαλακίες για κουβάδες λέτε ρε.....πάρτε puch να βρείτε την υγειά σας....σφαίρααααααα...........Ακριβως...και στο δικο μου KX 200(καθαρο) εκει βαρουσε συνεχεια
Ρε δε συνουσιαζεστε ... με τα βλαχογκαζα , λεω γω ! Λασπομαχοι !Ακριβως...και στο δικο μου KX 200(καθαρο) εκει βαρουσε συνεχεια
Ρε δε συνουσιαζεστε ... με τα βλαχογκαζα , λεω γω ! Λασπομαχοι !