Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μερικοί αποθρασύνονται επειδή βάλανε εξάτμιση φασαριόζικη

Αλλα όπως λέει και το Joe Bar Team - όσο πιο πολύ θόρυβο κάνουνε, τόσο πιο αργά πανε

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μερικοί αποθρασύνονται επειδή βάλανε εξάτμιση φασαριόζικη

Αλλα όπως λέει και το Joe Bar Team - όσο πιο πολύ θόρυβο κάνουνε, τόσο πιο αργά πανε
Όπως έλεγε το 1979 στο  owners manual της Husqvarna: "Less sound makes more ground"

Επισκέπτης
Δείτε κι αυτή την είδηση και τη σχολιάζουμε τ απόγευμα....γιατί είναι πολύ σημαντική
...ιδιως ο Καλιο,πολλα υποσχομενος!!!Η σοβαροτητα που αντιμετωπιζει η ΔΟΥΚΙΣΣΑ τους αγωνες,ειναι γνωστη ! Το απογευμα η συνεχεια..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
...ιδιως ο Καλιο,πολλα υποσχομενος!!!Η σοβαροτητα που αντιμετωπιζει η ΔΟΥΚΙΣΣΑ τους αγωνες,ειναι γνωστη ! Το απογευμα η συνεχεια..
Εκπλήσσομαι που ακόμακι εσύ δεν κατάλαβες την είδηση: Πλαίσιο απο ανθρακονήματα

Επισκέπτης
Εκπλήσσομαι που ακόμακι εσύ δεν κατάλαβες την είδηση: Πλαίσιο απο ανθρακονήματα
...ρε δε μας χεζεις!Με τεραστια γραμματα , το'χε!Στραβος μπορει να'μαι,αλλα ΕΣΥ,τι περιμενες???Οτι θα'μενε η δουκισσα μια ζωη στο χρωμομολυβδαινιουχο χαλυβα?

Επισκέπτης
Εκτος αυτου,καιρο ψιθυριζοταν!ΕΣΥ δεν το'ξερες???

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Χαιρομαι για την εξελιξη,λυπαμαι για τον θανατο!Το απογευμα...
Λυπάσαι??? ΘΑΝΑΤΟΣ στους σχιστομάτηδες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν πρόκειται να πεθάνει το πλαίσιο-κάγκελο! Θα συνεχίζει να θριαμβεύει στο ΠΠ  Superbikes

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.384
Πόντοι
12.056
:badair: :badair: :badair: :badair:

Συνημμένα

• japanzc9.gif
    japanzc9.gif
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 29

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Έφυγα, έρχομαι στη γειτονιά σου για φαγητό...Θα σε πάρω τηλ...

Επισκέπτης
Ρε μπον...V4 με πλαισιο carbon...δεν λεω...θα τους πατησουμε και στα χωραφια τους,αλλα...ειμαι ρομαντικος!

Επισκέπτης
Ειπαμε με τον μπον,να βρεθουμε , κατα τις εξι , στο Χαλανδρι! Οσοι πιστοι...προσελθετε! Τα σεβη μου!

Επισκέπτης
Λοιποννννν,εχουμε και γραφουμε...Κατα τις δεκα το βραδυ,ως ειθισται τον τελευταιο καιρο , μαζευτηκαμε στο γνωστο στεκι (ε...ειναι στεκι πια) της Πλατειας του Μπουρναζιου , ο Ακης , ο Nick με τον Πιτσι , η αφεντομουτσουναρα μου και κατοπιν ο Παθος με τον Μπον ! Κουβεντουλα επι παντος επιστητου και ...τσουπ...να'σου κι'ο Σκιντου ! Αναλυσεις επι αναλυσεων και συζητησεις επι συζητησεων , μεχρι που ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΠΙΤΣΙ , αποφασισε οτι πρεπει να μυηθω στον κοσμο του Γλομπεου ! Δυσκολο να αρνηθεις σε μια τοσο υπεροχη παρεα (δεν μου δινεται,δα,καθε λιγο και λιγακι η δυνατοτητα να τους απολαμβανω)και ξεκινησαμε για τα ροζ σπιτακια της Λεωνιδου(...μπορει να κανω και λαθος) ! Η πλεον αταιριαστη μοτοπαρεα , με μπολικο γελιο , με απιστευτη συμπνοια και καλη διαθεση , φτασαμε σε δεκα λεπτα και αρχισαμε την τσαρκα ! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ !   ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ  !!!  Εχασα την μπαλλα ! Θαυμαζα τον Πιτσι με τις ατακες και τα καμωματα του , την εφευρετικοτητα του Σκιντου , τους μορφασμους του Νικου και την αριστοκρατικη προσεγγιση του Παθους ! Τα ροζ σπιτακια που επισκεφθηκαμε ??? Κατασταση απολυτης υποβαθμισης , οιασδηποτε εννοιας ανθρωπιας ! Δεν ειχα , δεν εχω και δεν θελω να εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εκει δεν υπαρχει ενας κοσμος , μια ανθρωπινη κοινωνια , που ,οπως ολοι , ετσι κι'αυτοι , πρεπει να εχουν δικαιωμα στο ονειρο...κατι που γι'αυτους , μοιαζει απιαστο ! Κλεινω με δυο ατακες ! -Ελα  ρε  μαλακα ... σιγα μην τον παμε εκει...εκει ουτε εγω δεν παω !!! Αμα τον παμε θα μας μεινει !!! -Κοιταξτε πως κανει !!! Σαν τα παιδακια που ανακαλυπτουν κατι !!! Ευχομαι στον ΑΙΣΘΗΣΗ , να πανε ολα τελεια , και στον Γκαμπα καλο κουραγιο !!! Αισθηση , ειλικρινα λυπηθηκα που δεν μπορεσα να βοηθησω ! Σε ολη την παρεα ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ   Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ...Η αποψινη βραδια θα μου μεινει αξεχαστη !!! Να'στε παντα καλα!

Επισκέπτης
ολα τα καλα τελειωνουν γριγορα...
μια ακροσ δελεαστικι πορνο-ξεναγισι στα αδιτα σοκακια τισ πορνο-disneyland με θερμοαιμο πορνοθεατι τον πλεον βαπτισμενο μπουρδελοτσαρκοβιο not so easy biker!
το βαπτισμα του πιροσ εγινε πριν μερικεσ οριτσες στον πιο εροτικο πεζοδρομο τισ αθινασ!
ι παρεα αποτελουνταν απο τιτανιεσ μμμορφες(bonbenito,ακισ,notsoeasy,pathos gia ti ginaika,nick025 και skido) και αφου ιπιαμε τιν 'φραπεδια' μασ στον ξεβρακοκεφαλο πεζοδρομου του μπουρναζιου κατευθινθικαμε που αλου?

ι πορνο μιισι επρεπε να γινει!ο μικροσ και αθοοσ biker βαπτιστικε στιν κολιμπιθρα του μεταξιου!μια κολιμπιθρα που γεματι απο παθοσ,βρομα,εροτισμο,και αφθονι ιδονι  ξεχιλιζει και λουζει τον μικρο βαπτιστιρα!

οι εντιποσεις του μπαικερ?
αναμικτα σιναισθιματα!ι εκφρασι στο προσοπακι του ιταν σαν μικρου παιδιου που για προτι φορα οι γονισ του το πιγαν στιν παιδικι χαρα...
μονο που στιν περιπτοσι ι εν λογο παιδικι χαρα εκτοσ απο διασκεδασι προσφερει κατι παραπανο!κατι ξεχοριστο...
μια αυρα (οχι δροσιασ) θεσπεσιασ ανακουφισισ...και οχι μονο!
ο μικροσ και αθοος μπαικερ φοβιθικε τισ ατακτεσ barbies και δεν θελισε να παιξει μαζι τουσ...(ισοσ να ιθελε τον jia jo)

ο αριστοκρατικος και λαμπροσ καισαρασ τισ αρχαιασ γκαυλασ ειχε τιν τιμι να διεισδισι στο πιο σκλιροπιρρινικο κοκινοσπιτο τισ εροτικισ ιασονοσ!
ανοιγοντοσ τον δρομο λοιπον σαν προτοποροσ πιονεροσ παλινδρομιστισ μασ οδιγισε μεσο τισ βρομερισ απο φλοκια σκαλας στο σαλονι του πιο cult μπουρδελου!!!!
το σαλονι εμοιαζε σαν αρχαιοσ ιεροσ ναοσ τισ αφροδιτιισ...με τισ αρχαιεσ στιλεσ που στολιζαν το οικιμα εντοσ...
ενασ ναοσ οπου τελουνταν τα κλιτοριδικα μιστιρια με αρχιερεα τον ενα και μοναδικο θεικο μπαικερ!

μπαικερ σε ευχαριστουμε για τιν παρεα τσιρτσιναμπα μου!!!
εισαι μεγασ τιτανοκαυλεουμπασ ρε μπαγασα!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από τη χθεσινή βόλτα πάντως ένα πράγμα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πως τότε με τις Σέρβες στο Lava bore ( είχαμε ανοίξει και θρεντ), ο Πάθος για τη Γυναίκα πήγε να γκρεμοτσακιστεί όταν τις είδε εκεί όλες μαζεμένες! Έτσι και εγώ πήγα να γκρεμοτσακιστώ κοζάροντας ( και θαυμάζοντας) τον NOT SO EASY BIKER να οδηγάει :o! Μιλάμε ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης της μηχανής! Καίσαρας στο αυτοκρατορικό άρμα του! Ο άνθρωπος δεν οδηγάει, ζωγραφίζει στην άσφαλτο!!! :o :rockon: :rockon: Τέτοια γλυκιά και αέρινη οδήγηση δεν έχω ξαναδεί! Πραγματικά μιλάμε τώρα για έργο τέχνης! :rockon:

Μόνο ένας ΚΑΙΣΑΡΑΣ έχει βέβαια τέτοιες ικανότητες! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom