Επισκέπτης
ΙΚΤΕΡΟΣ...Που τα βρισκετε ολα αυτα , ρε γαμωτο Δωσε κι'αλλες...Γουσταρωωωωωω,γκαζια και γελιοοοοοοοοοοοο...γαμω την γριππη μου , γαμω
ρε δεν μας χέζεις....μας κόλλησες όλους ρεεεεεεεε..........και εγώ ψιλοχάλια είμαι.......ζούλεψες την ομορφάδα μου.....Ναι ρε καλα ειμαι...
Πινω κανενα ζεστο για να καθαρισουν τα ζιγκλερ
Εγω γραφω οτι γουσταρω και δεν μασαω πουθενα...
Οποιος εχει αντιρησεις να ερθει τωρα στην ΑΥΡΑ να τον κερασω τσαγακι του βουνου
γιατί παρόλο που έχει σουζουκι είναι αυθεντικός...
Τι θες να πεις "παρόλο που έχει σουζούκι";
Ειναι κακό να έχεις σουζούκι;
Χαρηκε η κουφαλιτσα!Εμ...βγαζει σχεδον 100 αλογατα το ρημαδι του στον τροχο,οποτε...Αντε να οργανωθουμε για το Σ/Κ που μας ερχεται!Η Μοτοδυναμικη εχει παζαρι και μια επισκεψη,μπορει και να βγαλει λαβρακια!Στην Ιταλια και στην Γερμανια,καθε εξαμηνο,βγαζουν τις μοτοκολεξιον σε πανερι!Παιδια,μιλαμε για απιστευτες τιμες!Αν εξαιρεσεις τα μαγαζια του Δικυκλου,στην Ελλαδα,πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο!Ελπιζω να μην ειναι γιουσουρουμ ,και να κανουμε φτηνα και καλα ψωνια για τον χειμωνα!Αντε να δουμε...Ρε σεις,το'χα ξεχασει τοσο καιρο...DUCATI VINCERE...λεμε τωρα...Ευχαριστω αδελφιαααααααααα
[size=12pt]Θα είμαι Σαββατοκύριακο Αθήνα. Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε στο παζάρι ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και μετά για καφέ ;[/[/font]size]
Κυριες(λεμε τωρα...ετσι κι'αλλιως δεν υπαρχει καμμια)και κυριοι...BONBENITO IS HERE!!!!!!!!Kανονιστε να βρεθουμε το απογευμα!!!Contact person η αφεντομουτσουναρα μου.Το τηλεφωνο μου ειναι παντα ανοικτο!Καλημερα σας!
Ωραιο αβαταρ!Το ευχομαι ολοψυχα!Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ο κοσμος της μοτοσυκλετας!...Θα δεις...
Πάθος το πήρες; Θα το πάρεις;
Ειναι πολύ όμορφο μηχανάκι. Απλά θα υποστεις και εσυ το μαρτύριο του Αλτεκ, που θα βλέπετε ένα μηχανάκι 10ετίας να σας περνάει απο την εσωτερική
Αντε πάρτο επιτέλους το γαμημένο - μαυρο. Μόνο
...κι'απο την εξωτερικη,μη σου πω!!!Μην τα αποθαρρυνεις τα παιδια!!! Καλη σου μερα!Πάθος το πήρες; Θα το πάρεις;
Ειναι πολύ όμορφο μηχανάκι. Απλά θα υποστεις και εσυ το μαρτύριο του Αλτεκ, που θα βλέπετε ένα μηχανάκι 10ετίας να σας περνάει απο την εσωτερική
Αντε πάρτο επιτέλους το γαμημένο - μαυρο. Μόνο