Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:uzi: :uzi: :uzi:ΙΚΤΕΡΟΣ...Που τα βρισκετε ολα αυτα , ρε γαμωτο :headbang: :headbang: :headbang:Δωσε κι'αλλες...Γουσταρωωωωωω,γκαζια και γελιοοοοοοοοοοοο...γαμω την γριππη μου , γαμω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ναι ρε καλα ειμαι...

Πινω κανενα ζεστο για να καθαρισουν τα ζιγκλερ  :2funny: :2funny:
ρε δεν μας χέζεις....μας κόλλησες όλους ρεεεεεεεε..........και εγώ ψιλοχάλια είμαι.......ζούλεψες την ομορφάδα μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω γραφω οτι γουσταρω και δεν μασαω πουθενα...

Οποιος εχει αντιρησεις να ερθει τωρα στην ΑΥΡΑ να τον κερασω τσαγακι του βουνου  :rockon: :rockon: :rockon:

Γι' αυτό τον γουστάρω τον ΙΚΤΕΡΟ, γιατί παρόλο που έχει σουζουκι είναι αυθεντικός... :rockon: :rockon: :rockon: :-* :-*

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πέρα απο την πλάκα, ο ικτερος ειναι γνήσιος και δεν το παίζει. Και ξέρει και απο μοτοσακό, άσχετα τι λέω εγω για να τον πειράξω.

Ικτερε αν εισαι κρυωμένος, περαστικά σου ρε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.840
Πόντοι
12.056
Ευχαριστω αδελφιαααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ευχαριστω αδελφιαααααααααα   :rockon: :rockon: :rockon:
Χαρηκε η κουφαλιτσα!Εμ...βγαζει σχεδον 100 αλογατα το ρημαδι του στον τροχο,οποτε...Αντε να οργανωθουμε για το Σ/Κ που μας ερχεται!Η Μοτοδυναμικη εχει παζαρι και μια επισκεψη,μπορει και να βγαλει λαβρακια!Στην Ιταλια και στην Γερμανια,καθε εξαμηνο,βγαζουν τις μοτοκολεξιον σε πανερι!Παιδια,μιλαμε για απιστευτες τιμες!Αν εξαιρεσεις τα μαγαζια του Δικυκλου,στην Ελλαδα,πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο!Ελπιζω να μην ειναι γιουσουρουμ ,και να κανουμε φτηνα και καλα ψωνια για τον χειμωνα!Αντε να δουμε...Ρε σεις,το'χα ξεχασει τοσο καιρο...DUCATI VINCERE...λεμε τωρα...

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=12pt]Θα είμαι Σαββατοκύριακο Αθήνα. Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε στο παζάρι ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και μετά για καφέ ;[/[/font]size]

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο...κι εγώ θά μαι Αθήνα

Επισκέπτης
Κυριες(λεμε τωρα...ετσι κι'αλλιως δεν υπαρχει καμμια)και κυριοι...BONBENITO IS HERE!!!!!!!!Kανονιστε να βρεθουμε το απογευμα!!!Contact person η αφεντομουτσουναρα μου.Το τηλεφωνο μου ειναι παντα ανοικτο!Καλημερα σας!

Επισκέπτης
Ωραιο αβαταρ!Το ευχομαι ολοψυχα!Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ο κοσμος της μοτοσυκλετας!...Θα δεις...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάθος το πήρες; Θα το πάρεις;

Ειναι πολύ όμορφο μηχανάκι. Απλά θα υποστεις και εσυ το μαρτύριο του Αλτεκ, που θα βλέπετε ένα μηχανάκι 10ετίας να σας περνάει απο την εσωτερική

Αντε πάρτο επιτέλους το γαμημένο - μαυρο. Μόνο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.840
Πόντοι
12.056
Kαλημερα φιλε μου Ενφορσερ..
Που χαθηκες εσυ?? Παλι σε συνεργεια ετρεχες με το χρεπι σου???
Θα κανεις κανενα χιλιομετρο μονος η ολο η Ελπα θα σε κουβαλαει???  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ειναι πολύ όμορφο μηχανάκι. Απλά θα υποστεις και εσυ το μαρτύριο του Αλτεκ, που θα βλέπετε ένα μηχανάκι 10ετίας να σας περνάει απο την εσωτερική

Μόνο μαύρο εννοείται :rockon: :rockon:
Μπα, τελικά μόνο ο Αλτεκ είναι για τέτοια μαρτύρια με το μηχανάκι που έχει  :2funny: :2funny:
Το τριπλάκι τις εσωτερικες τις έχει για πρωινό  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...κι'απο την εξωτερικη,μη σου πω!!!Μην τα αποθαρρυνεις τα παιδια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλη σου μερα!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.840
Πόντοι
12.056
Μαζευτητε κουφαλες να σας τσαγιασω ολους μαζι...

Η εναν εναν...οπως προτιματε.. :P  :knockinb: :piss:  Ενφορσερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom