You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Από τη χθεσινή βόλτα πάντως ένα πράγμα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πως τότε με τις Σέρβες στο Lava bore ( είχαμε ανοίξει και θρεντ), ο Πάθος για τη Γυναίκα πήγε να γκρεμοτσακιστεί όταν τις είδε εκεί όλες μαζεμένες! Έτσι και εγώ πήγα να γκρεμοτσακιστώ κοζάροντας ( και θαυμάζοντας) τον NOT SO EASY BIKER να οδηγάει :o! Μιλάμε ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης της μηχανής! Καίσαρας στο αυτοκρατορικό άρμα του! Ο άνθρωπος δεν οδηγάει, ζωγραφίζει στην άσφαλτο!!! :o Τέτοια γλυκιά και αέρινη οδήγηση δεν έχω ξαναδεί! Πραγματικά μιλάμε τώρα για έργο τέχνης!
Μόνο ένας ΚΑΙΣΑΡΑΣ έχει βέβαια τέτοιες ικανότητες!
Μωρ' ο λύκος κι αν γεράσει, τομάρι δεν αλλάζει...
Επισκέπτης
...Κωλογερε , εγω ειμαι νεος ! Τον κοχλια να βαλεις στ'αυτι σου ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΛΕΩΩΩ ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! Α στα διαλα , ...την ωρα και την στιγμη που πηρα εισιτηριο και μου ματσουκωθηκες διπλα μου !Μωρ' ο λύκος κι αν γεράσει, τομάρι δεν αλλάζει...
Μπράβο αντανακλαστικά ο ΄"ΝΕΟΣ"...μόλις 25 ώρες του πηρε για να το δει, μα τι λέω? αφού δε το'γραψα με σύστημα Μπράιγ...Κωλογερε , εγω ειμαι νεος ! Τον κοχλια να βαλεις στ'αυτι σου ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΛΕΩΩΩ ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! Α στα διαλα , ...την ωρα και την στιγμη που πηρα εισιτηριο και μου ματσουκωθηκες διπλα μου !
Επισκέπτης
Κωλογερε , κουφαλογο...εβαλες στο πι-σι σου δονηση???Μπράβο αντανακλαστικά ο ΄"ΝΕΟΣ"...μόλις 25 ώρες του πηρε για να το δει, μα τι λέω? αφού δε το'γραψα με σύστημα Μπράιγ
Για την ώρα δονούμαι ακόμα από την αδρεναλίνη..μόλις κατέβηκα από ένα ΚΤΜ SuperDuke R. Τι να πώ, την άσφαλτο ξηλώνει το θεριόΚωλογερε , κουφαλογο...εβαλες στο πι-σι σου δονηση???
Επισκέπτης
Ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μ'αρεσει ΠΟΛΥ !
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Περιμενω εντυπωσεις για τον ερωτα μουΓια την ώρα δονούμαι ακόμα από την αδρεναλίνη..μόλις κατέβηκα από ένα ΚΤΜ SuperDuke R. Τι να πώ, την άσφαλτο ξηλώνει το θεριό
Το βασικότερο προσόν του είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ!!!!!!!!Ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μ'αρεσει ΠΟΛΥ !
Άστα Πιάτσα φίλε μου, βαρύ ζόρι να το ξεκαβαλλήσεις μετά. Στα πρώτα 1000 μέτρα είσαι βέβαιος ότι το σχεδίασαν για σένα (εγώ έτσι ένοιωσα) και η συμπεριφορά του είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Ένας καθαρόαιμος hooligan των δρόμων.Περιμενω εντυπωσεις για τον ερωτα μου
Κατά κάποιο τρόπο σου δίνει την αίσθηση του "κάνω μότοκροςς στην άσφαλτο", σούζες, πάντες, σούζες μαζί με πάντες, έξοδο από στροφή με σούζα στο χαλαρό, και κάθε σαμαράκι στο δρόμο αν θέλεις μπορείς να το κάνεις άλμα!!!
Πολύ διασκεδαστικό σου λέω
παλιά....bon γράφεις στον ειδικό τύπο;
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Τελεια περιγραφη οπως τα λες ειναι ο διαολοςΆστα Πιάτσα φίλε μου, βαρύ ζόρι να το ξεκαβαλλήσεις μετά. Στα πρώτα 1000 μέτρα είσαι βέβαιος ότι το σχεδίασαν για σένα (εγώ έτσι ένοιωσα) και η συμπεριφορά του είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Ένας καθαρόαιμος hooligan των δρόμων.
Κατά κάποιο τρόπο σου δίνει την αίσθηση του "κάνω μότοκροςς στην άσφαλτο", σούζες, πάντες, σούζες μαζί με πάντες, έξοδο από στροφή με σούζα στο χαλαρό, και κάθε σαμαράκι στο δρόμο αν θέλεις μπορείς να το κάνεις άλμα!!!
Πολύ διασκεδαστικό σου λέω
Υ.Γ Γιατι να εχει 14 χαρτια :'(
Ρε σεις κανονίστε ενα μεσημερι,απόγευμα,βράδυ,όποτε να παμε μια Περ/κή Υμηττού (1,30 πηγαιν έλα απο Κατεχάκη ως Χολιντέϊ Ιν και πίσω)να θαυμασω κι εγω ο παππούς τις οδηγικές σας ικανότητες και να... νοσταλγήσω.Ενδιαμεσως πίνουμε καφε στο Γρηγόρη η το Γκούντις με θέα Αττική Οδό.Σε σας το λεω bon ,not so eazy,piatsas,gabadoo κι ο πάθος με την Εγγλέζα του (την πήρε αραγε;)
Επισκέπτης
...γιατι τα καλα ΑΞΙΖΟΥΝ.......ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ!!!!!!!!Τελεια περιγραφη οπως τα λες ειναι ο διαολος
Υ.Γ Γιατι να εχει 14 χαρτια :'(
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.840
- Πόντοι
- 12.056
Ρε σεις κανονίστε ενα μεσημερι,απόγευμα,βράδυ,όποτε να παμε μια Περ/κή Υμηττού (1,30 πηγαιν έλα απο Κατεχάκη ως Χολιντέϊ Ιν και πίσω)να θαυμασω κι εγω ο παππούς τις οδηγικές σας ικανότητες και να... νοσταλγήσω.Ενδιαμεσως πίνουμε καφε στο Γρηγόρη η το Γκούντις με θέα Αττική Οδό.Σε σας το λεω bon ,not so eazy,piatsas,gabadoo κι ο πάθος με την Εγγλέζα του (την πήρε αραγε;)
Eμενα με βγαζεις στη απεξω εεεεεεεε....
Χεσμεντεν λεμεεεεεε
Επισκέπτης
Τσινουκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..........γουσταρεις γκαζιααααααααααααααααααααααααα!Ποιος παππους ρε,θα μας τρελλανεις?????????43 ειμαι και η βροντοσαυρινα μου 14 !!!!!!!!!Ρε σεις κανονίστε ενα μεσημερι,απόγευμα,βράδυ,όποτε να παμε μια Περ/κή Υμηττού (1,30 πηγαιν έλα απο Κατεχάκη ως Χολιντέϊ Ιν και πίσω)να θαυμασω κι εγω ο παππούς τις οδηγικές σας ικανότητες και να... νοσταλγήσω.Ενδιαμεσως πίνουμε καφε στο Γρηγόρη η το Γκούντις με θέα Αττική Οδό.Σε σας το λεω bon ,not so eazy,piatsas,gabadoo κι ο πάθος με την Εγγλέζα του (την πήρε αραγε;)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.840
- Πόντοι
- 12.056
Για την ώρα δονούμαι ακόμα από την αδρεναλίνη..μόλις κατέβηκα από ένα ΚΤΜ SuperDuke R. Τι να πώ, την άσφαλτο ξηλώνει το θεριό
Αυτο το λιγουρευομαι και εγω Ανετααααααα
Επισκέπτης
Οκτω παρα εικοσι πεντε , μια Κυριακη,νταλα καλοκαιρι,χτυπαει το τηλεφωνο !Ξυπνα .......φευγει στις οκτω το καραβι!!!!(στον περισσο μενω)Αρον-αρον ...ενα παπουτσι μπλε , ενα παπουτσι μαυρο , κατεβαινω τρεχοντας στην αποθηκη,ξεκλειδωνω το Μορινι,παω σπιτι της κουμπαρας μου,ανεβαινει,Ηρακλειου,Σαρανταπορου (1994...να εξηγουμεθα)ποταμι (τουμπα χαζη στην Αγ,Αννης στα φαναρια , οκτω παρα επτα λεπτα στο καραβι (Λεπτομερειες απο κοντα)Υ.Γ. Δακρυσα που θυμηθηκα την Μοριναρα μου !!!Να'σαι καλα ρε τσινουκο!!!!!!!!1To 1,30 να εξηγούμαστε,ειναι ευρω εεε όχι λεπτά.lol