Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μωρ' ο λύκος κι αν γεράσει, τομάρι δεν αλλάζει...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Από τη χθεσινή βόλτα πάντως ένα πράγμα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πως τότε με τις Σέρβες στο Lava bore ( είχαμε ανοίξει και θρεντ), ο Πάθος για τη Γυναίκα πήγε να γκρεμοτσακιστεί όταν τις είδε εκεί όλες μαζεμένες! Έτσι και εγώ πήγα να γκρεμοτσακιστώ κοζάροντας ( και θαυμάζοντας) τον NOT SO EASY BIKER να οδηγάει :o! Μιλάμε ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης της μηχανής! Καίσαρας στο αυτοκρατορικό άρμα του! Ο άνθρωπος δεν οδηγάει, ζωγραφίζει στην άσφαλτο!!! :o :rockon: :rockon: Τέτοια γλυκιά και αέρινη οδήγηση δεν έχω ξαναδεί! Πραγματικά μιλάμε τώρα για έργο τέχνης! :rockon:

Μόνο ένας ΚΑΙΣΑΡΑΣ έχει βέβαια τέτοιες ικανότητες! :dancing:
:2funny:  :2funny:  :2funny:

:headbang2:  :headbang2:

Επισκέπτης
...Κωλογερε , εγω ειμαι νεος ! Τον κοχλια να βαλεις στ'αυτι σου ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΛΕΩΩΩ ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  !!! Α στα διαλα , ...την ωρα και την στιγμη που πηρα εισιτηριο και μου ματσουκωθηκες διπλα μου !

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
...Κωλογερε , εγω ειμαι νεος ! Τον κοχλια να βαλεις στ'αυτι σου ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΛΕΩΩΩ ! ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  !!! Α στα διαλα , ...την ωρα και την στιγμη που πηρα εισιτηριο και μου ματσουκωθηκες διπλα μου !
Μπράβο αντανακλαστικά ο ΄"ΝΕΟΣ"...μόλις 25 ώρες του πηρε για να το δει, μα τι λέω? αφού δε το'γραψα με σύστημα Μπράιγ :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Κωλογερε , κουφαλογο...εβαλες στο πι-σι σου δονηση???
Για την ώρα δονούμαι ακόμα από την αδρεναλίνη..μόλις κατέβηκα από ένα ΚΤΜ SuperDuke R. Τι να πώ, την άσφαλτο ξηλώνει το θεριό
2007-ktm-990-superduke-r.jpg

Επισκέπτης
Ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μ'αρεσει ΠΟΛΥ !

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Για την ώρα δονούμαι ακόμα από την αδρεναλίνη..μόλις κατέβηκα από ένα ΚΤΜ SuperDuke R. Τι να πώ, την άσφαλτο ξηλώνει το θεριό
Περιμενω εντυπωσεις για τον ερωτα μου  :smitten: :smitten:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Περιμενω εντυπωσεις για τον ερωτα μου  :smitten: :smitten:
Άστα Πιάτσα φίλε μου, βαρύ ζόρι να το ξεκαβαλλήσεις μετά. Στα πρώτα 1000 μέτρα είσαι βέβαιος ότι το σχεδίασαν για σένα (εγώ έτσι ένοιωσα) και η συμπεριφορά του είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Ένας καθαρόαιμος hooligan των δρόμων.
Κατά κάποιο τρόπο σου δίνει την αίσθηση του "κάνω μότοκροςς στην άσφαλτο", σούζες, πάντες, σούζες μαζί με πάντες, έξοδο από στροφή με σούζα στο χαλαρό, και κάθε σαμαράκι στο δρόμο αν θέλεις μπορείς να το κάνεις άλμα!!!
Πολύ διασκεδαστικό σου λέω

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
bon γράφεις στον ειδικό τύπο;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Άστα Πιάτσα φίλε μου, βαρύ ζόρι να το ξεκαβαλλήσεις μετά. Στα πρώτα 1000 μέτρα είσαι βέβαιος ότι το σχεδίασαν για σένα (εγώ έτσι ένοιωσα) και η συμπεριφορά του είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Ένας καθαρόαιμος hooligan των δρόμων.
Κατά κάποιο τρόπο σου δίνει την αίσθηση του "κάνω μότοκροςς στην άσφαλτο", σούζες, πάντες, σούζες μαζί με πάντες, έξοδο από στροφή με σούζα στο χαλαρό, και κάθε σαμαράκι στο δρόμο αν θέλεις μπορείς να το κάνεις άλμα!!!
Πολύ διασκεδαστικό σου λέω
Τελεια περιγραφη οπως τα λες ειναι ο διαολος  :rockon:
Υ.Γ Γιατι να εχει 14 χαρτια  :'( :headbang: :headbang:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Ρε σεις κανονίστε ενα μεσημερι,απόγευμα,βράδυ,όποτε να παμε μια Περ/κή Υμηττού (1,30 πηγαιν έλα απο Κατεχάκη ως Χολιντέϊ Ιν και πίσω)να θαυμασω κι εγω ο παππούς τις οδηγικές σας ικανότητες και να... νοσταλγήσω.Ενδιαμεσως πίνουμε καφε στο Γρηγόρη η το Γκούντις με θέα Αττική Οδό.Σε σας το λεω bon ,not so eazy,piatsas,gabadoo κι ο πάθος με την Εγγλέζα του (την πήρε αραγε;)  :rockon:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
To 1,30 να εξηγούμαστε,ειναι ευρω εεε όχι λεπτά.lol

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.840
Πόντοι
12.056
Ρε σεις κανονίστε ενα μεσημερι,απόγευμα,βράδυ,όποτε να παμε μια Περ/κή Υμηττού (1,30 πηγαιν έλα απο Κατεχάκη ως Χολιντέϊ Ιν και πίσω)να θαυμασω κι εγω ο παππούς τις οδηγικές σας ικανότητες και να... νοσταλγήσω.Ενδιαμεσως πίνουμε καφε στο Γρηγόρη η το Γκούντις με θέα Αττική Οδό.Σε σας το λεω bon ,not so eazy,piatsas,gabadoo κι ο πάθος με την Εγγλέζα του (την πήρε αραγε;)  :rockon:

Eμενα με βγαζεις στη απεξω εεεεεεεε....

Χεσμεντεν λεμεεεεεε :badair: :hammer:

Επισκέπτης
Τσινουκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..........γουσταρεις γκαζιααααααααααααααααααααααααα!Ποιος παππους ρε,θα μας τρελλανεις?????????43 ειμαι και η βροντοσαυρινα μου 14 !!!!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.840
Πόντοι
12.056

Αυτο το λιγουρευομαι και εγω Ανετααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
To 1,30 να εξηγούμαστε,ειναι ευρω εεε όχι λεπτά.lol
Οκτω παρα εικοσι πεντε , μια Κυριακη,νταλα καλοκαιρι,χτυπαει το τηλεφωνο !Ξυπνα .......φευγει στις οκτω το καραβι!!!!(στον περισσο μενω)Αρον-αρον ...ενα παπουτσι μπλε , ενα παπουτσι μαυρο , κατεβαινω τρεχοντας στην αποθηκη,ξεκλειδωνω το Μορινι,παω σπιτι της κουμπαρας μου,ανεβαινει,Ηρακλειου,Σαρανταπορου (1994...να εξηγουμεθα)ποταμι (τουμπα χαζη στην Αγ,Αννης στα φαναρια , οκτω παρα επτα λεπτα στο καραβι (Λεπτομερειες απο κοντα)Υ.Γ. Δακρυσα που θυμηθηκα την Μοριναρα μου !!!Να'σαι καλα ρε τσινουκο!!!!!!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom