Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
όλο μαλακίες για κουβάδες λέτε ρε.....πάρτε puch να βρείτε την υγειά σας....σφαίρααααααα...........
ΤΟ πρωτοποριακό καθαρόαιμο!!!
Δε μπαινω σε κατάσταση να ψάξω τώρα να βρώ πότε, αφού δε θυμ΄'αμαι απ έξω, αλλά νομίζω το 1977 το μηχανάκι της φωτογραφίας πήρε το ΠΠΜΧ 250 με οδηγό έναν Βέλγο. Ο ίδιος Βέλγος πήρε άλλα 3 παγκόσμια πρώταθλήματα ΜΧ, στα 125 όμως. Μάλιστα, την παράδοση συνέχισε κι ο γυιός του. Name the rider...

http://[URL unfurl="true"]www.motocrossactionmag.com/Media/News/LVPuch.jpg[/img[/URL]]

ΥΓ: Επίσης, το μηχανάκι της φωτό είναι το αυθεντικό. Φαίνεται απο τα 2 καρμπυρατερ, σε μονοκύλινδρο....το 1977...άντε γεια

Επισκέπτης
Βερχερστρατεν?????????????????Χεσε μας μωρε...που να θυμαμαι???????

Επισκέπτης
Χάρρυ Έβερτς 4 παγκόσμια ΜΧ, Στεφάν Έβερτς, 10 παγκόσμια ΜΧ, και ακολουθεί ο μικρός του Στεφάν.
...Απ'τον παππου , στον εγγονο...Μονο τον Ραγκελωφ θυμαμαι Τον ειχα δει και σ'εναν αγωνα στο Σχηματαρι το '83...αν θυμαμαι καλα!!!!!!ΚΙ'αν τον λεγαν κι'ετσι...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
...Απ'τον παππου , στον εγγονο...Μονο τον Ραγκελωφ θυμαμαι Τον ειχα δει και σ'εναν αγωνα στο Σχηματαρι το '83...αν θυμαμαι καλα!!!!!!ΚΙ'αν τον λεγαν κι'ετσι...
Χε χε, καλά θυμάσαι, Ντίμιταρ Ράνγελοφ, έφτασε μέχρι και να διεκδικήσει το 1982 το ΠΠΜΧ 250 (με Husqvarna). Τερμάτισε τελικά 2ος, πίσω από τον νέο τότε Ζωρζ Τζομπέ (πήρε 5 ΠΠΜΧ στη συνέχεια κι αυτός)

Επισκέπτης
Xαιρετω τα  νιατα του site  :grin:
Eιμαι σε διλλημα παιδες,χρειαζομαστε συμβουλιο..

Επισκέπτης
Μα που εχετε χαθει ολοι σας ??????????  Θα κανονισουμε να βρεθουμε καπου , να δουμε τον αγωνα ???

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Τωρα σε λίγο τα 250.

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• velosolex1966.jpg
    velosolex1966.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 15

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Που μπορω να τα δω και πως ??? Πασα ενημερωση δεκτη ! Δεν εχω δορυφορικη , πιατα , ποτηρια η αλλα σχετικα ! Τα σεβη μου !

Καλά, έ, άμα βάλεις πιάτο, να βλέπεις και γκραν πρι με βελοσολέξ, γκαζιάρη μας...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
not easy γκαβλιάρης ο ακις 51...!!!στην ψιλοείπε μου φαινεται,ο ΚΑΠΗς χαχαχαχα

Επισκέπτης
not easy γκαβλιάρης ο ακις 51...!!!στην ψιλοείπε μου φαινεται,ο ΚΑΠΗς χαχαχαχα
Ειναι φινο παλλικαρι και χιλιομετροφαγος , οντως ! Γιατι ΚΑΠΗς παρακαλω ???Ειμεθα εις την καλυτεραν ηλικιαν !!! Το μεν πνευμα προθυμον , η δε σαρξ , ακομα πιο προθυμος !!!!!!! Ρε σεις , πειτε μου πως μπορω να δω τα 250 ??? Ασε που τοση ωρα που μιλαμε ...θα'χει τελειωσει ο αγωνας ! 

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
παει τελειωσε.Σιμοντσέλι νικητης
Ο σιμον τον πίεζε μεχρι τελευταιο γυρο αλλα επεσε ο κακομοίρης

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Tsinouko και μέγιστε pitsilisti, κανονίστε για αποταμίευση, να κατέβετε πατρίδα Ταυλάνδη..
Από 2 μωρά, κοντοπούτανα - 1.50 / 40 - στον καθένα, να σάς ρουφήξουν νωτιαίους μυελούς και αφήστε σε μας, τις ..μεγαλοκοπέλες, τις γριές 30άρες, αγκρρρρρ.

Επισκέπτης
Tsinouko και μέγιστε pitsilisti, κανονίστε για αποταμίευση, να κατέβετε πατρίδα Ταυλάνδη..
Από 2 μωρά, κοντοπούτανα - 1.50 / 40 - στον καθένα, να σάς ρουφήξουν νωτιαίους μυελούς και αφήστε σε μας, τις ..μεγαλοκοπέλες, τις γριές 30άρες, αγκρρρρρ.
...Αυτο το ...1.50 / 40  :think:... σαν διασταση πισω ελαστικου ειναι!!!Ρε κωλογερε :birdman:...μπας και θες να τα κουβαλησεις κατω , τα παλουκαρια , :rockon: να τα φορτωσεις καμμια ντουζινα ΥΟΚΟΗΑΜΑ  :helpplea:!?!?!?!?!?!...Ακου    1.50 / 40 ... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom