Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ θα ρωτήσω το εξής, και όποιος ξέρει μου απαντάει:

Όπως ξέρετε οι κολλητοί, έχω δύο μηχανάκια, το ένα έχει τελική 300+, και το άλλο 120-130. Μη μπούμε σε μάρκες τώρα.
Πιο πολύ βέβαια κυκλοφορώ με το μικρό.

Οδηγώ γενικώς χωρίς χασομέρια (καθ' ότι και πολύ παλιός), αλλά και χωρίς τσογλανιές.

Πάω λοιπόν στην σχεδόν (π.χ.) άδεια Κηφισίας με 80, και με περνάει κάποιος με γρήγορο μηχανάκι με 160, 80 πάνω απ τα δικά μου 80. Καλώς.
Ή στην εθνική όπου με περνάει με 200, 100 πάνω απ' τα δικά μου 100.

ΓΙΑΤΙ όμως όταν με περνάει, με περνάει στους 5 πόντους (σχεδόν με ξύνει), ενώ έχει άλλη μια λουρίδα ελεύθερη να το κάνει?

Γιατί δε σκέβεται ότι αν εγώ εκείνη τη στιγμή π.χ. φταρνιστώ, και μου φύγει 5 πόντους αριστερά, θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια στα καλά του καθουμένου?
Για να με τρομάξει?
Για να μου δείξει πόσο πιο γρήγορος είναι?
Γιατί είναι μαλάκας?
Όλα τα ανωτέρω?

Να το βάλω σε γκάλοπ?

Εύλογα τα ερωτήματά σου φίλε Stavro. Προσωπικά θα επέλεγα: το Γιατί είναι μαλάκες? και θα προσέθετα: Νύχτα πήραν το δίπλωμα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697

Επισκέπτης
  Τι να πω ρε παιδες...οδηγω πολυ αμυντικα πια μεσα στην πολη,σε σημειο παρεξηγησεως
  Εχω ξε[ερασει τους εγωισμους και τα ινδιανιλικια
  Στα παπαρια μου κιολας δηλαδη,εχω και κατι γλυκα ματακια που περιμενουν στο σπιτι..

Και δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ο κουμπαρος θα προσεξει την κουμπαρα οπως την
  προσεχω εγω.... :2funny: :2funny:

Οδηγοί μεθυσμένοι, οδηγοι που ξεχνιούνται με το ραδιόφωνο, οδηγοί που μιλάνε στο κινητό, οδηγοί που τρώνε τυρόπιτα με το ένα και με το άλλο προσπαθούν να ανοίξουν την κόκα-κόλα, κτλ. Φίλε Gabadoo, έχοντας ως παραδείγματα προς αποφυγή τα παραπάνω είδη οδηγών,  στους δρόμους δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος οδήγησης από την αμυντική. 

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Οδηγοί μεθυσμένοι, οδηγοι που ξεχνιούνται με το ραδιόφωνο, οδηγοί που μιλάνε στο κινητό, οδηγοί που τρώνε τυρόπιτα με το ένα και με το άλλο προσπαθούν να ανοίξουν την κόκα-κόλα, κτλ. Φίλε Gabadoo, έχοντας ως παραδείγματα προς αποφυγή τα παραπάνω είδη οδηγών,  στους δρόμους δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος οδήγησης από την αμυντική. 

Εμένα κύριοι το χειρότερό μου είναι όταν βλέπω οδηγό αυτοκινήτου να μιλάει
στο κινητό, εκείνη την ώρα είναι σαν να μου στραμπουλάνε τα @@, αλλά δεν πειράζει,
έτσι και δουλέψει αυτό που έχω στο μυαλό μου, θα πέφτει πολύ γέλιο στους δρόμους.....!!!!!

Φιλέ Gabadoo, εσύ αύριο φεύγεις για Θεσ/νίκη, ΤΥΧΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, καλό ταξίδι και καλά να περάσεις, Θεσσαλονίκη=ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, πάντος πριν μερικά χρόνια που ανέβαινα κάθε μήνα για δουλειές, πολύ νιρβάνα ρε παιδιά, μα πολύ νιρβάνα λέμε.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φιλέ Gabadoo, εσύ αύριο φεύγεις για Θεσ/νίκη, ΤΥΧΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, καλό ταξίδι και καλά να περάσεις, Θεσσαλονίκη=ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, πάντος πριν μερικά χρόνια που ανέβαινα κάθε μήνα για δουλειές, πολύ νιρβάνα ρε παιδιά, μα πολύ νιρβάνα λέμε.

Ευχαριστω Φιλε Τζι.τζι
  Αχ.... Σαλονικα μπρε
  Επιστρεφω 23
  Το αμεσως επομενο εισαστε για μηχαναδα πιο μακρινη;
  Τα ζευγαρια εχουν σχεδον κλεισει...
  Αν μεγαλωσουν και τα σκουτερακια-ειμαι-Street Triple,
  θα εχουμε και στρωσιματα....Ευχες

Στο επανιδειν,και ευχομαι το χοτελ να εχει συνδεση στο ιντερνετι
  Γιατι εχουμε και μιαν αρρωστεια

Επισκέπτης
  Ευχαριστω Φιλε Τζι.τζι
  Αχ.... Σαλονικα μπρε
  Επιστρεφω 23
  Το αμεσως επομενο εισαστε για μηχαναδα πιο μακρινη;
  Τα ζευγαρια εχουν σχεδον κλεισει...
  Αν μεγαλωσουν και τα σκουτερακια-ειμαι-Street Triple,
  θα εχουμε και στρωσιματα....Ευχες

Στο επανιδειν,και ευχομαι το χοτελ να εχει συνδεση στο ιντερνετι
  Γιατι εχουμε και μιαν αρρωστεια

Είμαστε είμαστε για βολτούλα πιο μακρινή.... Για να δούμε μέχρι τότε θα έχουμε μεγαλώσει....
Καλά να περάσεις φίλε!!! :)

Υ.Γ. Στον Τενκερλή (Στην Αριστοτέλους) έχει τα καλύτερα τσουρέκια με γέμιση πραλίνας. Αν δεν έχεις δοκιμάσει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε, θα με θυμηθείς  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δίπλα θα είσαι γκάμπα.
Έχουμε και "Προμήθεια" στον Όλυμπο  :grin:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Είμαστε είμαστε για βολτούλα πιο μακρινή.... Για να δούμε μέχρι τότε θα έχουμε μεγαλώσει....
Καλά να περάσεις φίλε!!! :)

Υ.Γ. Στον Τενκερλή (Στην Αριστοτέλους) έχει τα καλύτερα τσουρέκια με γέμιση πραλίνας. Αν δεν έχεις δοκιμάσει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε, θα με θυμηθείς  ;)
Πω πω...τι ειπες τωρα....μεγαλη καυλα το συγκεκριμενο!Παλι καλα που πλεον εχει και στην Αθηνα Τερκενλη! :rockon: :rockon: :rockon:

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Κινουμαι και τωρα αναμεσα στα αμαξια,ΠΑΝΤΑ υποψιασμενος,και ελαχιστα πιο γρηγορα απο
  τα βραδυπορουντα αμαξια...Ποτε πια σλαλομ..

Το κολοπαιδο ομως που ερχεται πισω μου αεροπορια βαλλεστε,και κορναρει και γκαζωνει
  και μαλακιζεται και γενικως ...ασχημονει(χαχαχαχα) ειναι μαλακας; :jerking:

Δεν σκεβεται(sic) οτι υπαρχει και η δυνατοτητα να το φαει το κεφαλι του; :jerking:

Να συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου φίλε και να πω οτι αυτό που περιγράφεις είναι ο κανόνας στο Ποτάμι...
Εχώ δει τρελά σλάλομ απο παιδιά που πέτυχαν μπροστά τους ένα σκούτερ που πάει νορμάλ (..)

Το πιο συνετό είναι αν δεις κανά βιαστικό πίσω σου, να κάνεις λίγο πλάι για να περάσει  ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το πιο συνετό είναι αν δεις κανά βιαστικό πίσω σου, να κάνεις λίγο πλάι για να περάσει

Δεν είναι μόνο συνετό, είναι και λογικό, και ευγενικό.

Ακόμα πιό ευγενικό είναι δε, να ΜΗΝ ευχηθείς "θα σε δω πιο κάτω ξάπλα, μαλάκα" την ώρα που σε περνάει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου φίλε και να πω οτι αυτό που περιγράφεις είναι ο κανόνας στο Ποτάμι...
Εχώ δει τρελά σλάλομ απο παιδιά που πέτυχαν μπροστά τους ένα σκούτερ που πάει νορμάλ (..)

Το πιο συνετό είναι αν δεις κανά βιαστικό πίσω σου, να κάνεις λίγο πλάι για να περάσει  ;)

ένας γκαβός να βρεθεί να του καβλόσει να στρίψει εκείνη την ώρα, μια πόρτα να ανοίξει ή να σταματήσει κάνα ταξί στη μεσαία λωρίδα για να προλάβει να πάρει τον πελάτη, δε προλαβαίνεις με τίποτα να αντιδράσεις άμα τρέχεις γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Αυτά δε τα σκέφτονται όσοι πηγαίνουν σλάλομ πολύ γρήγορα???

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ένας γκαβός να βρεθεί να του καβλόσει να στρίψει εκείνη την ώρα, μια πόρτα να ανοίξει ή να σταματήσει κάνα ταξί στη μεσαία λωρίδα για να προλάβει να πάρει τον πελάτη, δε προλαβαίνεις με τίποτα να αντιδράσεις άμα τρέχεις γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Αυτά δε τα σκέφτονται όσοι πηγαίνουν σλάλομ πολύ γρήγορα???
Το παιχνιδάκι Ρώσικη ρουλέττα το ξέρεις?
Δε χάνει πάντα ο παίκτης!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
  Κατ'αρχην περαστικα σου και απο δω και περα παντα ορθιος
  Ολοι μας δηλαδη,με τοση ανισσοροπια..

.

Μπλουζακι κοντομανικο και κρανος και βολτα στην παραλιακη σημαινει
  οτι σε ενδεχομενο "ξαπλωμα",ναι μεν η γκλαβα σου ειναι
  προστατευμενη και μαλλον θα την γλυτωσεις....αλλα θα εισαι ενα
  εκτρωμα απο τα καψιματα,ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΚΑ,σαν τον Κουασιμοδο...
  Και ΜΕΤΑ θα λεμε.....

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑ....

ΚΡΑΝΟΣ+ΜΠΟΥΦΑΝ= ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οταν έπεσα με το GPZ το 1995 εξαιτίας ενός σκύλου στις στροφές στο ΟΑΚΑ με έσωσε το κράνος και είχα μόνο ελαφρες εκδορές στο χέρι λόγω του οτι φόραγα μπουφάν.
Απο τότε δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ!!

Αν κανονιστεί καμιά βόλτα ριξτε σύρμα.

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο κανόνας της ασφαλούς αστικής οδήγησης λέει να μην οδηγάς παραπάνω απο +20χλμ απο την ταχύτητα του αυτοκινήτου
Δλδ όταν το ΙΧ είναι σταματημένο, να μην πηγαίνεις με >20χλμ.
Δεδομένου οτι ανα πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει η πόρτα του πλαινού ΙΧ (του έπεσε το τσιγάρο στα πόδια, μπήκε μια μέλισσα στο αμάξι) με αυτό το όριο (υποτίθεται) οτι μπορείς να σταματήσεις ή να αποφύγεις το εμπόδιο..

Τώρα κάτι παπάρες στο ποτάμι που οδηγούν χωρίς υπομονή, αγχώνοντας και εκνευρίζοντας τους υπόλοιπους μοτοσικλετιστές, δεν θα μιλήσω...Τον Κηφισό, όσο μπορώ, τον αποφεύγω

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ο κανόνας της ασφαλούς αστικής οδήγησης λέει να μην οδηγάς παραπάνω απο +20χλμ απο την ταχύτητα του αυτοκινήτου
Δλδ όταν το ΙΧ είναι σταματημένο, να μην πηγαίνεις με >20χλμ.
Δεδομένου οτι ανα πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει η πόρτα του πλαινού ΙΧ (του έπεσε το τσιγάρο στα πόδια, μπήκε μια μέλισσα στο αμάξι) με αυτό το όριο (υποτίθεται) οτι μπορείς να σταματήσεις ή να αποφύγεις το εμπόδιο..

Τώρα κάτι παπάρες στο ποτάμι που οδηγούν χωρίς υπομονή, αγχώνοντας και εκνευρίζοντας τους υπόλοιπους μοτοσικλετιστές, δεν θα μιλήσω...Τον Κηφισό, όσο μπορώ, τον αποφεύγω

+1000 για το +20.
(Αν είσαι πραγματικά νέος, θα μάθεις τι είναι το +1000. Όχι km/h πάντως).

Αυτοί που λες για το ποτάμι, είναι οι λεγόμενοι "traffic racers".
Όλοι μας λίγο-πολύ την έχουμε κάνει αυτή τη δουλειά (εγώ θυμάμαι στα νιάτα μου το "στοίχημα" ήταν Κηφισιά-Γλυφάδα μετ' επιστροφής).
Όσοι επιζήσαμε, επιζήσαμε.
Στα 17 και στα 20 όμως δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις ότι είναι μαλακία τελικά να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Το μαθαίνεις με τα χρόνια.
Όταν και τα αντανακλαστικά σου (και οι αισθήσεις σου) δεν έχουν πια την οξύτητα της εφηβείας!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να λέμε τώρα....με 80-100χλμ έτσι και ανοίξει καμμιά πόρτα...την γαμήσαμε....εδώ με 20 και με έστειλε ξάπλα ευτυχώς μόνο με γδαρσίματα....ΠΡΟΣΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΠΟΛΛΟΊ ΜΑΛΆΚΕς...

Επισκέπτης
τι να λέμε τώρα....με 80-100χλμ έτσι και ανοίξει καμμιά πόρτα...την γαμήσαμε....εδώ με 20 και με έστειλε ξάπλα ευτυχώς μόνο με γδαρσίματα....ΠΡΟΣΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΠΟΛΛΟΊ ΜΑΛΆΚΕς...

Δυστυχώς στη μηχανή είμαστε από παντού εκτεθημένοι. Γι' αυτό προσοχή σε ελιγμούς επικίνδυνους και κατά την πορεία ανάμεσα από αυτοκίνητα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom