Εγώ θα ρωτήσω το εξής, και όποιος ξέρει μου απαντάει:
Όπως ξέρετε οι κολλητοί, έχω δύο μηχανάκια, το ένα έχει τελική 300+, και το άλλο 120-130. Μη μπούμε σε μάρκες τώρα.
Πιο πολύ βέβαια κυκλοφορώ με το μικρό.
Οδηγώ γενικώς χωρίς χασομέρια (καθ' ότι και πολύ παλιός), αλλά και χωρίς τσογλανιές.
Πάω λοιπόν στην σχεδόν (π.χ.) άδεια Κηφισίας με 80, και με περνάει κάποιος με γρήγορο μηχανάκι με 160, 80 πάνω απ τα δικά μου 80. Καλώς.
Ή στην εθνική όπου με περνάει με 200, 100 πάνω απ' τα δικά μου 100.
ΓΙΑΤΙ όμως όταν με περνάει, με περνάει στους 5 πόντους (σχεδόν με ξύνει), ενώ έχει άλλη μια λουρίδα ελεύθερη να το κάνει?
Γιατί δε σκέβεται ότι αν εγώ εκείνη τη στιγμή π.χ. φταρνιστώ, και μου φύγει 5 πόντους αριστερά, θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια στα καλά του καθουμένου?
Για να με τρομάξει?
Για να μου δείξει πόσο πιο γρήγορος είναι?
Γιατί είναι μαλάκας?
Όλα τα ανωτέρω?
Να το βάλω σε γκάλοπ?
Ελα μου ντε....
Χιλιοειπωμενο και χιλιοαπορημενο...
Γιατι ορισμενοι νομιζουν οτι ειναι Χαιλαντερ,ετσι τους λεω εγω...
Γιατι κανει τις ταρζανιες,και δεν φοραει τιποτα...
Τι να πω με την απυθμενη μαλακια
Εμενα γιατι δεν με σεβεται;
Εγω εχω προβλημα με το εξης:
Παλια,πριν 8 χρονια με το τοτε μοτοσακο μου,ειχα πεσει στον γνωστο διαδρομο που
αφηνουν τα ακινητοποιημενα(κινουνταν με 10 χλμ...) αυτοκινητα...
Πηγαινα λιγο γρηγορα(καμμια 60..),με κλεινει ενας με την κλασικη κινηση του "αλλαζω
λουριδα ξαφνικα" και ...ξαπλωσα.Παραδοξως δεν εσπασα τιποτα(ειναι μεγαλη η περιγραφη
του γεγονοτος,αλλα και η ...τυχη μου...)και απο τοτε ο φιλος σας ο Γκαμπα δηλωνει....ΧΕΣΤΗΣ...
Κινουμαι και τωρα αναμεσα στα αμαξια,ΠΑΝΤΑ υποψιασμενος,και ελαχιστα πιο γρηγορα απο
τα βραδυπορουντα αμαξια...Ποτε πια σλαλομ..
Το κολοπαιδο ομως που ερχεται πισω μου αεροπορια βαλλεστε,και κορναρει και γκαζωνει
και μαλακιζεται και γενικως ...ασχημονει(χαχαχαχα) ειναι μαλακας;
Δεν σκεβεται(sic) οτι υπαρχει και η δυνατοτητα να το φαει το κεφαλι του;
Τι να πω ρε παιδες...οδηγω πολυ αμυντικα πια μεσα στην πολη,σε σημειο παρεξηγησεως
Εχω ξε[ερασει τους εγωισμους και τα ινδιανιλικια
Στα παπαρια μου κιολας δηλαδη,εχω και κατι γλυκα ματακια που περιμενουν στο σπιτι..
Και δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ο κουμπαρος θα προσεξει την κουμπαρα οπως την
προσεχω εγω....