You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γιατι δεν λες οτι δεν ερχεσαι επειδη θα ειναι εγω??????
Για τι δεν λες οτι δεν ερχεσε επειδη θα κανει ζεστη και θα καουν τα τρυφερα ποδαρακια σου απο το αεροψυκτο σου???
αεροελαιόψυκτο παρακαλώ
Πηγε τις 5 η συνάντηση; Ισως και να την προλάβαινα - ετσι για να δειξω σε μερικούς πως στρίβει ένα σωστά ζυγισμένο μοτοσακό, με άσχετο οδηγό
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λοιπον στην καντινα ηταν σουπερ...
Νεοι φιλοι και ενδιαφεροντες
Θα βγει κατι καλο..
Εκτος απο το ζευγαρι των στροματων και το μικρο-σκουτερακι-οταν-μεγαλωσω-θα-γινω-
Street Triple.....(χαχαχχαχαχαχαχ) λειπει απο την φωτο ενα σουπερμπ Fazer 1000 με
χρυσες OHLINS και ενα ταξιδιαρικο γκρι Honda CBR 1100 XX...
Αι συμμετοχαι μολις πεντε,η ποιοτης στα γνωστα υψηλα επιπεδα...
Ειχε πλακα...
Θα βγει κατι καλο..
Εκτος απο το ζευγαρι των στροματων και το μικρο-σκουτερακι-οταν-μεγαλωσω-θα-γινω-
Street Triple.....(χαχαχχαχαχαχαχ) λειπει απο την φωτο ενα σουπερμπ Fazer 1000 με
Ειχε πλακα...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
η ποιοτης στα γνωστα υψηλα επιπεδα...
ααααα........μάλιστα....κατάλαβα.......
Εσυ θα τιμωρηθεις σκληρα και παραδειγματικα...
Μια κουβαδια ρεπουλινη και ολα θα στρωσουνε...
Μας ελειψες ρε κολοπαιδο...
Επισκέπτης
Εσυ θα τιμωρηθεις σκληρα και παραδειγματικα...
Μια κουβαδια ρεπουλινη και ολα θα στρωσουνε...
Μας ελειψες ρε κολοπαιδο...
Μας έλειψε αλλά δικαιολογημένα...
Talos περάσαμε πολύ όμορφα ;)
Επισκέπτης
Λοιπον στην καντινα ηταν σουπερ...
Θα βγει κατι καλο..
Ειχε πλακα...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επειδη στην πρωτη ημερησια συναντηση μας ελειπε και ο αρχηγος και ιδρυτης
Αισθηση....νοιωθω την ηθικη υποχρεωση να του κανω μια αφιερωση...
Με τις καλυτερες και εγκαρδιοτερες ευχες μου,μια απο αυτες να γινει δικια του...
Περισσοτερα για την εν λογω κυρια στο θρεντ της Μοτοσυκλετας...
Αισθηση....νοιωθω την ηθικη υποχρεωση να του κανω μια αφιερωση...
Με τις καλυτερες και εγκαρδιοτερες ευχες μου,μια απο αυτες να γινει δικια του...
Περισσοτερα για την εν λογω κυρια στο θρεντ της Μοτοσυκλετας...
Συνημμένα
Επισκέπτης
Στην φωτο που παρεθεσα πιο πανω,πισω απο το χιλιαρι στρομα
διακρινεται ενα μεγαλοσωμο BMW HP2....
Σε προσκληση-προκληση του Αλτεκ να ανοιξουνε μαζι.....ο ξανθος
Γερμανος,εκανε τον Κινεζο....
Οποία πτωσις.....
Μόνο τον κινέζο έκανε, τον παρακαλάγαμε να τελειώσει τον καφέ του πριν φύγει ....
HP2...κοίτα κάτι συμπτώσεις
Χτες το απόγευμα κατα τις 7 ανέβαινα Αλεξάνδρας με το σεμνο και ταπεινό μοτοσακό μου. Με πλευρίζει τύπος με HP2 χωρίς κράνος και...σαγιονάρα και αρχίζει τις ξερογκαζιές.
Ντράπηκα για την ξεφτίλα του και αναγκάστηκα να τον περάσω Αλεξάνδρας και Κηφισίας στη στροφή. Με πέρασε στην ευθεία.
Ειναι πολύ κρίμα αλλα ειναι η πραγματικότητα. Η έλικα πλέον τραβάει τους φλωρομαλακες.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει η βρωμιά, στρίβω α λα Ιταλικά. Οταν βγάλει πινακίδα θα τη δειτε.
Χτες το απόγευμα κατα τις 7 ανέβαινα Αλεξάνδρας με το σεμνο και ταπεινό μοτοσακό μου. Με πλευρίζει τύπος με HP2 χωρίς κράνος και...σαγιονάρα και αρχίζει τις ξερογκαζιές.
Ντράπηκα για την ξεφτίλα του και αναγκάστηκα να τον περάσω Αλεξάνδρας και Κηφισίας στη στροφή. Με πέρασε στην ευθεία.
Ειναι πολύ κρίμα αλλα ειναι η πραγματικότητα. Η έλικα πλέον τραβάει τους φλωρομαλακες.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει η βρωμιά, στρίβω α λα Ιταλικά. Οταν βγάλει πινακίδα θα τη δειτε.
Επισκέπτης
Φίλε Gaba θυμάσαι τι σου είπα ?? ιδού!! Η επόμενη συνάντηση θα είναι προς Πειραιά μεριά ;)
Altecαko ετοιμάσου να δεις το φως το αληθινό την επόμενη φορά!!
Την είδα και έπαθα ζημιά παίδες... που να δείτε προσωπάκι.... και όλες οι θαμμώνες στο μαγαζί ήταν του ιδίου βεληνηκούς
Την είδα και έπαθα ζημιά παίδες... που να δείτε προσωπάκι.... και όλες οι θαμμώνες στο μαγαζί ήταν του ιδίου βεληνηκούς
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φίλε Gaba θυμάσαι τι σου είπα ?? ιδού!! Η επόμενη συνάντηση θα είναι προς Πειραιά μεριά ;)
Βαγγελιστρα μου..
Αναρωτιεμαι ποιανου αχρηστου ηταν η ιδεα να τραβιομαστε στις καντινες
Ουστ ρε κοπριτη...
Την επομενη εχουμε "καθαρο" στοχο
Επισκέπτης
Βαγγελιστρα μου..
Αναρωτιεμαι ποιανου αχρηστου ηταν η ιδεα να τραβιομαστε στις καντινες
Ουστ ρε κοπριτη...
Την επομενη εχουμε "καθαρο" στοχο
Και στις καντίνες μια χαρά περάσαμε βλέποντας διάφορα milfakia και ωραία πιπινάκια να επιστρέφουν από το μπανάκι τους
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.471
- Πόντοι
- 12.056
Φοβερός και τρομερός μηχανόβιος βγαίνει για βόλτα με την
μηχανή.
Εκεί που πήγαινε λοιπόν σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να δει
τι τραγούδι λαλάει το μηχάνημα.150...200...250, ο τύπος είναι
στην απόλυτη νιρβάνα και ..ΜΠΑΜ!
Ένα σπουργιτάκι καρφώνεται στο κράνος!
Πανικός, φρένα και σταμάτημα στην άκρη του δρόμου. Όχι ρε γαμώτο, πάει το καημένο, τι μου 'φταιξε το δύσμοιρο κλπ κλπ.... αλλά ως εκ θαύματος το σπουργιτάκι είναι ακόμα ζωντανό (σε τι κατάσταση είναι, άστο καλύτερα...).
Μετά από 2 λεπτά βρίσκεται στο ιατρείο του κοντινότερου κτηνίατρου.
Εγχείρηση, οξυγόνο, νυστέρια, μέχρι που βγαίνει ο γιατρός από το
χειρουργείο μετά από 3 ώρες και του το παραδίδει στα χέρια μπανταρισμένο.
'Μεγάλε, τύχη βουνό, το σώσαμε το καημένο.Τράβα τώρα σπίτι
σου και κοίτα να το περιποιηθείς.Βάλτο σε ένα > κλουβί με φρέσκο νερό και κανναβούρι και περίμενε να συνέλθει'
Βουρ στο σπίτι ο γκαζοφονιάς, βάζει το πουλάκι σε ένα κλουβί με νερό και κανναβούρι και περιμένει...
Οι μέρες περνάνε...
Μετά από λίγες μέρες, το σπουργιτάκι αρχίζει να συνέρχεται.
Ανοίγει το δεξί μάτι και βλέπει τα κάγκελα του κλουβιού.
Κλείνει το δεξί μάτι.Ανοίγει το άλλο μάτι, ξαναβλέπει κάγκελα και από την αριστερή πλευρά.
Κλείνει και το αριστερό μάτι.
Ανοίγει και τα δύο μάτια μαζί και βλέπει γύρω-γύρω κάγκελα... και
λέει:
' Όχι ρε πoύστη μου, τον σκότωσα....
Ωραια περασαμε και σημερα...κριμα που δεν μου εκατσε ο Γερμανος να τον κερασω ενα τσαγακι...τζαμπα τα σλικ λαστιχα που φορουσε η βρωμοκοτα
Καλοκαιριασε και πολλοι κουλοι εβγαλαν τα πανακριβα μοτο τους να τα δειξουν ;) ;) ;)
μηχανή.
Εκεί που πήγαινε λοιπόν σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να δει
τι τραγούδι λαλάει το μηχάνημα.150...200...250, ο τύπος είναι
στην απόλυτη νιρβάνα και ..ΜΠΑΜ!
Ένα σπουργιτάκι καρφώνεται στο κράνος!
Πανικός, φρένα και σταμάτημα στην άκρη του δρόμου. Όχι ρε γαμώτο, πάει το καημένο, τι μου 'φταιξε το δύσμοιρο κλπ κλπ.... αλλά ως εκ θαύματος το σπουργιτάκι είναι ακόμα ζωντανό (σε τι κατάσταση είναι, άστο καλύτερα...).
Μετά από 2 λεπτά βρίσκεται στο ιατρείο του κοντινότερου κτηνίατρου.
Εγχείρηση, οξυγόνο, νυστέρια, μέχρι που βγαίνει ο γιατρός από το
χειρουργείο μετά από 3 ώρες και του το παραδίδει στα χέρια μπανταρισμένο.
'Μεγάλε, τύχη βουνό, το σώσαμε το καημένο.Τράβα τώρα σπίτι
σου και κοίτα να το περιποιηθείς.Βάλτο σε ένα > κλουβί με φρέσκο νερό και κανναβούρι και περίμενε να συνέλθει'
Βουρ στο σπίτι ο γκαζοφονιάς, βάζει το πουλάκι σε ένα κλουβί με νερό και κανναβούρι και περιμένει...
Οι μέρες περνάνε...
Μετά από λίγες μέρες, το σπουργιτάκι αρχίζει να συνέρχεται.
Ανοίγει το δεξί μάτι και βλέπει τα κάγκελα του κλουβιού.
Κλείνει το δεξί μάτι.Ανοίγει το άλλο μάτι, ξαναβλέπει κάγκελα και από την αριστερή πλευρά.
Κλείνει και το αριστερό μάτι.
Ανοίγει και τα δύο μάτια μαζί και βλέπει γύρω-γύρω κάγκελα... και
λέει:
' Όχι ρε πoύστη μου, τον σκότωσα....
Ωραια περασαμε και σημερα...κριμα που δεν μου εκατσε ο Γερμανος να τον κερασω ενα τσαγακι...τζαμπα τα σλικ λαστιχα που φορουσε η βρωμοκοτα
Καλοκαιριασε και πολλοι κουλοι εβγαλαν τα πανακριβα μοτο τους να τα δειξουν ;) ;) ;)
Επισκέπτης
A ρε αλανια να ξερατε ποσο σας ζηλευω με το που μπαινω σ αυτο το θρεντ και σας διαβαζω που οργανωνετε ξεγνιαστες βολτες με τις μηχανες!Ειχα μια Aprilia Caponord μεχρι πριν 4 μηνες οπου αναγκαστηκα να την πουλησω μετα απο ενα ατυχημα ενος φιλου μου σε μια βολτα μας στην τριπολη.Απο τοτε ειπα οτι δεν θα καβαλησω μηχανη ξανα αλλα το ματακι και η καρδουλα μου μολις μπαινω εδω μεσα φτερουγιζει και σκεφτομαι να μπω στη διαδικασια να ξαναπαρω.Ειδωμεν...
Καλες βολτες μαγκες με προσοχη και ηρεμια και ισως καποια μερα βρεθω και γω σε καποιο σημειο συναντησης να παρουμε μαζι τους δρομους!!
Καλες βολτες μαγκες με προσοχη και ηρεμια και ισως καποια μερα βρεθω και γω σε καποιο σημειο συναντησης να παρουμε μαζι τους δρομους!!
Επισκέπτης
A ρε αλανια να ξερατε ποσο σας ζηλευω με το που μπαινω σ αυτο το θρεντ και σας διαβαζω που οργανωνετε ξεγνιαστες βολτες με τις μηχανες!Ειχα μια Aprilia Caponord μεχρι πριν 4 μηνες οπου αναγκαστηκα να την πουλησω μετα απο ενα ατυχημα ενος φιλου μου σε μια βολτα μας στην τριπολη.Απο τοτε ειπα οτι δεν θα καβαλησω μηχανη ξανα αλλα το ματακι και η καρδουλα μου μολις μπαινω εδω μεσα φτερουγιζει και σκεφτομαι να μπω στη διαδικασια να ξαναπαρω.Ειδωμεν...
Μετά χαράς φίλε μου!! Έχουμε φτιάξει μια καλή παρέα και κάθε νυν και πρωην μηχανόβιος του site είναι ευπρόσδεκτος!! Θα σε περιμένουμε ;)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα κι από μένα κύριοι.
Ωραία ήταν σήμερα, αλλά την άλλη φορά θα ήθελα πιο πολλά
&
μήπως οι τσάρκες να ξεκινάνε ή να τελειώνουν στο Μπουρνάζι
Εγώ πάντρος δεν άντεξα και πήγα να πάρω τη δόση μου, τι ήταν πάλι αυτό σήμερα,
ΥΓ. Να θυμηθώ να βγάζω φωτό......!!!!!!
&
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πολύ ξεκωλιαριλίκι πέφτει εκεί...απο σιχαμενα μπάζα.. :S :S :S μέχρι θεόμουνα..Καλησπέρα κι από μένα κύριοι.
&