Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
+1000 για το +20.
(Αν είσαι πραγματικά νέος, θα μάθεις τι είναι το +1000. Όχι km/h πάντως).

Φίλε stavros51 νέος σε αυτό το φόρουμ είμαι, όχι στα φόρουμ και στις μοτό  ;)
Όποτε τα + & - τα κατέχω και ευχαριστώ  ;)
Εξάλλου αυτό το +20 το έχω ακούσει απο το Χούντρα.

Στα 17 και στα 20 όμως δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις ότι είναι μαλακία τελικά να κάνεις αυτή τη δουλειά.
Το μαθαίνεις με τα χρόνια.
Όταν και τα αντανακλαστικά σου (και οι αισθήσεις σου) δεν έχουν πια την οξύτητα της εφηβείας!

Το θέμα είναι μπας και γλυτώσει κανένας απ' αυτούς που προορίζονται για τα νοσοκομεία και τα χειρουργεία και βρίσκονται σε τρυφερή ηλικία...
Δυστυχώς το μηχανάκι είναι πειρασμός και το γκάζι μεγάλη κάβλα
Όλοι μας κάναμε και θα κάνουμε μαλακίες..

Η δικιά μου συμβουλή προς όλα τα νέα παιδιά είναι ---> Να μάθετε απο μικροί την ΠΙΣΤΑ.
Μέγαρα ή Σέρρες θα σας σώσουν τη ζωή. Και θα μάθεις να στρίβεις και θα ξεκαβλώνεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον και όχι στη Βούτα και στα Λιμανάκια

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η δικιά μου συμβουλή προς όλα τα νέα παιδιά είναι ---> Να μάθετε απο μικροί την ΠΙΣΤΑ.
Μέγαρα ή Σέρρες θα σας σώσουν τη ζωή. Και θα μάθεις να στρίβεις και θα ξεκαβλώνεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον και όχι στη Βούτα και στα Λιμανάκια
Ναι, καλή η πίστα, αλλά σε μαθαίνει μόνο όρια, όχι traffic.
Το ίδιο σε μαθαίνει και το χώμα.

Ο θάνατος έρχεται από το traffic, σπάνια απο την πτώση (μόνο).

Καλώς όρισες, φίλε.  Εδώ δε λέμε μόνο για πουτάνες, όπως θα διαπιστώσεις...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.471
Πόντοι
12.056
Ωραια λοιπον...

Να μαθουμε απο μικροι να οδηγαμε στο ασφαλες πεδιο τις πιστας με το γαματο οδοστρωμα ....

Το καλυτερο σχολειο για εμενα ειναι πρωτα το χωμα και μετα μεσα στην κινηση,στην Ελλαδα βρισκομαστε αλλωστε.. ;) ;) ;)

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, καλή η πίστα, αλλά σε μαθαίνει μόνο όρια, όχι traffic.
Το ίδιο σε μαθαίνει και το χώμα.
Ο θάνατος έρχεται από το traffic, σπάνια απο την πτώση (μόνο).

Βασικά, ο "θάνατος" έρχεται συνήθως απο κάτι που τυχαίνει και δεν μπορείς να προλάβεις ή να διαχειριστείς λόγω ταχύτητας. Γι' αυτό πρότεινα πίστα που θα γνωρίσεις και να χειρίζεσαι καλύτερα το μηχανάκι σου. Μιλάω για σχολείο ασφαλούς οδήγησης σαν του 0-300 (το έκανα πρόσφατα)ή αν θες να εμβαθύνεις μαθήματα όπως του CSS  Κανονικά θα έπρεπε το κράτος να τα επιδοτεί αυτά τα σεμινάρια, αλλά ας μην πιάσω τη γκρίνια  τώρα  :jerking:

Πολύ καλό και το χώμα, αλλά δεν είμαι γνώστης

Καλώς όρισες, φίλε.  Εδώ δε λέμε μόνο για πουτάνες, όπως θα διαπιστώσεις...

Το όνομα του url "αδικεί" το φόρουμ. Είναι πλήρες και γνήσιο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
prozac μιας και απο οτι φαίνεται διαβάζεις ειδικό τύπο (ο,τι και αν σημαινει το "ειδικός τύπος" για τον καθένα απο εμάς), παλιά επι εννιαίου μοτο, ειχε γινει μια σχετική έρευνα.

Μεγάλο ποσοστό ατυχημάτων θα μπορούσαν να ειχαν αποφευχθει αν ο οδηγός της μηχανής
1. Αντιμετώπιζε τους οδηγούς αυτοκινήτων σαν τυφλούς, κουφούς και ηλίθιους
2. Ειχε το μυαλό του 100% στο δρόμο

Η πίστα όντως βοηθάει και κακώς δεν έχω πάει μέχρι τώρα.

Προφανώς για να διδάξω τα παιδιά εκει τα μυστικά που ξέρω και κανενας άλλος δε γνωρίζει και για τα οποία ο ALTEC με ζηλεύει

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
prozac μιας και απο οτι φαίνεται διαβάζεις ειδικό τύπο (ο,τι και αν σημαινει το "ειδικός τύπος" για τον καθένα απο εμάς), παλιά επι εννιαίου μοτο, ειχε γινει μια σχετική έρευνα.

Enforcer, σε διαβεβαιώ οτι δε διαβάζω σχεδόν καθόλου περιοδικά.
Τυχαίνει απλά να είμαι ενεργό μέλος σε λέσχη μοτ/τας, στην οποία διοργανώνονται πολλά σεμινάρια και δραστηριότητες  ;)
Μη σου πω οτι έχω μπανίσει, όντας νέος εδώ και άλλους απο τη λέσχη  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μη σου πω οτι έχω μπανίσει, όντας νέος εδώ και άλλους απο τη λέσχη  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θα ήταν πρόβλημα αν σου ζητούσα, εντελώς εμπιστευτικά βέβαια, να πεις μας πεις ποια ειναι η λέσχη και ποια τα μέλη που παίζουν διπλό παιχνίδι;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.471
Πόντοι
12.056

Προφανώς για να διδάξω τα παιδιά εκει τα μυστικά που ξέρω και κανενας άλλος δε γνωρίζει και για τα οποία ο ALTEC με ζηλεύει
[/quote]

Aντε ρε κουλε που θες να διδαξεις κιολας... :2funny: :2funny: :2funny:

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήταν πρόβλημα αν σου ζητούσα, εντελώς εμπιστευτικά βέβαια, να πεις μας πεις ποια ειναι η λέσχη και ποια τα μέλη που παίζουν διπλό παιχνίδι;

Ε..όχι και διπλό παιχνίδι  :cheesy: Τι είναι κατάσκοποι;  :grin:

Θα ήταν πρόβλημα αν σου ζητούσα, εντελώς εμπιστευτικά βέβαια,

Πρόβλημα για μένα γιατί;;
Όποιος θέλει περνάει Τετάρτες βράδυ και έχει κερασμένη μπύρα (την πρώτη μόνο έτσι  :grin:)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.471
Πόντοι
12.056
Σας ξερουμε Σας ξερουμε... :dancing: :dancing: :dancing:

Εγω ειμαι παλιο μελος του ΤΕΝΕRE ΗΕLLAS CLUB Θεος χωρεστο...χαχαχαχαχ :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Βασικά, ο "θάνατος" έρχεται συνήθως απο κάτι που τυχαίνει και δεν μπορείς να προλάβεις ή να διαχειριστείς λόγω ταχύτητας. Γι' αυτό πρότεινα πίστα που θα γνωρίσεις και να χειρίζεσαι καλύτερα το μηχανάκι σου. Μιλάω για σχολείο ασφαλούς οδήγησης σαν του 0-300 (το έκανα πρόσφατα)ή αν θες να εμβαθύνεις μαθήματα όπως του CSS  Κανονικά θα έπρεπε το κράτος να τα επιδοτεί αυτά τα σεμινάρια, αλλά ας μην πιάσω τη γκρίνια  τώρα  :jerking:

Συμφωνω απολυτα...
  Η δυσκολη ηλικια στην οδηγηση μοτοσυκλετας ειναι απο τα 20 χρ. μεχρι τα 30..
  Σε αυτο το διαστημα πρεπει ο νεος να προσπαθησει να "βαλει" πολλα χιλιομετρα σε πιστες(ασφαλτο η χωμα δεν εχει
  σημασια..) ωστε και τα ορια του να ανακαλυψει αλλα και να προσομειωσει δυσκολα ελεγξιμες καταστασεις που θα του
  συμβουν στον δρομο εξω, αργοτερα.
  Εχω φιλους Ζηταδες με 2-2.5 μυρια επιχειρισιακα χιλιομετρα που πηγαινουν πιστα με την πρωτη ευκαιρια
  Οπως και γειτονακι μου 25 χρονων,πολυπρωταθλητη στα καρτ,που οδηγει το Σιβικ του(το καλο με τα 200 αλογατα...)
  απολυτα αμυντικα μεσα στην κινηση αλλα και στο ταξιδι στην εθνικη....Δεν χρειαζεται να προσθεσω οτι
  αναμφισβητητα εχει τις δυνατοτητες να κανει τον οποιοδηποτε να κλασει ΜΕΝΤΕΣ εαν θελει...

Και πανω απ'ολα πιστευω οτι χρειαζεται παιδεια.Ακομα και στην οδηγηση  μοτοσυκλετας....
  Σεβασμο στον εαυτο μας και στον συν-χρηστη του δρομου.Ολοι θελουμε να χαρουμε το μοτοσακο μας και να παμε
  σε ενα κομματι στα σπιτια μας μετα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Σεβασμο στον εαυτο μας και στον συν-χρηστη του δρομου.Ολοι θελουμε να χαρουμε το μοτοσακο μας και να παμε σε ενα κομματι στα σπιτια μας μετα...

Gabadoo,
Γύρισες Αθήνα, ή βρήκες PC εκεί που είσαι?

Και μια που λες για επιστροφή "σε ένα κομμάτι", διάβασε εδώ:

Σκοτώνεται ο Παπαδόπουλος (έτρεχε πολύ ο μπαγάσας και έκανε συνεχώς σφήνες), τον πάει το ΕΚΑΒ στο νεκροτομείο.
Ο ιατροδικαστής αρχίζει την εξέταση του πτώματος.
Καθώς το εξέταζε βλέπει ότι ο Παπαδόπουλος είχε υπερφυσικά μεγάλο πέος και σκέφτεται ότι κρίμα θα ήταν να χάσει η επιστήμη κάτι τόσο αξιοπερίεργο, οπότε του το κόβει και το βάζει στη τσάντα του για να το μελετήσει. Μετά τη δουλειά γυρίζει σπίτι και φωνάζει τη γυναίκα του να το δει.

Της λέει:

- Κοίτα τι βρήκα, και βγάζει από τη τσάντα το μεγάλο πέος.

Και η γυναίκα του με έκπληξη φωνάζει:

- Χριστέ μου! Πέθανε ο Παπαδόπουλος;

[size=6pt](Αντιγραφή και παράφραση από τα "Ανεκδοτάκια" του ίδιου forum εδώ...)[/size]
Το βρήκα πολύ έξυπνο!

Επισκέπτης

Πολύ σωστά τα λές φίλε, όποιος θέλει να μάθει τη μοτοσυκλέτα του καλό ειναι να κάνει την california, όσο για το χώμα υπάρχει ο γνωστός σε όλους μας..... moto adventures  :rockon:

Επισκέπτης

Τον είδα να οδηγάει φίλε Enforcer, να κάνει τα δικά του και έπαθα την πλάκα μου....  ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

prozac,

Δε χρειάζεται να πάρεις σβάρνα τις χωμάτινες πίστες και να κάνεις άλματα.
Θυμάμαι στα νιάτα μου, όταν οι εκδρομές είχαν κομμάτια χώμα 30, 40, 50 χιλιόμετρα, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ από το χωματόδρομο (μιλάμε για χωματόδρομο, όχι για κατσάβραχα), αισθανόμουνα "καλύτερος" στην άσφαλτο απ ότι πριν.
Και σημείωσε με street μηχανή (τότε).
Μαθαίνεις τη μειωμένη πρόσφυση στο χώμα.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς), το url είναι δεδομένο.  Και η επιτυχία αυτού του site σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε αυτό.
Ξέρω τα προβλήματα (τα έχουμε συζητήσει) του url.  "Κοινωνικά" κυρίως.  Αλλά για την ώρα καλά είμαστε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.471
Πόντοι
12.056
Δεν εχει σημασια το url...

Ειμαστε οι περισσοτεροι σοβαροι οικογενειαρχες και σεβαστα μελη τις κοινωνιας  :dancing: :dancing: :dancing:

Και πανω απ ολα μοτοσυκλετιστες...οι κατοχοι ευρωπαικων εξαιρουνται  :rockon: :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τον είδα να οδηγάει φίλε Enforcer, να κάνει τα δικά του και έπαθα την πλάκα μου....  ;)

Ελα μωρέ τωρα...φιγουρατζής....ντάξει...εχει αντιγράψει κάποιες δικές μου κινήσεις απο το χορό στον πάγο που έκανα φέτος στη γιουροβίζιον (ήμουν με περούκα) και κάτι τρέχει. Εχει και κάποια όρια το μηχανάκι του...

Και πανω απ ολα μοτοσυκλετιστες...οι κατοχοι ευρωπαικων εξαιρουνται 

Και που λες, αράζω το μηχανάκι μου έξω απο την καφετέρια ξέροντας οτι οταν βγω απο το μαγαζί δε θα δυσκολευτώ να τη βρώ. Αν ειχα στρώμα...πρόβλημα. Αλήθεια, πως ξεχωρίζετε τα μηχανάκια σας εσεις οι στρωματαδες;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.471
Πόντοι
12.056
Και που λες, αράζω το μηχανάκι μου έξω απο την καφετέρια ξέροντας οτι οταν βγω απο το μαγαζί δε θα δυσκολευτώ να τη βρώ. Αν ειχα στρώμα...πρόβλημα. Αλήθεια, πως ξεχωρίζετε τα μηχανάκια σας εσεις οι στρωματαδες;

[/quote]

Εσυ που την αραζεις εξω απο καφετεριες μπορεις να την αναγνωριζεις..χεχεεχε ;)
Εγω για καφε εχω αλλη μηχανη.. :dancing: :dancing:

Το Στρωμα το εχω μονο για ταξιδια..και 1000 υπαρχουν λιγα.. :dancing: :dancing: :dancing:

Ζηλιαρηηηη  :birdman: :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ελα μωρέ τωρα...φιγουρατζής....ντάξει...εχει αντιγράψει κάποιες δικές μου κινήσεις απο το χορό στον πάγο που έκανα φέτος στη γιουροβίζιον (ήμουν με περούκα) και κάτι τρέχει. Εχει και κάποια όρια το μηχανάκι του...

απο το χρώμα και το σχέδιο της μαξιλαροθήκης..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom